for as long as I got you, I'll be alright



Nu börjar klockan bli mycket så det är väl dags att gå till sängs. Pontan har redan sovit två timmar. Rolig myskväll va haha. Så blir det ibland.

Imorgon ska jag och sis hem till pappa hela dan. Ska bli väldigt trevligt faktiskt. Men det blir lite uppdateringar endå. Så vi hörs imorgon. Godnatt.

If you really want more, scream it out louder



Varit på Nova Lund hela dagen med sis idag. Handlade ett par brallor som var på halva priset. Mellandagsrea kanske är lite bra endå trots allt. Men bara lite.
Fick mitt hår färgat idag också av Tina. Det blev mycket bättre än innan, men ska nog lägga på ännu en färg om någon vecka. Färg i mitt hår vill tydligen inte riktigt sitta kvar. Men har köpt ett bra färgbevarande schampo nu så hoppas att den ska hålla lite längre.

Nu sitter jag framför brasan med Pontan och kollar tv. Käkar gottis och pringles och snart börjar sista avsnittet av Bonde. Sorligt. Nu kommer de inte finnas något bra att glo på om kvällarna.

take my hand, and just don't let go



Asså fatta vad tur det är att jag snart fyller år. Det enda jag ska önska mig är pengar och presentkort för helvete vad jag ska handla kläder. Det finns huuuur mycket som helst som jag vill ha. Ge mig en miljon kanske? Hade ju inte skadat alls faktiskt.
Det är ganska märkligt faktiskt att shoppingberoendet aldrig försvinner. Hur mycket kläder man än handlar, så kan jag aldrig få nog. Antar att flera av er känner precis samma som jag. ARH, varför föddes man inte rik?

But if I stop just know that Imma bring it back




Nu ska jag åka och handla tacos med sis. Gotttttttttt.

PS. Om någon är duktig på photoshop och vill fixa en ny header till mig så hojta gärna till. Är trött på min så skulle heeeemskt gärna vilja ha en ny. HÖR AV DIG!

Gonna push it to the limit, give it more


JAG DÖR LITE FÖR HUR SNYGG HON ÄR!

Stack till stan tidigt imorse med sis och handlade frisörgrejer. Blev en hel del kronor fattigare, men en hel del saker rikare. Hittade massa bra grejer. Sen stack vi inom Rusta och handlade massa gottis och slutligen tog vi en korv på ikea. Billigt och bra.

Ikväll ska jag hem till Sassi med några töser. Blir myskväll och nyårssnack I think. Hoppas att min klänning kommer imorgon också.

Watch me as I dance under the spotlight










På annandagen var alla Mats barn här med pojkvänner och barn och allt vad det var. Supermysigt. Lilla Tage var också med. Så stor han blivit nu. Och Fias mage börjar bli stor nu. Två månader kvar tills den lilla flickan föds.
Vi åt god mat och sen fick jag agera jultomte och dela ut klappar till alla utom mig själv hehe.

easy come, easy go, that's just how you live



Fan vad jag hatar mellandagsrea. Folk precis överallt. Det går fan inte att komma in i en affär knappt utan att behöva trängas med massa galna människor som slänger sig över alla kläder. Örk. Slask och skit överallt.
MEN jag fick med mig lite fint hem iallafall. Hittade en jacka (det blev inte den jag egentligen ville ha, storleken jag skulle ha var slut) sen hittade jag en jättefin blus/skjorta och ett par leggins. Även en kavaj som jag ska glömma bort och få i födelsedagspresent. Det är ju bara tre veckor kvar tills jag fyller år.

Förövrigt så måste jag färga mitt hår igen. En del av färgen har redan slitits bort, så ska in till stan imorgon igen och handla grejer till det.
Men ikväll ska jag ha en myskväll med Pontan. Ska upp tidigt imorgon för att köra mamma och Mats till flygplatsen. Dom jävlarna åker till Spanien. Avis eller!?

he comes with the sun



Ja det får bli en bild från förra veckan eftersom jag inte har några färska på lager hehe.
Var uppe ganska tidigt idag. Har redan hunnit duscha, käka lite och nästan klätt på mig. Ska in till stan med Elna snart. Blir lite shopping och fika på mellandagsrean. Egentligen får jag inte handla något. (men jackan måste jag ha)
Har lite brådis nu. Vi hörs ikväll. PUSS!

it's just the way it is


















Ja där har ni lite bilder från gårdagen. Jag fick agera fotograf som vanligt, så därför blev där inte så många bilder på mig hehe. Men fick till några bra bilder endå tyckte jag.
Hoppas ni har en bra juldag också.

I put my hands up in the air sometimes



GOD JUL på er allesammans. Kanske lite såhär i efterhand, men kände lite att jag inte ville sitta vid datorn igår på självaste julafton. Hoppas ni hade förståelse fö det!
Hade ni alla en bra julafton? Vi hade en mysig julafton hemma hos oss med familjen bara. Faktiskt ganska skönt att bara vara hemma och slippa ut och köra i detta snöovädret. Fick massa fina paket också. Hade tydligen varit väldigt snäll iår hehe.
Ska bjuda er på lite bilder hade jag tänkt.

I didn't know if you wanted to, when I came to pick you up



Har velat några dagar nu fram och tillbaka om jag skulle beställa denna klänningen eller inte. Men nu bestämde jag mig för att göra det så den dyker upp hos mig nästa vecka, och det blir självklart min nyårsklänning.
Älskar att den är asymetrisk och att den är guldig gör ju inte saken värre. I LIKE!

Hittade dessutom en asfin jacka i stan igår som jag tänkte köpa till mig själv idag. Det får bli min julklapp.

gold in the air of the summer



http://jeanetteahlstrom.blogg.se/

Förlåt för otroligt dålig update den här veckan. Men nu i juletider så blir det lite så. Har haft så mycket att göra och tänka på så har inte hunnit sitta vid datorn.

Det blev ingen permanent i tisdags. Kunden hade redan permanent i håret så jag fick göra slingor på en annan kund istället. Hade slingor på eftermiddagen också. Gick skitbra. Börjar få in tekniken nu!
Igår vad jag i stan med Pontan och handlade julklappar. Att man alltid ska vara ute i sista sekunden. Måste in en sväng idag också, han inte köpa allt igår som jag skulle.
Dock vill jag helst inte ge mig ut idag, då det är snöstorm. Men jag måste.

written in the stars



Igår klippte jag pappa på skolan. Han blev nöjd och jättefin. Börjar kunna det här med herrfrisyrer nu ju. Men det blir inget lov för mig egentligen. Ska klippa som aldrig förr, hehe.

Börjar inte förrän tio idag, ganska skönt. Ska ha en permanent idag. Och snälla, låååt den gå bra och fort. Näst sista dagen innan jullov. Kan ju inte bli bättre faktiskt.
Vi hörs ikväll!

you turned your face into the wind



Ja, här har ni mig. Samma gamla Emma fast med en ny hårfärg. Jag trivs faktiskt. Det känns dock fortfarande väldigt konstigt när jag ser mig i spegleln. Men jag börjar vänja mig lite mer nu iallafall.

Har varit full rulle på jobb idag, jag är helt sluuuut. Vill bara lägga mig ner och typ dö. Fattar inte hur jag ska orka gå till skolan imorgon. Men det är bara tre dagar kvar sen har jag jullov i lite mer än två veckor. Snacka om att jag behöver det.
Och idag är det ju fjärde advent. Vart har december tagit vägen? Går alltid lika jävla snabbt. Scarry.

And it told me I’m a self machine



Shiiiit majgad. Igår gjorde jag det. Jag färgade håret brunt och är härmed BRUNETT. Haha fatta vad konstigt det känns varje gång jag tittar mig i spegeln. Känner inte igen mig själv alls. Men jag gillar det asmycket faktiskt. Var rädd att färgen skulle bli dassig och matt eftersom jag var så blond innan, men färgen blev grymt snygg.
Nu får vi ser hur länge jag trivs som brunett. Än så länge har jag inte hunnit vänja mig så mycket, så svårt att säga om jag trivs eller inte. Men just nu trivs jag hehe.

Och bild kommer så småningom!

I let my dreams slip away from me



Jag redovisade alltså om Viktorianska Eran. Alla fick vars en tidsepok och sen gällde det att försöka göra en frisyr som efterliknade den bilden vi hade valt. Tyckte faktiskt jag lyckades väldigt bra. Nöjd blev jag iallafall, och det är väl det viktigaste.

they will need you, when the lights out



Alltså herregud vilket väder det är här i Skåne idag. Det blåser som tusan och snön bara vräker ner. Snöstorm, kul. Jag tänker hålla mig inne resten av kvällen kan jag ju säga.

Redovisning hade vi idag i skolan. Trots min nervositet så gick det endå okej. Efteråt så tänker jag alltså så "men vadå, de va väl inte så farligt emma, varför var du så nervös?!" Men av någon anledning så blir jag det endå, alltid. Ska visa några bilder på frisyren också som jag åstadkom och visade idag. Jag blev så nöjd hihi.

The way we put our hopes through the eye of an angel



Ett litet smakprov på hur jag såg ut igår. Fler bilder kommer.

That's the only way I get through day by day



Asså jag är lika jävla död idag. Och huvudvärken sitter i ännu. Jag fattar inte, är det vädret som gör att man mår så dåligt och känner sig så hängig?

Kom iallafall hem tidigare från skolan idag. Hur skönt som helst. Min frisyr jag gjorde idag i skolan blev faktiskt skitbra. Jag är nöjd. Den blev bättre än jag förväntade mig. Nu är det bara morgondagen jag fasar för. Redovisning. Jag HATAR att redovisa. De är nog bland det värsta som finns. Men det är bara att göra det...

but it suddenly hit me that I miss you so much



Alltså seriöst, fy fan vad död jag är. Kom till skolan halv tio imorse och kom hem nu tio timmar senare, närmare bestämt halv nio. Herregud vilken dag. Jag har aldrig i hela mitt liv varit såhär trött och haft en sån sprängande huvudvärk.
Men om man bortser från det dåliga så har faktiskt dagen varit väldigt bra och rolig. Marsklassen hade sitt fotosession och jag var modell till Diana. En ängel var jag. Det blev så himla fint. Fick inte nån bild med mig hem eftersom jag inte hade någon kamera, men vi tog massa bilder med hennes kamera och sen kommer vi få bilderna som fotografen också tog. Så ska bjussa er på bilder snarast.

Men nu blir det inte mer bloggande för mig idag. Ska dö i sängen nu tänkte jag. Imorgon är också en lång dag. Vi ska göra våra frisyrer som vi ska ha på redovisningen på torsdag. Nervös är jag. OCH sen hoppas jag även att jag hinner med egenvård imorgon. DÅ ska ni få se på förändring vill jag lova.
Nä nu ska jag sova. Godnatt.

and then she fell again and again



Idag ska jag somsagt sitta modell hela dagen. Ska faktiskt bli gudomligt skönt att bara sitta och bli fixad för idag är jag så jävla trött.
Jag ska bli en vit ängel, så det ska bli kul att se resultatet. Självklart tar vi bilder som jag kommer visa er här sen.
Bilden ovan är från förra klassen fotosession, då jag skulle föreställa en ballerina.

just gonna stand there and watch me burn



Jag fattar inte vart helgen tar vägen. När man njuter av fredagskvällen så är de helt plötsligt söndag igen. Vad händer liksom.
Ännu en skoldag har det varit idag. Haft två klippningar, och båda två gick jättebra. Damerna blev nöjda och glada, och det blev även jag. Vilken tur hehe.

Imorgon ska jag sitta modell hela dagen, därmed ingen salong för mig. Ganska skönt faktiskt.
Men nu ikväll ska jag finputsa på en julklapp. Kan inte avslöja till vem dock.
Puss på er.

Nobody said it was easy, It’s such a shame for us to part



13 december idag, som innebär Lucia. Älskar denna dagen, framförallt när man var yngre och gick i skolan. Både när man själv var med i luciatåget, men även när man gick till kyran och tittade på de fina tåget och hörde fin sång. Nu får man nöja sig med tvtittande.
Satt och tittade lite imorse och så mysigt det var. Dock hade jag ingen luciabild, så bjussar på en bild från vårt vackra tomteland två år tillbaka. Ser nästan ut som det vi gjorde igår.

I had to find you, Tell you I need you









Igår hade vi kusinbarnen på besök. Det blev julbak hela dagen. Det blev en jäkla massa pepparkakor som min syster var duktig att glasera. Lussebullar bakade vi också i stora lass. Vi byggde upp vårt traditionella tomteland som småtöserna hjälpte till med. Det blev en himla massa tomtar och andra grejer. Men fint blev det.
En supermysig tredje advent.

it's just the way it goes, we're the dreaming people



Var i stan igår och skulle handla lite julklappar med Pontan. Men hittade inte så mycket faktiskt. Tycker de är lika svårt varje år att hitta julklappar till alla. Har iofs några som jag redan vet, så får försöka hitta dom i veckan istället.
Efter stan satte jag och Pontan ihop ett pepparkakshus. Jag är grymt stolt. Vi hade ju mycket bättre samarbete än förra året haha. Allt blev fel då och vi bråkade om allt haha. I år blev det bättre. Ett av dom finaste pepperkakshusen jag sett faktiskt. Nöjdnöjd.

So I don't, I don't know know it all



Och som säkert alla andra, så satt jag bänkad framför Idolfinalen i fredagskväll. Jag var bara tvungen. Men för första året i rad visste jag faktiskt inte riktigt vem jag hejade på. Tycker att båda två är fantastiska duktiga. Men jag anade endå att Jay skulle vinna, och det gjorde han ju också. Jag fick sån otrolig gåshud när båda två sjöng vinnarlåten. Asbra enligt mig. Har redan lyssnat på den några gånger, och den blir faktiskt bättre för varje gång.

That's the only way we get through day by day



Gud så dålig jag har varit här dom senaste dagarna. Har varken orkat eller hunnit sitta vid datorn faktiskt.
Kan börja med att berätta att julfesten med jobb kanske inte direkt blev någon julfest. Eller det beror nog på hur man ser det. Men vi åt julbuffé på jobb och sen drog vi in till Nöjesteatern i Malmö för att titta på Christmas Comedy, där bland annat Johan Glans var en av komikerna. De va galet roligt faktiskt, och gud vad vi skrattade haha. Såja, kanske inte direkt julfest, men kul var det.

I fredags satt jag modell till Diana och vi övade till hennes fotoprojekt som äger rum på tisdag. Kommer bli skitbra tror jag. Och sen på eftermiddagen var där galet mycket folk i salongen, så hela salongen var full med folk. Sjukt kul. Jag fick en slingkund själv för första gången, och de kändes bättre än förväntat.

And if you do me right I'm gonna do right by you



Nu drar jag till jobbet och möter upp mina underbara blommor, sen ska vi på julfest. Vart vi ska är ännu oklart. Så jag hoppas på något roligt.
Förra året var vi på Big Bowl och käkade julbord och bowlade, bilden är därifrån. Men i år hoppas jag på något annat. Tar med med mig kameran.

christmas night, another fight



Fan vad trött jag är idag. När klockan ringde imorse ville jag SÅ gärna bara ligga kvar och sova resten av dagen. Men skolan väntade. Fick jobba lite med kreativ färg i skolan idag. Ganska roligt och se hur färgerna blev när man gjorde på olika sätt.

Nu sitter jag här framför datorn och skriver på mitt arbete. Är ganska snart färdig så det känns himla skönt. Nästa vecka är det redovisning så det känns bra att jag alltid är ute i sista sekunden med arbeten.

Har dessutom gått och blivit kär i Coldplays nya låt. Ni måste lyssna om ni inte hört den.


I am go singing out of tune, singing how I always loved you darling



Galet rolig dag i salongen idag. Hade en damklipp på förmiddagen som gick superbra, och sen var det slingning på eftermiddagen. Blev riktigt bra. Börjar kännas säkert med slingor nu.

Kom hem halv åtta, slängde i mig lite tacos och sen har jag haft myskväll med sis. Nu sitter jag här och tänkte snart bege mig in mot sängen.
Halv dag i skolan imorgon, sen ska jag hem och plugga. Och slutligen julfest med jobb på kvällen. Hoppas på en great day.

Godnatt med er.

gonna crank it up, like a maniac


En bild på hur jag såg ut i lördags.

Det blir en lugn kväll idag, ungefär som alla andra kvällar. Jag orkar inte göra ett skit när jag kommer hem på kvällarna. Skönt att det bara är två veckor kvar tills vi ska ha lite jullov.

don't let the colour scare you



Det blev ingen update igår pga att jag var så trött och sen var jag inte hemma på hela dagen. Rätt skönt att slippa sitta vid datorn för en gångs skull.

Det har varit en lång skoldag idag. Tränat på min frisyr till frisyrhistorian, och den blev endå helt okej. Lite finputsning och några skjusteringar så ska det nog bli bra hoppas jag.
Förövrigt var min kära syster på besök på skolan. Jag och Saeunn gjorde blonda slingor i hela håret och det blev otroligt fint. Supernöjda var vi.

I gotta lot of love, but I'm lonely



Tänkte snart börja göra vid mig inför kvällen. Det är nog första gången jag har en färdig outfit inför en kväll. Normalt sätt brukar det ta ca två timmar och först prova ungefär alla kläder i min garderob, och sen inte komma fram till ett enda bra plagg, därmed slänger jag bara på mig nåt fult skit och ser ut som jag vet inte vad. Hoppas det inte blir så ikväll.

I know you somewhere out there, somewhere far away


Galet snygga fashiontoast.

Jag slapp jobba idag, vilket var otroligt skönt faktiskt. Behövde en ledig dag. Har spenderat dagen i stan med min syster, kollat på julklappar, fikat och haft det mysigt.

Ikväll blir det födelsedagsfest för Emmy. Ska självklart ha med mig kameran, så det blir ett bildregn här imorgon förhoppningsvis.

every time I think of you and smile



Min nya hårfärg. Älskar den askiga tonen, precis så som jag ville ha det.

i don't wanna talk anymore







Några mysiga bilder här hemma. Gud vad jag älskar julen.

Ikväll ska jag laga mat och mysa med min pojkvän. Ska antagligen jobba imorgon, igen. Fjärde helgen irad. Snacka om att jag vill vara ledig nu.

take me around the planet, take me thorugh space and time

Igår fick vi sluta lite tidigare i skolan pga snöovädret. Då passade vi på att dra till Entré och träffa Kenza. Haha man kände sig lite som 12 igen då man var helt galen efter alla kända artister man sto i kö för att träffa. Men det var endå lite roligt att se henne irl. Hon var grymt mycket snyggare i verkligheten faktiskt. Och det kändes jävligt overkligt när man fick komma fram där och krama och ta ett kort med henne.
Tyvärr var man helt stressad så bilderna blev inge bra, men endå coolt att ha ett foto med henne tycker jag haha.


it may be winter outside, but in my heart it's spring



Knappt några kunder idag i salongen så vi jobbade på våra älskade dockor. Not. Men gjorde en ganska fin frisyr som jag är nöjd med.

Sitter just nu framför brasan, lyssnar på julmusik och har det bra. Här börjar bli varmt och skönt, för fy tusan vad kallt det är ute. Hur mycket snö som helst. Känns så tidigt att vi har så mycket snö redan.

sometimes I wish I could save you



Idag är det ju första advent också. Snacka om perfekt tajming med snön, om man nu ser det så. Jag hade gärna kunnat skippa snön, även om det är mysigt.
Passade på att beställa en till ring. (ja, jag är beroende av ringar) Tyckte jag var värd det efter vårt svåra färgprov vi hade idag i skolan. Usch, är lite nervös över hur det verkligen gick.

Någon mer än jag som dog av garv när Ann-Katrin i Bonde söker fru började sjunga låten om en taggatråd. Haha, hur pinsam får man bli.
Tänkte snart pysa ner i sängen efter en myskväll med julmust och lite annat gott. Godnatt på er.

when I go back to the way it was

Alltså helt seriöst. Fy fasen vad kallt det har varit idag. Det märks att vi skåningar inte är vana vid denna kylan såhär tidigt. Det är helt sjukt vad klen man kan vara när det gäller snö och kyla. Så fort jag sätter mina fötter utanför dörren så fryser dom i stort sett till is. Ganska illa endå.

Men nog och kyla. Min syster kom hem från Thailand imorse. Kände mig ungefär som ett lik bredvid henne. Brun och fin var hon, hur jävla orättvist som helst. Men en ganska stor chock från att ha varit i 30 graders värme och sen kommer hem till 5 minusgrader.



Fick hem ormringen imorse som jag hade beställt, och den andra silvriga långa ringen fick jag av mina underbara syster som hon köpte med sig från Thailand. Så himla fina båda två.

RSS 2.0