söndag 29 april

Igår var jag äntligen hos Anna och fick lite nya slingor. Nu är jag BLOND. Känns förjävla bra hehe.
Efter det mötte jag upp Linn i stan, vi gick och köpte vars en sallad och gick sedan vidare hem till henne. Vi traskade vidare på inflyttningsfest hos min kusin och det var en himla trevlig kväll faktiskt. Mycket trevliga människor!

Idag mår man väl som man förtjänar. Trött och seg som alla andra bakisdagar. Men det är bara att vila hela kvällen och ladda upp ordentligt inför morgondagen. Det blir en lååååång dag. Klockan åtta på morgonen ska jag vara på plats på centralen i stan för att sen ta tåget vidare mot Lund. Där kommer vi spendera vår Valborg.





torsdag 26 april

Alltså omg säger jag. Var ju och tränade igår och skulle på det idag igen. HELVETE vad mina armar värkte under passet haha. Kan bero på alla armhävningar vi gjorde igår. Var heeeelt död i hela kroppen efter passet idag.
Men nu har jag precis fått i mig lite gott käk och sitter laddad framför ännu en tvkväll hehehe.

Imorgon är det fredag, IGEN. Jäkligt skönt dock. Är sen ledig fyra dagar i rad. Helt underbart.
Hoppas ni mår fint denna torsdagen. Kram.


onsdag 25 april

Hallå på er.
Onsdag idag vilket innebar både löning och ledigt för mig. Hade en skön dag i stan med mig själv. Fixade nya naglar, shoppade lite och bara myste, trots regnet som öste ner.
Nu ikväll var jag och tränade. Var inte alls taggad men det är sån skön känsla när man väl är klar. Så nu sitter jag framför BB, nysduschad och myser lite till.

Imorgon är det jobb igen. Slutar vid sex och efter det blir de direkt till träningen! Bra emma!



måndag 23 april

Yoyo. Här har det varit tomt några dagar. Sorry för det.
Det har iallafall hänt lite sen sist. I lördags stack jag och en kollega upp till Göteborg över dan för en kurs i styling, uppsättningar, klipp och färg. En väldigt givande och bra kurs måste jag säga. Lärde mig en hel del nya saker och fick massa nytänkande i skallen. Dock var jag vääääldigt trött då vi gick upp klockan fem på morgonen för att köra upp. Men de var det värt.

På kvällen blev det utgång med Evelina och några till. Var lite död efter en fullproppad dag men det var en helt okej kväll faktiskt. Igår när jag vaknade mådde jag som en döende fisk. Hatar bakisdagar, även om det är skönt att inte göra ett skit.

Idag har jag jobbat. Sjukt seg dag, hoppas på bättre imorgon.


onsdag 19 april

Godkvällens.
Det har som vanligt varit en dag på jobbet idag. En bra dag faktiskt. Men imorgon är jag äntligen ledig efter en sju-i-rad dagars jobbvecka. Så det ska bli skönt att vara ledig.
Så jag ska spendera dagen i Malmö imorgon. Ska fixa en tjej från min klass hår (så det blir lite jobb iallafall) och sen tänkte jag ta en tur på stan för mig själv. Kan vara rätt skönt ibland.


Här nedan ser ni mina nya brallor jag köpte häromdagen. Lätt mina nya favvobrallor. Är totalkär i färgen.

onsdag 18 april

Satte ihop lite outfits från Rom. Köpte bland annat skorna på andra bilden längst ner, och även den röda skinnjackan. Två vårfavoriter!



rome part 5

Bilder från fjärde och sista dagen i Rom. Jag och syrran strosade runt på ett torg i några timmar och tittade på avmålningsporträtt, spraymålningar, käkade god (men dyr) lunch. (en 33 cl cola kostade 7 euro. OKEJ 65 kr för en cola, skjut mig) Sen mötte vi upp päronen, gick vidare och besökte Coloseum. Riktigt häftigt att få ha varit och sett det live faktiskt. Efter det blev det fika och sedan på kvällen blev det en sista middag.

Det var en underbar resa. Hade gärna åkt dit igen måste jag säga.

























rome part 4

Tredje dagen i Rom överraskade vi mamma som fyllde 50 med champagnefrukost på hotellet. Det var så kul att hon blev så glad. Så där stod champagne, jordubbar, presenter och svenska flaggan när hon kom ner till frukosten.
Sen begav vi oss ut på stan. Besökte spanska trappan, käkade god lunch och strosade runt på dom mysiga gatorna. (det var inte så stor variation på min mat där nere. käkade pizza varje dag haha)

På kvällen hade vi bokat bord på en av dom finaste restaurangerna i Rom och herrejösses vilken god mat vi fick. Väldigt roligt att ha varit på en sån fin lyxrestaurang faktiskt.























rome part 3

Bilder från dag två. Efter besöket i kyrkan gick vi över dom fantastiskt fina broarna, gick vidare och tog en mysig fika på en gränd och sen strosade vi runt på ett asmysigt torg där det fanns allt. Där fastnade jag och syrran några timmar haha.
På kvällen käkade vi middag på en jättemysig restaurang.


























rome part 2

Bilder från halva första dagen och från andra dagen i Rom. Jag var fortfarande sjuk första kvällen så fick gå hem från restaurangen utan att äta. Därav lite kasst med bilder därifrån. När vi vaknade på tisdagen mådde jag tack och lov bättre. Vi gjorde då ett besök i Peterkyrkan. Herregud vilken stor och fin kyrka. Helt galet.
























rome part 1

Gud så skönt det var att få vara ledig idag också. Det blev nämligen utgång för mig i lördags och fy helvete vad jag mådde igår haha. Usch alltså! Men en jäkligt bra kväll hade vi som tur var. Förfestade hos Niclas i stan och sen blev det vidare till KB.


Alltså jag ber om ursäkt för att jag lovade bilder här i lördags som jag inte lade upp. Men där va visst över 800 bilder haha, så känner att jag får dela upp det lite och göra några stycken inlägg med olika bilder. För jag vill ju få med så mycket som möjligt hihi.


Börjar med att bjussa på lite bilder från första dagen.
Vi bodde helt perfekt, mitt inne i smeten så vi hade gångavstånd till allting. Riktigt bra. Vi besökte Captiolium, Fontana Di Trevi och lite andra smågrejer första dagen. Det var så galet fint alltihopa.



























fredag 6 april

Heeeeeej på er.
Då var man hemma från en helt underbar resa i Rom. Väldigt skönt att vara hemma och väldigt lagom att vara borta fem dagar i en storstad. Har en hel drös med bilder att visa, och det tänkte jag göra imorgon.
Ikväll är jag för trött för att lägga in. Hoppas ni står ut;)

Glad påsk också förresten, vi kom hem lagom till påskhelgen hehe. Men ikväll blir det mys hos Pontan. Så vi hörs imorgon godingar. PUSSIS!


RSS 2.0