a slow dancing in a burning room

En underbar första advent har det varit för min del idag.
Det blev först en heldag i stan med min älskling. Gick och tittade på julskyltningen och allt mysigt och sen åt vi middag på Pizzahut. Hur gott som helst. Sen har vi bara myst hela kvällen och precis kollat på Flickan som lekte med elden. Bra film detdär.
Man kan ju inget annat säga än att jag har världens finaste pojkvän!!!

Nu blir det bingen, jobb imorgon. Ska då även lägga in en outfit bild från idag.
Sov gott!

cause youre the storm that i've been needing


i did it for you


Jag och Becci i vintras

Kom upp med frukost på sängen till min prins nu i morse och sen har vi legat och myst och kollat på idolreprisen! Haha såg mig själv på tvn, endå ganska kul.

Nu ska jag göra vid mig för att sean dra in till stan med älskling och gå på julskyltningen. Blir nog en outfit bild också idag.
Puss på er och ha en trevlig första advent:)


its amazing how you can speak right to my heart



Imorgon är det ÄNTLIGEN första advent. Som jag har längtat. Jag har å andra sidan redan haft julkänsla i snart en månad eftersom jag jobbar bland julen varje dag. Men de gör inget. Mycket jul ska det vara.

Alla adventsljusstakar finns på plats i huset nu iallafall så man känner verkligen hur nära det är nu. Men vad tusan, jag har fan inte köpt en chokladkalender än. Det får jag ta itu med imorgon. Ett måste under december såklart.

Ska till Malmö imorgon med min älskling på skyltsöndag och mysa. Kommer bli dunderbra!
Nu ska jag kränga chips och dippa. Tuddeluuuu.

you can rock my world


Provade dessa snygga brallor idag. Inte bestämt mig än om jag ska köpa dom eller inte.

every day when i'm with you


Massa folk innan en stund innan sändningen

Reza var på plats och sjöng innan programmets början

Andreas och Laila bakifrån

Dom fyra finalisterna

Eddie var där och sjöng i pausen

Sköna Anders Bagge

Mariette sjunger

Tove sjunger

Söta Rabih var också med och sjöng i pausen


Jag och min älskling

Inga superbra bilder somsagt, men dom får duga.

she could hold you so tight

Måste ju börja med att säga vilken jävla kväll det var igår alltså. Det går ju verkligen inte att jämföra Idol framför tvn och live. Det var något helt magiskt att sitta där och se alla idolerna sjunga så fruktansvärt bra. Alla ljublade och klappade hela tiden, och gjorde vågen, och stampade i golvet med fötterna och jag vet inte vad.
Idolerna var verkligen i världsklass igår tyckte jag, allihopa. Och bäst var min favorit Erik! Vilken jävla ös där var i alla låtarna, gaash finner inga ord..

Helst av allt hade man ju såklart velat sitta längst fram vid scenen och ha alla idolerna mitt framför sig, men det var rätt omöjligt. Våra platser var endå väldigt bra må jag säga. Bilderna blev dessvärre inte lika bra. När jag skulle zooma blev det mest suddigt men fick till några bra bilder som jag strax tänkte visa er.

En otrolig upplevelse iallafall, riktigt kul!


Varit i stan hela dagen idag med sis och shoppat loss. Fick med mig en hel del hem. Två par skor, en tröja, ett halsband och en skitsnygg pälsväst. Känner mig apnöjd.
Ikväll blir det nog mys med Linn. Älskar lugna lördagar, speciellt såhär i höstkylan.

Usch nä nu känner jag att det blev lite för mycket text här. Nu ska ni får se lite bilder!

you can change the world

Precis stigit upp och hunnit duscha en snabbis. Nu måste jag göra vid mig och käka frulle. Sen börjar jag jobba klockan elva. En tuff dag kommer det att bli. Men jag längtar tills kvällen.
IDOL!!!!!!!!!!;)
Hoppas ni är lite avis iaf hihi. Nu har jag bråttom. Puss på er och trevlig fredag.

you make me feel



Massa snyggt!

i can see you in my eyes


what do i have to do to realize


Jag och syrran på Teneriffa i våras


Ännu en stressig dag på jobb. Och återigen har jag ont i mina axlar och min rygg. Undrar om ni inte börjar bli trötta på att höra om mitt tjat, men vad ska man göra liksom. Tycker lite synd om mig själv måste jag medge.

Det blir en liten sovmorgon imorgon iallafall eftersom jag börjar elva. Men förövrigt kommer jag dö på jobb. Största dagen och helgen på hela håret. SKJUT MIG NÅGON!? Fyfaaaaaro.

Blir inget bloggnade för mig imorgon, möjligtvis på morgonen om jag hinner det. FÖR JAG SKA JU TILL IDOL!!! Äntligen. Tror aldrig nån har längtat så mycket till något haha. Blir mycket fotande kan jag lova.

Nu blir de käk, sen hem till Linn och sen vidare hem till min pojkvän och nanna. Skön torsdag.

when you tell me that you love me


Enkelt men snyggt!

sweet and low

Förresten så har vi köpt lägenhet i Spanien nu. HELT UNDERBART!!! Kan inte bärga mig tills den är färdig. Helt nybyggd och sååå nice.
Åker ner med min prins till våren. Awesome!

Puss:)


and i will bring you home



Fyyyyy för fruktansvärd dålig uppdatering, men jag känner bara att jag inte hinner med just nu. Jobbar 24/7 känns det som. Och jobbar jag inte så sover jag. Blir inte mycket tid kvar till annat om dagarna. Tråkigt nog!
Ska dock försöka bättra mig.

Precis ätit middag och nu tänkte jag lägga mig i ett varmt bad. Sen ska jag få massage av mamma. Majgaaad vad ont jag har i mina axlar. Illailla.

Bonde söker fru ikväll också, trevligt värre.
Hörs nog sen!


what about now

Gött att jag fick mig en sovmorgon idag. Skulle börjat nio men istället börjar jag elva.
Känner mig faktiskt lite lite bättre i kroppen idag. Men bara lite. Lär väl få lika ont sen när jag stått upp i nån timme. Kommer bli tufft.

Efter jobb åker jag direkt till Sunds där jag ska se min syster spela teater och sjunga. Kommer bli kul. Sen följer jag nog med min pojkvän hem och sover hos han.


Bild ifrån Magaluf förra sommaren

how can i be sure

Ögonen stänger sig sakta men säkert. Får väl gå och slagga nu då.
Puss och godnatt!

this is it

FYFAN säger jag för denna dagen. Jag har så ont i min kropp att jag inte vet vart jag ska ta vägen.
Efter halva dagen på jobb så kunde jag inte förstå hur jag skulle orka med den andra halvan. Jag har aldrig i mitt liv haft såhär ont i min kropp. Kan förfan inte röra mina axlar, min rygg och min nacke. Har ingen som helst förståelse hur jag ska klara av resten av veckan. Det blir en fight!

MASSAGE, är det första jag boka in när jag får min lön på onsdag. Fan vad jag behöver det. En timmes massage. Det hade suttit som handen i handsken just nu.

Nu ska jag chilllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Inte ett skit annat. Lägga mig tidigt också. Underbart!!!!!

Tjo.


LOVE the jacket!

ice cream man


a girl like me


i'm gonne be with you


ÄLSKAR denna stilen. Give me all.

Fyfan vad jag älskar helg. Gudaskönt att få sova ut. Ser så otroligt mycket inte fram emot denna veckan. Börjar nio varje dag. Sug!

Idag har jag och min prins varit i Svedala på invigning av hans mammas andra salong. Riktigt fint. Är stört sugen på att gå en frisörutbildning nu. Ska fundera vidare på det ett tag tänkte jag.

Precis käkat middag och nu blir det en fortsatt lugn kväll. Upp tidigt imorgon somsagt.
Peace!


the fire is there


Kan fortfarande inte riktigt bestämma mig för vad jag tyckte om Idol-Toves klädsel igår. Otroligt coolt samtidigt som det nästan blev lite för mycket. Skorna älskar jag iallafall.

Nåväl. TUR säger jag iallafall att Erik fick stanna kvar. Annars hade det inte varit lönt att gå dit nästa fredag.
Men nu kommer det bli kalas. Längtar förbaskat mycket att få se alla idoler live. Lovar att jag ska ta med mig kameran också. Vi har bra plaster, så jag hoppas på massa bra bilder.

Nu ska jag köra mina päron till trellehulla och sen ska jag hem till min prins och äta fondue. Det blir ännu en lugn kväll. Väldans skönt ibland.

she was ready



SKITKASS uppdatering igår. Sorrysorry! Hade fullt upp och hade inte tid att sitta vid datorn.
Jobbade till sju, sen kom Linn och hämtade mig och sen hade vi myskväll hela kvällen framför Idol med chips och dippa. Älskar sånna fredagar. Sen sov jag hemma hos min älskling.

Blev en rejäl sovmorgon idag, vaknade kvart över tolv. Underbart att få sova ut efter en lång och jobbig vecka.
Nu har jag precis duschat och ska göra vid mig för att hitta på något idag. Vad vet jag dock inte. Får dra med syrran på något kul.

See you later.

dont bring flowers after i'm dead


what I did to you was hurtful


Bild från kräftskivan på Malmöfestivalen i somras

Precis vaknat och ätit frulle. Ska snart fixa mig och sen dra till jobb. Börjar tolv idag. Otroligt skönt med lite sovmorgon. Och det är SOL ute, kan ju inte bli en bättre fredag.

you cant stop the rain


Precis glupskat i mig en påse popcorn och nu vill mina ögon stänga sig och gå och sova. Men det vill inte jag. Jag har sovmorgon imorgon och då måste jag vara uppe lite till. Därför tänkte jag nu, tanten själv, ta en korsordstidning och gå och lägga mig i sängen och chilla. Låter väl underbart ellerhur;)

Sleep tight!

leave out all the rest



this is the way you left me


Ge mig allt!

at the rainbows end

Lite lagom suddig bild, men somsagt så suger min kamera emellanåt. MÅSTE ha en ny nästa vecka. Eftersom jag ska till arenan och se Idol. Kommer bli galet.


Låååååååååång dag på jobbet idag. Fan vad jag har ont i mina axlar nu. Kommer slockna direkt sen när jag lägger mig i sängen.

Nu sitter jag och glor på Mammas pojkar, alltid lika kul. Och efter det ska jag äntligen se Paradise Hotel för första gången, eftersom jag missat alla andra avsnitt. Blir en fruktansvärd lugn kväll.

Sovmorgon imorgon, det behövs!


regn och rusk

Lång dag på jobb. Har ont i axlar, ben och alla leder. Det blir en massage så fort jag fått lön.
Och ja jääävlar vilken storm och regnoväder det varit hela dagen idag. Kändes fan som taket på jobb skulle blåsa iväg ett tag. Och de håller i sig, det ska nämligen bli en rejäl storm inatt har jag hört.

Nu sitter jag hos min älskling medans han ligger och sover. Det blir en lugn kväll. Dock missar jag både Bonde söker fru och Paradise hotel, tråkigt värre.

Hoppas ni får en mysig kväll, för det ska jag ha!

another part of me will still be there



Blev helt kär i bilden i inlägget under som jag fotade igår. Så jag tackar för alla kommentarer:)

Nu ligger jag i sängen, ska strax gå upp men jag orkar inte. Vill bara ligga kvar och sova ett par timmar till. Istället ska man till jobb och handskas med kunder. Fast det funkar väl det med, då har man något att göra iallafall.
Vi hörs kanske ikväll. Puss och kram.




christmas in you


rädda julen



En ny pralin ska in i Aladdinasken, vilket betyder att en måste ut. Scarry, tänk så får ägglikören, körsbär i likör eller romrussin stanna kvar istället för gräddnougaten. Det vore väl endå hemskt.
Som tur är ligger gräddnougaten på första plats, trillingnöten på andra plats och på tredje plats har vi nöttryffel och cocoscola. Dom fyra godaste i asken enligt mig. Så förhoppningsvis får dom stanna kvar.

Har ni någon annan favorit!? Gå in och rösta här så att just din favoritpralin får stanna kvar i asken.
Rädda julen nu!



and i will try to fix you

För mig är julen det bästa på hela året. Och just därför brukar jag alltid göra misstaget att börja lyssna på julmusik alldeles för tidigt eftersom min julkänsla brukar ha försvunnit när alla julsaker ska komma på plats. Det är lite jobbigt.
Detta året försöker jag dock inte göra det misstaget. Även om jag redan börjat lyssna lite smått på julmusik. Och eftersom jag jobbar bland julen varje dag så blir det lite svårt att hålla sig ifrån den. Man blir så jäkla taggad när man ser alla tomtar, ljus och allt vad det är. Är så jäkla sugen på pepparkaksdag också, men det får jag vänta ett tag med.

Inte klokt att det bara är en månad och sex dagar kvar till julafton. Det var ju nyss sommar?


Julafton 2007

tomorrow only knows



Sovit 12 timmar inatt. Fruktansvärt skönt, men jag känner mig lika trött endå. Kanske inte så bra att sova så länge trots allt.

Precis tryckt i mig frulle och jag är ledig idag igen.

just so you know


Bild från i somras

Mysdag med min älskling idag!
Ikväll ska jag hem till bästis och mysa till det ännu mer. Älskar att vara ledig.


hit me hard

Jobbade från nio till fem igår. Väldigt mycket folk så det var en sliten dag. Min prins kom och hämtade mig, sen hade vi myskväll hela kvällen. Fick massage som var väldigt behövlig. Helt stel i axlar och rygg efter allt stående på jobb.

Är kvar hos honom nu medans han är och jobbar. Ska dock hem lite senare. Och nu har jag nyss käkat frulle, men är fortfarande hungrig så får nog gå ner och ta lite mer.

Vi hörs lite senare bloggen:)

when I wake up in the morning

Nu sticker jag hem till Line med några brudar. Det blir film, skitsnack, kräng och mycket mer. En underbar lördag.
Sen nannar jag hos min prins!

Puss på er.

no parade


MUMMA vad snyggt!

runaway train


rewind



Nyss duschat och nu ska jag hem till min pojkvän och äta lunch. Myspys!

Idag släpps Jimmy Choo för H&M, synd bara att jag inte är lite rikare...Får låta mig njuta av alla andra lyxlirare som har hela dan framför sig att ta hem massa godheter på. (fruktansvärt avis)
Får helt enkelt bara hoppas att där finns några fina saker sparade åt mig om två veckor! Who knows liksom.


let it rain



En jobbig dag med mycket kunder har det varit idag. Helt slut i benen och fötterna.
Och nu har jag precis haft en mysig middag med mamma. Räkor, vitlöksbröd, avokado och god sås. Nu blir det lugnt och sen klockan åtta är det Idol. Det blir en helkväll framför tvn.
Rätt skönt ibland.

Ska nog köra ner till konsum först och köpa lite onyttiga stuff. Man måste fan ha nåt gott på fredagar. Jiiiiaa.

Puss på er finisar.

FREDAGEN DEN 13 IDAG. Konstigt nog har jag inte råkat ut för några tråkigheter. Tur är väl kanske det.


world behind the wall

Sitter här hos min pojkvän och gnager på några mackor innan jobb. Börjar klockan tolv idag och slutar sex. Sköna tider.

Ikväll blir det lugnt. Idol och sånt shit. Kanske med några brudar?! Lets see.

Ha en skön dag allesammans!

runaway


what a beautiful day



Lång dag på jobb. Lagom trött nu.
Sitter och glor på Mammas pojkar nu som alltid är lika roligt. Och ni som inte sitter vid tvn nu, sätt på tvn kl nio för då ska min mamma vara med i lyxfällan. Fett;)


Och idag har jag och min pojkvän två månader tillsammans. Underbart.


jobbelijobb

Fortfarande megaförkyld, men idag måste jag till jobb.
Hörs ikväll gott folk :)

and she said


Vaknade för ungefär en timme sen. Näsan är helt förstoppad och jag får knappt luft. Vaknat ett antal gånger inatt dessutom av alla konstiga drömmar jag haft.

Nu tänkte jag fixa till en god frulle och sen lägga mig framför tvn och inte göra ett mög. Ibland är de bra skönt att vara sjuk!
Puss.

you make me feel


natti

Ja hoppas ni blev nöjda nu när ni fick se lite nya och fräscha bilder. Det blev iallafall jag!

Nu ska jag nanna, eftersom min prins redan ligger här bredvid mig och sover sött. Eller jag ska dock försöka sova, är helt förstoppad i näsan. Får fan inte luft. Lagom jobbigt att somna med täppt näsa.

Jag har värdens finaste pojkvän.

Puss och godnatt.

sofie 20 år



















can I have this dance

JA JA JA!!!!!! Idag ska jag få bilderna. Så ni som väntat och längtat kan vara lika förväntansfulla som jag.
Ikväll kommer dom upp här på bloggen. Håll utkik! :)


world behind my wall



Hittade inte den riktiga videon. Men fyfan. Detta är en av mina absoluta favoritlåtar.
Fy tusan vad bra den är.

sick and tired

Inget jobb för mig idag. Ligger hemma med förkyldning, ont i halsen och hosta. Mindre roligt.
Ska ta och göra en god frukost nu och sen ligga och dega i soffan och tycka synd om mig själv. Sen hoppas jag att min pojkvän kommer och tar hand om mig!

Hoppas jag mår bättre imorgon, eftersom jag ska ta sprutan mot svininfluensan.

Later.

she wanna go


under the street lights


I like like like!!!

la cienega just smiled

Sitter här proppmätt hos Becca nu medans hon står i duschen. Vi var och storhandlade innan och lagade korv stroganoff med stekta champinjoner. Lovely gott.

Sen blir det film. Vi hade iallafall tur med vädret, eftersom tvåa är så fruktansvärt roligt så är jag tvungen att se ettan också eftersom jag hört att den ska vara ännu roligare. Till det blir det chips och dippa. Kan inte bli en bättre måndag.
Hinner inte få bilderna idag heller (sorry guys), men imorgon lovar jag att jag ska ha fått dom.


i'm still alive

Fan vad jag behövde vara ledig idag också. Otroligt skönt. Har dock sovit väldigt dåligt inatt. Har så fruktansvärt ont i halsen och har blivit förkyld igen. Dessutom vaknade jag upp alldeles gråtande. Hemsk dröm!

Nu ska jag hem till Becca och äta lunch, mysa och bara dega. Verkligen behövligt!

Hörs sen, då jag förhoppningsvis har fått bilderna också. PUUSS.


gorgeous


handbag

Nu vill jag ha bilderna från i fredags. Känner att jag måste ta igen mina inlägg nu med massa bilder. Dessutom blev de ett par riktigt snygga bilder från fredagen. Hoppas på att få dom imorgon!

Varit på Nova Lund idag med min pojkvän. Fick vara smakråd åt han och det blev en hel del shopping. Dessvärre fick jag undhålla massa saker jag ville ha. Lika tråkigt alltid att vara pank..

Säsongsavslutning på Ensam mamma söker ikväll. Kommer dö dom söndagarna framöver då man inte kommer sitta spikad framför tvn längre. Buhu.


could it be any harder




pannlugg again

Igår fick jag damp på mitt hår. Så jag tog saxen och klippte av luggen. Så nu har jag pannlugg igen. Trivs skitbra i det så jag är hur nöjd som helst. Dock kommer det bli lika jobbigt nästa gång jag bestämmer mig för att låta den växa ut. Men det blir ett problem då!
Nu är det fint:)


födelsedagsfest

USCH vad tråkig min blogg har varit dom tre senaste dagarna. Ber så mycket om ursäkt men jag har helt enkelt inte haft tid att uppdatera. Jobbet tar kål på mig.
Men jag lovar att jag ska försöka bättra mig nu i helgen när jag har lite mer tid!

Igår blev det födelsedagsfirande av Sofie. Middag och förfest, massa sprit och en hejdundrans massa bilder. Lovar att dom kommer upp så fort jag fått dom.
Därefter drog några ner till Millenium medan jag och några drog till Hipp. Helt okej kväll. Proppat med folk dock.

Är hos min pojkvän nu medans han är och jobbar. Måste kränga frulle nu. Aphungrig!
Tjao.

reach out

Nu blir det middagskäk. Stört jäkla hungrig.
Jobbig dag på jobb, känner verkligen nu att jag inte är van att stå upp i åtta timmar om dagen. Trodde mina fina foppatofflor skulle hjälpa:(

Efter maten drar jag hem till Fiie. Stannar där ett tag och sover sen hos min prins!
Puss på er finisar.

galet trött och sliten

Hemma från jobb. Precis ätit och duschat. Känner mig helt slut idag också. Alla leder känns helt stela. Jobbigt med ovana rutiner.
Orkar inte göra ett mög. Ligga på soffan och dega, de är skönt det. Kommer somna svintidigt idag känner jag på mig.

Tråkigt inlägg I knooow. BLir bättre, I promise!

PUSSDÅ!


ÅH LÅNGT HÅR!!!!!!!!!!


what do you like


only you


ge oss sverige tillbaka

Trött och sliten och ont i stort sett hela kroppen. Det märks att man inte har jobbat på ett bra tag. Men skönt som sören vill jag lova. Riktigt gött att inte behöva sitta hemma och dega och inte göra ett mög.
Trivs så jäkla bra på jobbet. Dock väldigt lite folk idag men samtidigt skönt att jag fick en mjukstart.

Kommer bli en ganska dålig uppdatering denna veckan. Slutar sex och sju varje dag. Så man kommer vara lagom sliten. Men de får jag tåla.

Idag kommer Fiie till Malmö. HOW LOVELY. Saknat henne som en gris. Och på fredag blir det FEZZZT bigtime.

Nu ska jag glutta lite tv och dö i soffan.
Peace!



the funeral


Jag hade ju INTE tackat nej till att vara såhär brun. Känner mig för tillfället lika vit som ett lik. Det är det värsta med vintern, att man är vit. Hate it.


the way we are



if I had one more chance



jobbjobb

Jättemegasuperkass uppdatering idag jag vet. Det har berott på att jag har varit i stan med mammsi. Byggde på mina otroligt korta och nerbitna naglar, så nu känner jag mig hel igen. Och sen handlade jag massa nya underkläder, det behövdes vill jag lova.

Imorgon börjar jag jobba. Känns lite konstigt eftersom det var drygt fyra månader sedan sist. Men jävligt skönt ska det bli. Är verkligen i behov av att få tjäna lite egna pengar nu. Det blir en bra lön i slutet av november. Längtar redan..


Nu ska jag äta god middag och sen kolla på Ensam mamma söker såklart. Sen ska jag nanna hos min pojkvän.


RSS 2.0