Cause I can't go on without you here with me

Usch vad glest med inlägg det varit här under helgen. Har inte varit hemma knappt, så därav blev det så.
Varit en väldigt lugn och skön helg. Häng med Pontan och i lördags blev det bio "Bad teacher" haha för alla som älskar att skratta rekomenderar jag den. Grymt rolig!

Idag händer det inte mycket. Vädret suger, när fan ska solen komma tillbaka? Jag är rastlös...


it's just you and me, living our dream

Godmorgon. Fan vilket tråkigt väder det har varit hela morgonen. Skitregn...
Har precis tagit en dusch och nu ska jag åka till Pontan med bullar för att äta lite god frulle. Det blir en slappedag även idag.
Men ikväll blir det middag för lilla Tage som fyllde 1 år i onsdags.


I feel you right here, hear your name everywhere I go

Idag har jag varit på salongen för första gången. Gick galant. Klippte och färgade syrran och det blev hur bra som helst.
Börjar jobba på riktigt den 1 augusti. Ska bli så otroligt kul. Men en hel del att ta itu med innan dess, så det blir en hektisk nästa vecka.

Regnet bara vräker ner utanför fönstret så det finns inte så mycket att göra idag. Men att ta de lugnt är inget mig emot så jag fortsätter med det dagen ut!



Snyggaste Rumi.

The day gets to strong without you after me

Några bilder från Falsterbo horse show veckan när vi förfestade hemma hos mig. Dock suger Toves kamera så ingen bra kvalle på bilderna haha!










I've tried wishing on stars

Fy satan vad trött jag var när jag vaknade imorse. Det märks att man har "sommarlov". Kan lätt sova till tolv varje dag. Illa?
Började iallafall jobba idag klockan tio och kom hem halv åtta. Lagom död ikväll.

Sitter just nu och kränger chips och dippa, ovanligt haha.
Imorgon har jag min första dag på salongen. Ska färga och klippa min syster. Ska bli så grymt roligt. Att äntligen få sätta igång. Dock är jag lite nervös också, men det hör väl till.


Bjuder på en bild sen soliga valborg.

you were everything to me

Det blev inte mycket solande idag inte. Jag hade ingen ork till det. Stack ut på en powerwalk istället. Det behövdes. Måste fan sätta igång med träningen snart alltså. Är så trött nuförtiden. Skönt att man snart börjar jobba iallafall.

Snart ska jag och syrran laga tacos och ikväll får vi se vad som händer!


En bild från förra veckan när jag och Pontan var i Klagshamn.

I thought this love would last

Godmorgon haha, eller kanske god förmiddag. Det blev en lång sovmorgon idag. Jag har så svårt att komma upp på morgnarna. Fattar inte det.

Det är iallafall strålande sol ute idag, så det blir väl några soltimmar i trädgården.
Men först blir det lite frulle.


But theres really only one thing to say

Köpte denna otroligt mysiga tröjan häromdan. Har blivit en favorit trots att det är sommar haha. Blir nog ännu mer perfekt till hösten!


For the days I know you'll be near

Nya shorts. I love them. Dessvärre har jag inte kunnat använda dom än eftersom vädret dom senaste dagarna varit sisådär. Men förhoppningsvis får jag inviga dom i veckan!


God damn your beautiful to me

Vi hade skittrevligt hos Johanna i fredags. Så skönt det är att kunna sitta ute i tält och inte frysa. Sommarkänsla!
Igår var jag dödare än dödast. Låg i sängen non stop, käkade chips och dippa och totaldegade. Jävligt skönt.

Idag har jag varit på invigning på Annas salong. Skittrevligt. Jag är så jäkla taggad nu själv på att börja jobba. Tur det inte är lång tid kvar nu.


Bild från häromdagen.

can you see me from myself?

Jag hinner inte skriva mycket just nu. Ska göra vid mig snabbt nu och sen iväg. Ikväll blir det fest hos Johanna. Dock ska jag ta de lugnt eftersom jag kaaanske ska jobba imorgon och för att min förkyldning fortfarande inte vill försvinna. Men vi hörs mera imorgon med bilder på lite köp jag gjort i veckan!
PUSS på er.


I'm just in awe of what's in front of me

Låg hemma igår och gjorde i princip inte ett dugg. Snorade som bara den och min hosta ska vi inte tala om. Idag mår jag som tur är lite bättre, fortfarande väldigt förkyld dock men min kropp mår bättre faktiskt. Känns skönt.

Har varit inne i stan med syrran och pappa och lunchat på Jensens och nu har jag och syrran precis varit och handlat lite fika som vi ska proppa i oss nu innan vi ska hämta päronen på Kastrup. Vart fan tog dessa tre veckorna vägen egentligen!? Helt galet vad tiden tickar.

Uppdaterar mer när vi är hemma igen.


we are calling out and out again

Gud vilket väder det är idag. Så ljuvligt alltså. Stekt i trädgården hela dagen. Dock jävligt mycket för varmt. Höll på att dö några gånger hehe. Har gått och blivit dunderförlyld också, och halsont har jag fått så det skriker om det. Jag orkar inte åka på en influensa eller vad det nu är nu. Har inte tid med det!

Det blir lugnt ikväll och försöka vila och förhoppningsvis må bättre imorgon. Hoppas allt är bra med er!


tiden den stannar när vi rör vid varann

En jävligt slappedag har jag haft idag. Varit i stan med Pontan och tittat på fin utsikt och bara haft det mysigt. Nu lagar vi middag och ska snart äta sen blir det ännu mer mys. En sån här dag behöver man, allt iallafall jag, allt för ofta haha.


My heart is running on empty

Igår var det avslutning av Falsterbo horse show. Det firades såklart med mina underbara tjejer. Det blev en jäkla massa dricka och en helvild kväll med massa dans och skratt, och ännu mer dricka såklart.
Idag mår man ju som man förtjänar. Men jag har endå hunnit sitta ute i solen några timmar, klippt gräsmattan, varit och handlat mat och precis ätit middag alldeles med mig själv haha.

Det blir en väldigt lugn kväll idag. Ska kränga framför tvn och bara dö i soffan. Sweet.


Cause I know that everybody's thinking it

Puuuh. Äntligen kan jag skriva i lugn och ro haha. Har inte haft tid alls att uppdatera så förlåt för det!

Kan berätta att jag igår var på en intervju på en salong här i Höllviken och jag fick det wihoooo! Överlycklig att jag äntligen kan börja jobba med det jag vill på riktigt. Känns helt underbart.
Jag och Låjs var ju somsagt och tatuerade oss igår också, så det var en väldigt händelserik dag. Det blev två tatueringar för min del. Jag är så jäkla nöjd med båda två.

Bild på en av dom. Bilden är tagen precis när den är nygjord så det är fullt av vasselin på mitt öra haha. Ja, och för er som inte ser så sitter den bakom mitt öra. Är helnöjd. Visar bild på den andra när den är mer läkt, för den är fortfarande väldigt svullen.


what we dream, is all that matters

Fan vad kass jag är här. Usel bloggning dom senaste dagarna. Har inte hunnit med de helt enkelt. Men har en del att berätta om så ikväll lovar jag lite inlägg. Nu ska jag iväg och tatuera mig, ska ta bilder sen som jag lovar att visa er hihi. Nerverna börjar komma nu haha!
Vi hörs senare godingar!

but this time it's different thought I want to believe

Godmorgon! Jag har varit uppe sen halv nio, tröttare än tröttast kan jag säga. Ska in till stan vid 12, ska äntligen bli klippt. Mina toppar är så fruktansvärt slitna att det ska bli så skönt att bli av med dom. Sen ska jag få klippa och färga Anna. Ska bli roligt. Efter det blir det förmodligen en runda till Entré. Behöver hitta massa nytt att ha på mig den här veckan. Falsterbo horse show började i helgen och det lär bli en vecka fylld med party. Dock hoppas jag på bättre väder. Det är så ruggigt, även om det är ganska varmt endå.


Värdelös kvalité på mobilkameran alltså.

you shot me down like everyone

Dom här två damerna får stå för inspiration idag. Dör vad snyggt!





I'm sorry I can't be perfect

Äntligen är tid för tatuering bokat. Jag och Låjs gaddar oss tillsammans på torsdag. Ska bli spännande faktiskt. Och såklart väldigt kul. Äntligen!

Ikväll blir det tacomys och spelkväll med mina kära töser. Synd bara att vädret inte är lite bättre så man kunde suttit ute. Det blåser ju som sören.


RSS 2.0