the last song I wrote was to you



Segaste dagen. Men nu regnar det åtminstonde inte. Men de kommer väl om ett tag igen. Suuuuuck.
Nu ska jag iallafall palla mig hem till Pontan och sen drar vi till stan för mat och bio.
See you.

the only thing against us now is time



Haha det blev en vääääldigt suddig bild från igår. MEN där ser ni iallafall lite av byxorna och linnet jag bland annat köpte i stan igår. Fiiiiina är dom iallafall.
Visar kanske resten sen.
PUSSSSS!


I wanna feel your touch


Bild: Snygga klingen

Borring jävla väder. Regn och rusk och blåst. Hur mycket mer höst kan det blir? Men WTF, de är ju sommar. Blä vad galen jag blir.
Fast okej, lite mysigt är endå. Åtminstonde om man sitter inne och myser framför tvn. Ska faktiskt göra det resten av dagen.
Men ikväll blir det bio. Ska ut och äta med pojkvännen och sen blir det Inception. Inte riktigt min typ av film men vi får hoppas att den är bra endå.

I just get this feeling over and over



Supergod lunch med mammi i stan. Grillspett med lax och potatisgratäng. Och jag fick även med mig en hel del fint hem från stan. Får visa de imorgon.

Nu kränger jag kladdkaka med grädde och hallon. Hur gott är inte det då. Kan ju inte ljuga med och säga att jag inte gillar mat och godsaker haha. Vet nog ingen annan som älskar mat så mycket som jag!

that's what the say when you feeling down




Slipper sitter hemma i detta mögvädret. Ska in till Malmö och äta lunch med mamma och sen ska jag fan shoppa. Det förtjänar jag. Haha eller så behöver jag bara kläder. Eller så vill jag bara ha mer kläder. Wihoo.


i'm not asking for too much



Bull väder idag. Moln och tråkigt. Och jag är trött som vanligt. Fattar inte hur jag ska orka gå upp varje morgon när jag börjar skolan. Aja, det är ett senare projekt.

Får väl ta och käka lite frulle nu, och lösa korsord haha!

could it be any harder, to say goodbye



Sådär, inte den bästa bilden på tatton men där ser ni iallafall hur den ser ut.
Någon mer som har tatuering?:)

Suttit ute lite i solen idag och löst massa korsord. Ja, har man inget liv så har man inte haha. Nä, men jag har inte orkat göra något vettigt idag. Älskar att lösa korsord, de är så avkopplande haha.


i can feel your heart beat


ÅH såhär hade jag velat se ut idag. Galet jävla snyggt!

things can still go wrong


Bild från Magaluf 08

Fuck vad varmt det är ute idag. Ja nä man ska inte klaga men jäklar alltså. Ångrar lite att jag inte åkte till stranden endå.
Vi hade svinmysigt igår på Spanish garden. Käkade pasta med kycklingfilé, vitlök och svamp. Självklart blev det marrängswisse till efterrätt också.

Ikväll ska jag hem till min pojkvän och laga mat. Det blir nog de gamla vanliga. Kött, klyftpotatis, svamp och sås. Så jävla mumma.

pick yourself up


ÅH jag saknar spanien!

Haft en skittrevlig dag med Tina. Har blivit klippt, vi har varit nere på Märtas café och fikat i det soliga vädret och det har blivit en hel del snack om skolan. Är så peppad så det är sjukt. Fast grymt nervös också.

Ikväll blir det en liten avskedsmiddag på Spanish garden för Sassi som åker tillbaka till USA om tre dagar. Blä på det faktiskt. Men det blir mysigt, hoppas vädret håller i sig bara.

baby it's a wild world



En bild sen i fredags. Kommer fler sen men har inte ork att lägga in dom nu hehe.
PUSS!

sail away with me honey



Idag är det strandväder. ÄNTLIGEN. Men först ska Tina klippa mig. Ja, bara topparna och maaax en cm. Hatar att klippa mig men det behövs verkligen nu. Blö. Och sen blir det väl frisörsnack hela dagen haha. Så jag kan få lite tips och info inför skolan jag börjar på om tre veckor. (nervöööös)

Tyvärr så har jag inte hunnit ta en bra bild på tatton än, men det kommer. Är så jäkla nöjd så går och tittar på den hela tiden haha. Ska försöka ta en bild idag, så håll ut godingar.

Vi hörs senare!

Lean out and touch the treetops over town


Bild: Klingen

Jahapp, då var man en tatuering rikare då haha. Det var nämligen det jag skulle göra i stan, och det var även den andra hemlisen som jag skrev om här för ca två-tre veckor sen. Grymt nöjd blev jag!
Ska lägga upp en bild här så småningom. Måste bara vänta tills jag får ta av plastet. Hoppas ni är nyfikna.

i got love in my mind

Hade ont i hela jävla kroppen när jag vaknade. När jag och Pontan skulle åka och handla mat igår så trillade vi med cykeljäveln. Skrapade mig på tån, armbågen, ballen och händerna. Haha. Fast lite kul var det allt endå.

Nu ska jag bege mig till stan. Förhoppningsvis berättar jag här sen vad det är jag ska göra i stan.
Hoppas ni har en bra dag allesammans!

now i'm leaving for the last time




Tre ringar och ett halsband som jag köpte i Spanien. Så nöjd! Hade velat köpa sååå mycket mer, men eftersom marknaden vi skulle gå till en av dagarna var stängd, så fanns där inte så mycket att göra.
Det får bli massa mer nästa gång jag är där istället.

when did your heart go missing



Blir så arg att det inte är strandväder idag. Fjällar fan överallt nu. Snyggt va.
Ska nog cykla ner till byn och fixa lite ärenden. Finns ju inte så mycket annat att göra en dag som denna.

Later.

en skugga av dig själv













En trevlig kväll hemma hos Carolina igår. Jag älskar verkligen sommarkvällar.

Follow your heart where it leads you























Sista delen från España. HAHA mobba inte min hoppbild. Det var fan svårare än jag trodde. Syrran fick till en rätt bra, men min blev fan värdelös haha. Gjorde typ tio försök men alla blev lika kassa haha.


Inget vidare bra väder i Skåne idag. Tradigt. Fast det ser ut som det ska spricka upp lite grann iallafall. Blir kanske en sväng ner till stranden endå.
Men vi hörs lite senare igen finisar.

even the best fall down sometimes























Ni får mer sen, orkar inte mer nu haha.

Åh, jag vill tillbaka. Det bästa med att vara utomlands tycker jag är att alla restauranger och cafeér ligger precis nere vid stranden. Det är så jäkla mysigt, både på dagarna och på kvällarna. Lite tradit att vi inte har det så i Sverige ocskå faktiskt.

Nåväl, har iallafall stekt på stranden idag med Alex. Känns dock inte som jag fick någon färg. Badade en gång och de var iskallt, fy bubblan vad det kändes som mina ben skulle gå av.
Hade velat sticka och grilla på stranden ikväll, men det får vi se hur det blir med det.

PUSSDÅ!


the club can't even handle me right now



Tog bussen hem tidigt imorse och stack inom konsum och handlade jordgubbar och kaffegrädde, satte mig på terassen i solen och åt det till frukost. Obeskrivligt gott.
Har suttit där även resten av dagen. Underbara sommar, stanna för evigt.


there's no kiss and make up



En outfit från förra veckan. Enkel och skön. ÄLSKA SOMMAREN!

Ska ut och äta med mamma ikväll och sen vidare till stan för en fika med Cathlin. Sen nannar jag nog hos min prins.
Ska lägga upp fler bilder från Spanien också, så dom kommer om en liten stund.

I just don't have the heart









<












Andra delen av Spanien. Kommer fler bilder om ett tag, måste bara steka lite i solen nu.
PUSS!


Världens sötaste windy som var med oss på ...

img_6807 (MMS)

Världens sötaste windy som var med oss på stranden i fredags Helt ärligt så har jag aldrig i hela mitt liv sett en sötare hund än henne. Jag ska också ha en sån när jag flyttar hemifrån. Och det ska jag verkligen ha!  Nu ska jag nanna. Imorgon blir det massa bilder från spain. Håll ut! Sov gott snyggisar.


you've only got one chance

Godagens allesammans.
Idag är det tråkigt väder i Skåne. Mulet och blä. Men varmt är det endå, som tur är. För ikväll ska jag och familjen på 30 årsfest. Ska bli roligt faktiskt. Vet dock inte vad jag ska ha på mig, som vanligt.

Hinner tyvärr inte lägga upp mer bilder från Spanien idag, så jag får göra det imorgon istället.
Tänkte dock slänga upp en bild här sen från i förrgår. Och en från igår på världens sötaste hund.

Puss så länge:)


I can't wait till we kiss the ground wherever we touch back down





























Lite bilder från dom första dagarna i Spanien. Får sån jävla tillbakalängtan när jag tittar igenom alla bilderna.

Men idag kan man iallafall inte klaga på vädret här i Sverige. Stekande sol och jag har varit på stranden hela dagen. Känner mig fan bränd, väldigt märkligt haha. Jaja så är det.
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag in till Malmö och äta middag med världens bästa pojkvän.

Hoppas ni alla får en kulig fredag!

i like it when you touch my hand

Det blev en ny header idag som ni säkerligen har sett. Kände att den andra var lite för opassande nu när det är sommar, så det känns som att denna passar lite bättre. Bilden är såklart tagen i underbara Spanien. Utsikten är från terassen i lägenheten. Så jäkla fin utsikt.

Jag lassar upp bilder från resan imorgon. Är för trött nu så tänkte gå och lägga mig bredvid min prins som redan sover.
Vi hörs imorgon finisar, puss och kram.

so let's spend your afternoon in a cold hot air balloon

Då var man hemma i tråkiga Sverige igen. Förbaskat jävla borring att vara hemma faktiskt. Inget roligt väder kom man hem till heller. Dock så var det helt underbart att träffa min pojkvän inatt. Slängde mig i hans famn och pussade ihjäl honom när jag kom hem.

I vilket fall så hade vi det helt underbart i Spanien, som man alltid har när man är där. Tungt var det att lämna lägenheten, men som tur är kan man se fram emot att åka tillbaka dit nästa år igen.
Värmen ska vi inte snacka om. Över 40 grader dom flesta dagar. Snacka om att jag bodde i havet och i duschen på stranden.
Allt har varit så bra. Och att se Spanien vinna VM var jävligt mäktigt. Alla spanjorer var så jävla glada och dom bara skrek och grät på samma gång.


Seg och trött är vad jag är idag. Ska iallafall träffa pojkvännen lite senare idag igen och bara mysa hela kvällen.
Packa upp måste jag göra det också, hur jävla kul är det då. Hatar verkligen att komma hem då man måste packa upp den jäkla resväskan. (blev visst ganska många svärord i detta inlägg, sorry dudes)

Bjussar på en bild från resan så länge, så får ni resten antingen senare idag eller imorgon.


the stars lay down to kiss you




































Ja detta får räcka med pics. Orkar inte mer och hinner dessutom inte mer heller. Har lite till att fixa innan vi sticker om en timme. Ska bli såååå gött att komma bort.

Kommer dock sakna min pojkvän så jag nästan dör.

Men vi hörs om en vecka allesammans:)
Massa kramar.


I didnt came to say goodbye

Ja, återigen suger jag rent ut sagt på att blogga. Det har varit så mycket dom senaste dagarna så jag har inte hunnit helt enkelt. FÖRLÅT!

Göteborg var awesome. Vi hade verkligen askul. Tänkte slänga upp några bilder här alldeles strax, för sen åker jag iväg. Jag ska nämligen till SPANIEN idag, sticker hemifrån om ca två timmar. Jag och syrran ska överraska våra föräldrar som redan är där nere. Dom vet ingenting och det ska bli så jävla kul att se deras miner när vi kommer ner haha.

Spanien var nämligen den ena hemligheten, den andra får dessvärre vänta tills nästa vecka. Hoppas ni kan hålla ut lite iallafall.

everytime we touch I get this feeling

UPPDATERAR IMORGON!!! Håll ut godingar.

i'm in the corner watching you kiss her





Glor Top Model och ska snart göra vid mig för att dra hem till min pojkvän och käka middag. Det blir en hyfsad tidig kväll idag eftersom jag ska upp vid sju imorgon. (kill me)

Längtar gaaaalet mycket tills imorgon. Och sen har jag en annan hemlighet att berätta. Eller två förresten. Dom får ni reda på på onsdag. Hoppas ni är extra nyfikna nu mohaha.

Vi hörs kanske ikväll annars kanske jag uppdaterar i helgen, det får vi se. Kommer hem på måndag så om inte annat hörs vi då underbaringar!


and every step that I take






























Andra delen från midsommar. Nu orkar jag inte mer. Hoppas ni sett tillräckligt nu haha.

Idag har det varit lite halvtråkigt väder. Inget solväder direkt, men det hoppas jag ändras till imorgon för då drar vi till GÖTEBOOOOORG! Kommer bli galet. Vi är nio stycken så det kommer nog bli riktigt gött.

Skriver igen lite senare.

I wanna lay you down in a bed of roses



























Så, en hög med bilder från midsommar. Men fler kommer ikväll. Jag hinner inte lägga in fler nu eftersom jag ska dra till stranden nu. Så vi hörs igen om några timmar.

Puss och kram gott folk:)


RSS 2.0