the lady in red





När jag anlände med tåget imorse halv nio skulle jag direkt till skolan och få en håruppsättning till examen. Den blev grym kan jag säga. Bilderna blev inte dom bästa, men frisyren blev riktigt bra!
Tänk att man själv också ska kunna göra sånna sen.

But that don't mean i can't get you there



Igår var verkligen en toppenkväll. Det var superroligt att äntligen få festa med några classmates. Egentligen skulle jag tagit tåget hem igårkväll och inte hänga med ut, men eftersom jag missade mitt tåg så fick jag hänga med ut och partaja istället. Sen sov jag och Hedvig hemma hos Jennie.
När vi var ute igår och stod där ute och tog luft, så började några snubbar bråka och helt plötsligt puttas jag ner på marken, landar på en snubbe och FÖRMODLIGEN på nån jävla parasollstolpe. Fick så jävla ont i ryggen när jag reste mig upp, och kunde knappt sova så ont jag hade. När jag vaknade imorse tittade jag på ryggen och då visar det sig vara ett rejält sår över ryggraden. Hm, mindre kul.

I see you driving around town with the boy i love



ÅH jag har ångeeeeeeeeest. Köpte ett par skitsnygga brallor nu i veckan som jag tänkte ha ikväll när jag ska på inflyttningsfest hos Jennie. Men nu vet jag inte vad jag ska ha till!?!?!?!! Åhhhhh damp. Fan alltså.

I still wish you the best

Goodmorning. Har lite bråttom iväg nu. Ska först inom jobbet och hämta mitt schema och snacka lite skit. Sen ska jag in till skolan och öva håruppsättning. Sen tror jag det blir en snabbrunda i stan om jag orkar. Det är inget roligt väder idag så man lockas ju inte av att gå på stan om man säger så.

Vi hörs helt enkelt lite senare idag, men lite pics på några grejer jag inhandlade igår.

I don't wanna go alone



Har haft en underbar dag i stan idag. Shoppade lite grann, men ack så mycket fint jag hittade som jag dessvärre inte kunde handla. Det är inge roligt att vara student och fattig. Jag hatar när man måste prioritera saker. USch, de är så jobbigt. Men lite fint fick jag med mig hem iallafall.
Fikade med Emmy också, och vi hade såååååå mycket att prata om. Underbart.

Nu ska jag faktiskt bege mig hem till min man och handla käk. Vi ska laga middag och ha en myskväll.

I'm on the right side now


Bjussar på en bild från förra hösten.

Egentligen hade jag behövt hoppa in i duschen nu, men jag orkar verkligen inte det. Så får stiga upp lite tidigare imorgon istället och göra det. Ska jävla skönt att vara ledig. Ska spendera dagen inne i Malmö. Ska in på biblioteket och låna böcker, shoppa och fika med Anna, och förmodligen även fika med Emmy. Så det blir en heldag i city. Hoppas verkligen på bra väder. Eller åtminstonde hoppas jag att vi slipper regn.

We watched the sunset from my car


Ja den bjuder jag på.

Har nyss varit på Millenium och käkat massa god mat med familjen. Ser just nu ut som jag har en fet bulle i ugnen. Snyggt jag vet.
Nu ska jag sätta mig framför tvn och sitta där resten av kvällen. Kan ju för bövelen inte missa Bönderna.

It's gone forever, no more try, you and I



Gräslig bild, men den får duga. Lite av hur jag såg ut på fotoprojektet januariklassen hade för några veckor sen. Bilderna blev inte så bra, eller så var jag bara en dålig modell haha.
Ska vara modell på söndag igen på examen. Ska få en långhårsuppsättning. Den är såååååå snygg. Kommer bilder på söndag kan jag lova!

Cause it's a deadly combination, you and me





I måndags gick det skit för mig på klippningen. Var så jävla arg för ingenting gick som det skulle. En usel dag rent ut sagt. Igår gick det desto bättre. Fick till den här snygga rockabillyliknande frillan. Blev sjukt nöjd faktiskt. Tänk att jag kan klippa endå hehe.

Idag fick vi tillbaka två prov vi hade förra veckan. Det gick bra mycket bättre än jag förväntat mig. Så det känns himla bra. Och nu är kemin äntligen över. Har kämpat som en gris, så det är så jäkla härligt att den nu är över.
Nu ska vi påbörja vårt projektarbete i frisörhistoria. Så imorgon och fredag är vi lediga. Självständigt arbete som vi kan jobba med hemma. SOVMORGON säger jag bara. Hur gött då!

But I know it's amazing, you save me



Fasen så bra det har gått i skolan idag. Varit ute i salongen och hjälpt till. Fick tvätta och föna en kund. Mycket roligt. Mindre än två veckor kvar tills det är våran tur, nervöööös.
På eftermiddagen hade vi klipp. Vår sista klipplektion. Och den kunde inte slutat bättre faktiskt. Blev så jäkla nöjd med min frilla. Trodde fan inte jag var så duktig haha. Skämt å sido. Men bra blev den. Pics kommer upp inom kort för er som är intresserade.

Nu blir det käk och massa tv. Ovanligt? Nä.

i'm standing where you left me



Ligger hos min prins nu och myser. Vi nördar oss på våra mobiler as usual. Har blivit galen beroende av spel sen jag fick min iPhone. Laddade dessutom hem ett nytt imorse som jag är besatt av haha. Ganska illa. Men ganska kul.

just like every cowboy, sings a sad sad song


Bild på mig och Fisen.

Tung dag i skolan. Jävla klippningar. Får spel när det inte går som jag vill. Och jag ska klara att gå ut i salongen om två veckor. Yeahyeah.

Känns iallafall sjukt gött att varken ha prov eller i stort sett några läxor den här veckan. Det är vi värda.

Ska hem till min pojkvän nu och mysa, och datorn hänger med så det blir mer uppdateringar om en liten stund.
PUSS!

He goes left and you stay right



ÅH jag vill ha dom allihopa. Sablans skit att dom är så dyra bara. Men jag ska ha dom. Om det så ska dröja ett år tills jag samlat på mig alla haha.

The stars lean down to kiss you, and I lie awake and miss you


GASH SÅ SNYGG!

Precis kommit hem från Fiie. Fasen vad det regnar ute. Ganska mysigt endå när man ska krypa till sängs.
Ska upp och jobba imorgon också. Blir nog trevligt.
Och snart är helgen redan över. Varför går helgerna alltså så satans fort?!

I know I'm going to miss you I'll forget it and let it go



Fytusan vad mycket folk det har varit på jobb idag. Så jäkla mycket att göra. Men tiden gick fort iallafall.
Nu har jag precis duschat, ska fixa vid mig lite nu innan det är mat. Och sen ikväll ska jag hem till Fiie och mysa med henne och Låjs.

say hello to goodbye



Är SÅ sugen på luggen igen. Men njäe, det blir nog inget med det. Men satan vad jag längtar tills vår nästa egenvård då jag ska färga håret wiiee. Kommer nog bli många färgförändringar under utbildningen!

so i travel back down that road



Fan vilken huvudvärk jag har idag igen. Har fan haft det nästan hela veckan. Grymt jobbigt.
Ska vila mig i soffan lite nu och sen åka och handla nån god mat.



It said I gave you these scars


Bild från igår. Världens sötaste Emilia.

Vill tacka er för era fina ord om gårdagen. Det värmer i hjärtat ska ni veta.

Idag känns det som ett typiskt höstväder. Solen skiner men det är otroligt kallt. Mysväder. Och ännu bättre att det är fredag idag. Blir en ordentlig myskväll idag. Ska inte göra ett skit faktiskt. Jobb väntar för min del hela helgen. Inte jätteroligt, men det är smällar man får ta.

Nu ska jag njuta lite av fredagen. Hörs lite senare.

Vi, hör orden i en sång, som finns kvar här i våra hjärtan



Tänker från och med nu tänker jag alltid vara glad och tacksam för att man får leva. Det gör så fruktansvärt ont i hjärtat att ta förväl av dom människor som står en nära. Så ta vara på varandra och lev varje dag som den vore den sista. Det tänker iallafall jag göra.

en ängel flög förbi, mot himlen så fri, men hon lämnade sitt leende på vår jord



Det har varit en helt ofattbar och hemsk dag. Har så ont i mina ögon så mycket jag har gråtit. Det var jobbigare än vad jag hade förväntat mig.
Begravningen var så fin, men det var så tungt att sitta där och fortfarande inte förstå att det som har hänt är sant. Jag kan fortfarande inte begripa vad som hänt. Känns så otroligt overkligt.

Tycker nästan det värsta med bergravningar är att se alla så ledna och sorgsna. Särskillt alla som står så nära familjen. Usch!

Ett sista farväl är nu taget, vila i frid fina moster.

Nu får man försöka ta nya tag och blicka framåt, även om det kommer bli tufft och svårt.

And it told me I’m a self machine



Har en massa roliga saker i skolan att se fram emot dom kommande veckorna. Och om bara tre veckor ska vi ut i salongen. ARH, snacka om att man är nervös!

I saw the mirror starin’ back at me



Då var det redan onsdag idag. Och denna dagen har varit usel kan man säga. Har haft två prov. Ett fett jävla prov i Kemi på åtta sidor. Och sen ett prov i hårdesign som var lite lättare iallafall.
Fick dessutom gå en timme tidigare från skolan bara för jag hade sån jäkla sprängande huvudvärk. Den förföljer mig verkligen.

Ska snart bege mig hem till min man, sen ska vi åka och äta nån god mat och sen blir det en jävlans massa gottis och kräng för att fira att denna dagen är över. Tycker jag kämpade så bra med plugget så då får man unna sig lite gott.
En massa bra på tv ikväll också, helt perfekt.

Imorgon är jag ledig från skolan. Ska på begravning vilket jag INTE ser fram emot. Har varit på en tidigare och det var nog det värsta jag varit med om. Usch, inget roligt alls.

I think about the years I spent just passing through



Bjussar på en bild från Spanien bara för att jag är så trött på kylan här hemma och för att jag vill bort från kemin!!!!!!!!

I'm on the road, back to my home



ALLTSÅ helt seriöst, jag orkar inte mer. FYFAN vad kemin tar kål på mig. Jag är helt slut i huvet. Orkar inte läsa en endaste mening till. Även om jag är så illa tvungen. Jag vet i tusan hur provet imorgon kommer gå. Känns för tillfället som det kommer gå åt helvete faktiskt. Men jag får hoppas jag blir godkänd iallafall, det är ju det viktigaste. Men fan vad jag aldrig mer vill läsa kemi. Och slutprov om två veckor på hela boken. GOOD LUCK!

Ska gå ner och ta något att äta och samla lite ork till att försöka prega in det sista i huvet, även om det är så gott som omöjligt. Sen ska jag kolla Paradise Hotel och slutligen försöka sova. Kommer väl drömma mardrömmar om denna förbaskade kemin.

when you see me drift astray, out of touch and out of place



Arh idag är ingen bra dag. Har varit en jävligt hektisk dag i skolan. Hade två prov i klipp. Ett praktiskt och ett teoretiskt. Det gick väl sisudär. Men för att ha gått utbildningen lite mer än två månader så tycker jag att ha klippt en frilla, fönat den och gjort strukttursritning på en timme och en kvart är jävligt bra jobbat.

Har bara precis hunnit komma hem, slängt i mig mat, och nu sitter jag och pluggar för fulla muggar inför kemiprovet vi har på onsdag. Gash, kill me slowly. SÅÅÅÅÅÅÅ jäkla mycket att kunna. Helt galet. Det som ligger bakom frisöryrket är bra mycket svårare än vad många tror.

Nu ska jag glo lite Top Model och plugga resten av kvällen. Sprängande huvudvärk på det gör inte saken lättare.

it's getting harder to stay when I need you

Gick en promenad ner till stranden innan idag. Och herregud vilket underbart höstväder det har varit.
Dock ville kameran inte riktigt samarbeta med mig, men några bilder blev det iallafall. Blev så jävla sur tillslut så jag gick hem. Fattar inte varför alla bilder bara blev suddiga. Kan det ha med solen att göra?! Vad vet jag. Eller så är jag bara jäkligt usel på kameror haha!









thinking about us, how it's going to be




Hittade denna bilden precis på datorn. Ungefär 2½ år gammal. Tagen några dagar efter min student. Snacka om att man såg annorlunda ut då. Känner knappt igen mig själv hehe. Som det kan gå!

Nu ska jag ut och gå. Kameran följer med, wiiee.

no I don't believe you



Jaha, då var helgen redan över. Helt sjukt vad snabbt det alltid ska gå.
Solen skiner utanför fönstret idag iallafall. Ljuvligt värre. Men jag måste råplugga hela dagen. Har tre prov den här veckan. Mindre kul. Men tänkte endå att jag skulle försöka ta mig en promenad.

Har förövrigt varit en väldigt lugn helg. Finns inte så mycket annat att göra när man inte är helt på topp.
Nä nu måste jag plugga. Hörs sen!

you're in my head like a song on the radio



Hoppas ni får en trevlig fredagskväll alla finingar!

will you tell me once again



Nu har jag fått lite mat i magen. Och om en halvtimme börjar Idol. Men innan dess ska jag åka och handla lite gott som jag ska mumsa på.
Det är synd om mig idag. Känner mig lite febrig nu också. Och min hals börjar göra mer ont. ÅH:(

so dance dance like it's the last last night



Fuck alltså. Det känns verkligen att man inte är på topp idag. Har åkt på en rejäl förkyldning. Och på det så har jag ont i halsen, hosta och en sprängande huvudvärk. Så jäkla trist att må dåligt nu när det är helg.
Tur att jag bara ska ta det lugnt ikväll.

I was thinking about him, thinking about me








Orkade inte bege mig till jobbet så jag bestämde mig för att gå ut och promenera en stund istället. Väldigt skönt i höstvädret, synd bara att solen inte var framme. Gick ner till stranden och fick till några bilder innan kameran dog.
Detta måste jag göra oftare känner jag!

where there's no light to break up the dark



Fy tusan vad skönt det är med studiedag idag. Väldigt behövligt känner jag. Speciellt när jag är mer förkyld än någonsin. Har dålig röst också, inget roligt.

Tänkte åka till mitt jobb om någon timme och hälsa på några arbetskollegor jag inte träffat på länge. Ska bli trevligt. Ikväll ska jag ha mys framför Idol med Emmy. Älskar lugna helger!

there's always a reason



Känner verkligen att jag uppdaterar hela tiden idag bara för att. Har ju inte så mycket annat att göra.
Är dödshungrig nu också, så hoppas mamma och sis kommer hem med nåt gott snart.

Jag hade egentligen behövt plugga idag, men jag har ingen ork till det. Vi ska tydligen ha tre prov nästa vecka. Hurra. Min lediga dag imorgon får nog gå åt till plugg. Mmmm kul.

think about me and remember my name


LOVE YOU!

Fy vad det är tråkigt att ligga hemma. Och speciellt när man inte mår bra. Känner mig helt slö och seg i kroppen och hängig i huvet.
Börjar bli hungrig dessutom, hoppas på nån god middag ikväll.

we feels miles appart inside



Fan vad jag saknar sommaren redan. Och tänk att de är nästan ett år kvar tills nästa. ÅNGEST.

Glömde berätta att efter skolan igår blev det en liten shoppingrunda med mammsi. Blev några fina köp och sedan blev det middag på La Rouche med syrran också. En supermysig kväll. Fick lite utomlandskänsla.

Kan inte bestämma mig om jag ska gå på mässan ikväll eller inte. Vill så gärna, men vet inte om jag orkar. ÅH!

every rose has it's thorn



Fick träffa finaste Cattis som var hemma från Spanien över helgen. Bull att hon redan har åkt hem igen.
MISS YOU!!!

I'm talking to the moon


I LIKE!

Idag är jag hemma från skolan. Mår kasst. Kan inte andas så förkyld jag är, har ont i halsen, hostar och är hängig. Sjukt trist. Men lite skönt samtidigt. Helgen är redan kommen för min del, eftersom vi har studiedag imorgon. Helt sjukt skönt.
Men ikväll är det frisörmässa i stan som vi i klassen skulle gå på. Jag vill sjukt gärna dit, men får se lite senare hur jag känner mig.

Förresten, hade ju kemiprov igår, och det gick bra mycket bättre än jag förväntat mig. Kände liksom att bara jag får godkänt blir jag nöjd. MEN istället fick jag MVG, hur bra känns inte det då. Blev väldigt glad! Nytt prov nästa vecka, mindre kul.

Nu ska jag vila lite. Skriver av mig lite mer sen!

who says I can't get stoned



Om en timme har jag prov, gaaashh. Fedenervös. Och jag har så ont i halsen att jag nästan dör. Hade det inte varit för att vi hade prov idag så hade jag stannat hemma. Hoppas jag känner mig bättre i eftermiddag.
Nä nu måste jag pysa till skolan. Ha en trevlig onsdag godingar!

if you ever loved somebody, put your hands up


KLINGEN.

Pluggandet går lite åt helvete faktiskt. Jag har absolut ingen energi, tycker de är så himla behagligt att ligga här i sängen framför tvn med datan i knäet. Men, jag måste ju. Ska ta stora tag och läsa några sidor till. Sen får det räcka för idag.

i guess now i got my payback



En fet jävla ångest yrar runt i mitt huvud just nu. Jag har kemiprov på onsdag som jag absolut verkligen inte förstår hur jag ska klara av. Det är SÅ mycket svårare än jag trodde. Eller egentligen inte jättesvårt, men det är så jävla mycket som ska tryckas in i huvudet. Och som vanligt är man ute i sista sekund. Dock jobbade jag hela helgen så hade ingen tid att plugga då, och föregående vecka hade jag massa annat plugg, så det är svårt att få in allt.
Kommer få sitta uppe till klockan ett inatt och mata in grej efter grej.

Nåväl. Ny säsong av Paradise Hotel började idag. Kommer nog bli en spännande höst.
Nä om man ska ta och plugga lite här va. Och käka lite popcorn på det. Kommer få en underbar kväll här i min och mina böckers ensamhet känner jag.

Hoppas ni har en roligare måndag!

cuz i can still feel it in the air see your pretty face



JAG VILL GADDA MIG IGEN!

so I travel back, down that road, wish you come back



Ja det går inte så bra för mig och mitt bloggande här märker jag. Det gillar vi inte.
Jag är helt slut i huvet just nu. Har jobbat hela helgen och igår fyllde Anna 20 år så det var party all night long. En riktigt bra fest må jag säga. Det var fullt ös från början till slut. Idag mår man ju som man förtjänar. Det blev lite mycket för min del, vilket inte var meningen. Men så kan det bli ibland.

Har precis käkat söndagsmiddag och ikväll är det Ensam mamma söker. Veckans höjdpunkt. Och i allmänhet så blir det en vääldigt lugn kväll.

I realize, it was only just a dream



Skön dag i skolan. Haft färg hela dagen och slingat och haft oss, grymt roligt. Och att sluta ett på fredagar är inget man kan klaga över.
Blev lite käk i stan efter skolan med Jennie, Cicci och Anna. Myspys. Egentligen skulle vi åkt upp till Sölvesborg till Cicci idag några brudar, men det blev dessvärre inte så. Istället blir det en lugn kväll framför Idol med min prins.
Imorgon ska jag antagligen jobba. Och även på söndag. Men det ska endå bli lite roligt.

I don't wanna wake up lonely







Fick till ganska många fräcka frisyrer idag. Känns verkligen som det går framåt, vilket är superkul.
Uppsättningar känns endå som min grej, jag gillar det.
Vi hade bara halv dag i skolan idag. Resten av dagen spenderade vi på Burlöv Center. Vi skulle styla modeller till en modevisning tillsammans med dom andra två klasserna. Det var riktigt roligt och väldigt lärorikt.

Nu är jag nyss hemkommen och ska snart slänga i mig lite käk, sen plugga och sen mysa hos min favorit.
Imorgon är det fredag igen, helt gaaaalet vad snabbt veckorna går.

we had a fight, you cried you ran away



Idag har inte varit någon höjdardag. Jag försov mig imorse och vaknade en timme innan jag skulle vara i skolan. Bra jobbat. Kom 20 min försent, och tur var väl det att det inte var mer. Satt och antecknade ca sju sidor på kemin till provet nästa vecka. HUR ska jag få in allt? Ja det får bli ett senare projekt.
Efter lunch stack jag faktiskt hem, jag orkade inte vara kvar. Mina ögon gick knappt att hålla öppna. Så jag kom hem halv tre och somnade som en stock, vaknade sedan upp klockan sex och trodde det var morgon hehe.

Nu har jag precis hunnit käka lite god middag med familjen, och ikväll blir det mys med sis. Det behövs.

Har fält några tårar också. Kan inte förstå att du är borta från oss moster. Det känns så jävla hemskt. Jag får inte in det i huvudet. Begravningen kommer bli en mardröm!

when you smile, the hole world stops and stares for awhile



Jag skulle föreställa en ballerina. Lite svårt att se det när man inte ser helheten med outfit osv. Men det kommer jag visa mer av så småningom.

Jag kom hem klockan halv tio och har nu hunnit äta, duscha och precis lagt mig i sängen med en skål citroner. Haha ja, jag älskar citron för er som inte vet. Kan äta det som en frukt eller lite snacks.
Tror jag somnar snart. Skulle dock behöva plugga, men jag får se vad jag orkar.
Godnatt på er:)

So don't even bother asking if you look okay


Har nog sagt det innan men säger det igen. Jag verkligen ÄLSKAR denna outfiten. Hade gärna haft på mig den varenda dag. Gooshhh!

Alltså, det finns inte ord för denna dag. Det har varit såååååå mycket hela dagen.
Har aldrig nånsin varit i skolan så länge som idag, hela 11 timmar. Rekord för dom flesta kanske. Det har varit en väldigt händelserik dag. Klassen som tar examen om en månad hade sitt fotoprojekt idag och jag skulle vara modell. Det blev jäkligt coolt. Undrar själv hur jag ska ha så mycket fantasi som vissa hade idag. Helt galet.
Men det har varit väldigt lärorikt att se hur allting fungerar.
Vi ska få massa bilder också som togs av en fotograf. Men det dröjer nog lite. Så länge tänkte jag bara bjussa på en liten skymt av det som gjordes av mitt hår. Jag är lite impad faktiskt.

Forever can never be long enough for me



Är trött som en jävla gnu idag. Det var så grymt svårt att slita sig från sängen imorse. Hade gärna varit ledig idag med. Helgen går alldeles för fort.

Nu ska jag strax pysa till skolan. Klippning hela dagen, endå kul.
Hörs ikväll!

Cause there's one thing, that I just don't know



Mobilkameran SUGER verkligen. Som ni antagligen redan märkt.

I'm looking at an angel

Tänkte bjussa på lite uppsättningar jag gjorde i veckan.


En rosettliknande sak. Blev grymt nöjd med den!




En väldigt fin frisyr enligt mig. Denna blev dock inte den finaste hehe. Men tycker annars den ser väldigt proffsig ut.



Valfri frisyr med fläta. Jag testade göra en sån här inbakad fläta som går runt hela huvudet. För att vara första gången tyckte jag endå den blev helt okej.

one day at a time



Arh alltså shiiiiit vilken dålig utdate det har varit denna veckan. Måste vara rekordmånga dagar sen jag bloggade sist. Fy skäms! Men ja, så blir det ibland. Har haft en tuff skolvecka, och knappt hunnit vara hemma.
Men denna veckan ska det bli ändring på det.

Vad har hänt i veckan då?! Jo jag har bland annat klippt Fiie fin i håret och hon blev supernöjd. Känns skönt. Haft långa dagar i skolan med mycket läxor osv. Och i fredags vi firade vi Fiie som fyller 21 nu i veckan. Blev tacos, massa prat och skratt, och slutligen stack alla ut och festade utom jag hehe. Var för trött och kände att pengarna inte räckte till. Det är inte lätt att vara student!

Nu har jag precis varit och byggt på naglarna, som snart ska målas knallrosa. Ska vara modell till en i skolan i veckan i hennes fotoprojekt. Ska bli sjukt roligt.

RSS 2.0