baby I still need you



Nu dör mina ögon. Ska bädda ner mig i sängen och fortsätta med lite korsord.
Godnatt på er!

it's time to stop, I had enough



Har ju glömt berätta om skolan idag.
Vi fortsatte på helform och diagonal bakåt. Börjar bli lätt nu. Men jag och volymföning går fan inte ihop haha. Blev så jävla arg för att det inte gick som jag ville. Men till slut fick jag till det lite iallafall. Men träna måste jag.
Imorgon blir det ny klippning. Diagonal framåt. Lite svårare, men det ska jag nog klara.

På fredag har vi vårt första prov. Mindre kul. Men det är sånt som också måste göras.

when I look at you, I see forgiveness




Jahapp, då var det måndag igen. Och fy fanken vilken huvudvärk jag har. Den dödar mig verkligen. Har käkat ipren men de hjälper fan inte.
Har inte mer än hunnit komma hem, lagat mat och käkat. Och nu har jag nästan precis slagit mig ner i sängen och sitter och glor på fortet samtidigt som jag försöker plugga och äta choklad. Och sitta vid datorn. OCH lösa korsord. En himla massa på en gång. Kan ni gissa om det går bra!?

Känns som jag kommer behöva sitta uppe ett bra tag och plugga, men om min huvudvärk inte försvinner så blir det en tidig kväll för mig.
Imorgon fyller min pojkvän år, så då ska jag hem dit direkt efter skolan och ge han presenter och pussa ihjäl honom. Längtar faktiskt redan.

your a lovekiller



Nu drar jag hem till min pojkvän på kalas.
Hörs kanske ikväll gott folk. Big hug!

it's a long road we've been walking on



Har haft en riktig slappedag hemma hos Pontan idag. De va gött som fan. Nu tänkte jag snart hoppa in i duschen och sen ska jag träffa pinglan på bilden. Blir vin och ostkväll. Supermys.
Idag känner det nästan som att sommaren har kommit tillbaka. Det är strålande sol ute och faktiskt väldigt varmt. Hoppas det håller i sig resten av veckan, vilket jag dock inte tror.

Well I had a dream, I stood beneath an orange sky





PUSS PÅ ER ALLA FINA!

you can't run and you can't hide


Idag fick vi äntligen vår efterlängtade väska. Så nu har man lite mer koll på alla sina saker. Alla blev som galna när vi skulle få dom haha.

Har nyss kommit hem till Pontan efter en supergod middag tillsammans på möllan. Är så jävla mätt att vi fick hoppa över gottis ikväll. Bluuuuu.

every dream I'm dreaming



Nu sticker jag till skolan. Slutar ett idag, så jävla gött. Stannar nog kvar i stan lite och kollar i affärer.
PUSS PÅ ER!

when I met you boy my heart went knock knock



Sitter just nu och käkar riskakor och längtar tillbaka till Spanien och värme. Jag sitter fan och fryser röven av mig här hemma. Vad har hänt med Sverige? Vid den här tiden förra året var det fortfarande typ 30 grader och svinvarmt. Men nu, nu känns det redan som höst. Och ska jag vara ärlig så är jag inte alls redo inför hösten. Tycker det har varit alldeles för lite sommar.
Jag har redan så jävla mycket ångest över att det bara kommer bli kallare och kallare för varje dag som går. Och tänk sen om några månader när det blir mörk vid fyra. Ångest eller vad.

jag börjar tro att vi kan gå genom eld



Hungrig igen fast jag precis krängt ett paket med nudlar. Sugen på sött är jag det med.
Kanske borde åka och handla något? Eller kanske inte.

in the name of love




Idag hade vi långhårsdesign vilket innebär håruppsättningar. Fick till dom här två och lite annat som inte var lika intressant. Sjukt svårt, men kul när man väl förstår hur man ska göra.
Imorgon har vi hår och färg och jag hoppas att vi ska börja tona och lite annat, eftersom vi ska ha modeller om bara lite mer än en vecka. Slutar dessutom ett imorgon med, gött.

Har massa läxa att plugga ikväll. Så det blir en lugn kväll med boken, och lite tvn.

just like a papercut



Lång dag i skolan. Jag är så gott som död just nu. Så jävla trött.
Haft rätt mycket teori så man blir helt seg i huvudet. Och sen har vi fått kamma i vågor. Fuck vad svårt det var. Men fick till en hyfsat bra till slut.

Imorgon är det nya tag. Och så ska vi in till festivalen och käka lunch. Blir mysigt.
Nu ska jag mysa hos min pojkvän.
Puss och kram på er.

I sit around wasting my time



Nu pyser jag till skolan. Idag ska vi ha hår & kemi och permanent, tror jag hehe.
Hörs ikväll godingar.

I never thought that I will fall apart


ÅH jag vill vara brun igen. Det suuuuuger balle att sommaren är så gott som slut.

Har precis läst igenom läxan vi har tills imorgon. Så nu tänkte jag bädda ner mig i sängen och sätta på Paradise Hotel och somna. Fett jävla trött.

oh I miss how it feels when we touch

Blev så jävla lack igår när jag märkte att jag är av med en hel mapp full av massa bilder. Det är sånt som kan störa mig i flera dagar och flera veckor. Antar att den finns kvar på datan som är i paj. Lagom roligt. ÅH, jag får damp på sånt alltså. Där var massa fina bilder. Typiskt!!!

Lyssna på denna otroligt grymma låten.

Don't lose your faith, the light will shine on your way



Ännu en dags klippning i skolan. I LÖV IT. Det är sååå himla roligt. Känns helt rätt. Nu får vi vänta med att klippa igen tills på måndag. Imorgon blir det andra saker.
Och vi ska redan ha en modell på skolan om två veckor haha. Om någon vill ställa upp så säg till. Hoppas att jag hittar någon som är villig.

Sitter och glor lite på Fångarna på fortet nu, men måste öppna mina böcker och plugga. Mindre kul, men sånt som måste göras.

i don't want to walk alone


Bild: Klingen

ÅH så kul det var att klippa idag. Det var en hel befrielse. Man kände sig helt grym efter ett tag haha. Nä men riktigt skoj. Samma sak imorgon. I liiike.

Sitter och tittar på Fortet nu med Pontan. Blir nog en tidig kväll idag, men börjar tio imorgon. SKÖNT!

it ain't easy to say goodbye



Nu blir det mys med min favorit. Upp tidigt imorgon för skola.
Sov gott alla finisar:)

even the good girls gone bad


HELT SJUUUUUKT SÅ SNYGG KLINGEN ÄR HÄR!

Regnet bara öser ner. Vi som skulle in till festivalen och se Lasse som uppträder idag. Men det blir nog inte så. Känns inte jättekul att stå där och bli genomblöt i några timmar. Då stannar jag hellre hemma.
Får försöka hitta på något annat kul istället.

Imorgon är det skola igen, och då ska vi äntligen börja klippa. Ska bli riktigt roligt. Informerar imorgon om hur det gick.

but you dont see me, standing here



so far away, but still so near


























Vi hade supertrevligt på kräftskivan igår. Fan vad kräftor är gott. Jag krängde ett paket för mig själv. Men jag hade lätt kunnat äta ett till.
Det blev ett jävla drag med Grus i dojjan, och sen kom även Anna Bergendahl och Perikles.

Jag och Pontan stack in en sväng idag också. Käkade langos för andra gången i mitt liv haha. Lärde mig tycka om det igår.
Ikväll blir det bara mys. Är helt sliten idag.

that's when I look at you





ÅH jag köpte ÄNTLIGEN dom här underbart fina skorna idag. Har suktat efter dom i typ två månader och idag blev dom äntligen mina. I'm in love.

and I can't find my home anymore



Ännu en dag i skolan. Vi fick hårfön, plattång och en helt låda med massa olika hårnålar och gummiband. Något nytt varje dag hehe. Nu väntar jag bara spänt på väskan som förhoppningsvis kommer nästa vecka. Och saxarna såklart. Men det dröjer nog lite med dom dessvärre.

Imorgon slutar jag redan klockan ett, och sen är det Malmöfestivalen hela dagen. Det blir massa kräftor och annat smått och gott. Ska bli väldigt trevligt faktiskt. Nån mer som ska dit?

everybody needs inspiration, everybody needs a soul



Nu drar jag till skolan. Vi hörs ikväll godingar.
Ha en bra dag alla!

all I've got, from these photograf



Haha usel uppsättning. Men det är inte så lätt när det är första gången. En liten teskedsgumma som Jennie sa haha. Men jag tyckte den blev fin iallafall.

I can only tell you what it feels like



Åhhhh idag var skolan underbar. Vi fick massa grejer och NU känner jag ännu mer att jag ska bli frisör på riktigt.
Vi fick dockor, borstar, klämmor, kniv, kammar och massa roliga saker. Nu är det bara lite saxar och annat kul som saknas.
Fick göra vår första uppsättning idag. Frivillig uppsättning, men jag kan säga att när jag väl stod där så försvann min fantasi helt och hållet. Ska visa bild på det enkla jag fick ihop hehe.
Men fyyyyy bubblan vad taggad jag är. :)

that's the way I like it

Förlåt för usel update igår men jag var helt sluuuuut när jag kom hem från skolan igår.
Men det gick superbra första dagen. Var så jävla nervös så jag höll på att dö haha. Men det gick bra. Fick en väldigt bra klass, alla verkar vara hur snälla och rara som helst, så det känns super.

Nu känner jag verkligen att jag ska bli frisör. Och redan på måndag ska vi börja klippa. Galet kul.

Men fy bubblan vad det har regnat idag. Jag var helt genomblöt när jag kom till skolan imorse. Och jag skojar inte. Mina skor var dyngsura, och mina byxor likaså. En jävla tur att jag hade ett paraply, annars hade det varit illa.

Ikväll ska jag ta det jävligt lugnt. Och hoppas på att det INTE regnar imorgon.
ÅH jag är helt glad haha. Så sjukt taggad inför detta året. Kommer bli så roligt.

Hoppas allt är bra med er också:)


I'm standing where you left me



Fy katten vad trött jag var imorse när klockan ringde halv åtta. Däremot har man fått ut något av dagen.
Var i stan klockan nio med Alex. Vi stod och sålde kläder i fyra timmar. Dock gick det inte så bra som vi hade förväntat oss. Får hoppas på bättre tur nästa helg.

Nu ska jag dra hem till min pojkvän och äta och mysa.

Imorgon börjar skolan. Jäääävligt nervös är jag. Kommer pirra ihjäl mig imorgonbitti när jag sitter på bussen påväg in till Malmö. Men fy tusan vad kul det ska bli.

when you fall get up, if you fall get up



Åh jag vill vara brun igen. Känner mig som världens lik just nu. Kommer dö i vinter alltså. Jag fullkomligt hatar att vara vit. Jag klär inte i det. Och just av den anledningen vill jag färga mitt hår brunt till hösten. Men jag tror att det är mycket vågat. Lägger nog i lite bruna slingor åtminstonde. Måste ju våga lite nu när jag ska bli frisör och allt.
Två dagar kvar. Eller en och en halv kan man väl säga. NERVÖS!

Hade iallafall en supertrevlig kväll hemma hos Forsarna idag. Supergod mat, trevlig sällskap, massa skratt och prat. Malin och Emma är verkligen guldvärda.

Nu sitter jag och trycker i mig popcorn. Hur jävla längesen var det inte jag åt det då. Shiiiiiiiiiit.

I was walking with my feet down





MINA NYA ÄLSKLINGAR!

if we crawl, then we can walk again




Hade supermysigt i stan igår med Cissi. Vi hade en jävla massa att snacka om eftersom det var allt för längesen vi sågs sist. Hittade dessutom en snygg väska som jag köpte. Visar den snart.

Var på IKEA innan idag med min favorit och handlade en stol till honom och sen tog vi några korvar till frulle. Aldrig fel.
Och just nu öseeeeeer regnat ner utanför mitt fönster. Och jag skojar inte, det ÖSER verkligen. Kommer lite muller då och då också. Helt okej.

Hämtade mina skor idag också som jag hade beställt. Jag är kär. Och jag har nog blivit skogalen.
Visar upp dom snart tillsammans med väskan.

there's always gonna be another mountain




I don't remember you looking any better


Haha hittade denna bilden på datorn. Herregud så många olika frisyrer jag har haft dom senaste åren.

Precis käkat lite frulle. Tänkte kolla Våra bästa år som börjar nu snart och litesenare ska jag in till stan och fika med Cissi. Men det ser väldigt lockande ut när himlen är helt svart. Pisseväder.

Igårkväll var det dock riktigt mysväder. Åska, blixt och regn. Älskar sånt väder på kvällarna när man bara ligger inne och myser. Men på dagarna kan det gärna få vara fint.

But then again I don't remember you



Fuck min hals säger jag bara. Hur tyyyypiskt är det inte att jag blir sjuk precis innan jag börjar skolan. Kan man ha mer otur? Ber till gud att det bara är en fjuttig förkyldning. Annars är det illa.

Får väl knarka halstabletter resten av kvällen. Och lite gottis hihi.

Lite roligare bilder bjussar jag på imorgon.
Godnatt på er.

I'm in the corner, watching you kiss her



Pic; Loweo
Pic; Loweo

Arh, hur galet snygga är inte dessa bilderna då.

Så underbart det var att hälsa på massa gamla arbetskollegor idag. Lika glada som vanligt.
Och nu sitter jag hos min prins och ska snart käka bkmat på våran dag haha. Kan inte bli bättre. Blir massa mys ikväll. I like!
PUSS

when there's no light to break up the dark, that's when I look at you


Gash vad jag saknar studentdagen.

Idag är det torsdag. Den 12 augusti. Det betyder att jag och min prins firar 11 månader tillsammans. Hur underbart är inte det då!

Utöver det så känns denna dagen ganska trist. Fult väder och jag är rastlös som vanligt.
Tänkte ta mig en liten tripp till Vellingeblomman och hälsa på mina kära arbetskamrater som jag kommer få träffa i höst igen. Wonderbart.

Jag är sååååå excited nu. Fyra dagar. Kan inte bli så mycket bättre faktiskt. (ursäkta mitt eländiga tjat)

well that's alright because I like the way it hurts



Mår så dåligt av att tänka på att sommaren börjar lida mot sitt slut. Det ska visserligen bli lite skönt, eller mer mysigt, med lite höst. Men tanken på vintern får mig att gå under. Ber till gudarna att vi inte ska få sån vinter vi hade förra året. Världens snökaos typ.

Fem dagar kvar....

just gonna stand there and watch me burn




Diggar båda två galet mycket. Dom kommer användas flitigt i höst kan jag säga.

I can honestly say, you've been on my mind today


Pic? Men jag älskar hela outfiten. DAMN!

Dryg dag nere i Skåne idag. Det har regnat hela förmiddagen fram tills typ nu när det är lite uppehåll.
Sitter och kollar film nu, finns inte så mycket annat att göra.

Ska visa er mina skor nu.

this is the way I make you mind




So damn hot. Klingen lyckas minsann alltid. Galet!

But you are the one I've been waiting for today




Köpte två par skor idag som jag blev kär i. Grymt nöjd. Visar upp dom för er imorgon.
Nu blir det film och mys med min favorit.

Puss och kram på er.

i'm on the right side now

Drar till stan nu en sväng. Sjuuuukt rastlös.
HÖRS SENARE:)

the other day I walked in, next day I walked out

Godmorgon. Vaknade för ett tag sen med frukost på sängen av min älskling. Han är bäst!
Idag skiner solen utanför fönstret så funderar på om man ska ut och sola lite. Kanske inte blir mer soldagar denna sommaren.

Återkommer lite senare:)


Sienna Miller

and there he just left me all alone



Bild från förra årets kräftskiva på malmöfestivalen. Snart är det dags igen. Faktiskt bara två veckor kvar. Jag läääängtar.

Och dagarna går neråt nu. Sju dagar kvar av friheten, sen börjar allvaret. Börjar bli riktigt nervös. Men det ska bli så jäkla kul också!

i love you i love you i love you i love you





Haha jävligt usla bilder på datan, men dom får duga tills vidare.
Asus är märket och den har en väldigt tunn skärm. I likeeee. Och nörd som jag är så har jag inte tagit bort plastet runt om den än som ni ser haha. Vågar aldrig göra de dom första dagarna när det gäller nya saker.
PEACE!

and here we are, another breathe


Galet snygga LC


Pallar inte städa mer nu. Svetten rinner typ av mig haha. Springer här upp och ner för trappan och plockar undan saker, samtidigt som jag tvättar.

Ska ta något och käka nu faktiskt.


you know I know how, to make him stop


I can't stand another night alone in my bed



Tog en rejäl sovmorgon idag. Eller egentligen inte. Körde Pontan till jobb klockan halv sju imorse men sen åkte jag hem och dök rakt ner i sängen och somnade som en gris haha. Vaknade kvart över tolv. Göttigött.

Snart ska jag städa hela övervåningen eftersom där ser ut som femte världskriget. Ser mycket fram emot denna dagen. Naaat.
Uppar sen, pöss!

I won't let go, won't give up no

Då var man en dator rikare dårå. Jag är otroligt nöjd med den. Det blev precis den jag ville ha. Inte för liten och inte för stor. Helt perfekt.
Tar nåt foto imorgon och lägger in så ni kan se hur den ser ut. Om ni nu bryr er haha.

Har dessvärre inga bilder här än så får se om det blir mer inlägg här idag. Inge vidare roligt att bara läsa massa text hehe.


I don't wanna wake up lonely



Blev inget sälja kläder idag. Vi drog in till stan vid halv nio, men när vi väl kom fram så börjar de pissregna. Hur kul!?
Vi får hoppas på bättre väder nästa helg istället.

Drar in till Malmö nu igen endå. Ska köpa en ny data. Yeyyyy!!

follow your heart were it leads you


Saknar min lugg lite faktiskt. Men NEJ EMMA, du ska ha lång lugg nu. OKEJ!

when you get close, it hurts



Kass update, I KNOW!
Blev en lugn kväll igår hemma hos min prins. Krängde chips och glodde film. Mysigt värre.
Just nu är jag hemma och svettas som en gris. Varför vet jag dock inte. Jävligt varmt ute även om det inte är superfint väder. Kanske åska på g!? Hope not.

Imorgon ska jag sälja kläder i Malmö med Alexandra (om det inte regnar) så jag hoppas få in lite extra cash.
Nä nu dör jag av värmen.
Kiss and hug!


baby I'll be your cure



Nu blev det helt plötsligt strålande sol ute. Det där svenska sommarvädret är verkligen crazy.
Får väl gå ut och roa mig i solen dårå.
Peeace.

you remember when we kissed, you used to feel it on your lips


Bild från Sassis avskedsfest

Satt uppe till klockan två inatt och tittade Paradise Hotel medans Pontan låg och sov haha. Det är så jävla beroende. Blir helt sjuk i huvet. Haha!

Idag blir en lugn dag. Ovanligt va. Vädret suger och det finns som vanligt inget att göra.
Det börjar pirra lite smått i magen nu eftersom skolan börjar om bara elva dagar. Dom elva dagarna kommer gå så ruskigt fort.

when we love, we never learn



Drar hem till lille Pontan nu och gör nåt vettigt.
Börjar bli såååå rastlös av att bara gå hemma på dagarna.


I gotta tell you how I feel about you



Tog lite sovmorgon idag, till tolv hehe. Det var jävligt skönt faktiskt. Men de roliga är att hur länge jag än sover så är jag fan lika trött endå.

Igår åt jag kräftor för andra gången i år. Och mer ska det bli. Jordgubbar och kräftor är bland det bästa på hela sommaren enligt mig.

Idag är de molnigt ute, mindre kul. Vill egentligen åka till stan och shoppa, men får nog lugna mig lite.

just leave out all the rest



Sitter och glor danska Paradise Hotel som är helt beroendeframkallande. Haha det är jävligt illa. Men rolig underhållning är det allt.
Ska kolla några avsnitt till sen får jag väl göra någon nytta denna dagen.

PUSS!!!


In case you didn't know I really care for you




Outfits från juli.


Who's gonna make my decisions, I can't make them on my own



Inception i fredags var grymt bra faktiskt. Över förväntan. Dock var jag irriterad i stort sett under hela filmen. Det var varmt, trångt, jag var trött, vi hade feta huven framför oss så vi knappt såg något och ja. Film är fan bättre hemma. Iallafall otroligt mycket härligare.

Annars har det varit en lugn och skön helg faktiskt. Men detta förbaskade svenska sommarvädret gör mig galen. Imorse regnade det och nu är det helt plötsligt strålande sol. Hmm. Och i fredags var det höst. Crazy.

RSS 2.0