förlåt att jag aldrig sagt förlåt

Tänkte bara säga nattinatt. Jag är så förbannat trött och mina ögon hänger just nu ner till knäna. Det får bli mer update imorgon istället. Godnatt kära ni! Ps. Går tydligen inte att ladda upp bilder här? Finns ingen ikon. Någon mer som har samma problem?

You can't blame it on me

Sitter på jobbet just nu. Ska ha kund kl två och sen ska jag äntligen få äta lunch. Är så fruktansvärt hungrig nu!
Slutar runt sex tiden idag och efter det måste jag hem och fixa med massa papper. Jävla bokföring och mög. Jag fattar fortfarande noll. Men tur man har en låtsaspappa som har lite bättre koll än jag själv.
Vi hörs ikväll godingar. Pusskram


we found love in a hopeless place

Då var det redan söndag igen. Herrejösses alltså. Dock älskar jag söndagar, för det är en sån dag där man inte behöver göra någonting.

Vaknade vid halv ett "imorse" och mådde väl inte direkt bra. Huvudvärk och fruktansvärt seg och trött i kroppen. Säger tack till gårdagen som blev väldigt lyckad. Har fan inte dansat så mycket på jag vet inte hur länge. Vi dansade rövarna av oss och fy helvete vad svettigt det var. Var helt blöt när jag skulle hem haha fresch.

Har några bilder från igår som jag visar lite senare idag!


baby you light up my world like nobody else

ÄNTLIGEN fredag! Jag är helt slut efter åter en veckas jobb. Har jobbat nonstop tisdag-fredag och det ska bli så otroligt skönt att vara ledig i helgen.
Ska snart hem till Pontan och laga mat och ha fredagsmys. Älskar verkligen det.
Men imorgon blir det andra bullar. 22 årsfirande hos Tove och sedan vidare ut. Ser fram emot det.

Hörs imorgon finingar.




Jag och Fiie i våras. Som numera är ombytta roller. Hon har mörkt hår och jag ljust. Känner knappt igen mig själv med brunt hår hehe.

Cause baby you don't know a thing about me

Måndag igen. Herrejösses vad veckorna springer iväg. Underbart har det iallafall varit att vara ledig idag.
Jag sov till halv tolv och sen har jag varit inne i stan och fått nya naglar. Nu ska jag snart hem till Pontan. Det blir tacomys och tvkväll. Både Idol och Ensam mamma söker. Kan ju inte bli bättre!


Drömmer mig bort till Spanien...

so let me show you the way, to the dancefloor

ALLTSÅ, jag får panik snart. Jag är så fruktansvärt sugen nu på att klippa av mitt hår. Men den stora frågan...
Vågar jag? Ska jag? Tänk om jag ångrar mig? Tänk om jag inte passar i kort hår? Tankarna maler runt i huvet som jag vet inte vad. Men sen å andra sidan vafan, det är bara lite hår.
ORH, måste ta mig en rejäl funderare nu i dagarna!



Snygga Angelica i sitt assnygga korta hår!

save me from the last one

Nämen halloj!
Hujeda mig vad jag suger här. Alltså jag gör inget annat än att jobba nuförtiden känns det som, så därför har bloggen fått lida.
Jobbat hela helgen också, sex dagar i rad. Men imorgon är jag äntligen ledig. Då ska jag försöka slänga in några inlägg.

I fredags hade vi myskväll hemma hos Becca och Hanna. Idolmys och en jävla massa skratt. Igår blev det mys hos Pontan. Skulle egentligen ut men jag hade ingen som helst ork. Helt död i kroppen.
Det blir myskväll även idag. Laga mat och kolla massa tv. Jag älskar det!

Nä hörreni, vi hörs mer imorgon. Puss på er.


Inga nya bilder här inte. Ska försöka ta några imorgon!

cause you're just a stranger to me

Godkväll. Jag är heeeelt utslagen efter gårdagens bravader. Det blev KB och massa dans med Sofie. Även ifall det blev lagom med dricka så är jag helt död idag. Har i princip legat på soffan och glott tv hela dagen. Krängt pizza också, två cola, godis och chips. Kan ju inte bli bättre. Och för att inte glömma Idol. Grymma Ted fick sig en guldbiljett. Hejar på dig!

Nu ska jag fortsätta dö lite här och sen somna gott. Är ledig imorgon också, så jävla underbart!


Snygg brutta den där Fanny.

at the end of my throne you'll be there

Jahapp. Då var det redan lördag igen. Helt gaaalet vad fort veckorna går.
Varit en sväng på Ikea med syrran idag, och även en runda i stan. Fikat och lite sånt lördagsmysigt. Ikväll blir det utgång. Jättelängesen jag var ute nu känns det som. Så det blir nog kul.

Hoppas ni har en bra lördag!


Bild från Spanien.

Make the pain go away, for me

Heeeelt slut i kroppen efter ytterliggare en jobbdag.
Nyss kollat säsongspremiären av Bonde söker fru. Kan man annat än älska det programmet hehe. Och nu blir det lite popcorn till någon film.

Glömde förresten berätta att jag klippte mig i måndags. Ja, det blev endast topparna. Jag vågade inte klippa mer, mesen själv hehe. Men nu känns håret otroligt mycket fräshare!


I've been like a manic insomniac

God morgon. Pyser iväg till jobb nu. Det blir en sen kväll idag igen, är väl hemma vid halv 8 kanske. Men vi hörs efter det godingar. Ha en fin dag puss!


I will never win this game without you

Det blir en behööööövlig slappekväll idag framför Idol och säkerligen något annat program med. Tvnörd som jag är. Är helt grymt slut i kroppen efter dagens jobb. Kommer hem så sent på kvällarna nuförtiden. Men det får man ta.


so save the last dance for me

Hallooooj!
Alltså jag blir så arg på mig själv för att jag inte hinner med bloggen. Det har varit så mycket jobb nu dom senaste dagarna så det har blivit som det blivit.
Men ska försöka bli lite bättre nu. Kanske kan ta med datorn till jobb och blogga lite när jag har luckor mellan kunderna. Värt att fundera på iallafall.

Har syselsatt mig med att börja sticka en halsduk nu igår och idag. Jäkligt kul faktiskt hehe. Lite kärringavarning på mig känner jag haha.


Har kommit en bra bit längre än hur den ser ut på bilden. Jättefin färg på garnet tycker jag!

Kass uppdatering dom Här dagarna.har inte ...

img_8925 (MMS)

Kass uppdatering dom Här dagarna.har inte riktigt haft tid med datorn. Har jobbat fyra dagar i streck och i onsdags fyllde min prins år så då bjöd jag ut honom på restaurang. Fyy vad gott det var! Är åter på jobb nu och slutar klockan 6 ikväll, sen blir det jobb både lördag och söndag med. Ingen vila här inte. Men på måndag är jag äntligen ledig iallafall, ska bli grymt skönt. Vi hörs kanske ikväll, annars imorgon. Hoppas ni får en fin helg:) kramis


RSS 2.0