there's gonna be one less lonely girl



Just nu ser jag ut som en kräfta. Rödare än rödast, fast endå lite brun. Stekt på playan i fyra timmar idag. Så jävla gött.
Bjussar på en bild från midsommar nu, resten får ni imorgon för jag hinner tyvärr inte lägga upp dom idag, med tanke på att jag nästan har 400 bilder. Hoppas ni står ut:)

Puss och trevlig måndag.

i dont wanna take a breathe without you

Kass uppdatering beror på att det har varit full rulle dom senaste dagarna.

Midsommar var askalas. Preics så som en midsommar ska vara. Massa lekar, god mat, skratt, fest och mycket mer. Har massa bilder att dela med mig av, så det får ni se imorgon.

Idag har jag varit på stranden med ett helt gäng folk och nu har jag precis käkat på Millennium med Steffi, Sofie och Louise. Och nu har jag precis kommit hem till min pojkvän och ska mysa här resten av kvällen.

Imorgon blir det upp tidigt för att dra till beachen igen med ett gäng brudar. Kan ju inte bli så mycket bättre!

jag undrar vem som svek mig först


Några smycken jag köpte i Spanien som jag inte visat ännu.

NU är jag ledig resten av sommaren. Fan vad skönt det är. Känner dock på mig att jag kommer bli rastlös efter ungefär två veckor. Nu kan jag bara njuta av heeeela sommaren. Jävligt gött!
Sen börjar jag skolan den 16 augusti. Taggad till max faktiskt.

Imorgon är det midsommar. (Gud, du hörde min bön va? Fint väder) Det ska firas hemma hos Line med tält, massa mat, jordgubbar, fest, lekar och allt vad det innebär.

PUSS PÅ ER!


don't blame it on me






Ja, där har ni skorna. Hoppas ni ser någorlunda hur dom ser ut. Jag ÄLSKAR dom iallafall. Världens finaste. Och dom är slut i hela skåne i dom flesta storlekar. Verkar vara väldigt poppis!

Nu ska jag handla thaimat, åka hem till pojkvän och mysa hela kvällen. Jobb igen imorgon. Sista dagen, känns lite konstigt faktiskt.

Puss på er sötnosar.

I was wrong, now I'm fine





Några bilder från söndagen när jag först var i stan med Låjs och sen hade myskväll med tacos med min älskling!

Förlåt för att jag inte la in bild på skor...

img_0122 (MMS)

Förlåt för att jag inte la in bild på skorna igår som jag lovade. Hann bara inte. Så lovar att lägga in sen ikväll när jag kommer hem från jobbet.  Ganska fint väder idag också,synd att man inte är ledig.  Nä nu ska jag ner och jobba. Vi hörs ikväll buddies!


it's a brand new day, the sun is shining


GILLA

Steg upp med tuppen imorse. Halv tio. Rätt bra endå för att vara ledig. Iallafall för mig.
Begav mig till Trellehulla för att inhandla mina skor. Och JAAAAA nu är dom äntligen mina. Fanns inga alternativ, det var bara att köpa dom. Jag är kär, hehe. Lägger in bild på dom om ett tag.

Resten av dagen har jag spenderat ute i solen i min trädgård. Så jäkla skönt. Lite halvt bränd nu, men vad gör det. Sitter fortfarande ute och lyssnar på musik nu. Underbart är vad det är. Ska sola så länge solen är framme. För imorgon ska jag jobba igen.

Lite senare idag ska jag och tre brudar åka och handla massa mat till midsommar. (Ber till Gud för fint väder på fredag)

Solen kallar, vi hörs sen snyggingar!


but I got no reasons to stay



Precis tryckt i mig lite tacos, som var väldigt behövligt efter en lång dag på jobb. Försov mig imorse också och kom en timme för sent till jobbet. Blev så jävla arg på min klockjävel som jag måste ha stängt av i sömnen. Bra jobbat faktiskt.

Nu ska jag mysa lite med min pojkvän, och imorgon är jag ledig. Då blir det stan med syrran, och är det fint väder ska jag SOLA. Ska även ner till Trelleborg och förhoppningsvis köpa mina älskade skor.

Ha en bra dag allihopa.

you know how much I need you



Två bilder från fredagen

Nu tänkte jag bege mig in till stan en sväng. Hittade ett par skor igår som jag blev helt förälskad i. Så jag hoppas av heeeela mitt hjärta att dom finns kvar i stl 38. Annars vet jag inte vad jag gör!

Hörs senare godingar.


I gotta lot of love







Det blev dessvärre inte så mycket bilder igår. Men några stycken fick vi till åtminstonde.
Skitmysigt hade vi iallafall. Drack massa vin, hade ostbricka och snackade en jävla massa tjejsnack. Och snart åker vi till Göteborg, sååååå bra!


it feels like i'm standing with you












































Nu orkar jag inte mer. Men där har ni en hög med bilder från min systers student. Riktigt bra dag, som jag tidigare nämnt. Önskar så jävla mycket att man fick göra om denna dagen.

Mer bilder blir det imorgon, för nu ska jag hem till Line och dricka vin och ha ostbricka med henne, Sassi och Låjs. Supermysigt!

Puss på er.


save tonight, tomorrow I'll be gone


Askalas snyggt.

En trevlig dag i stan idag har det varit med Låjs och Line. Fick med mig lite fint hem, som jag visar imorgon förhoppningsvis. Väldans nöjd iallafall!
Regnat har de gjort hela dan, och självklart blir det strålande sol nu på kvällen när man ska jobba resten av veckan. JÄVLIGT typiskt eller vad.

Nu ska jag ialllafall hem till Line och träffa lite andra brudar.
Trevlig tisdag allesammans!


all I wanted to do was have fun



Nu tänkte jag gå ner och poppa popcorn, kolla gamla Paradise Hotel avsnitt och bara njuta av att vara ledig. Som tur är så är jag ledig imorgon med, och då blir det förhoppningsvis stan med Låjs och Line. Supernice!

Kiss and hug.

i'm talking about the rising girl



Varit ledig hela dan idag. Jävligt behövligt kan jag säga. Men lika trött är jag för det.
Man känner ju inte direkt att det är sommar även om det redan är mitten av juni. Hann sitta ute i solen en halvtimme innan molnen kom fram. Pisseväder.
Hoppas verkligen med hela mitt hjärta att det är strålande sol varje dag från och med efter nästa vecka eftersom jag slutar jobba då.

Har iallafall ätit två tallrikar med jordgubbar, kaffegrädde och socker idag. DET är sommarkänsla!

Hoppas ni har en bra måndag finisar.

And although it hurts me, to leave you all alone












Ja det var all the pictures. Eller egentligen inte, har över 300 bilder, men några vill jag heeelst slippa lägga in, så detta får räcka.
SPANIEN IN MY HEART!

if I had one wish, that wish should be clear









Några få bilder från Erikas student i fredags.

Min systers bilder ligger inne på hennes dator så jag får dessvärre lägga in dom imorgon. Hoppas ni håller ut!

i asked you to dance at the disco, but you said no


























Ännu en del bilder från Spanien. Känns lite sent att lägga upp dom nu men vafan.
Lägger upp sista delen imorgon, inte så många bilder men orkar inte fler nu.


and now I see your face drop



Fy katten vilken bra dag det var igår. Helt sjuuuukt vilka minnen som ploppade upp i huvet under hela dagen. Det var så himla roligt att få se syrran i den rollen som jag för två år sen var i.
Har över 500 bilder så det kommer ta ett tag att välja ut och lägga in bilderna. Hinner tyvärr inte göra det idag eftersom jag ska på två studenter idag igen, så det får dessvärre bli imorgon.

Så det blir ös idag igen, dock på en lite lugnare nivå. Det blev ganska hårt igår.
Jag älskar verkligen studenter. Så jäkla roligt. Hade önskat att man fick göra om den dagen.

Puss på er så länge!

when I was losing my mind



Imorgon tar världens bästa syster studenten. Fan vilket ös det kommer bli. Kameran blir min bästa vän imorgon vill jag lova så det vankas mängder med bilder här på fredag.

LYCKA TILL SIS. Du kommer vara världens finaste när du springer ut på trappan.
I LOVE YOU!!!!!!!

Everybody crash and burn sometime


Bild från nyår

Nu ska jag snart in till stan med Sassi och Låjs och fixa massa saker. Har fått ledigt från jobb idag så att jag ska hinna med allt jag måste göra. Blir nog en fika också. Synd bara att vädret inte är bättre.

Senare idag får ni mer bilder från Spain.
PUSS

boy you take me higher














Del två som består av bilder från dag fyra och lite från dag fem. Hinner inte lägga in fler nu så det kommer massa mer imorgon. Hoppas ni kikar in här då.

Godnatt med er.

this is not how you wanted to be
























Jag har så sjuuuuuukt mycket bilder så jag laddar upp lite i taget. Här får ni del 1 som är från dom tre första dagarna. Fyfan vad jag vill tillbaka!

this is the stars in the sky

Jag är sååå ledsen för att min uppdatering suger här. Men jag har jobbat non stop sen jag kom hem så jag har inte hunnit sitta vid datorn. Ska VERKLIGEN försöka lägga in bilderna imorgon. Men idag orkar jag inte, är rent för trött så tänkte gå och sova nu.
Bjuder på en bild så länge så hoppas jag ni håller ut tills imorgon

Godnatt på er.


i'm on the wrong site now



Då var man hemma i tråkiga Sverige igen. Fyfanken vad jag vill tillbaka till Spanien och värmen. Att komma hem till regn är ju inte mycket att hurra för.
Vi har iallafall haft en helt sjukt underbar vecka. Det har varit så jäkla härligt att bara kunna softa, njuta, sola och bara göra ingenting. Och nu är man plötsligt tillbaka i verkligheten igen, såååå trist. Önskar jag hade kunnat stanna i Spanien hela sommaren. För värmen kan man ju inte leka med. Satan vad hett det var vissa dagar, underbart skönt.
Har massa bilder att bjussa på, men dom kommer nog lite senare.

Och förövrigt så älskar jag min pojkvän över allt annat!

RSS 2.0