all I want is to mess around



Ledig från skolan idag. Mycket behövligt eftersom jag fortfarande inte mår helt bra. Dock ska jag på utbildning på Larsson&Lange ikväll halv sju. Känns lite halvtråkigt att det just ska vara idag när jag är sjuk, men jag måste dit, och jag vill framförallt åka dit. Ska bli sjukt spännande.

Nu är jag hungrig. Sugen på köttbollar, potatis, sås och lingon. Någon som vill komma hit och laga det till mig?!

wish you come back, no one knows













Haha syns det att jag satt och torkade mina tårar hela kvällen? Mina ögon rann konstant. Så man ser ju inte jättefräsch ut precis. Men det får duga. Det var en riktigt bra kväll iallafall. Vi hade en egen louge så man hade ju galet bra utsikt över hela arenan. Men somsagt, fel bidrag gick vidare. Som vanligt. Jag och syrran satt och bad för att Melody Club skulle gå vidare, men dom gick inte ens till andra chansen. Så kasst!

it's always about the same thing

Asså nu får det fan vara bra. Mitt huvud går snart i tusen bitar. Det känns som jag haft tio svåra år så svullna mina ögonlock är. Dessutom rinner mina ögon konstant fortfarande, snart uppe i 24 timmar. Har nog fan aldrig mått sämre. Jag håller på att få spel helt seriöst. Och jag har typ sår runt hela näsan för att jag snytit mig så mycket.
Måste ju fan nästan söka upp läkare? It's killing me att må såhär.

Har bilder från Melodifestivalen att visa sen. Som vanligt vann fel bidrag. Varför kan Sverige inte rösta normalt?



Hade gjort allt för att se ut som Rumi idag.

move your body, out of the floor



Fyfan som jag mår idag. Var på jobb klockan elva imorse och direkt när jag kom dit mådde jag sämre. Min näsa rann non stop, jag nös ungefär 70 gånger och hostade och mina ögon rann plus att det kliade något fruktansvärt i min näsa. Det måste vara min värsta förkyldning genom tiderna. Herregud. Så jag åkte hem en timme tidigare, kände att jag inte ville vara kvar och smitta ner alla.

Om en timme åker vi till stan för att äta på arenan innan vi ska se Melodifestivalen. Har inte en aning om vilka bidrag som ska vara med ikväll, men det blir säkert bra endå. Hoppas bara att jag mår lite bättre. Kul att sitta och nysa framför alla hela kvällen. Och för att inte tala om att sitta och snyfta hela tiden för att snoret rinner. Haha jag känner mig fan nästan döende!

We can dance til the sun comes up

Jag fick stanna hemma idag också. Har verkligen fått en rejäl hosta, och även lite halsont. Men jag hoppas att det bara är en förkyldning, jag orkar inte med nån doktor och sånt jobbigt.

Ska bara ta det lugnt och vila idag. Ska ju somsagt jobba imorgon, så måste vara frisk! På kvällen ska vi dessutom gå och se Melodifestivalen i Malmö arena. Ska bli spännande.


cause it's a beautiful night



Ikväll ska jag få lite kärlek av min prins. Det behövs verkligen när man är sjuk.
Men först nu ska jag slänga i mig lite mat.

anybody can let go, throw away all your problems

Ligger hemma idag också. Fortfarande feber och en jävla hosta. Tror jag fått nån influensa. Inte jätteroligt. Såg fram emot praktiken imorgon, men det kan jag nog glömma. Och i helgen ska jag jobba. Ber till gud att jag är frisk tills dess.

Det är strålande sol ute idag, så det suger lite att man bara ligger här och tycker synd om sig själv.
Ska spela lite mer dataspel och nörda mig lite till nu.



the best time was when you came



Har verkligen bildbrist känner jag här.

Soffan har vatt min vän hela dan. Har legat här från klockan åtta imorse. Galet skönt faktiskt. Börjar dock bli hungrig nu, men vem orkar laga mat när man är sjuk egentligen. Buhu.

I can't stop telling you now

Igår fyllde sis år. Så vi var ute och käkade på Elysée. Hur mysigt som helst. Snacka om att jag åt liiiiite för mycket. När jag kom hem så kunde jag knappt röra mig så mätt jag var haha.

Idag skulle jag egentligen till skolan, men när jag vaknade upp imorse hade jag både feber, ont i halsen och en rejäl hosta. Mindre roligt. Tog precis en ipren, och herrejösses vad jag svettas.

Ska bara vila hela dagen. Kan vara ganska skönt ibland.


If you don't love me, why do you raise my hopes






















La upp bilderna från lördagen iallafall. Huvudvärken försvann lite grann efter en lång och varm dusch. Så nu är jag bara trött. Ska nog ta med chipspåsen in till sängen och bädda ner mig framför tvn. Fy vad mys.
Godnatt på er.

I'm going down on my, on my knees for you

Finns inte ord för hur trött och vilken huvudvärk jag har idag. Det har varit en såååå lång dag i salongen idag. Hade en permanent på förmiddagen och sen två klippningar på eftermiddagen utan rast. Det märks nu!

Uhh, det blir en tidig kväll känner jag. För imorgon återstår ännu en dag i salongen. Låter som jag bara klagar. Det är jättekul verkligen, men vissa dagar känner man bara att man inte orkar.

Och inga bilder har jag visat er heller, som jag lovat. Ikväll är jag för trött, så jag får göra det imorgon. Hoppas ni håller ut lite till.
PUSS OCH KRAM!


Visar en bild istället på en uppsättning Matildha gjorde på mig förra veckan. Riktigt fin!

Open my eyes, it was only just a dream

Det har varit en hektiskt helg. Jag har jobbat både i lördags och söndags, och i lördags hade vi även klassfest. Det var så sjukt roligt. Alla hade sett fram emot kvällen i typ två månader, så alla var helt exalterade. Jätteroligt hade vi verkligen. Vi drog senare vidare till Hipp där vi dansade loss och hade lika kul. Fy vad jag gillar er mina fina.

Om en halvtimme åker jag och min prins till Ystad saltsjöbad. Eftersom jag fick det i födelsedagspresent så passade det utmärkt att åka idag, eftersom det även är Alla hjärtans dag idag. Så det blir massa mys, bad, massage, middag och bara umgås idag och imorgon. Och jag som älskar att bo på hotell. Det kommer bli underbart.

Har en massa bilder att visa er från lördagen och tar även med mig kameran till Ystad, så imorgon lovar jag massa bilder här.
Hoppas ni har en bra måndag och massa kärlek till er alla.


I'm standing where you left me

Skärpning på mig här igen. Det har varit en del i skolan denna veckan så jag har inte hunnit uppdatera här alls.
Har lite bilder jag ska visa er nämligen.

Idag var min syster på besök på min praktik. Det blev ljusa slingor och lite klippning. Jättefint blev det.
Ikväll har jag en hemmakväll med mig själv. Har precis tittat på Lets Dance och haft sällskap med chips och riesen. Inte helt fel. Ska jobba imorgon så känner att jag måste vara utvilad.


But I'm gonna love you like I've never been hurt before



Nä nu måste jag sova. Ska upp tidigt imorgon för ett tandläkarbesök. Kommer gå hyfsat fort och sen blir det skola och salong hela dagen.
Tänkte dessutom slänga upp nån bild på min nya hårfärg, om jag får till någon vill säga.
GODNATT.

And they’re playing my favorite song



Idag var det mysiga egenvård i skolan. Fick äntligen mitt hår färgat och så fick jag bort mina otroligt slitna toppar. Färgen blev så himla bra. Mitt hår var ju somsagt grönt innan, så det kunde inte bli sämre. Den blev så mustig och fin, precis som jag ville ha den.
Annas hår avfärgade jag först, och sen färgade vi in henne i en brun färg. Blev också jättefint.
Alla gjorde sånna otroligt fina och stora förändringar idag. Alltid lika kul att se allas slutresultat.

you just feel it in the air

''

Arh jag är så sugen på att tatta mig igen. När jag har lite bättre ekonomi ska jag iallafall göra en av dom jag vill ha. Just nu vill jag göra tre stycken, men vi får väl börja med en. Det kliar verkligen i fingrarna.

Cause I miss the both of us



Då var det måndag igen. Dock har det varit en väldigt skön måndag. Vi hade föreläsning om ekonomi i skolan mellan nio och elva, och sen har jag varit ledig hela dagen. Istället för projektarbete bestämde vi oss för att ta lite ledigt hehe. Det behövdes. Helgen är alldeles för kort för att hinna vila upp sig.

Det blir en lugn kväll ikväll. Lägga mig tidigt. Imorgon har vi den bästa dagen i skolan, egenvård. Ska äntligen klippa mig och få håret färgat igen.

you just fall over again



Igår var jag på praktik hela dagen lång. På förmiddagen var Louise på besök och fick en klippning. Skitsnyggt blev det verkligen. Resten av dagen bestod av lite allt möjligt. Känner att jag börjar trivas mer och mer. Jättekul.

Idag har jag och sis varit på besök hos pappa. Lite fika och massa prat. Trevligt det också. Ikväll vet jag inte riktigt vad som sker. Tänkte iallafall ta något att äta nu eftersom jag är ensam hemma!
Puss på er.

the air I breath, it feels like you



Vi fick betyg idag för dom senaste veckorna i skolan. Och jag fick MVG på mitt frisyrhistoriaarbete och även på denna frisyren. Blev så himla glad. Hade inte alls väntat mig så bra betyg, så jag blev så jäkla glad!

he won't take me away from you



Mina ögon slocknar snart. Ska faktiskt snart gå och lägga mig. Imorgon blir det praktik igen, ska klippa Louise och förhoppningsvis blir det massa annat kul också.

Sov gott finisar.

and I won't be denied by you, the animal inside of you



I tisdags hade vi med modeller på skolan då vi skulle göra en aftonfrisyr och även kreativ färgning. Louise var min modell, och när vi färgade så la vi skivor i rött, diagonalt på olika sätt genom hela håret. Blev jättesnygga skiftningar måste jag säga.



Och igår när jag var färdig med mina kunder så försökte jag mig på dom jävla vågorna. Fick faktiskt till sex stycken för första gången. Riktigt nöjd. Men bättre ska det bli, särskillt till examen.

what's the point of doing anything

Alltså gud. Jag är helt jävla dööööd idag. Jag fattar inte hur man kan vara så trött varendaste dag. Särskillt på morgonen. Kommer knappt upp ur sängen.
Var tvungen att stanna över i skolan. Kom inte iväg förrän kvart i sju. Lite sudär lagom drygt, men det är sånt man får ta ibland. Till slut blev Becci fin i sitt hår. Det var inte det lättaste kan jag säga, att få blonda fina slingor i ett rött/brunt hår. Men det blev endå rätt så bra. En toning på det så blir det kalas.



SÅ JÄVLA SNYGG.

RSS 2.0