Wedding


VARFÖR var Heidi tvungen att gifta sig med Spencer? Inser hon inte vilket kräk han är. Jag hade aldrig accepterat honom som pojkvän. Riktig idiot som bara tänker på sig själva. Egotrippad vill jag kalla han.
Men hoppas dom blir lyckliga, och vem vet, en dag kanske hon inser hur han verkligen har betett sig.

090429

Onsdag idag.

Och jag har varit duktig att jogga idag. Börjar bara kännas bättre och bättre för varje gång. Och varje gång känner jag mig så sjukt jävla duktig. Fattar inte att jag, emma fredriksson, tar tag i sitt liv och är ute och springer om kvällarna.
Men jäs är det. Vill man vara fin får man lida pin hehheh.

Gjort klar min aupair-ansökan nu, ÄNTLIGEN!!! Ska skicka in de sista imorgon eller fredag och sen hoppas jag att allt går mina vägar. Hur wondert är inte det dååå.

Duschen nu sen bingen!

Ha en kulig valborg imorgon allesammans, för det ska iallafall jag ha med massa ferre hemma hos benzan:)

Tröttelitrött

Fucking trött idag. Jobb jobb som vanligt.

Precis käkat ett paket dextro, men inte fan är man piggare för det. Får väl gå och slagga strax!


Stekte lite i solariet innan idag med, tvungen att bättra på färgen lite nu eftersom jag börjar se ut som en fläckig kossa. Icke skoj. Brunt ska de vaaa!

Seee yaaa!


090426

En riktigt bra dag igår från morgon till kväll.

Dagen bestod av pildammsparken med massa fint folk. Grillning, mys i solen, lite krölle och frisbee. Riktigt mysigt faktiskt. Det var jag, line, låjs, steffi, tove och fiie, och eftersom frallan och jooz kom hem från aussie i fredags så var även hela deras gäng med. Underbart att vara ute när det är så fint väder. Helt packat med folk var där också.

Vid sex tiden stack vi hem, gjorde vid oss osv, sen var det dags att bege sig till stan igen för förfest i västra hamnen hemma hos jooz. En jättetrevlig kväll. Vi drog senare vidare till Buddha. Lite tequila och sånt fick ju sina slutsatser haha.

OCH min mobil som jag gick och böladde över typ halva kvällen som jag var 110% säker på att  jag hade stoppat ner i steffis väska. Men givetvis var den inte där när vi vi skulle leta. Eller kanske "leta"? Det var väl inget vi var speciellt bra på iallafall, för när jag kom ut från Buddha, jo vem står inte med min mobil i högsta hugg om inte steffi. Ghaaaad. Så drygt haha. Fan vad glad jag blev när hon hade hittat den. Sjukt att en mobil betyder typ allt haha.


Idag mår man ju mindre bra kan jag säga. Eller ja, man mår väl som man förtjänar. Blev kanske lite too much igår. Fast kul hade vi endå.
Så snart ska jag åka till konsum och handla en fet påse med chips, för faaan vad gott det är med chips och mat över huvud taget när man är bakis. Sen ska jag nog träffa tovis en stund.
PEEZZ!

Darin - Runaway

Sååå underbar låt! Min favvis för tillfället.



090424

Sorry att jag har varit dålig på att uppdatera den här veckan. Men min förbaskade data funkar inte. Så jag väntar på att den ska lagas.
Sitter på syrrans så länge, men inte så lätt att komma åt den heller eftersom hon själv gillar att sitta vid den lika mycket som jag.

Veckan har endå inte varit särskilt intressant. Jobb varje dag. Riktigt segt att börja jobba igen efter två veckors semester. Men bara att gilla läget och jobba som sören. Fick lön idag också, aldrig fel det. Var liksom pank innan så de satt riktigt nice med lite nya money.

Bob fyllde år idag, vilket firades med lite partaj hos honom. Blev inget drickande för mig. Ska spara mg tills morgondagen istället. Trevligt att träffa alla fina människor igen.

Hörs mer imorgon för nu ska jag nanna. PUSS!

Pictures




 

Jättesegt att ladda upp bilder, men ni får tre styckna iallafall. Resten finner ni på facebook!

Teneriffa

Vill bara säga att jag har haft världens bästa resa i Teneriffa med världens bästa människor i mitt liv. Två människor som verkligen ALLTID finns där och som ALLTID ställer upp.


ÄLSKAR ER!!!!


Man kan ju undra vad vänner är till för. Jag trodde dom var till för att bry sig, men tydligen hade jag jävligt mycket fel.

Packning & påskmat

Påskafton idag ja. Fick faktiskt ett påskägg av mammsi i morse, trots att jag har hela mitt feta påskägg kvar proppat med godis haha. Kändes verkligen bra att få ännu ett eftersom jag inte redan hade tillräckligt med godis;) Fick även lite Euro som jag ska ha nu när vi reser imorgon. Perfekt!

Packa har jag gjort i stort sätt hela dagen. Och rent för mycket kläder gissar jag på att jag har stoppat ner. Men man måste ha mycket att välja mellan, speciellt när det är lika stort problem varje gång jag ska välja kläder när man ska gå ut. Provar alltid typ tjugo plagg innan jag blir nöjd, så det gäller verkligen att vara väl förbered.

Lite påskmat har jag också fått idag. Aldrig fel. Åt ungefär 15 limebitar haha, fan vad jag älskar surt. Mumma!

Ikväll blir det mest chill, kolla Robinsson och packa det sista ungefär. Upp tidigt imorgon, så måste lägga mig i hyfsad tid ikväll. Hörs vi inte senare idag så får ni ha en niiiice weekend i "roliga" Sverige medans jag ligger och gottar mig i värmen på Teneriffaaa.
Lovar att skriva så fort jag kommer hem. Tjao.


Bjuder på en fin och BRUN emz från Spanien för typ två år sedan.


Hemlis

Ja, då var det lördag idag och det innebär ju att jag ska berätta min lilla hemlis. Eller ja, hemlis och hemlis.
Och ni som har haft stora förväntningar har haft det helt i onödan, men jag drar till TENERIFFA imorgonbitti Så sug på den vaa, hahha.
Jag vet, egentligen var det ingen rolig hemlis kanske, haha eller jo för mig, men inte för er för ni kommer bara vara avis nuuu lallalaaaa! Så underbart ska det bli.
Så om 24 timmar sitter jag på flyget ner till värmen. Gissa om jag lääääängtar!!!!

090410

Puuuust säger jag bara. Joggingrundan var stört jobbig. Det blev nog tom 40 min idag som jag sprang, Riktigt stolt över mig själv. Känns verkligen skönt att ha kommit in i träningen igen.

Ska duscha av mig nu och sen ska jag in till stan och fixa massa saker.

Hemligheten avslöjas antingen ikväll eller imorgon. Haha jag veeet, att ni är nyfikna men då är det desto roligare också mohahha.


Have a nice day! Och glad påsk lite såhär en dag i förväg.

Joggingrundan

Ut och vara duktig nu. Joggingrundan väntar!
Hörs sen.

Bigbouta påskägg

Underbart väder att gå i stan till idag. Låjsi och jag satte oss på uteserveringen på Graffiti och käkade bakad potatis med kyckling och vitlökssås. Fyfarao vad gott det var. Och lagom mätt blev man efteråt också.
Gick sedan och köpte lite småsaker som behövdes till vardagen, nicenice.
Och mina skor hämtade jag ju idag också, dom blev som nya. Fy vad jag älskar dom!

Efter stan stack vi till Toppen i Höllviken eftersom jag var på jakt efter mitt bigbouta påskägg. Haha, 60 spänn för de största påskägget. Jag kunde inte bli mer nöjd. Och godis handlade jag också, 120 spänn = Lite mer än ett kilo godis. Fan vad mycket det blev. Rekordmycket godis för min del faktiskt. Så ägget blev nästan helt fullt, wonderbart. Och såklart är det till mig själv haha. Fast jag behöver nog hjälp med att käka upp allt för annars kommer jag smälla av tjockhet.



Nu ska vi snart hem till Line och ha en myskväll med henne och Annie.
Hörs vi inte senare så skriver jag imorgon. Ja, ni har väl inte glömt min hemlis som jag ska berätta. Om jag inte ändrar mig och berättar det på lördag istället. Mohahha!
Ciao.


Cocacooooola

Okej, jag känner redan att jag har skrivit på tok för många inlägg idag. Men jag bara måste skriva ett till haha. Idag har varit en riktig bloggdag känner jag. Men det är kul. Har faktiskt varit flitig och fått mycket saker gjort idag. Brabra emzi.

Vi grillade idag för första gången detta året. Fan vad gott det är med grillat måste jag säga. Riktig sommarmat alltså. Finns nog ingen mat som slår en grillad fläskkotlett. Mumma!


Käkat popcorn har jag också gjort idag för ovanlighetens skull;)
Och nu ikväll blev jag såååå sugen på coca, så jag var tvungen att köra ner till konsan och handla mig en burk. Gud så gott det kan vara med coca ibland. Och snart är burken slut, vad ska jag göra då:( Blä, vill ha en till haha. Usch nej, inte bra. Måste ut och jogga imorgon igen!
Ha en bra kväll alla godingar.

Keep a secret

På fredag avslöjas en hemlighet som jag sprungit och burit på i några veckor nu.
Hoppas ni är nyfikna:)

Emz i tidningen


Värsta kändisen nu eller vad hahahh. Nä men typ första gången jag är med i tidningen iaf, tror jag.
Endå lite ball. Jävla ful bild iallafall haha. Kunde gott valt en snyggare bild.
Dock är det inte jag som blivit intervjuad, utan texten har någon annan på jobbet svarat på. Jag står endast för bilden;)

Dextro

AJAJAJ! Ja, jag har precis käkat nästan ett helt paket med dextro. Vafan, inte bra alls. Min mage svider nu. Smart som jag är ska jag alltid äta upp allt när jag köpt nåt. Likadant om jag köper ett paket med läkerol, så måste jag alltid trycka i mig alla tabletter fast jag vet att jag får ont i magen efteråt. BAD HABIT:(

Nåväl, var nere hos skomakaren innan och YES, mina skor är klara redan imorgon. Så om det blir utgång i helgen kan jag använda mina älskisar. Hur bra är inte det dåååå!
Har precis ätit lite lunch och nu ska jag ta tag i min tvätthögggg, blää..Hjälp mig, jag orkar inte:(
Men lika bra att göra de så har man de gjort sen. SMART jag vet, läläää. Hej så länge.


OCH inga bilder har jag på denna datan heller eftersom min egna datjävel har pajjat. SUCK!

En hink med is tack

ARRRHHH säger jag nu. Fyfan vad död jag är efter joggningrundan. Haha helt sinnessjukt. Svetten typ bara rinnger ner. Haha jag vet att ni vill höra det;) Gaahd, nån som har en hink full med is som ni kan hälla över mig. Shit pommes ja. Helt genomblöt, måste nog ta mig in i duschen nu!

090408

Gick upp för ca en timme sen. Tittade på Våra bästa år och åt frulle och nu ska jag snart ut och jogga. Så jävla duktig alltså.
Senare idag ska jag ner till skomakaren och se ifall han kan fixa mina älsklingsskor och jag ska även ta tag i min två meter höga nytvättade tvätt. Jätterolig dag faktiskt:) Höhö.

Hörs senare bloggen!

Matberoende

Det blev en trevlig liten tjejkväll hemma hos nathalie ikväll med fiie och låjs. Andra avenyn och skitsnack. Alltid lika trevligt.
Ätit massa klementiner idag. Rätt nyttig är jag endå. Bortsett från popcornpåsen jag och fiie krängde hos natta haha. Men somsagt, jag är beroende av popcorn så det är svårt att låta bli. Dessutom är inte popcorn så onyttigt som tur är. Goodiegood.
Jag kommer alltid in i sånna perioder där jag äter mängder av just en sak jag blivit beroende av just vid ett tillfälle. Endå rätt sjukt haha. Så äter jag de i nån vecka, sen är jag trött på de så då bestämmer jag mig för att börja käka nåt annat istället. Störd jävel ja, haha tack jag vet! Men vad gör man inte för mat. Man måste prova ALLT!!!


090407

Jag vaknade vid tio idag, megaskönt att känna att man har hela dagen framför sig.
Gick upp och åt frukost samtidigt som jag tittade på våra bästa år. Sen bestämde jag mig för att ta tag i mitt liv. Jag stack ut och joggade i en halvtimme. Ja, jag är verkligen stolt över mig själv måste jag säga. Har alltid sagt "Men jag kan inte jogga, de går inte. Får ont i benen och har för dålig kondis". Men det gick faktiskt mycket bra. Kände mig så sjukt bra när jag klev innanför dörren igen haha. Var dock helt slut så jag slängde mig på soffan och låg där som en död mask.

Glott på The Hills är vad jag vad gjort i största delen av denna dag. Mitt älsklingprogram. Dit ska jag också åka snart. Efter sommaren, om allt går mina vägar. Lyxlivet själv!

Nu ska jag laga mat till mig och mammsi och ikväll ska jag kanske träffa line eller hem till låjsi. PUSS!

Jag vill ha mat mat mat...


En liten trevlig bild på dagens outfit. Tänkte att jag kunde försöka lägga in ett par outfits i veckan, om jag har tid och lust. Rätt skoj endå att kunna blicka tillbaka och se hur man har gått klädd.

Santa Lucia ikväll med line, steff och tweii. Två tallrikar med pizzasallad och en fet kebabpizza. Haha jävlar vad fint i magen det var. Och herregud så mätt jag var, elle ska jag säga vi!? Haha shit ja.
Men inte hindrade de oss från att åka vidare till konsum (kååån-sum enligt line) och handla mer kräng. Godis, chips, dippa, popcorn, glass m. varma hallon och ja, jag vet inte allt vi handlade. Men jag vet dock att min mage nog aldrig har varit såhär mätt som den är just nu. Det hade kvittat om jag haft ett tiometers långt bord framför mig med hundratals saker av både mat och godis, så hade jag inte orkat trycka ner en endast liten godisbit. För fyfan vad mätt jag är. Gudans skymning säger jag bara. Det har nog blivit mat för resten av veckan också för min del. Rätt skönt iofs.

Allt som vi handlade åt vi upp hemma hos line, med sällskap av även steffie, ryde, bob, danne, burre och andre. Mycket trevlig och en mycket trött kväll.
Nu ska jag slagga som aldrig förr och sova megalänge imorgon. Inte en jävel ska störa mig. GODNATT!!!

GRRRR


Har man lovat så har man. Två puddingar i en smäll.
Kan ju inte bli bättre eller vad säger du bennan ;)

FestFestFest

En riktig kanonhelg måste jag säga.

Fredagen bestod av förfest hos line med massa fina brudar. Vidare mot millenium där det var proppat med folk. Kul att träffa vissa man inte träffat på ett bra tag. Mindre kul att min klack lossnade från min sko. JAG GÅR VERKLIGEN INTE IHOP MED TRAPPOR ALLTSÅ!! Haha endå lite kul, fast jag hoppas bara att den går att laga!

Igår (lördag) blev det åter igen stan med sis. Tre dagar på rad haha, aldrig fel det. Köpte ett par skor, ett linne och en t-shirt. Inte fel det heller. FEM par skor på en vecka haha, nog rekord för mig faktiskt. Men jag gillar de;) Inte mycket pengar kvar att leva för denna månaden för mig inte. Sucks. Men vad gör man inte för shopping. Älskar man det så är det svårt att hålla i pengarna.

På kvällen skulle hela familjen till Millenium och äta gott eftersom mammsi fyllde år. En jättetrevlig och mysig kväll som sedan fortsatte in till Sofie på förfest. Haha sjukt balla människor må jag säga. Har så jävla roligt med alla. En riktigt bra kväll faktiskt.
Vi fortsatte sedan in mot Buddha (mot min vilja). Men det var stört kul. Jag och benzon dansade som aldrig förr. Fedenajs! En crazy night. Avslutade kvällen på Max med en fet hamburgare. Haha kunde inte slutat bättre.

Idag är man ju hyfsat död iallafall. Det blir pizza med benzon och tove om några timmar. GOTT E DE!
Hörs later bloggen, tjao.


Vårväder


MEEEEGAfint väder idag igen. Jag bara älskar det. Slutade jobb tre idag, underbart skönt. Stack till stan med syrran, köpte ett par till underbart fina sandaler och lite annat smått och gott. Fick även köpt en födelsedagspresent till mammsi.

Tonight väntar fest med mina fina brudar och sedan vidare mot millenium. Ser fram emot en kanonkväll. Är på dunderbra humör idag:)
Trevlig kväll allesammans.

Linkin Park

GRYM LÅT ASSÅ!!


090402


ÄLSKAR SOOOOL! Den borde alltid vara framme. OCH jag älskar min syster.

Har mått piss idag. Varit nära på att spy flera gånger. Jag hatar medicin:(
Kunde sova en timme åtminstonde efter alla händelser som hänt idag. Sen var jag tvungen att åka till stan med sis och försöka hitta en födelsedagspresent till mammi, men det gick sämre med det. Guuudasvårt att veta vad man ska köpa. Hitta istället ett par sandaler, en jacka och ett par leggins till mig själv. Så nu är jag ännu fattigare.
Så jag får åka in igen imorgon efter jobb och se om jag hittar nåt fint då. Och imorgon slutar jag jobb kl tre. Gissa om jag är LYCKLIG!!!!!

-

Och ärligt talat, ni som kommenterar så sjukt onödiga och elaka kommentarer. Alltså, bara sluta med det. Lägg er tid på något vettigt istället för att hålla på att hacka på alla andra. Och om min blogg nu är såå fjortis och såå pinsam, varför besöker ni då den? Blir så trött på er som bara vill förstöra för andra. Skaffa er ett liv istället!

Emz+bilar=0

Vakande imorse av en jävla smärta i min hals. Hatar att ha ont i halsen, när det känns som man knappt kan svälja.

När jag skulle till kvinnohälsan imorse så upptäckte jag ytterliggare en sak som jag nog inte riktigt går ihop med. BILAR! Haha. När jag skulle parkera bilen längs vägen så vad gör jag inte om SJÄLVKLART kör in i en hög trottoarkant och ja, självklart blev det ju punka på däcket. Vafan haha, varför händer bara sånna saker mig. Såååå typiskt. Dölack blev jag. Så när jag kom ut från kvinnohälsan satte jag mig i bilen och visste inte vad jag skulle göra. Började med att ringa mamma typ sudär 20 ggr, men fick självklart inget svar.
Men jag hade ju inget val, så jag fick ta mig en promenad upp till en preem-mack och be om hjälp. Men då sa dom att jag var tvungen att köra bilen till macken, så det var bara att gå tillbaka, hämta bilen och köra i 10 km/h till macken. Haha snacka om att alla andra bilister typ hatade mig just då. Glodde som svin gjorde dom också.
Väl framme på macken, så fanns där ju naturligtvis inte något reservdäck i bilen. TYPISKT ELLER VAD!! Så en av grabbarna på macken fick skjutsa mig hem, hämta alla fyra sommardäcken och tillbaka till macken. Lika bra att sätta på alla fyra när man endå är i farten ellerhur. Så, det var vad min förmiddag bestod av idag.
Inget jobb blev det idag heller med tanke på den olyckan + min hals.

Fint väder är det idag också, riktigt nice. Funderar på om jag ska ut och gå en runda! Hörs senare gott folk.

Ashley and Mary-Kate


Jag blir så arg arg arg att alla kändisar alltid är så snyggaaaa!!! UNFAIR.

Finns spöken?

Jag blir så glad varje dag när det är så fint vårväder ute. Synd bara att man jobbar så man inte hinner njuta på samma sätt. Men endå helt underbart.

Steffie ville såklart ha BK mat idag som vanligt haha. Så man fick ju ställa upp och hänga med. Sen drog vi vidare hem till Bob där även Tove befann sig. Degen kom också in och gjorde sällskap och vi satt och snackade om allt mellan himmel och jord. Steffi kom också sen haha. Så vi blev ett trevligt litet gäng på sex pers en onsdagskväll.
Vi började snacka spöken och grejer, och OM jag var rädd när jag skulle köra hem. Fan vad det är obehagligt att prata om sånna saker som verkligen verkar vara sanna. Sånna sjuka saker som man absolut inte tror kan hända, som endå händer. Jag blir sjukt skraj av sånt. Riktigt läbbigt faktiskt. Man undrar ju om det verkligen är sant!? Men det måste det ju vara, hur kan annars en kedja ligga knäppt på nattduksbordet på morgonen när man somnade med den runt halsen? Hur kan en termos som stod på bordet vara borta, och sedan några timmar stå på exakt samma plats igen? Och hur kan kranar sättas igång av sig själva? Ja, man blir ju helt däng i huvudet när man hör sånna saker. Det blir iallafall jag. Scary scary!

Nu måste jag sova. Upp och jobba imorgon as usual. Natti.

RSS 2.0