onsdag 30 maj

Det går vääääääldigt trögt här nu märker jag. Har ingen tid och ork till bloggen för tillfället tyvärr. Så den får dessvärre lita lite då och då. Men ni som vill får gärna följa mig på instagram; eeemz där jag uppdaterar betydligt mer.
PUSS PÅ ER!!!


söndag 27 maj

Hejsvej.
Hoppas ni mår fint idag. Själv mår man väl som man förtjänar.

Igår var jag hemma hos kusinen med lite tjejer och kollade melodifestivalen och hade förfest. Alltså omg vilken feeling det var när Loreen vann. Jag var så full av glädje haha. Hon var verkligen så värd den första platsen!
Efter det begav vi oss till lilla torg en runda och sen avslutade vi på KB. En väldigt bra kväll.

Nu har jag nästan precis kommit hem efter en supergod morsdagmiddag nere på puben. Och nu sitter jag med gottis och chips som jag ska spendera kvällen tillsammans. Och för att inte glömma Big Brother. SÅ spännande nu ju.


PUSS PÅ DIG BÄSTA MAMMI.

Tisdag 22 maj

Okej omg vad jävlar i helvete vad varmt det är idag. Känns som tropisk värme?! Dock så är jag väääldigt glad att det äntligen har blivit sommar men alltså när man ska göra sig i ordning för att åka till jobbet så är det fan en ren pest och pina. Höll bokstavligt talat på att dö när jag efter min cykeltur i 28 grader kom fram till jobb.
Jag önskar att jag låg på stranden en dag som denna. Men så blir det iallafall imorgon eftersom värmen ska hålla i sig veckan ut. How lovely!

När jag slutar här vid 6 tiden ska jag direkt hem till becca för lite tisdagsmys och sen drar vi till playan imorgon.


Fredag 18 maj

Hej på er. Idag är det ÄNTLIGEN soligt och skönt ute. Igår kändes det som en ruggig höstdag. Jävligt hemskt med tanke på att halva maj har passerat.

Jag hade iallafall en underbar ledig dag igår. Tog en rejäl sovmorgon och sen tog jag en vända in till Malmö för lite shopping. Fick med mig lite fint hem.
När jag vaknade imorse kändes det som måndag men ack så glad jag blev av att det är fredddaaag. Det blir en lugn kväll för mig för att ladda upp inför morgondagens festligheter.


onsdag 16 maj

Ojojoj vad dåligt med inlägg det blir här nuförtiden. Men jag har jobbat sju dagar i rad nu och är ÄNTLIGEN ledig imorgon. Så ska försöka uppdatera lite mer då. Har helt enkelt inte hunnit med bloggen dom senaste dagarna.

Ikväll har jag varit hemma hos min halvsyster och övat bruduppsättning. ÅH vad fint det kommer bli alltså. Jag är helt excited på hur fin hon kommer vara. Tre veckor kvar till deras bröllop, och då vankas det bildregn här vill jag lova. Och jag är sjukt tacksam över att jag får göra hennes uppsättning. Ska bli så himla roligt.

Kom hem för en stund sen och är helt död i både kropp och själ. Det blir nog sängen snart. Är somsagt ledig imorgon och det ska bli så jädra gött. Vi hörs då. PUSS!


lördag 12 maj

Hallo bloggen.
Haft en heldag på jobbet idag. Dock gick den väldigt fort så det var lättsamt.
Igår hade jag myspyskväll hos Becca med Evelina. En väldigt skön fredag faktiskt när man ska jobba dagen efter. Ikväll blir det också ganska lugnt. Astråkigt väder dessutom. Plus att det blir jobb imorgon också. Jobbar väldigt mycket just nu så därför är jag inte så aktiv här. Hoppas ni har förståelse för det.

Nä ska slänga i mig lite käk nu sen drar jag in till stan.
Vi hörs imorgon förhoppningsvis. KRAMIS!!


Haha ser ut som en pigmé på bilden. Men så liten är jag faktiskt inte:(

tisdag 8 maj

Godkvällens.
Jösses vad klockan var mycket såg jag precis hehe. Men eftersom jag är ledig imorgon gör det inte så mycket.
Haft myskväll hos Becca i hennes nya lägenhet ikväll. Druckit kaffe och kollat Big Brother. Myspysigt. Imorgon är jag somsagt ledig. Har faktiskt ingenting särskillt planerat. Ska röja på rummet som ser förjävligt ut. Sen blir det kanske en runda till stan om det är bra väder.

Nä nu blir det sängen. Sov gott finisar!


Måndag 7 maj

Ojojooooojjjj vad jag ligger efter här hehe. Så jävla kass helt enkelt. Det är mycket jobb just nu, och likaså har det varit hela helgen. Är inne på min sjätte dag i rad och det blir jobb även imorgon, men äntligen sen på onsdag är jag ledig!!!

Hoppas ni mår bra iaf!? Idag är jag så förbannat trött. Hade gärna haft en sängliggardag idag. Men fyra timmar kvar här ska jag väl stå ut med;)

Det har inte hänt mycket roligare än så, men ska försöka göra en ny uppis ikväll när jag är hemma. Pussipuss


onsdag 2 maj

Jäklar vad solen är stark nu. Satt ute i förmiddags ca 1½ timme och my gooood vad mycket färg jag hann få på bröstet, armarna och axlarna. Liknar en kräfta nu hehe.
Utöver det så har jag varit på jobb en kortisdag idag. Fyra timmar, skönt ibland. Imorgon blir det däremot en heldag. Lite tråkigt att man inte hinner vara ute och njuta så mycket av vädret nu när det är så varmt. Men får hoppas de håller i sig tills nästa vecka också.

Tänkte strax hoppa ner i sängen. Sov så gott!


tisdag 1 maj

Herrejävlar vad sliten jag är idag. Men jag hade en förbaskat bra valborg i Lund med fina tjejer.
Strax innan klockan tio var vi på plats i parken och då var det jävligt smockat med folk redan. Det östes bara på med mer och mer folk hela tiden. Vi hade SÅN tur med vädret. Strålande sol och helt underbart var det.

Vi drog hem med tåget vid sex tiden, stannade och köpte pizza (det var den godaste pizzan på länge alltså) som vi tog med hem till Beccy där vi fortsatte kvällen. Tillslut avslutade vi på Hipp. En helt okej kväll. Var så död efter hela dagen så drog hem vid två. Väldigt lagom.
Och idag mår man ju som man förtjänar som vanligt. Har så jävla ont i min kropp. Känns som jag varit på ett träningspass i en vecka typ. Ont överallt. Men det har väl gått över tills imorgon får jag hoppas.

Nu blir det tv och cola. PUSS PÅ ER!






*







RSS 2.0