Onsdag 29 februari

Hejsvej. Sitter på jobb och chillar just nu. Ska iväg och käka lunch med Sofie om en timme sen jag jobba till fem. Skön dag!

Annars då? Fan vad jag längtar till Rom. Åker om precis en månad. Ska bli så jäkla göttigt att få lite tidig vårvärme.
Vi höra ikväll kramis på er.


måndag 27 februari

Här kommer bilden på tårtan jag gjorde alldeles själv i lördags. Fin va?:)


måndag 27 februari

Hallojsan.
Vilken helg det varit. I fredags blev det somsagt bara myskväll hos Pontan. Vi lagade pasta med ost och skinksås, och sen degade vi framför tvn med chips och gottis resten av kvällen.

I lördags var jag uppe tidigt. Hade massor att fixa inför kvällen. Men gud vilken lyckad kväll det blev. Jag bjöd tjejerna på pastasallad, fläskfilé och världens godaste vitlökssås. Till efterrätt hade jag gjort en tårta som var över förväntan. (ska visa bild på den, för det var så fin) Vi drog vidare in till Malmö för dans och ännu mer fest, och efter många om och men hamnade vi tillslut på Slagt. Dansade ihjäl oss, och av det jag minns hade vi askul hehe.

Jag mådde ju verkligen som jag förtjänade när jag vaknade igår, klockan TVÅ! Herregud? Har nog aldrig sovit så länge. Låg i sängen hela dagen och glodde BB. En helt okej söndag.

Idag har jag inte gjort mycket mer. Var nere och tränade nu för någon timme sedan och nu har jag hoppat ner i sängen med chipspåsen och BB på datorn. Alltså beroende man blir av det programmet.
Nu blev det lite mycket text här kände jag. Vi hörs imorgon PUSS!


Bilder från lördagen kommer men så länge för ni en från midsommar.

fredag 24 februari

Godmooooorgon! Idag är det fredag, hur underbart som helst. Dessutom skiner solen lite grann utanför fönstret. VÅRKÄNSLOR!

Nu ska jag snart bege mig till jobbet, och ikväll blir det myskväll och uppladdning inför imorgon då det blir fest.
Ha en fin dag.


Bild från i somras. Saknar mitt hår!

tisdag 21 februari

Hej på er.
Dagen har bjudit på jobb som vanligt. Och nu ligger jag i sängen och glor BB live och väntar SPÄNT på syrran som kommer hem när som helst. Åh vad det ska bli underbart att krama om henne. Magiska känslor!

Vi hörs imorgon, så sov gott!

Du är bäst.


måndag 20 februari

Färdigduschad och på plats i sängen med datorn i knäet och kollar BB. Träningspasset var as usual ASjobbigt. Men nu blir det mys resten av kvällen. Ska kanske poppa lite popcorn också.
Vi hörs imorgon alla! PUSS.



måndag 20 februari

Tre plagg jag köpte för några veckor sen. Jag vill ha vår nu!!!




måndag 20 februari

Alltså katafuckingstrof vad kassa bidrag det var med i lördags på Melodifestivalen. Den enda som var bra var Molly, så det hade ju varit en skräll om hon inte gått vidare.

Igår satt jag och Pontan SPIKADE framför tvn från klockan tio på kvällen till klockan två på natten. Haha. Äntligen har BigBrother dragit igång igen. Och vad tror ni jag gör idag på min lediga dag!? Sitter och glor BB live såklart haha. Jobbigt beroende det är eller!

Om några timmar blir det träning och jag antar att jag kommer fortsätta BB tittandet när jag är klar med det.
Imorgon kommer ÄNTLIGEN min syster hem. Jag kan inte fatta att det redan gått tre månader.. Helt sjukt!




Lördag 18 februari

Jaha då var det redan lördagkväll. Har jobbat idag. En relativt dryg jobbdag faktiskt. Dåligt med folk och ett riktigt pisseväder ute. Spöregnat non stop.

Igår var jag hos Fiie med Tove och Låjs. Vi lagade god mat och hade en megamysig fredag tillsammans.
Nu sitter jag klistrad framför melodifestivalen. Hittills har det inte varit några bra låtar. Blir kanske bättre får man hoppas. Pontan har blivit sjuk så han ligger bredvid mig och sover den stackarn.
Ha en fin lördag underbaringar!


torsdag 16 februari

Hola hola! Idag var jag uppe med tuppen, eller iallafall för att vara mig. Var på plats på Espresso house kvart över tio imorse för en morgonfika med Natalie. Otrolgt mysigt, men efter två timmar i kylan var mina fötter som is.
Mötte sen upp Sofie för lite ärenden och sen tog vi en fika på Kust nere i Falsterbo. Så det blev en kort tretimmars dag på jobb. Skönt ibland.

Sitter och tittar på Biggest loser och är helt slut efter träningspasset. Lika jobbigt som vanligt. Men stolt som en tupp känner mig hehe.
Ska bara dega här tills jag ska sova. Fredag imorgon, YES!


I brist på bilder får ni en från Magaluf för något år sen. Drömmer mig bort tll solen och värmen..

Tisdag 14 februari

Glad alla hjärtans dag alla finisar.
Jag sitter på jobb och väntar på min sista kund för dagen. Sen ska jag ta bussen till pontan för en rejäl mysdag. Han ska laga middag och sen blir det massa mys resten av kvällen. Perfekt en tisdag som denna!

Hoppas ni alla får en underbar dag:) massa pussar, kramar och kärlek!


måndag 13 februari

Dagens träningspass var som vanligt en ren plåga, men också fruktansvärt skönt när man var färdig.

La mig i sängen vid åtta och ligger fortfarande här. Kollar massa program på tvplay och tänkte nu gå ner och ta lite kvällsfika. Knäckebröd!

Sov gott fina ni.


Rumi.

Måndag 13 februari

Goddagens. Nu har vi skåningar också fått en hel del snö. Väldigt mysigt, men samtidigt känns våren ännu längre bort nu.

Sitter på bussen och mobilbloggar. Ska in till stan och hälsa på Anna på hennes nya salong. Sen ska vi hälsa på skolan. Har inte varit där sen examen så det ska bli roligt. Det blir säkerligen en fika också innan jag ska bygga på naglarna.
Ikväll blir det träning igen. Känner mig så flitig haha!
Vi hörs ikväll puss.


Söndag 12 februari

Hej söndag. Helgen är redan över och det känns som man bara hunnit blinka en gång och sen var den förbi.
Det har iallafall varit en ganska lugn kväll. Hade lite feber igår också men idag mår jag fint. Kollade melodifestivalen igår och där var faktiskt en hel del bidrag som föll mig i smaken. Och för en gångs skull gick rätt bidrag till globen!

Förresten, har glömt att berätta för er om en resa. I april åker vi i familjen till Rom i fem dagar i samband med mammas 50 årsdag. Det ska bli otroligt skoj. Har ni några tips om vad man inte får missa när man är i Rom, får ni mer än gärna höra av er:)


torsdag 9 februari

Ja godkväll på er i kvällskylan. Dock är det inte LIKA kallt som det var i helgen men kallt är de fanimej.

Hunnit med både jobb och träning idag. Plus cykling fram och tillbaka från jobbet. Flitig ska man vara.
Mina ögon hänger förövrigt ner till knäna just nu. Trött som en gris efter dagens träningspass. Så nu ska jag krypa ner i bingen och med glädje vakna imorgon då det är FREEEEEDAG. IGEN?! Helvete vad fort det går...

Nattinatt.



Tisdag 7 februari

Hej svej. Haft mamma på besök på salongen idag och gjort henne fin i håret, och efter det åt vi god lunch tillsammans. Förövrigt har det varit en ganska seg dag på jobbet.
Men nu har jag nyss varit och fått en välbehövlig massage. Jävligt ont men jävligt skönt.

Är på väg hem till pontan nu för en mys och slappekväll. Jobb imorgon igen!
Kramis!


måndag 6 februari

Gud vad slö jag varit idag på min lediga dag. Inte gjort mycket vettigt förutom träningspasset nu på kvällskvisten. Var inte på topp där heller, men det känns enormt skönt när man endå genomfört det.

Sitter framför tvn och tittar på Familjen annorlunda. Ett av favoritprogrammen hehe.
Imorgon är det dags för jobb igen, och då är det även endast TVÅ veckor kvar till syrran kommer hem. LÄNGTA!


Söndag 5 februari

Fy helvete vad kallt det varit denna helgen. Allt annat än vad vi är vana vid. Över 10 minusgrader. Gash!!!

Det har varit en jobbhelg för mig på blomman så i fredags blev de en lugn kväll framför tvn med gottis hemma hos pontan, och igår firade vi Elna som fyllt 22 år. Väldigt trevligt. Även fast jag tog det hyfsat lugnt så var jag DÖD imorse när klockan ringde. Ingen hitt att dricka alkohol när man ska jobba alltså.

Nu blir det lite tv till innan sängen väntar. Ledig imorgon så vi hörs då. Godnatt godingar!


torsdag 2 februari

Hejhej. Gud vad slut jag är efter dagens träningspass. Men det känns så skönt i hela kroppen.

Det har varit en allt för lugn dag på jobbet idag, så jag och Sofie var iväg och åt lunch tillsammans och sen hade vi lite egenvård. Men fy farao vad kallt det är ute nu. När jag kom fram till jobb efter en cykeltur så var mina ben stela som is. Herregud, märks det att vi skåningar inte är vana vid kyla eller hehehee!

Nu blir det mys framför tvn resten av kvällen. Redan fredag imorgon, men jag ska jobba hela helgen så det blir ingen vila är inte!
PUSS!


RSS 2.0