I don't wanna fall out


Får bjuda på en bild från förra året i brist på nya.

Jag är så jäkla trött om dagarna, och morgnarna ska vi inte snacka om. Kommer fan inte upp alltså haha. Ligger in i det sista kan jag säga. Men idag har det varit en rätt skön dag i skolan. Suttit i receptionen och tvättat handdukar osv, kan behövas ibland.
Nu tänkte jag sova, så man orkar med en dag imorgon också. Godnatt.

well, you know my heart is taken



Fy vilket fantastiskt vårväder det är idag. Klar blå himmel med sol. Kan ju inte bli mycket bättre. Äntligen kan man lägga vintern bakom sig.
Varit i stan och fixat naglarna och shoppat liiiiite. Fast jag egentligen inte fick, men var tvungen.
Längtar något fruktansvärt till Spanien nu. Låt dom här två månaderna gå fort alltså.

but I know there's no way out



Igår efter jobb åkte jag hem till Fiie. Vi lagade tacos och fy bubblan vad mätt jag blev. Trodde fan jag skulle dö haha. Endå tryckte vi ner lite gottis efter det. Massa snack och en mysig kväll. Och det bästa av allt, vi bokade resa till Spanien! Helt jävla underbart. I början av juni, precis efter min examen sticker vi ner i åtta dagar till min lägenhet i Fuengirola. Kan inte bli så mycket bättre faktiskt.

it doesn't matter any how

Somsagt, i torsdags hade vi egenvård. När jag satt i frisörstolen ville jag inte alls bli av med mitt bruna hår, eftersom jag börjat trivas så bra i det nu. Men efter många om och men bestämde jag mig endå. Vi gjorde blonda slingor i hela mitt hår och la sen på en kall toning så att slingorna blev kalla och fina. Dom blev faktiskt riktigt bra. Och jag fick samtidigt behålla en del av mitt mörka, fast med inslag av lite ljust. Mycket nöjd blev jag. Nu är bara frågan om jag ska göra en omgång slingor till, eller bara låta det blekas av solen till sommaren. Svårt beslut...

Här nedan ser ni iallafall före och efterbilder.


Före.


Efter. Bilden gör sig inte riktigt rättvis. Det ser mer guldigt ut här än vad det är.

I need to feel your heartbeat when you say you love me



Tänkte bara slänga in en bild på uppsättningen jag gjorde häromdan i skolan. Tyckte den blev väldigt fin faktiskt. Enkelt och fin!

i can give you everything


Inga nya bilder här inte. JAG HINNER FAN ALDRIG! Fy mig.

Idag har varit en bra dag i skolan. Gjorde en jättefin uppsättning som jag tänkte lägga in bild på sen. Tränade slingor på docka och lyckades slinga ett helt hår på en timme och fem minuter. Måste bara bli fem minuter snabbare på examen, men det ska vi nog klara.
I eftermiddags hade jag två kunder som också gick bra. Känns som det är vädret som gör att man har blivit gladare om dagarna. Hoppas solen fortsätter titta fram.

Imorgon ska vi ha egenvård. Och jag ska bli blond igen. Eller ljusare iallafall. Vet inte om jag är redo haha. Har börjat trivas så bra i det mörka nu, men vafan. Bild ska jag visa imorgon för er.


he stand beside me



Jobbat på blomman hela helgen, och utöver det tagit de väldigt lugnt. Men som vanligt känner jag mig långt ifrån utvilad. Hade behövt två månaders ledigt.
Imorgon har vi redovisning om projekthelvetet. Äntligen. Jag är så jävla trött på det nu. Helst hade jag velat hoppa över morgondagen, men det är bara att bita ihop och göra det. (ni som känner mig vet att redovisning är det värsta jag vet)

Never thought that I'd find the higher truth



Fy sjutten vad trött jag är. Jag dör nästan. Det har varit full rulle i salongen idag. Haft tre klippningar och en färgning. Alla blev hur bra som helst, så jag känner mig nöjd. Men man märker hur trött man blir.

Tänkte att jag snart skulle gå och dö i sängen. Imorgon blir det praktik och Sofie kommer på besök och ska bli klippt.
Sov gott söta ni!

Don't ask me how, I don't know

Idag har vi haft makeup kurs på skolan. En tjej från makeupstore var och berättade om olika sminkprodukter, hur man använder dom, hur man ska sminka både till vardags och till fest. Väldigt lärorikt faktiskt. Med tanke på att jag är så jäkla kass på att använda skuggor och dylikt. Rätt kul att det finns så mycket bra smink för alla olika delar i ansiktet som man borde använda, men som man inte använder.
Men imorgon ska vi sminka varandra, och jag ska ge Matildha en sminkning hon sent kommer glömma mohahah.



Jag och min finaste Fiie i fredags.

and there's two more lonely people, in the world tonight

Har inte hunnit sitta vid datorn så mycket dom senaste dagarna, därav dålig uppdatering här. Men idag är jag ledig, eller egentligen inte ledig. Men ledig från skolan. Ska dock in till stan snart och plugga hela dagen med Anna. Nästa vecka har vi redovisning om vårt projektarbete. Nerverna börjar komma..

Helgen har varit riktigt bra. I fredags stressade jag hem från praktiken vid tre och sen skulle jag hjälpa syrran och fixa och dona i några timmar innan det var dags för födelsedagsfest. Det blev en galet lyckad kväll.
I lördags däremot var jag helt död. Var uppe och städade i lokalen klockan elva och väl hemma sen slocknade jag i soffan med en gång. Hur skönt som helst.



Snyggaste tjejen.

everything was just a lie



Sommar? Ja tack. Trodde våren var på väg med tanke på de fina vädret igår, men idag har de regnat. Kul.

Haft finbesök på skolan av Fiie idag. Vi gjorde blonda slingor i hela håret. Blev skiiiitfint. Eftermiddagen har dock varit drygare än drygast. Min kund jag skulle haft kom inte, så där satt man. Trött som ett djur och skulle hålla på med dockor. Sådär lagom kul!

no I won't sleep tonight



Min grymma vågor jag gjorde förra veckan. Hoppas dom blir lika fina på examen om två månader...

you say it takes time, but you don't have to spend it alone



I söndags var vi hemma hos min halvsyrra och hälsade på. Dom fick sin lilla bebis för två veckor sen. Världens sötaste lilla Smilla. Hon är så himla fin. Blev helt sugen på att själv skaffa en liten en haha.

Idag har vi haft kurs om Lanza i skolan. Provade massa produkter. En del bra sådana faktiskt.
Blivit bjudna på semlor har vi också. Är det fettisdagen så är det. Blev dock nästan spyfärdig när jag tryckte i mig två stycken. Har käkat för en hel vecka idag känns det som. Usch!

and don't go telling me there's no second chance





Såhär fint väder som det är på bilderna har det varit hela helgen. Så himla underbart. Det känns verkligen som att våren är på g.
Gårdagen var toppen. Det blev födelsedagsfirande hemma hos Anneli och sen vidare mot Slagt. En mycket trevlig kväll. Idag är jag dödare än dödast. Så därför ska jag strax gå och sova.
Godnatt på er.

don't want an ending

Åh hur underbart vårväder är det inte idag då. Solen skiner och det är sju plusgrader. Kändes helt amazing när jag gick utanför dörren innan idag. Det var verkligen inte kallt längre. Har spenderat några timmar i stan med sis. Hur mysigt som helst.
Nu ska jag strax göra vid mig. Ikväll blir det födelsedagsfest och sedan utgång på det. Göttmos!


if you ever loved me

Tillbaka som vanligt i skolan igen. Känns faktiskt väldigt bra. Har haft två grymma skoldagar nu. Det känns som nåt har hänt under tiden jag varit sjuk?! Fönade asfina vågar idag, riktigt fina blev dom verkligen, och sen gjorde jag en skitsnygg klippning på en kille som kom till salongen. Känns galet bra!

Har precis fått i mig lite käk och nu ska jag titta på Sveriges mästerkock och äta popcorn. En skön onsdag.


Bjuder på en bild från förra året i brist på nya bilder.

RSS 2.0