Mallis

Fan vilken stressig dag det har varit.
Gick upp kl tio i morse och började tvätta och packa. Begav mig sedan till vellingeblomman för att hälsa på alla saknade människor. Fan va tungt det kändes! Vidare in till stan för att växla pengar.

Väl hemma, packa de sista och åka hem till bohlen för att lämna min resväska. Hem och duscha och göra vid mig för att slutligen bege mig på välkomstfest för alle och carro. Skitroligt att träffa er igen. Kan inte fatta att det var ett helt år sedan sist.

Och nu sitter jag hemma hos bohlen, precis packat det sista. Drar om två timmar. SÅ JÄVLA GÖTTTTT!!!!
MAGALUF, nu gör vi det igen. Hur jävla underbart som helst.
Ses om en vecka suckers:) Ha det fun in sweden.
Puss o kram

PS. Kommer sakna alla mina fina här hemma! Love you all.

Michael

Sjukt att Michael Jackson är död.
Men hoppas du vilar bra uppe i himlen!

Dagens outfit


Synd om emz

Alltså hur synd är det inte om mig just nu!? Jag åker till magaluf om två dagar och här sitter jag bränd som aldrig förr, träningsvärk som aldrig förr och feber, ont i halsen och förkyld. Hur mycket mer otur kan man få? Fan vad arg jag blir. Det är så jävla typisk att jag blir sjuk innan jag åker på semestrar. De suger hästpung helt ärligt.
Så nu har jag precis varit nere på konsum och handlat halstabletter, gjort en kopp varm choklad och knarkat ipren. Fan vad jag ska tycka synd om mig själv ikväll.

Jag fick iallafall handlat det jag skulle idag i stan, så det känns åtminstonde skönt. Blev lite extra kläder också, men de gillar vi. Hur svårt är det liksom inte att hålla i pengarna när man nyss fått lön. Det går bara inte.
Linn var med mig i stan, underbart att träffas igen. Vi åt världens godaste kyckling och pastasallad på Waynes.

Imorgon blir det en långdag, upp tidigt och inte lägga sig alls. Måste snart gå och sova så jag orkar upp imorgon.
Trevlig kväll allesammas!

Bränd som ett helvete

Alltså helt sick. Fyfan vad dåligt jag har sovit inatt. Har inte kunnat ligga knappt. Absolut inte på ryggen, haha fyfan vad bränd den är. Rätt illa faktiskt. Bläää.

Tur att det inte är så fint väder idag, för då hade jag bara velat åka till stranden men det kan jag inte eftersom jag inte kan röra mig knappt så ont som jag har.
Istället ska jag bege mig in till stan och handla det sista inför magaluf. Och jag fick min lön idag, haha shiiiiit. Jag är rich nu kan jag säga. Typ dubbelt så mycket som jag hade förväntat mig. Tur jag jobbade så mycket som jag verkligen gjorde.

Men vi hörs senare bloggen, ha en bra dag!


Gårdagens outfit.

la playa

Playan från klockan 11 till 4 idag. Så jävla gött. Vi var väl runt 20 pers, sjukt härligt. Och jag badade typ fyra ggr. Helt otroligt. Riktigt skönt i vattnet, helt lagom för att svalkas.
Drog direkt till gymmet efter det med sassi och tränade en timme. Dock mådde jag inte så bra, huvudvärk och sjukt matt i hela kroppen (brist på vatten) så det blev ett väldigt simplet pass idag. Men det får bli hårdare nästa gång.

Fick verkligen duscha i nästan iskallt vatten idag. Bränd typ överallt. Ja, världens rödaste kräfta ungefär. Kommer dö när jag ska sova nu, mina ballar kommer bränna upp. Heeelt sjukt ont.

Ikväll var vi på landet och spelade brännboll med lite folk. Himla trevligt faktiskt. Helt ljuvligt väder. Sen stack vi hem till becca och klippte lugg på eve. Dösnyggt faktiskt. Nu är du lika cool som jag;)

Nu blir det sängen, upp tidigt imorgon för att pressa någon timme i trädgården och sedan stan för att inhandla allt skit till mallis. Ute i sista sekunden as usual. Blir INTE förvånad emma lilla.
Godnatt:)

OCH GRATTIS BECCI TILL DITT KÖRKORT!!!!!!!!!!!!!!


bränd snok

En riktigt hot dag på beachen idag. Bränt snoken har jag gjort också. Fan vad det bränner på hela jävla kroppen haha. Det märks iallafall att solen har tagit rejält. Men det är bra, behöver bra grund till mallis. Så det blir playan imorgon igen, fast då med becca och eve.

Ska snart ut och gå en runda med becci. Dundermysigt i detta ljuva sommarväder.

Sverige vinner antagligen, bravvooo!


Svensk strand

Nu blir det beachen för första gången i år med sassi. WONDERBART!

Songs

Anders Johansson - Hungry Eyes
Kings Of Leon - Use Somebody
Pink - Please Dont Leave Me
Måns Zelmerlöw - Hold On
Miley Cyrus - Goodbye
Snow Patrol - Crack The Shutters

Underbara låtar!

Jag älskar kräftor


Syns inte lika mycket på bilden men gud vad röd jag är haha. Världens mest röda kräfta tror jag!

SOMMARRRRRR

Fyfan vilket underbart sommarväder det har varit idag. Det har verkligen varit sol hela dagen och jag och sassi har legat ute i min trädgård och solat. Haha jag säger bara kräfta nu. Shit vad mycket färg man kan få på tre timmar. Helt knall röd på bröstet haha. Men jag gillar de. Det blir brunt lagom tills lördag! Underbart.
Vi åkte även och tränade på gymmet en timme. Så sjukt duktiga. Lagom varmt kan jag säga.

Nu har vi precis ätit grillat kött, nypotatis och tzatsiki. Finns det någon mer mat som passar bättre till sommaren? Världens bästa mat. Lalalaaa ja jag älskar mat!

Ikväll ska jag och några brudar ner till stranden och grilla och mysa och snacka skit. Fan vad jag älskar sommarväder.


Eva och adam

Igår när jag var hos Sarah så hittade jag Eva & Adam filmen. JAG MÅSTE BARA FÅ LÅNA DEN!!!
Så när jag kom hem satt jag och kollade på den hela natten. Haha shit vilka gamla minnen man får av den. Jag kommer ihåg när man såg den första gången, då man tyckte dom var så himla stora i filmen. När man ser den nu så känns dom så sjukt små haha. Så snabbt tiden går.

Idag trodde jag det skulle vara fint väder så man kunde ligga ute och steka och bli brun. Men inte det nä. Moln på himlen. Men det ser ut som solen sticker fram lite där bakom, så jag hoppas den kommer snart. Måste fan bli brun nu tills vi åker, är ju fan vit som en krita. YAMMIIEE!!!! Not:(

Nu ska jag städa lite och sen ut i solen förhoppningsvis.


090621

Nu ska jag hem till Sassi med Line. Trevlig kväll allesammans!

Partyyy

Igår blev det 18 årskalas hemma  hos Jenny. En jättetrevlig kväll med sjukt blandat folk.
Sen stack jag och Anna till slagt. Sjukt ball och sjukt full. Haha. Ännu en crazykväll.

Lavely


Annie Bohlen Emz

Söta lilla Line

Sassi och Nate

Alex och Steffie

Bex och Tweii

Fina Becca

Emzi


Emzi vinner över Sassi

Becca Annie

Snyggisarna

Färgglaaad

Bruntterna

Steffie

ÄLSKAR ER MINA FINA TJEJER!

Midsommar

Ännu en riktigt bra och lyckad helg. Midsommar blev helt perfekt. En riktigt svensk midsommar.

Jag, bohlen, tove och sofie kom till annie vid tretiden. Resten av ligan kom senare mot 5-6. Och då var det dax för dom svenska midsommarlekarna.
En shot, på med jacka, brallor, stövlar och keps, springa fram till ett paraply, snurra sex varv och sen försöka springa tillbaka igen och slänga av sig kläderna till näste man. Haha fyfan va kul det var. Lätt roligaste leken. Tove var ju bara så klockren också, haha. Tur att vi alla inte var lika påverkade som henne, för då hade de gått riktigt illa haha.

Nästa lek var sopsäcken. Jag var först på tur, och sopsäcken gick isönder så fort jag klev in i den haha. Men det var riktigt kul. Och sen sist men inte minst blev det potatis-på-sked-i-munnen leken. Kul den också, vårt lag vann för vi var bäst.

Sen blev det time för den traditionella maten. Sill, nypotatis, lax, ägg, skagen med räkor, bröd och hela köret. Svingott. Dock tänkte jag inte på att det var efterrätt sen, så jag fick hoppa över jordgubbar och kladdkaka med grädde. Lite besviken på mig själv.

Söp gjorde vi hela dagen, kvällen och natten. Mot dannes place runt elvatiden. En proppad buss med fullt av fulla ungdomar. Helgalet. Massa sång och skrik. Busschaffisen lär ha tyckt vi var något jobbiga. Men skit i det, det är bara midsommar en gång om året.

Hos danne var det fullt av folk. En jävligt trevlig fest måste jag säga.

Nu ska jag försöka lägga in massor av bilder från kvällen. Håll ut!

glad


YES!

Jag glömde berätta dagens bästa, eller ja. Jo, de är nog dagens bästa.

Jag fick ett mejl av en aupair-familj från USA idag, och dom vill att jag ska komma till dom. Crazy. Jag har inte bestämt mig om jag ska tacka ja eller inte. Vill vänta lite och se ifall det kommer fler erbjudande. Men sjuuukt glad är jag. Nu känns det verkligen nära! WIIIEEE.

Last day

Då var sista dagen över. Fan vad tungt det kändes hela dagen idag. Hade en klump i magen, varför vet jag egentligen inte!? Men antar att jag kommer sakna vissa mer än vad jag hade trott. Har iallafall bestämt mig för att komma och hälsa på redan nästa vecka. Längtar redan. Ja, nörden själv, jag vet!

Det blir inga mer blåa foppatofflor, ingen vattenflaska, ingen påfyllning av påsar på morgonen, inget dammande, ingen cissi att skratta bort dagarna med, ingen lunch med knäckebröd och makrill, inget mer godis(TUR), ingen blå tröja, ingen 656 telefon, inget "vänta på sista kunden", ingen malacokille varje onsdag...ja, man känner att det är något som kommer saknas.
Kanske inte nu dom första dagarna, men på måndag när jag är van att gå upp kl åtta. Då kan jag istället gå upp elva, eller tolv..Eller tre om jag så vill. LEDIGT. Fan vad skönt det ska bli. Har slitit som ett djur denna våren. 10 timmars arbete fem dagar i veckan. De är inte dåligt de. förtjänar man verkligen att få vara ledig extra mycket.

Men nu ska jag gå och mysa med becca.
Och imorgon blir det partaj som aldrig förr. En heldag med brudarna, kan inte bli bättre!
Sussa gott.

hello world


How great?

Ja, som vanligt ser mitt rum ut som andra världskriget när städerskan kommer imorgon. ORKA! Blir dock inte förvånad eftersom emz alltid är ute i sista sekunden med allting. SÅ, min natt får jag ägna åt att städa. How great!?

En mycket trevlig kväll ikväll måste jag säga. Träffade tre amerikanska killar för första gången hemma hos Sarah. Fan vad jag älskar amerikaner:) SJUKT trevliga och rara människor.
Det blev lite vollyboll och öl i nattljuset. Det kändes verkligen som en underbar sommarkväll. Skulle dock varit några plusgrader till.

Näst sista dagen imorgon. Och för tredje eller fjärde gången, TUNGT är ordet. Blä och blä.

Imorgon måste jag gå upp en timme tidigare än vanligt för att DUSCHA. KILL ME? Hatar att duscha på morgonen. Men vem vill ha fett hår på jobb liksom? Inte jag iallafall.


Natti gott folk.

Paraaaaapaapapaapaaa

Parapapapapapapapapa
Parapapapapapapapapa
Paparapapaparapa kla ki bum
Parapapappapapapaaaaaaaaaaaaaaaaa

fool again


Pink


Fick äntligen hem min fina klänning från nelly idag. Det blir min outfit på midsommar!

Fiisen


En bild på studenten från i lördes! Min snygga kussebusse.

Gaga


Har fått höra nu några gånger att jag är lik Lady Gaga.
Kanske lite endå!? Jag tar det iallafall sjuuukt positivt. :)

Utan cissi

3 dagar kvar. Jag kan inte riktigt fatta det. Det slog mig först idag på jobb när en av mina arbetskollegor sa att det var mina sista vecka. Jag bara "vaa nä det är de ju inte" Vafan, det känns sjukt skumt. Har varit där ett halvår nu, sen ska man bara sluta helt plötsligt. Riktigt tungt. Spec att lämna cissi som är världens ballaste människa..Imorgon är det vår sista dag tillsammans, ska verkligen njuta av varje sekund.

12 dagar till magaluf. Något att se fram emot iallafall. Och sen midsommar på fredag. Kommer bli fun!


090614

Har haft två ashärliga kvällar denna helgen. Massa partajande och studenter. Tack så jättemycket för allting Sofie. Och hoppas du blev jättemegaglad för presenten.

Nu är man död så de blir en lugn kväll idag, och dö tidigt i sängen ikväll.

Sista jobbveckan nu. Fyra dagar. Kommer bli sjukt tungt att sluta. Kommer sakna cissipissi. Men jag lovar att jag ska hälsa på så ofta jag kan!

Nu tänkte jag bjuda på lite bilder från gårdagens bravader.






picts

Bilder från Hanna, Evelina och Felicias studenter.










Studenter i ösregn

Fyfan vilket jävla pisseväder det har varit idag. Det har fanimej regnat exakt hela dagen lång. Hur jävla tråkigt är inte det på en skala. Speciellt när fiie har tagit studenten idag.
Satt i bilen upp till båstad med låjs i två timmar, vägarbete och olyckor. Hur mycket mer otur kan man få!? Och givetvis missade vi när hon sprang ut. Men sen hittade vi till slut lilla fiie bland alla paraflaxer och blöta människor. Tyckte så synd om dom när dom ställde sig på flaket och skulle åka runt i ösregn.

Vi fick iallafall jättegod smörgårstårta och vanlig tårta med JORDGUBBAR hemma hos fiie och emmie. Himla trevlig.
Sen var det bara att bege sig tillbaka hem igen, i ytterliggare två timmars bilfärd. Det finns inget värre än att köra när man tror att man ska somna vilken sekund som helst. Fy! Riktgt segt.

Men nu är man iallafall hemma. Ska fixa till mig lite, för man är ju inte allt för grann efter att ha stått ute i ösregn.
Sen blir det fler studenter. Först hem till hanna och senare vidare till avslutningsfest för både hanna, evelina och felicia. Kommer bli mycket trevligt!

GRATTIS MINA TÖSER!

watch me


I löv clothessss

YES, jag beställde precis två asfina klänningar från nelly som jag kommer att få hem nästa vecka. Lagom till midsommar ju! Har beslutsångest om jag ska beställa ett par sandaler också. Sjukt snygga, men hm!? Får tänka över saken några dagar.

Och SEN har jag hittat ett par skiiiiiiitsnygga mockaskor med fransar på. Fan va jag vill ha dom. Men tusen spänn? Är det värt!? JA de är de faktiskt. Får vänta tills min lön kommer, så hinner jag bestämma mig till 100% också ifall jag ska ha dom eller inte.

Nu måste jag kila till studenter. PUSS

090611

Lagom roligt studentväder. Ja, jag ska försöka komma iväg till en student i malmö om nån timme. Om jag hinner få en bil. Tänker inte sitta på en buss i en timme, för drygt och för jobbigt.
Sen får jag väl vara taxi inatt också till lilla sassi och sandra. Jag menar, vad gör man inte för sina vänner liksom:)

Myskväll


Suttit hemma i beccas mysiga lägenhet med henne ikväll och snackat om allt mellan himmel och jord. Och snäll som man är så köpte jag med mig en bunte bröd och en paket med räkost eftersom hon själv är megafattig och inte har en endaste matbit i sin kyl. Själv är jag lika fattig, men vad gör man inte för sin bästa vän!?

En väldigt trevlig bild från prag bjuder jag på!

Moneeey

Aahhhh jag vill bara shoppashoppashoppa. Hittat en hel drös med snygga klänningar från nelly som jag vill ha. Tråkigt nog så är jag ALLTID pank när jag hittar något jag vill köpa. Liksom blöö. Men när jag får min lön ska jag jäklar i det beställa hem massa grejer, lagom till mallis också.
Vi drar fan till mallis om lite mer än två veckor bara. Helt sick vad jag längtar.
Och sen USA, om jag kommer iväg. Kommer bli sååå jädra nice. Galet vad jag längtar dit också.

Förövrigt blir det massa studenter både imorgon, fredag och lördag. Förstår inte riktigt hur jag ska orka, men det ska vi nog kunna fixa! Med tanke på att jag ska festa en vecka i streck i mallis, så måste jag förbereda mig lite nu känner jag.

Nu ska jag palla mig hem till becca en stund. HAJ!


090609

Roligaste dagen på jobb idag med cissi. Vafan, jag kommer inte klara av att sluta om två veckor. Kommer sakna cissi och alla andra. Kommer bli tungt faktiskt. Men får ta vara på dom få dagarna som jag har kvar!

Nu ska jag hem till line en stund och umgås. Hörs senare förhoppningsvis.


Ligan


Bjuder på en lagom ful och full bild från i lördags haha. Nice look Karin;)

090608

Ojojoj, vem har varit och pumpat på gymmet idag om inte jag! Första gången på kanske typ 3 månader. Kändes iallafall riktigt bra. Ska försöka vara där nu så mycket som möjligt i sommar. Så jävla skönt när man väl kommer dit, och framförallt när man kommer hem. Så jag och sassi kommer bli stammisar där hela sommaren. I like!

Nu ska jag sticka till konsum och handla mat tills imorgon. Bye.

Taylor

Taylor Swift, sån otroligt gudomlig och underbar röst. Älskar hennes låtar!

Lucky?

Ibland saknar jag gamla tider. Då ingenting spelade någon roll, utan man var lycklig precis som det var.
Det känns bara som allt blir svårare och svårare för varje dag som går. Att man ska ta ansvar, börja tänka på hur framtiden ska se ut. Man kan liksom inte längre leva så som man gjorde för bara fem år sedan.
Fan vad skönt det var att vara barn. Synd att tiden bara går så himla snabbt att man knappt hinner njuta. Och att man såhär i efterhand när man blir äldre tänker tillbaka på hur skönt det verkligen var att vara barn.

Jag är rädd för vuxenvärlden. Jag är framförallt rädd över att jag aldrig kommer hitta en man som jag ska trivas med resten av mitt liv. Jag vill att allt ska vara perfekt. Det känns så svårt att uppnå sina förhoppningar.

Haha gud vad jag blev känslosam nu. Men vafan, så är det. Livet blir allt mer seriöst ju äldre man blir. Både trist och bra.
Lycklig ska jag iallafall bli en vacker dag!

Fearless

Why should it always end in a disaster?


as i am



Miley cyrus

i remember when we kissed
i still feel it on my lips
the time that you danced with me
with no music playing
but i remember those simple things
i remember til i cry
but the one thing I wish I'd forget
the memory i wanna forget
is goodbye

Underbar låt och underbar text!

Trötter

Tog en powernap innan i soffan. Fan vad trött jag har varit denna helgen. Sjukt jobbigt. Så det blir nog en tidig kväll idag också. Ska först ta mig några knäckemackor med ost tänkte jag. Det är mumma!


090607

Det blev en riktigt lyckad kväll igår.

Här hemma var det lite småsegt, lite tajt med tiden eftersom vi segade med spriten men sen bestämde vi oss för att endå dra ut. Alla ville åt olika håll men till slut kom vi överens om att först åka till Gessie och sedan till slagt.
Helt okej på Gessie, förutom att födelsedagsgrisen Karin blev iputtad i poolen. Lagom kul när vi sedan skulle vidare mot stan. Men det var bara att byta om, för som tur var hade folk lite olika kläder med sig. Kallingar från mogge, shorts från sofie och linne från sarah haha. Endå ball.

På slagt sen dansade vi som aldrig förr. Drack tequila gjorde vi också i stora lass.
Fan vad jag älskar schlagermusik. Lätt bästa musiken att dansa till. Självklart stannade vi tills det stängde. Sofie försvann som vanligt bort på dansgolvet i sina egna banor så det blev mest en emz-sassi-karin kväll. Men det var asball i vilket fall som helst.
I taxin på väg hem krängde vi korvar som jag vet inte vad haha. Jävlar vad vi åt. Och gott var det vill jag lova.

Nu blir det lite ärenden lite överallt. Hörs senare då förhoppsningsvis jag kan lägga in lite bilder från gårdagen också!
Ciao.

Sverige-Danmark

Ikväll blir det en riktig fotbollskväll här hemma med fiie, sassi och karin. Ska bli himla trevligt.
Kanske blir det utgång senare också, vi får helt enkelt se hur taggade vi blir under kvällen.
GO SWEDEN!!! Ni fixar det här!

Miss you steff


Miss you honey. Men om tre veckor ses vi och då ska vi festa som aldrig förr!!!!!!

090606

Ja, det blev en helt galen dag i torsdags. En massa skrikande och glada studenter. Men fan vilken härlig känsla det var hela dagen. Man blev så sjukt sugen på att göra om allting när man såg alla springa ut på trappan. Gud vad underbar den känslan är.

Hann somsagt bara hem till Palle och Emmy. Sjukt roliga studentfester faktiskt. Vi åkte limo till strandbaden sen. Riktigt nice måste jag säga. Väl framme på sb sen var det packat med folk och en riktigt fin nybyggd strandbaden. En asbra kväll. FÖRUTOM när vi skulle hem. Regnet bara öste ner och när man inte fick tag på taxi blev man lack om något. Fan va arg jag var. Mina fötter var helt dyngsura, men en jääävla tur att jag hade med mig paraply. Till slut hittade vi en svarttaxi och jag blev såå glad haha. Somnade vid halv sju på morgonen, och skulle sedan upp en timme senare för att jobba klockan nio. FYfan säger jag bara. Ingen höjdare att jobba dagen efter man varit ute och partajat. Det var ett jävla helvete kan jag säga. Och att vara trevlig mot kunderna också när man mådde skit var de värsta jag varit med om. Aldrig mer säger jag bara. Som tur var fick jag sluta redan klockan fem vilket gjorde mig överlycklig...

När jag kom hem åt vi pizza och sen var mina planer att åka och handla massa kräng och titta på talang. Men så blev det inte riktigt. Jag deckade i soffan klockan åtta hah. Fan inte konstigt när man sovit en timme natten innan. Riktigt skönt. Sovit 14 timmar denna natten. Helt underbart!

Idag blir det lite ärenden med mammi och sen får vi se vart kvällen tar oss!

Studentpictures

Här kommer lite bilder från Palle och Emmys student!

Jag och Fia

Halvbrossan Palle

Mina fina mammi

Peter, Palle och Mats

Fulla Emmy

Emmy och Sassi

In tha limoooo


Ja nu orkar jag inte mer haha.

Student

Godmorning alla gladingar!
Ja, för jag antar att alla studenter är världens gladaste idag. Jag är såååå taggad idag. Ska bli så jävla roligt att stå och titta på alla fulla studenter som står och sjunger och skriker på trappan. Haha fyfan vilken känsla. Är så jävla avundsjuk kan jag säga.
Sen ska man hinna runt till alla också? Haha det kommer nog gå mindre bra. Jag ska iallafall försöka sno med mig lite mat från varje haha. Älskar ju mat som ni antagligen redan vet. Och kameran måste jag också ha med mig. Det lär bli en del bilder.

Men nu måste jag in i duschen om jag ska hinna med allt jag ska göra denna dagen.
Grattis till alla studenter och LYCKA TILL och lev verkligen livet som om detta var er sista dag. OCH NJUT SOM TUSAN!

Månsi

Måns Zelmerlöw - Hold on

FETT BRA LÅT!

LOVIIIE


FYYY VAD JAG VILL GÖRA OM DENNA DAGEN!!!

Studenter

Ska hem och träffa bästa sassi snart. Ska slänga mig i din famn så fort jag ser dig hihi.

Imorgon blir det en lång dag. Som tur är har jag tagit ledigt från jobbet för annars hade jag inte hunnit med ett skit. Det blir studentfirande hela dagen och kvällen. Förstår inte riktigt hur jag ska hinna hem till alla jag är bjudna till. Får helt enkelt se hur mycket jag hinner med.
Det kommer bli en helgalen dag iallafall. Jag kommer stå där bland folkmassan och riktigt känna hur mycket jag längtar tillbaka till förra året då jag tog studenten. Världens bästa dag, finns inga andra ord! Sen ska man hitta alla friends och dela ut gosedjur och blommor, haha. Ingen billig dag inte!
Vidare till strandbaden blir det på kvällen. Invigning faktiskt. Riktigt förväntansfullt.

Längtar som tusan måste jag säga.
Hörs imorgon om jag har tid att blogga.
Pussinuss


Digga lugg

Ett litet resultat såhär i efterhand på min självklippta lugg!
Inte världens bästa bild precis men den får duga. Ni ser iallafall hur den ser ut.

HOME HOME HOME

JAAAAA min älsklingssassi är hemma!!!! Vad mer kan man begära liksom?
HELT UNDERBART.


Sommarvärme

Jag säger bara SOMMAR på denna dagen. Så jävla underbart väder det har varit idag. Men det har inte hjälpt mig så mycket, för jag har jobbat. Och typ dött på jobb av värmen. Fyfan säger jag. Aldrig mer vill jag uppleva så varmt där igen. Shorts imorgon för fulla muggar, och sandaler!

1 juni idag, vilket passade alldeles utmärkt för att äta årets första svenska jordgubbar med kaffegrädde. THAT IS LIFE.
Det är vad mina måltider denna sommaren kommer bestå av haha. Inte ritkigt, men nästan. För jordgubbar är det bästa jag vet. Verkligen sommarkänsla.

Nu ska jag snart träffa bästis som har kommit hem från aussie. WIEEE! Hejdå:)


RSS 2.0