en ensam lördagskväll..

Förbannat trist kväll. Ska köra ner till konsum och handla en fet godispåse, glo en megabra film och tycka synd om mig själv. Vad är lördagskvällar till för egentligen!?

Heldag med mamma imorgon, underbart.


nice stuffs


it doesn't mean anything



i will always love you

Får rysningar i hela kroppen. Skittradit att inte Clara fick vara med på fredagsfinalerna. Grymt duktig. Dessutom typ världens finaste hår!


rabih

YES Rabih åkte inte ut. Men det gjorde dessvärre Erika. Tråkigt tycker jag. Finns dom är kassare. Men men sånt är livet.
Nu kommer min pojkvän hit och sover hos mig.

Imorgon ska jag träffa min pappa en stund, kan inte komma ihåg sist vi sågs.

Sov gott snuttisar.

las vegas idol


Idol i full gång, dock snart slut. Erik är lätt bäst ikväll. Men hoppas som fan att Rabih inte åker ut. Han fick kass kritik av juryn. BUUU!!


Sitter och kränger fläsksvålar. Gott såhär en fredag.

En asgrym låt som jag tycker ni ska lyssna på är Alicia Keys - Doesnt mean anything.
SKriver sen.


no parade



black and white!?


Nyss duschat och nu ska jag åka en runda och göra lite ärenden. Lite senare idag ska jag hämta mina föräldrar på flygplatsen. Kul att jämföra brännan med dom ja. Black and white typ.
Ikväll ska jag nog mysa hos bästis!

Later.


heldag med becca

Haft en heldag med bästa Becca idag.
Först blev det IKEA någon timme där Becca handlade en hel del saker till lägenheten. Sen när vi kom hem till henne blev det storstädning, åtminstonde i halva lägenheten. Jag har vikt alla hennes kläder, som är ungefär 200 plagg om inte mer. Helt slut nu. Och endå är inte hela lägenheten färdigstädad än. En rejäl städning lär här inte ha varit på flera månader. Tur någon är bra på att ta tag i saker iallafall:)

Nu glor vi mammas pojkar och sen blir de ännu mer mys.
Hörs imorgon, godkväll.


black is the color



trööött...

Nu har min prins precis lämnat mig. Ligger här i sängen och degar. Orkar inte gå upp och äta frukost. Fortfarande dödstrött.
Imorgon kommer mina päron hem igen. Skönt det har varit att vara ensam hemma ett tag nu.

Idag ska jag nog till IKEA igen, fast denna gången med Becca och Steffi. Har ju då inga pengar men en korv har man alltid råd med.

Skriver sen. Känns bara som detta blir massa kladd och mög. Hejsvej.

lugg or not


Störigt att man inte kan välja när man vill ha lugg. Är sååå himla sugen på att klippa den igen. Men samtidigt vill jag ha den lång så att man kan ha mittbena och sånt snyggt. Svårt beslut faktiskt!


ett mysterium har hänt...

Idag har jag gjort något heeeeeeeelt sjukt. Eller ja, inte så sjukt egentligen. Men jag har TRÄNAT för första gången på ungefär, ja typ 2 månader kanske. Det kändes helt underbart skönt. Speciellt nu efteråt när man känner att man varit duktig och gjort något bra. Detta måste hålla i sig, ska iallafall försöka träna lite oftare för det är ganska kul när man väl kommer dit.
Men jag säger bara, hej träningsvärk imorgon.

Nu ska jag bara ligga på soffan och slappa resten av dagen. Sen kommer min pojkvän hit och myser ikväll. Då blir det även smoothie. Nyttigt och bra!


my hipps dont lie


dreaming with a broken heart


En sväng på IKEA blev det idag, och även en runda i stan med sis. Redan beckmörkt ute när klockan bara är halv sex. Vintern är verkligen på g.

Ikväll kommer Tovelisan hit och myser med mig. Och sen kommer min pojkvän hit och sover hos mig. En underbar tisdagskväll.
Andra avenyn får jag inte missa idag heller!
PUSS DÅ.

godmorgon

Guttenmorgen. Blev en riktigt skön sovmorgon idag. Väldigt behövlig.
Ska ta och göra mig lite god frukost nu hade jag tänkt och sen vet jag inte vad som händer resten av dagen. Drar kanske in till IKEA en sväng och tittar lite. Och sen ikväll ska jag träffa min lilla Tovi.
Later.


mys hos bästis

Nu sticker jag hem till bästis och myser till det lite.
Vi hörs igen imorgon godingar. Trevlig kväll.

the cure


walking on snow


Denna fina tröjan vill jag ha

complete me


jul jul strålande jul

Sitter här och lyssnar på julmusik. Ja jag är alltid lite för tidig när det gäller julen. Men det är bara för jag längtar så mycket. Finns inget bättre än julmusik. Är helt extas nuuuu, vill bara baka lussebullar, pepparkakor och massa julgodis, sätta upp alla ljusstakar, alla tomtar och allt som har med julen att göra. Sitta framför brasan en kall midvinternatt och bara njuta av livet. Finns ju inget bättre faktiskt. Bara längtaaarr.
En månad kvar tills det mesta kommer på plats, kan knappt bärga mig!

PUSS DÅ!

red lips will speak


peace out

Lite dålig uppdatering igår, fy emz!

Var i stan igår med syrran och köpte ett par skiiiitsnygga vinröda sammetsleggins. Love them. Hittade dessutom en hel del andra saker, men eftersom man knappt hade pengar så fick jag stå över det. Jävligt surt. Får tigga lite pengar av pappa. Hehe.

Precis käkat frulle och nu ska jag hoppa in i duschen. Känner mig som skabbets skabb.
Peace!


i like this byxdress


vad är klockan egentligen!?

Jaha, idag gick man upp kvart i elva, trodde jag...Men de är ju sista söndagen i oktober och det betyder att klockan ska flyttas tillbaka en timme. Så klockan blev bara kvart i tio. Känns för tidigt att gå upp då, men endå ganska skönt så man har hela dagen framför sig.

Ska till stan med sis om nån timme. Sen blir det nog en rätt så lugn dag i allmänhet.

Ensam mamma söker ikväll. Bästa programmet!!!


Bild på mig och sis från Lanzarote 08.

coca cola in my heart

Ja, här sitter man i sin ensamhet framför brasan, dricker cola, har massa tända ljus och lyssnar på musik.
Vilken lördag va. Kan ju iofs vara ganska skönt men börjar bli något rastlös nu. Ögonen slockar nog snart endå så det blir bra.

Godnatt gott folk.

whatever it takes

Tonight blir det tacos med syrran. En maträtt som jag typ måste äta en gång i veckan bara för de är så förbaskat gott.
Senare ikväll får vi se vad som händer. Vet inte riktigt vad jag är sugen på att göra. Ska iallafall se blogg awards kl halv åtta! Blir nog kul och inspirerande.

Hörs seeeeeen.

klingen

Snyggtsnyggtsnyggt!

lovely christmas

Fyyy vad jag blev julsugen när man gick på Vellingeblomman och kollade på alla tomtar, alla mysiga ljusbelysningar och allt fint. Julen är lätt bästa årstiden om man räknar bort sommaren såklart.


tomorrow it will be okey


vellingeblomman

Nu blir det en runda till Vellingeblomman med sis och kolla tomtebyn och ta en fika. Myspys såhär i detta tradiga jävla pissevädret.

Ha en bra dag!

en fartfylld kväll med mycket skratt

Puuhh, nyss hemkommen. En galen kväll. Alltid lika roligt att vara nykter och kolla på alla andra som är fulla som svin hhahah. Fick mig ett par goda skratt minsann. Ashärliga människor som vanligt.

Nu kallar bingen. Imorgon blir det ett besök på Vellingeblomman (där jag börjar jobba om en vecka) där tomtebyn är i full gång. Känns lite tidigt med jul redan, men vafan. Man kan aldrig få för mycket av julen!

Sweet dreams.

mina fina vänner

En sväng i stan med syrran blev det idag. Och nu har jag precis käkat middag med la familia. Kött, potatisgratäng och citron. Gottigott.
Nu blir det idol och sen vidare hem till Evelina:) Hoppas på en trevlig kväll med trevligt folk.


droplets


snälla låt mig inte välja...

Varfär måste allting kosta så jävla mycket alltid.
Nu har jag precis fått lön, inte mycket alls, men åtminstonde lite pengar. MEN jag har ju typ hundra saker jag vill köpa. Hur ska det gå ihop. Och jag HATAR att välja. Varför ska man liksom behöva välja för. Jag vill ju ha allt:( Jävla mög......

Har iallafall två saker som jag ska köpa först. Och då kommer mer än hälften av pengarna vara slut. Skiiit också.


tro och tvivel

Nu blir det frulle. Rostmackor och varm oboy. Wonderbart!
HATAR DETTA PISSEVÄDRET.

tänk om jag ångar mig och sen ångrar mig igen



fashinstyle

Mumma, vill haaaaaaaaaaa alles!

fly with me

Sugig jävla kamera. Blir bara suddit och mög. Men whatevaaa.


morgontrött deluxe

Så jävla segt att stiga upp ifrån sängen idag. Men jag tog mig endå upp vid elvatiden. Ska in i duschen nu och sen äta en god frukost. Ska nog fixa lite med min fotobok lite senare också innan jag ska in till IKEA.
Seee you later.

nu kallar sängen

Nu ska jag strax krypa ner i sängen.

Imorgon ska jag en sväng till nya IKEA vid Svågertorp. Ska bli roligt och se hur fint de har blivit. Kommer nog vara duktigt med folk, men de är sånt man får stå ut med. Dock blir det nog ganska svårt för min del för jag verkligen HATAR folkmassor.
Ska försöka ta en dagens också nu när min kamera fungerar igen!

Sov gott alla godingar.

bonde söker fru

Ikväll ska jag sitta fastklistrad framför tvn. Det är nämligen ett av mina favoritprogram idag, Bonde söker fru. Och för er som inte vet, så har jag väl lite udda smak när det gäller tvprogram om man jämför med alla mina kompisar. Men de är ju sånna program som är roliga. Hatar Desperate housewives och sånt mög.
Så, nu vet ni det också iallafall.


andra avenyn

Hhaah jag trodde jag skulle dö igår när Roxanna i Andra avenyn kom till skolan med burka. Aldrig skrattat så mycket i mitt liv hahaah. ÄGD kunde ju Hamsa känna sig iallafall. Roxanna you roock!!

min älskade pälsmössa

Så, där får ni en outfit bild från igår!


myskväll på stan

Av någon konstig anledning fungerade helt plötsligt min kamera igår när jag satte på den. Väldigt mysko, men väldigt bra.

Jag hade en underbart mysig kväll i stan igår med fina Ida. Vi gick och kollade i affärer och sen käkade vi middag på Pizzahut. Hur gott som helst. Sånt behöver man göra oftare känner jag. Synd bara att allting alltid ska vara så förbaskat dyrt.


Fina Ida

en minnesvärd fotobok

Sitter och meckar med min fotobok just nu. Den kommer nog att bli himla fin i slutändan när den är helt färdig. Det tar ju ganska lång tid, eftersom man vill ha den så fin som möjligt.

Ska försöka se om min jävla kamera vill funka så jag kan ta en outfit bild idag. Det var ju inte igår precis.
Drar in till stan om en halvtimme, skriver antagligen när jag är hemma igen.

jul nu igen!?

Snart är det minsann julafton igen. Det kändes som det bara var några veckor sedan sist. Det är skrämmande så fort tiden går. Tycker inte det känns som man hinner med något nuförtiden.

Eftersom min kamera somsagt inte funkar så bjuds här på en bild ifrån julafton förra året!

fyra födelsedagar och ett fiasko

Det blev en liten knasig kväll igår. Men den slutade endå bra trots allt. Somnade till Eva och Adam Fyra födelsedagar och ett fiasko.
Vaknade klockan sex imorse då min prins skulle köra till jobbet. Som tur var kunde jag sova ett par timmar till. Vaknade inte förra tolv idag. Så nu har jag precis slängt i mig en god frukost och nu ska jag in i duschen, tvätta lite och städa. Rolig dag ellerhur.

Ikväll ska jag in till stan och fika med Ida:)


lanzarote 08

Bjuder på en emz ifrån Lanzarote våren 08.


espresso house

En helmysig dag i stan med Låjs. Vi satt på Espresso House i säkert tre timmar och bara snackade om allt mellan himmel och jord. Sånna dagar behöver man ibland. Dessutom var det längesen vi sågs så det var myspys.

Ska hem till min pojkvän nu och laga mat och mysa.
Uppdaterar mer imorgon. Och nu är det endast två veckor kvar tills jag börjar jobba. OM jag längtar. Är så förbaskat trött på att bara gå hemma och inte göra ett mög.

Tuddeluuu!


Bild på mig och Låjsan ifrån Prag förra våren!


utan kamera ingen emz

ARH jag vill ha en kamera. Känner mig helt jävla naken när jag inte har en! Det är ett projekt som MÅSTE fixas inom snarast. Kanske kan muta mamma om en tidigare julklapp. Kalasbra idé:)

Nu drar jag till stan iallafall. HÖRS SEN!

frukost på stan

Steg upp ifrån sängen för ca en halvtimme sen. Skönt att ligga och dra sig när det är lite halvtråkigt väder ute idag.
Ska snart göra vid mig för att dra in till stan med Låjs och Line. Det blir frukost i stan för min del, eftersom vi inte hade nåt som föll mig i smaken hemma. Mycket godare i stan dessutom!

Ha en bra dag allihopa så hörs vi lite senare!

sweet dreams

Nu ska jag sova.
Avslutar med en bild ifrån Tyskland förra vintern!


lauren conrad


Har sagt det innan och säger det igen. Lauren Conrad, den snyggaste tjejen enligt mig!
Gaash, hade dött för det utseendet.

shopaholicemz

En underbar söndag!
Kalasfint väder och garderoben känns nästan som helt ny. Varit på Entré nyss med mammi och syrran. Köpte en heeel del saker. Fick med mig allt jag behövde och ville ha, utom en sak. Men de ska jag försöka fixa nästa helg.


Nu ska vi snart äta middag och sen ska jag hem till min pojkvän och mysa.
Bästa söndagen på länge faktiskt! :)

grattis till foki

Precis kollat klart på film med min prins, men han ligger redan och sover i min säng. Snutte då!

Måste passa på och säga grattis till Foki som tog hem titeln Årets blogg 2009. Det var hon verkligen värd.

Nu ska jag sova. Natti på er alla sötnosar!


ashley tisdale

Precis sådär vill jag ha mitt hår. Underbar hårfärg, längd och frisyr!
Resten av hennes utseende hade man ju inte heller tackat nej till. Fantastiskt snygg.


en lördagskväll hemma eller ute i vimlet?

VAD HÄNDER IKVÄLL!? Ja det är frågan det. Ska man gå ut eller ska man stanna hemma? Jag har iallafall beslutsångest till max. Vädret gör så att jag vill stanna hemma, och även plånboken. Men jag orkar inte spendera en lördagskväll ensam hemma. FAN!

ta era egna bullar TACK

Arh jag är så jävla arg. När jag precis kom ner i köket och skulle ta min ostbulle, vad tror ni händer då. JO DEN ÄR BORTA. En tjuv i huset har tagit den. Vafan, palla. Ta era egna bullar för helvete. Så nu får jag äta godis till frukost istället. SHYRRE! Och ingen hade tänkt åka ner och köpa en ny till mig heller, nejnej. Tänk bara på er själva, gör de.

Jaha, vad händer idag då. Jo jag ska städa huset för att få ihop pengar till mina skor. Ja så går de när man är fattig. Men vad gör man inte för att få shoppa liksom!


Ska komma igång med städningen nu, skriver lite senareee!


är kär i alla svarta höstboots


Frågan är vilka man ska ha. Dom till höger är 100 kr billigare, men det lutar nog endå mot dom till vänster.
Vi får se imorgon helt enkelt:)


i like to move it move it


svarta höstskor

Ingen speciellt bra bild på skorna jag handlade förra veckan, men den får duga.
Snygga är dom iallafall!


sing hallelujah

Det blev en riktig myskväll igår tillsammans med Becca och Steffi här hemma. Mammas pojkar glodde vi på. Men min fråga är, HUR I HELA FRIDENS NAMN KAN MAN VÄLJA ATT HA KVAR DOM FULA TUTTLISORNA!? Arh dom tar verkligen kål på mig. Får spel när jag tittar på dom. Om dom är kvar nästa vecka vet jag inte vad jag tar mig till.

Sov hos min prins inatt, lika underbart som vanligt. Stack till stan och käkade lunch med mamma för att sedan gå på arbetsintervju. Något pirrig i magen jag var innan jag skulle dit. Men det gick bra. Nu får vi bara hoppas att det blir en ledig tjänst inom snarast så att jag kan börja jobba där!
Fick även med mig ett par supergosiga stora pälsvantar. Nu är jag verkligen redo inför vintern. MEN, jag hittade även ett par skor som jag vill ha, dom ska jag köpa imorgon har jag bestämt.

Ikväll ska jag hem till min bästis och glo Idol. Michael Jackson tema idag ju, det får man inte missa.

Usch nej, nu får de va bra med uppsats haha.
Tjiiing.

igår gick jag på mammas gata


Dunderskön låt! En av favvisarna för tillfället.

tacos i höstkylan

Fy vad underbart det är med öppen spis på hösten och vintern. Sitter just nu och gottar mig framför brasan. Man känner riktigt att vintern är påväg. Ganska mysigt måste jag säga. Älskar vintern när det är snö och när man får ha massa mysiga kläder på sig. Det enda jag inte gillar med vintern och kylan är stora stora dunjackor. Tur att jag har köpt mig en lite mer nätt jacka det här året. Den kommer nog passa perfekt!

Idag blir det min favoritmat till middag, tacos såklart.
Skriver mer lite senare:)

my best friend


Bättre än bäst, my best friend!

you rock the world


Finaste människorna i världen!

fotobok


Upptäckte precis en sida här på nätet där man kan få en gratis fotobok hemskickad om man skriver 100 ord på sin blogg. En utmärkt idé tyckte jag, eftersom jag endå tänkt skapa en fotobok så snart som möjligt. Det är ju hur kul som helst i framtiden och kunna blicka tillbaka på alla minnen på saker man gjort genom alla sina år.
Om du också är intresserad av en fotobok så tycker jag du ska klicka dig in på länken här nedanför. För sista anmälningsdagen är nämligen imorgon, så skynda på! Vem vill liksom inte ha en fotobok liksom, och helt gratis dessutom.
http://www.fujidirekt.se/blogga/

 


when i'm with you

En väldigt jobbig dag har det varit idag. Mer behöver vi inte gå in på.
Tur att man har vissa människor som finns där och ställer upp i alla lägen. Puss på er!

Nu ska jag snart bädda ner mig i sängen och glo på en bra film. Kan behövas. Men först ska jag ringa min prins!

Godnatt alla fina.

when nothing else matters

Jag är nog en av dom få som inte följer Desperate housewives (eller hur de nu stavas, who cares). Har aldrig gillat de programmet och kommer nog aldrig göra heller. Fråga mig då inte varför! Det är något som är så bara.

Andra avenyn dock, de är något jag kollat på idag istället. Ett av favoritprogrammen faktiskt. Man kan ju inget annat än älska Roxanna och jag skrattar alltid så mycket att magen håller på att spricka när både Roxanna och Greger kommer i bild.

Nu har jag precis satt mig här efter duschen. Knaprar lite på två knäckemackor med ost och ett stort glas med oboy. En helskön tisdag helt enkelt.

Sov sött!


taylor momsen


Taylor Momsen - En tjej som har förvandlats från en söt liten flicka till en cool och snygg pangbrud.
Kul med förändring!


i run away but i cant let go


Endå ganska fräsig må jag säga. Väldigt speciell.

weight of the world


i'm a dreamer

Precis suttit och kollat på Våra bästa år. Eller ja, precis och precis, för en halvtimme sen. Och nu har jag precis glupskat i mig lite varm gulashsoppa. Underbart gott i detta kyliga vädret.
Det är ruggigt kallt ute idag. Nästan så man vill sätta på sig vinterjackan redan nu. Men den får vänta ett tag till.

Idag ska jag bara ha en slappedag. Bara göra ingenting helt enkelt. Var så duktig och städade hela ovanvåningen igår, så det förtjänar jag!


Sitter redan och äter lite polly, hemskt vad jobbigt det är att vara sugen på sötsaker hela tiden.
Icke bra de inte.

i cant take my eyes off of you

Nyst sisudär 30 gånger idag. Det kan ju inte bli mycket bättre. Förkyld som ett helvete är jag för tillfället. Men det var ju det jag ville haha. Man får ju rolig röst, så de är kul. Dock har jag missbrukat mitt nässpray så det hjälper inte längre. Men vafan, man får ju damp när man inte kan andas. Det blir liksom upp emot 20-30 sprut om dagen. Det är väl kanske inte normalt?! Jaja vad vet jag. Beroende är jag iallafall. Illa gorilla..

Nu ska jag ta bussen till min pojkvän. Det blir en myskväll och fira vår fina månad tillsammans. Många många fler ska det såklart bli.


when I remember when




every morning

Dålig uppdatering denna helgen också. Inge bra alls! Ber om ursäkt för detta.

En ganska nice helg faktiskt.
Millenium med min prins i fredags. Och efter det blev det Idoltittande och äntligen åkte Karolina ut. Så nu slipper man störa sig på henne mer.
I lördags stack jag, Becca och Lotta till Värnhem. Lite förfest och lite andra stuff. Egentligen var tanken att vi skulle ut, men ingen av oss var på ordentligt festhumör, utom Becca förstås. Så det blev läggdax vid två tiden.
Sov hos min prins.

Sovit nästan tolv timmar inatt. Ganska skönt. Och idag har jag och Pontus varit tillsammans i en månad. Woohooo hellänge;)..

Nu ska jag städa.
Och VERKLIGEN brist på bilder nu alltså. Jag behöver en systemkamera inom snarast.

En bild på min saknade lugg!


when you were young

Gud vad längesen man såg Fucking Åmål. En ganska rolig film faktiskt. Väldigt gammeldags dessutom hehe.

Har haft en heldag med sis idag som är sjuk.
Ikväll ska jag ut och äta på Millenium med min prins. Sen blir det en helkväll framför Idol med massa mys och mums.

Nu känner man verkligen att hösten kommit. Dunderkallt ute, men himla mysigt. Man kan klä sig med flera lager kläder. Hur mysigt är inte det då!


feels like today

Och ett STOOORT grattis till min fina kusse Sofie som fyller år idag. Wiwiiiiiieee 20 år!
Grattis älskling.

 


Fiie och Emz för kanske fyra fem år sen!? Söta iallafall haha.


red lips will speak


when the sand runs out

Tattoon idag gick skitbra. Den blev riktigt snygg faktiskt. Tog dock 2½ timme så det blev ju lite långtråkigt att sitta och vänta men fin blev den. Tur att Lotta också var med så man fick lite sällskap.

Precis suttit och glott på Mammas pojkar på tv. Haha så kul att titta när man lite halvt känner Tim och Susanne. Känner dock Alexandra som är bror till Tim. Så det är lite skoj måste jag säga. Det blir att följa de varje torsdag nu framöver.

Tänkte gå ner och ta något gott att äta nu. Har varit väldigt nyttig dom senaste dagarna, och idag har jag ätit fem frukter. Mumma.


Försökte lägga in bild på mina skor precis, men de gick inge vidare. Min bluetooth vägrar sammarbeta med mig. Så vi får se om det går imorgon istället.
Det blir nog en tidig kväll idag. Väldans trött må jag säga.


in the end it was you

Igår var jag i stan med min prins och köpte världens snyggaste skor. Looove it. Dom kommer bli väl använda nu under hösten och vintern. Dessutom var dom ganska billiga också, så då kan jag även handla ett par till.

Nu har jag precis gått upp och gjort vid mig. Ska in till stan med Becca och Lotta. Becca ska nämligen tatta sig. Kommer bli kanoon!
Hörs sen bloggen. Pussinuss

you better die young


SÅ bra är min kamera. KUL JA!! :(

one cell in the sea



Precis suttit ute i solen en stund och njutit av det underbara vädret. Man skulle nästan kunna tro att det fortfarande är sommar, om man bortser från den kalla vinden.

tears in heaven


Bild på Emz för 1½ år sen ungefär.

JAG HAR BLIVIT FÖRKYLD. Lite weiiijjjj på det haha!


soul meets body

Morrnmorrn!
Ett väldigt soligt men blåsigt väder har vi idag utanför fönsterna. Ganska härligt faktiskt. Jag ska nog ut och gå en promenad lite senare.

Tradigt värre att jag inte har någon kamera, för då hade man kunnat ta lite höstmysiga bilder. Ska dock önska mig en systemkamera i julklapp. Då blir det fina bilder!!

Nu tänkte jag käka lite frulle och sen hoppa in i duschen.
Trevlig dag!

what about love

Fy skäms för förbaskat dålig uppdatering denna helgen. Men så blir det ibland. Inte haft tid att sitta vid datan helt enkelt.
Har umgåtts med min underbara pojkvän idag och igår. Finns ingenting som är bättre!

Nu tänkte jag glo lite på sista avsnittet av Svenska Hollywoodfruar. Ankan är ju så ball...
HÖRS SEN!


Min prins och jag!

bleeding love

Det är minsann inte lätt att veta hur man ska ha håret.
Det enda jag vet är att det ska vara långt. Men ska jag ha lugg eller inte...det är frågan. Förslag?


stand by me


realese me

Alltså jag döööööör för Rabih i Idol. Jag smälter varje gång jag hör honom.
Dock blev jag väldigt chockad när Jon fick lämna tävlingen igår. Men ett jäkligt bra startgäng har vi. Jättemånga som är riktigt duktiga.

Idag är det ett riktigt mysväder. Passar helt perfekt eftersom jag ska ut och äta med min prins och sen blir deet mys hela kvällen. Underbart!!

JAG VILL HA EN KAMERA, får paniiiiik..


if its all I ever do

Igårkväll kom Cissi hit och kollade Idol med mig. Galet längesen vi träffades.

Imorse gick jag upp halv åtta för att åka och ta ett blodprov och sen blev de direkt hem i sängen igen. Sen kom min prins hit med bullar. Har umgåtts med honom idag och nu har jag precis varit och handlat med mammsi.

Det blir Idol ikväll hemma hos Line med lite brudar. Verkligen inte fel alls. Jag behöver en slappekväll idag, så trött som jag är.

Äntligen fredag också idag. Den bästa veckodagen på hela veckan.
Nu ska jag duscha, hörs och ses bloggen!

Jag och Becci i vintras


hit and run

Idag är det höst. 1a oktober. Det är nästintill storm ute och ruggigt kallt.
Själv ska jag försöka cykla ner till byn och fixa lite ärenden. Om man nu kommer fram pga stormen vill säga. Känner redan på mig att jag kommer bli sur. Hatar motvind!

Annars finns det inget att göra idag. Städade mitt rum jättefint igår så det kan jag inte göra. Behöver dock byta rent i sängen, så får väl ta och göra det. Borring.

Hejdå, skriver sen när jag kommer tillbakssss från cykeltrippen.

with you

Jag fullkomligt smälte igår när Rabih (till höger på bilden) framförde With you av Chris Brown i Idol. Det var något helt magiskt. Det kändes nästan som att höra musik för första gången.
Vilken jäkla tur att både Erik och Rabih var dom två som gick vidare. Jag undrar om inte dessa två killar kommer hamna bland top tre. Det både tror och hoppas jag på iallafall.

Här kan ni lyssna på klippet om det är så att ni missade det igår, eller helt enkelt bara vill höra det igen.
http://tv4play.se/noje_och_humor/idol?videoId=1.1235261&renderingdepartment=2.34558


RSS 2.0