Luggilugg

Och en sak till haha.
Jag beslutade mig för att klippa lugg igår. Så jag tog saxen och klippte haha. Visst, det blev väl inte jättemegarakt men helt okej endå för att ha klippt det själv. Blev väldigt nöjd. Älskar lugg!


Min lugg för ett år sedan. Dock har mitt hår blivit dubbelt så långt som på denna bilden.

Happyhappy

MÅSTE bara berätta att min ansökan nu har blivit godkänd i london. SÅ GÖTT!
Så nu är det bara att vänta på att familjer ska börja ringa mig. Fan vad underbart.

090531

Trevlig kväll hemma hos låjsi igår. Firade hennes 20 årsdag några dagar i efterskott.
Tyvärr blev det bara jag och fiie som stack vidare till slagt sen. Men vi hade lika kul för det. Haha älska schlagerdansgolvet! Synd att man blev sviken bara, eftersom den lilla fisen skulle hem och toffla och lämnade mig själv kvar på stora slagt. Tur man hittade lite roligt sällskap iaf;)
Sjukt så ljust det var när vi drog hem vid fem. Kändes som man skulle upp och jobba typ. Sjukt knäppt. Men väldigt skönt iofs.

Idag har jag suttit ute i solen en timme ungefär. Jävlar så varmt det har varit idag. Värsta sommarvärmen. Kollade på termometern, 41 grader i solen? Kan det stämma? Kanske faktiskt, för fan va solen stekte. Riktigt gött.

Nu ska jag glo lite tv och kanske ut och gå en runda. SEE YOU!

YES!!!


ÄNTLIGEN ÄR DU HEMMA BÄSTA BÄSTIS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(L)

MALLIS

Jag säger bara MAGALUF, here we come!!!!!!!
Resan bokades idag, och vi sticker redan om 30 dagar. Emz och becca. Mer crazy kan det knappast bli. Fattar inte hur vi ska kunna slå förra årets trip, men vi ska göra allt för att lyckas. Och nu är steffi också där, kommer bli helt galet.
LÄNGTAR SOM TUSAN!


Fuck barca

Snart äntligen helg igen. Och då ska jag köpa väääääärldens finaste skor. Dock kommer det bli tomt i plånboken, men de är smällar man får ta. Fan va fina dom är!!!

Jävlar vad sämst united var ikväll. 2-0 till barca. FUCK DOM!!!! Men ronaldo är endå snyggast och bäst, så de gör ingenting. Jag är glad endå.



Är såååå sugen på att färga mitt hår mörkt, men inte fan vågar jag haha. Om jag ska göra det, väntar jag tills hösten. Hade varit jäkligt coolt att göra det. Hade dock inte känt igen mig själv. Men vi får se hur det blir.

Nattinatt.


CL

Nu ska jag kolla champions leauge och vara lika cool som alla killar hehehheheh!
HÖRS SEN!

Ingen bra matdag

Ingen bra matdag idag alls för mig. Har bara äcklats av mat hela dagen. Åt en advokado till lunch, det var allt jag fick ner. Och sen en banan till mellis. Bra? Nej inte alls. Men vafan, kunde inte få ner mer. Äcklades totalt.

Nu ikväll har jag iallafall proppat i mig sju knäckemackor med makrill. Underbart gott, och hyfsat nyttigt också.



Jag klarade det som jag lovade mig själv igår. Åt INGET godis på jobb idag. Otroligt stolt över mig själv faktiskt. Hoppas jag kan fortsätta i dom takterna!

Måste nanna nu, dödstrött idag. Sleep tight.


Nyttigt och träning, gaash

ALLTSÅ jag blir så arg på mig själv. Varje dag säger jag till mig själv att
"Idag emma, idag får du inte äta något onyttigt över huvud taget"
Vad tror ni händer när dagen är slut? Javisst, jag har fått i mig ett och annat. Godis, kladdkaka, chips eller nåt annat skit.
Nu är det fan ta mig SLUT på det. Gaaash, att det ska vara så jädrans svårt att låta bli.
Förvisso står jag i en kassa dagligen, där min utsikt är godis, glass osv. Lätt att låta bli då? Wtf, nu är det slut.
Från och med imorgon ska jag komma hem och vara så jävla stolt över mig själv över att jag inte slängt i mig massa onyttigt socker.

SEN har jag en sak till att ta tag i. Och som ni säkert redan har listat ut så är det of course min träning. Ett tag var jag väldigt duktig, var ute och joggade ett par gånger i veckan, men vad hände? JO, vi stänger nu kl sju på jobb istället för sex. Det innebär att jag är hemma halv åtta, ska äta duscha osv. Är klar halv 9(?) Vem orkar liksom gå ut och träna då. Jo dom som har motivation till det förstås, men de har fan inte jag haha. Hur svårt kan det egentligen vara. Tydligen för svårt för att ta tag i det. Men så fort jag slutar på jobb, om en månad så är det fan ta mig träning varendaste dag. Tro det eller ej, men jag ska iallafall försöka.

Missing you


FY sjutton vad jag saknar vår underbara gemenskap!
Kan verkligen inte fatta att det är ett år sedan vi tog studenten om en vecka. Vill inget hellre än tillbaka till skolan och alla er.

Rabarber

Sitter och käkar rabarber nu. Det är ju bara såååååååå mycket sommarkänsla!
Sjukt att det är juni nästa vecka. Och att sarah kommer hem på torsdag. WIIIEEEE.

090525

Haha endå ganska sjukt att jag la in tio inlägg här igår. Rekordmånga faktiskt. Men det var kul, hade väl inget liv igår i guess haha.

Död efter jobb, riktigt seg och trött. Sitter och tittar på Mammas' boy nu, sjukt program haha. Både ball och väldigt överdrivet. Men snart får vi se vem som går vidare!

Hörs sen. PUSS

Lugg?


Åh, jävligt mycket beslutsångest om jag ska ha lugg igen eller inte !?
Kan verkligen inte bestämma mig.....Help?


Bal 08


SAKNAR DIG BÄSTIS

Rascal Flatts rocks

Jag säger bara RASCAL FLATTS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

LC


Kate Moss



Fashion


Tyler Hilton

Åh. Så underbar låt!

emz


090524

Idag har jag hunnit med en hel del även fast jag gick upp vid halv 12.
Har fått uppsatt massa hyllor, tavlor och andra stuff på mitt rum. Så nu känns det asbra varje gång jag går in i mitt rum haha. Helt överglad!
Ska se om jag får till nån bra bild sen som jag kan lägga upp.

Ska mest chilla resten av dagen idag. Det behövs verkligen. Måste ladda upp för en helt ny vecka med jobb fem dagar i rad. Usch, kommer bli segt. Men lön imorgon, de känns för jävla bra! Är helt pank för tillfället haha.

Ciao

Världens mest otur

I fredags var nog min värsta dag på länge haha.
För de första så blev verkligen INGENTING bra när jag skulle till stan. Hade sminkat mig, satt håret i en knorr och satt på mig kläder. MEN icke, fan va äcklig och ful jag kände mig. Var tvungen att hoppa in i duschen snabbt. Men tror ni jag kände mig snyggare efter det? Fortfarande kände jag mig som ett skabb. Men de var bara att gilla läget, åka in till stan, och träffa hanna och annicka som nog var lite irriterad på seghuvet själv haha. (förlåt steffi, men kände mig lite som dig där haha)

När vi väl hade fikat och jag skulle ta bilen och köra ut från P-huset anna så blev det kaos haha.
Jag körde fram mot den bommen där man ska betala osv. Stoppar in mitt kort då det står ogiltlig biljett. WHAT!!?!? Provade typ hundra ggr men ingenting fungerade. Fick ringa på sån hjälptelefon och då sa kvinnan att det kortet som jag hade inte fungerar i deras sånna. MEN ÄRLIGT?! Lack lack lack.
"Vad gör jag nu då?" sa jag. Då svarar hon att jag antingen skulle ta ett annat kort eller betala med mynt. JAHA, och hur fan betalar jag med mynt då? "Ja då går du ner där vid hissarna så finns där en sån betalningsautomat" Jaha okej. Men vadå, ska jag backa tillbaka bilen då eller? Nej du får sätta på varningblinkersen. Haha ja så då gjorde jag de, lämnade bilen där, gick ner och betalade och då äntligen fungerade det. Haha jag suger verkligen på parkeringshus. BLÖÖ!

På kvällen igår stack jag, hanna och annicka på hemmafest i hölle. Roligare än förväntat faktiskt.
Haha jag hoppas verkligen ett gott skratt förlänger livet. För isåfall kommer jag och hanna aldrig dö. Haha jävlar vad vi garvade åt allting. Men kul var det iallafall.

Yeahyeah

Måste bara säga att jag fick tillbaka min data idag som har varit på lagning i ca tre veckor. UNDERBART!!!


Darin

Arh, blev så ledsen imorse när jag vaknade halv två och skulle vara och se Darin uppträda på jägers kvart i två. ÅH! Jag som så gärna ville se han live. Hoppas verkligen jag får en ny chans snart.

090521

Stack till Etage igår med becca. En rätt rolig kväll faktiskt. Förutom att vi var sååå nära på att få vandra hem från malmö till vellinge i 15 cm höga klackar och typ tusen blåsor under fötterna. TUR vi fick skjuts till slut! Annars hade jag hellre lagt mig ner på gatan och sovit. Kanske lite hårt men endå jäs.

Varit ute och ätit på millenium med sis nu ikväll. Riktigt mysigt. Men sen började det regna, vilket inte var lika mysigt. Men eftersom vi endå skulle hem och mysa så blev de perfekt endå. Marrängsviss fixade vi till när vi kom hem, och nu är min mage stor som jag vet inte vad. Haha shit vad mätt jag är.
Nu blir det massa bra tvprogram och sen kanske träffa line en stund.
PUSS!


Gammal bild på becca och mig.

Sis och jag.

HETHETHET

JAG ÄR KÄR!!!! I VÄRLDENS SNYGGASTE OCH HETASTE KILLE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



BLä

Då var man inne på samma visa igen. Att jag aldrig lär mig.
Bara längtar tills jag åker härifrån!

Mögjävlaskitäckeldata!

Ja, jag finner just nu inga ord på hur arg och irriterad jag är på denna datan.
VAD I HELVETE KAN INTE DATORER FUNGERA SOM DOM SKA?
Har precis suttit med en gubbe från support i telefonen i drygt två timmar. Kan man få en roligare kväll(?) Och inte nog med att jag fick omformatera hela datan så att ALLTING försvann. Jäääävlar vad rolig dag. Och min syrra är ju inte gladare.
Asså mögjävlaskitäckeldata. Fan va arg jag är.
SÅ nu har jag inga bilder på denna datan heller jag kan lägga upp. Jättekul det med. :(
 
Men nog pratat om denna äckliga datan. Finns ju roligare saker i livet även om man inte skulle kunna tro det.

Imorgon jobbar jag, som vanligt från 9-19 och sen är jag LEEEEDIG i fyra dagar. Så jäkla gött.

Men nu ska jag sova. Ha en fortsatt kul kväll gott folk.

Jätterolig dag

Jobb, käk, talang, dusch, sängen.
KUL DAG!!!!!!!!!

some pictures







the climb


Livet är en feeezzzt

En asrolig kväll igår.
Andree fyllde år så jag och hanna stack dit på fest. En jävla massa skratt haha. Sjukt balla människor. Viktor som bor under andree hade också fest så alla sprang där upp och ner hela tiden. Endå kul HEHE.

Sen stack jag och killarna in till stan. Och de slutade med att jag gick vilse i stan och gick där och vimlade runt i typ en halvtimme helt ensam. Hur fan lyckas man gå vilse i malmö där man är nästan varje dag? Haha det är fortfarande en gåta för mig. Men till SLUT efter ett antal telefonsamtal med typ 10 olika människor så lyckades även jag hitta till Buddha. Efteresom dom hade stängt insläppet så kom jag in gratis, OLEOLE! Sen var det dans i en halvtimme och sen hem och sova.
Jag hade iallafall en sjukt rolig kväll, speciellt med hannisen.

Idag har det blivit en rejäl storstädning av mitt rum. Så nu är där rent och fint. Nytvättade sängkläder, undanplockat överallt, och inga kläder slängda på golvet. Wonderbart eller vaaad.

Och fast jag är pank så handlade jag massa kläder igår hehe. Fråga mig inte hur det gick till, men ibland är det bra att ha en mamma som är snäll. Puss på daj mammsi.

Nu blir det tv resten av kvällen. Lägger in bilder från igår så fort jag får dom:) Godkväll.

Ninjjaaaaaemz


Festfestfest

En riktigt ball kväll hemma hos tweii igår. Balla människor, massa skratt, massa god dricka och helt enkelt en kanonkväll!

Idag ska jag jävlar i det ta tag i att städa mitt rum för där vill man inte vara eftersom där ser ut som tredje världskriget. Hatar när det är stökigt, men endå orkar man aldrig städa. Bad habbit. Och nu ska jag till systemet och handla sprit för ikväll blir det fest igen med hannnnnsiii!!!!!!!!!:)

See you laaaater alligaaator!
Pussssss.

Fina grajor



HEHE

EMMA PEMMA LINGONKLEMMA!!!! HEHEHEEHHE.
.

Nördvarning

NÖRDVARNING men ja, jag saknar min data megamycket:(
Har inga roliga bilder på den här datorn, megaborring.

Westlife

Haha tro det eller ej men jag sitter här och lyssnar på massa gamla låtar med mitt gamla favorit pojkband Westlife. Det är helt sjukt så mycket minnen som dyker upp i huvudet till varenda låt. En helt underbar känsla faktiskt. Gud vad jag älskade dom när jag var mindre. Såg dom uppträda två ggr i globen också haha. Jag fick tom autograf av två st utav dom. Lyckligare kunde man ju bara inte bli.

Men de är galet så mycket minnen man har till vissa av låtarna. Och fortfarande tycker jag alla låtar är lika bra. Galet det med!


Knäckisar

Har blivit beroende av knäckebröd igen. Äter de stup i kvarten hela tiden. Med makrill eller baconost. MUMMA eller whaat. Suveränt gott.
Liiiiiide intressant fakta endå vaavava. Jag vet ni tycker de är kul att veta allt om mitt liv. Hähä herrå.

Jobb och melodifestivalen

Haft sån sjuk huvudvärk på jobb idag. Blir typ helt hög av den kvava värmen man har runt om sig hela dagarna. Endå känns det som man dricker flera lite vatten varje dag, men inte blir det bättre för det.


Nu sitter jag och glor på semifinalen till melodifestivalen. Vafan är det för skitlåtar som är med? Massa turkskit och bjällror och stuff lajk thaaat. Suuuuuck, så fett kasst. Sverige är lätt bäst. GO MALENA!!!


Jimmy Jansson


Åh så himla fin låt!

Music

Marc Cohn - Walking in memphis
Darin - Runaway
Swingfly - Touch and go
Milow - Ayo Technology

GOOD SONGS!

USA

Idag blev jag helt färdig med min ansökan till USA. Känns så jävla bra. Jag är sååå excited på att åka iväg nu.
Förmodligen hör dom av sig i veckan och sen skickas min ansökan iväg till USA och då kan familjer äntligen börja höra av sig till mig.
Guuud vad jag längtar!


090511


Underbart väder idag.
Mådde inte alls bra imorse så stannde hemma från jobb. Satt ute och solade en stund. Helt fantastiskt skönt väder.
Mår dock bättre nu så ska in till stan snart och träffa låjs och ta en kaffe:)

En toppenhelg

Denna helgen har varit riktigt bra.

I fredes var jag och låjs uppe i båstad och kollade på sofies modevisning. Mycket bra faktiskt. Fast då menar jag bara vissa. Ursäkta, men det var liksom inte någon victoria secret show som vissa trodde.
Men fiie var jätteduktig och jättefina kläder hade hon sytt. Lägger in bilder när jag lagt in dom från kameran.

Vi var hemma i malmö igen vid kvart över 12 på natten, så vi stack in till sofie snabbt och hämtade lite grejer, sen ner till becci i hölle som hade fest. Jag var dock nykter eftersom jag var chaffis, men det var helt okej endå.

På lördagen stack jag en sväng till triangeln och köpte lite småsaker jag var behövlig av. Senare på kvällen var det dags för förfest hos fiie. Jävla trevligt faktiskt. När alla stack så satt jag och niclas kvar och festade. Haha rätt ball faktiskt. Sen drog även vi till stan och träffade upp dom andra på barcelona. Vidare mot slagt och där var såååå stört ball haha. Jag och fiie dansade hela natten lång tills det var typ 5 pers kvar på dansgolvet. En riktig kanonkväll.

I söndags passade jag mina två busungar några timmar. Vi satt ute och lekte med belville, åt kex, drack saft, målade naglarna, badade i badkaret och åt många piggelinisar. Gud vad jag älskar er mina små gullefjun! En jättemysig dag med andra ord.





emz


Jobb, modevisning och en lidande line



Fick sluta jobb halv tre idag. How wonderful!!!! Käkade kladdkaka på jobb eftersom chefen fyllde år. Så man känner ju att man har lagt på sig några extra kilon nu. Som jag iofs alltid känner när jag kommer hem från jobb. Fan, varför måste godis vara så lockande haha. Hatar de!!!:)

Nu blir det snart en tripp upp till båstad. Men innan det ska jag åka hem till stund till min line och ta hand om henne lite eftersom hon ligger där hemma och har jätteont. Lider med dig älskling.
Sen blir det upp till båstad med låjs för att kolla på fiies modevisning. Ska bli astrevligt.

Hörs ikväll eller imorgon.

Inga pengar på kortet?

Måste bara berätta om en kund idag på jobb. Ett gammalt par har köpt lite blommor och andra stuff, och är på väg att betala. Mannen drar kortet, slår in koden osv, men då står det Köp medges ej. Jag säger då det till kunden och frågar sedan om det är säkert att han har pengar på kortet(?) Han och hans tant bara står och smilar precis som allt var frid och fröjd. Han gör ett nytt försök, och det står fortfarande Köp medges ej. Jag säger till dom att det inte fungerar och tanten drar sedan sitt kort vilket resulterar i ett godkänt köp. Lite smått irriterade går dom därifrån.

När vi sedan ska stänga butiken kommer en av mina kolleger ner till kassan och säger att det var en tant som hade ringt och var lite upprörd. Hon säger då att den här tanten hade tyckt det var oförskämt att fråga om man har pengar på sitt kort. Och jag förstod ju genast att det var den kunde jag hade haft hand om.
Alltså OMG? Helt jävla ärligt. Hur orkar man? Varför skulle det vara oförskämt att fråga en sån sak. Det är väl hur normalt som helst. Snacka om retard deluxe. Haha trodde det var ett skämt när hon berättade det.

Men som ni ser finns det rätt speciella kunder. Hum, ibland kan man undra ja. Typiskt gamlingar iofs.
Haha tycker fortfarande det är lika roligt.

Four


Snyggehanna längst ut till höger, och mina två saknade änglar och jag!

090507

Blev hämtad av snyggehanna idag efter jobb. Stack hem till mig, käkade och körde sedan vidare till bohlen där vi även träffade lite andra små smurfar.
Hanna och jag satt lite mobbade för oss själva som vanligt. Snackade skit och fick till lite roliga skratt, framförallt pga en bara hyyfsad jobbig person bredvid oss. Haha endå lite kul ja. En liten knuff på emz ben av hannisen för att meddela att jag ska vara lite extra uppmärksam haha. Lika mycket skratt varje gång jag umgås med dig haha. Loooove it. :)

Nu har jag satt mig med en påse popcorn i soffan och är lagom trött.
Jobb imorgon, slutar kl fyra och sedan blir det hem om en snabb sväng för att senare dra vidare till Båstad med låjsi för att kolla på fiies modevisning. Ser verkligen fram emot det. Och kamera ska bannemig med, många foton ska det bli.

Hörs vi inte imorgon får ni ha en trevlig fredag allesammans. Pussinuss.


Måste tala om att jag har blivit beroende av knäckebröd igen. MED baconost. Mumma gånger tusen.

Sura kunder

Pratade med min line för en stund sedan och hennes operation hade gått bra. Underbart att höra. Har varit orolig över dig men som tur var gick allt kalas. Längtar tills jag får träffa dig mitt hjärta.

Och som vanligt har jag jobbat idag. Det finns verkligen speciella kunder. Som en kund igår, riktig surkärring. Vafan liksom, varför inte vara trevlig istället, så får man ju trevligheter tillbaka. Men nä, vissa kunder verkar redan ha bestämt sig för att vara otrevliga och sura när dom kommer fram till kassan. Sjukt borring faktiskt.
Som tur är finns det vissa som är över förväntan också, synd bara att inte alla människor kunde vara så.

Nu ska jag in i duschen sen blir det bingen. Hörs mer imorgon godingar. Puss och godnatt.

Matthew Williamson


090505

Var tog det fina vårvädret vägen? Vem pallar liksom med regn och rusk. Riktigt ruggväder. Kallt och trist.
Får hoppas det kommer tillbaka till helgen så man hinner sola lite.

Haft hicka två gånger på jobb idag. Hur jobbigt var inte det då. Men eftersom någon tänker på en när man har hicka så har jag känt mig ganska omtyckt endå faktiskt.


Ikväll blir det bara mys, kanske med mina fina eller bara dega i soffan. Skönt bägge två.

Fashion


090504

Mitt huvud håller på att sprängas för tillfället. Lagom kul faktiskt. Gaaah, jag pallar inte bli sjuk nu. Och jag har verkligen inte tid med det heller. :(

Får pyssla om mig själv i soffan framför tvn hela kvällen. Redigt mysigt faktiskt.

Natti

Imorgon ska min data äntligen lämnas in på lagning. Sen kan jag börja lägga in bilder från mina egna mappar istället.
Men ja, det lär ju ta några år (överdrift) innan jag får den tillbaka. Typ några veckor kanske. Kul? Blö.
Får klara mig på syrrans så länge.

Jobb imorgon, vilket jag inte alls är taggad för. Vill bara vara ledig och kunna sova ut på morgonen.

Godnatt.


emz


SÅÅÅÅ sugen på att dra utomlands nu!


Håhå

Jag vill ha glaaassglassglasss i stora lassslassslassssss!!!!!!
Lalllaaalalaaa jag är himla uttråkad. Hoppas de inte märks.


Jajaja

Ny favoritlåt
Chester see - God Damn Your Beautiful

I LAV THAT SONG!!!!!

Tråkig söndag och saknar min sassi

Igår blev det lite fest i Limhamn. Hyfsat trevlig kväll endå, bortsett från att jag körde och inte kunde dricka och var på festhumör. Blää!

Var i stan också igår. Stammis på gina. Blev bara kläder därifrån. Billigt och bra. Palla lägga pengar på dyra kläder. Naajjjj billigt är beest.



Denna tråkiga söndagen har inte erbjudit mycket roligt. Suttit vid datan nu några timmar? Guuud, roligare kan man nästan inte ha det. Jag som ville ut och äta glass i det fina vädret. Men ingen kunde, och när jag väl fick tag på en som ville så såklaaaart blev de fult väder. Röööv också!!! Jag pallar inte regn och sånt piss, ser nämligen ut som de ska bli de om man gluttar på himlen. Funnybunny.

Ähh, nu ska jag ta och göra nåt vettigt. See ya.


OCH sen vill jag gratta min älskling igen som fyller 20 år idag. It sucks att du inte är hemma. Saknar dig så jag håller på att spricka:( Grattis baby och hoppas du haft en underbar dag in the US and A.

LC

Snyggaste bryyyden

Spring


Nice shoes

Valborg o sånt

Valborgsmässoafton firades hemma hos benzan med en massa trevligheter.

God mat, trevligt folk, massa roliga lekar, skitsnack och en himla massa skratt. Riktig trevlig kväll må jag säga.

Det blev en hyfsat sen natt. Somnade runt sex imorse och då var man lagom trött. Vaknade vid ett tiden och var då ännu tröttare. Synd att man missade solning i det fina vädret. Men det tar man igen imorgon istället.


Just nu är jag så trött att mina ögon typ inte orkar hålla sig öppna längre. Och klockan är endå bara elva!? Vad har hänt liksom. Jag som brukar vara en rätt nattmänniska. Men ja, får väl gå och slagga snart så man är pigg och utvilad imorgon då det blir en heldag i stan.
Krängt massa chips o skit hela kvällen. Men det behövdes verkligen kände jag. Mat är det bästa dagen efter festandet.



Benzan åker till Mallis imorgon med. Kan inte riktigt fatta det. Men jag önskar dig världens bästa resa, och som jag skrev på kortet så kommer det gå helt galant. Hoppas att jag hittar en resa så jag kan komma och hälsa på dig i sommar:)

Kudden och täcket väntar nu..Så sov gott!

RSS 2.0