come in to the night

Idag mår jag huuur mycket bättre som helst.
Vaknade upp hos världens finaste som fyller år idag. Och sen har jag farit som en skållad råtta fram och tillbaka hela dagen. Varit i stan och gjort vid naglarna, hälsat på Becca på mobilia, hälsat på på saknade Vellingeblomman, varit hos min fina Pontus en sväng och lämnat present, och nu är jag hemma.

Fick dock precis reda på en förfärligt sorglig sak. Men det är inget jag delar med mig av här.

Ikväll ska jag äta middag med sis och mammi och sen ska jag hem till Pontus igen och fira dom sista timmarna av hans födelsedag med honom. Dundermysigt!

Hoppas ni andra också får en trevlig kväll.

fool again


Behöver dig idag min bästa vän!

dont say its too late

Ingen höjdardag idag. Känner mig bara nere hela tiden. Mina ögon hänger ner till fötterna.
Trodde det skulle bli bättre när jag tog mig ett långt bad innan, men det blev det inte. Vet inte riktigt vad det är som står fel till idag.

Får hoppas på en bättre dag imorgon helt enkelt. Och då fyller även världens finaste år.

i did it for you


Vill ha tillbaka detta fina långa håret.


what if you

Kul kväll igår. Jag vann alla rundor på bowlingen. Bra eller bra! Över 100 poäng fick jag varje gång dessutom. Det är inte varje dag de inträffar.

Deckade i Steffis ursköna säng med henne. Åt världens godaste nybakta bullar från statoil imorse.
Sen träffade jag Låjs på toppen och gick där och hängde i någon timme.


Ikväll blir det lugnt igen. Hem till min halvsyrra som fyllde år igår och äta middag osv. Sen hem och decka hyfsat tidigt. Göttans.



Har tröttnat på bloggen. Får se om jag lägger ner den ett tag. Ska försöka ha bestämt mig tills imorgon!

the hills

Igår kändes det som att sommaren precis skulle börja. Helt underbart väder och så fruktansvärt varmt. Och bara några dagar kvar på augusti, sen är det september och höst, usch.
Det blev iallafall en heldag med Elin och Låjs i stan igår. Jag shoppade en megafin pälsväst. Sen käkade vi bakad potatis på graffiti. Fybubblan vad god mat det är där.

Jag åkte sedan hem till Pontus och hade myskväll med honom. Lagade först mat och sen hade vi en helkväll med The Hills. Världens bästa program med världens snyggaste människor. Ganska avundsjuk!
Sen hade vi vattenkrig klockan fyra på natten. Normalt?!


Nu har man precis tjänat en femhundring på att stryka min låtsaspappas kläder. Vad gör man inte för pengar liksom haha.

Ikväll blir det bowling med ett gäng brudar. Kommer bli riktigt kul.


Heidi and Spencer Pratt

stirra ner

Hinner inte lägga in alla bilder nu. Så ni får njuta av dessa så länge. Lägger in resten sen när jag kommer hem. För nu ska jag till stan med Elin!
Hörs senare allesammans.

Bilder från NRJ del 1


Elle med nuggets i handen i vår fina trampebåt



Emz i trampebåten

Spätt, tzatsiki, grönsaker, bröd och cola. Mumma

Fina Elle

Lilla fisen

Låjs and Elle

Dead By April innan konserten började

Emzipemzi

DARIIIIIIIIN

Darin igen(L)

Fiiebiie

Ola:)

Ser ni Rosing där i mitten;) How coooool.

Folkmassa

Swingfly

Knappen och Hakim


notion

NUUUU har jag fått alla bilderna från NRJ förra veckan. Så dom får ni ta del av imorgon, för nu ska jag gå och lägga mig.
Godnatt!

no more lugg

Nu har jag bestämt mig efter många om och men...Men nu ryker luggen. Eller ja, den ryker inte av, utan jag ska låta den växa ut. Ganska trött på den nu. Skönare utan lugg faktiskt, även om det är jävligt snyggt med den.
Bra beslut Emma!

whitney audrina lauren





coldplay

SÅÅÅÅ himla avis på alla dom som fick se Coldplay live i lördags. Fyy vad jag också hade velat göra det. Världens bästa band som har världens bästa låtar. Usch. Hoppas på allt att dom kommer tillbaka till Sverige snart. Då är det fan min tur att gå dit.


Idag händer inte mycket. Jag ska gå ner och göra mig en frukost snart, när jag orkar. Sen MÅSTE jag ta tag i min tvätthög som jag inte orkade igår.

LC


Världens snyggaste tjej. Fyfan vad snygg hon är. Jag hade dödat för hennes utseende!

in the end


090825

Jag mår så bra hela tiden. Det känns så jäkla underbart.

Jag trodde jag skulle få bli ännu mer brun idag. Men det är för mycket moln på himlen. SUG! Får väl ta tag i min tvätthög idag istället, jätteroligt ja.
Jag vill också gå i skolan igen. Jag HATAR att bara gå hemma, såå jävla tradit så jag håller på att spricka. Eller vill jag ha ett jobb så jag kan få pengar. BLÖÖ.

Skriver senare!

angel

Underbart sommarväder. Men idag är jag fruktansvärt rastlös. Alla börjar skolan idag, och alla andra som inte börjar skolan börjar jobba istället, eller har börjat rättaresagt. Men här sitter jag, och har verkligen INGENTING att göra. Jag dödar för att göra vad som helst just nu.

BLöö. Tradig dag. Jag vill åka till en kiosk och äta glass. Eller så vill jag sitta på en uteservering och äta god mat. Fy vad mys. Ska se om jag kan uppfylla det ikväll. Hade varit guld!
Hörs later aligatoor, kul jag vet. Höhö!

what can i say

Nu ska jag sätta mig i trädgården och bli BRUN!!!
Vi hörs sen.

weight of the world


godnatt / godmorgon ?

Precis kommit hem från Pontus. Och jag är tröttare än någonsin. Känner mig full så svullna mina ögon är haha. Roligt värre liksom.
Ska sova några timmar nu, och sen upp och sola för det ska bli fint väder idag. WIHOOOO!!!!

Godnatt / godmorgon.

you are the one

Fytusan vad varmt det är ute. Legat ute och solat sedan klockan elva typ och nu håller jag på att dö. Ge mig en fet jävla pool.
Orkar inte dra ner till stranden, hatar sand och sånt. Sugen på att åka och äta glass någonstans. Får väl dra med mig syrran.

Hörs lite senare. Måste ut och pressa lite till.


weight of the world

Musik är fanimej det bästa som finns. Utan musik hade man inte kunnat leva, inte jag iallafall.

C21

You are stuck in my heart
and we can go anywhere
whatever the reason you are
so stuck in my heart
like counting a million stars
for that many reasons you are

kalaskväll

SKITBRA säger jag om gårdagens utgång. Det var riktigt kul. Jag var såå taggad precis hela dagen, och framförallt på kvällen när partajet skulle börja.

Förfesten hos Sofie blev asbra. Dock lite för mycket dricka för emz
Vidare till Chilli vid ett-tiden. Och ja jävlar vad folk där var. Helt proppat. Men smart som man är så trängde man sig i kön så man slapp den. Kom in snabbt och gick direkt till baren med Steff för att köpa mer dricka. (onödigt?) Redbull-vodka och tequila. VAFAN SKULLE JAG TA DEN DUMMA TEQUILAN FÖR?!??!?? Så jävla onödigt Emma Fredriksson!

Vi stannade inte mer än max en timme på Chilli. Fråga mig dock inte varför. Stack till donken och handlade nattamat som jag inte kommer ihåg. Fick sedan skjuts hem av snälla Jompas. Medan dom åkte och tog ut pengar så lämnade dom kvar mig utanför Steff. Så där låg jag på marken och ringde fyllesamtal. Ovanligt va!

Kunde INTE sova när vi väl skulle det. Hur jobbigt är det inte när exakt ALLTING i hela skallen snurrar. Så min kväll fick sluta på dasset. Ja, ni fattar själv :)

Idag mår man mindre bra. Huvudet dunkar så mycket huvudvärk jag har. Så det blir en jättemegalugn kväll med sis och MASSA KRÄNG!. Lovely eller vad.

Nu kommer lite bilder från kvällen. Hejdåå!


Jimmsiiii

Emzi och Steff

Mattepatte

Låjsi


Coffsi

Jimmsi Coffsi Låjsi


Coffi och Becca

Jag och min älskling

partaj

Ikväll är det partyyyyyy för fulla muggar.
Ändrade planer angående kvällen. Det blir förfest hemma hos Sofie med massa brudar och massa killar. Kommer bli fint. Sen drar vi in till stan. Vart vet vi inte än, det återstår att se. Men kul ska vi ha! Skittradit väder bara. men vi får stå ut.

Hoppas ni andra också får en rolig fredagskväll.


pälsjacka


Päls till hösten. Underbart!

thank god its friday

Precis kommit hem från Pontus. SOM det åskade inatt. Jag var riktigt rädd kan jag säga. Kändes som åskan var precis utanför fönstret. Uschochfy.

Nu ska jag lägga mig på soffan och sova några timmar. Upp igen vid elva och duscha osv för att äta lunch i stan med sis och pappa.

Ikväll blir det middag på millenium eftersom min halvbrossa fyller år på söndag. Sen blir det förfest i trellehulla för att senare dra vidare och festa i malmö. Hoppas på en kanonkväll.


Skriver lite senare:)

let go



Sååå jäkla bra!

a fine frenzy


emzi


NRJ in the park

Det blev verkligen en hejdundransbra kväll igår. BORTSETT från att jag inte fick stå längst fram som jag såå gärna ville. Ingen ville göra mig sällskap och det kändes lite för mobbat att stå där framme själv bland alla fjortistjejer.
Men jag fick en himla massa bra bilder, särskilt på Darin. Dock finns alla bilderna på Elins kamera. Men jag hoppas kunna få den antingen idag eller imorgon, så ni får se bilderna imorgon!

Innan konserten började så passade jag och Elle på att trampa trampebåt i det fina vädret. Vi köpte med oss körsbär, hallon och jordgubbar och satt och mumsade på det i båten. Riktigt mysigt. Men fy bubblan vad svettig jag var när vi var klara. En timmes trampning i stekande sol, det blir man rätt varm av.

Sen gick vi och käkade, eller jag käkade. Grillspett med tzatsiki och grönsaker. Såå gott.

Sen var det bara att vänta in NRJ. Vi satt i öltältet och hade det trevligt. Faktiskt väldigt bra platser, men jag är fortfarande arg över att jag inte stod längst fram. Men när dom körde genrep så fullkomligt SPRANG jag fram till scenen och fick några riktigt bra foton på Darin. Jag var ju bara tvungen. Och alla mina kompisar tyckte jag var världens största nörd. Men det måste man få vara ibland. Speciellt när man får se ens idol IRL.

Men när alla artisterna gick ner där på marken där folket stod så var jag såååå jädrans avis på dom som stod längst fram. Fyy vad jag också hade velat göra det.
Men det var endå coolt att ha sett alla artisterna som var med. Framförallt Darin och Ola förstås. (nörden själv jag vet)


OCH gissa vem som stod ungefär fem meter ifrån Linda Rosing igår om inte Emz ;) Haha så mobbad jag är hahahh. Nä men de var lite häftigt endå tyckte jag. Tog ett par foton som ni också får se imorgon.
Lulu från förra årets idol såg vi också. Riktigt cool brud!


Men idag är det en ny dag. Jag ska nog träffa Steff en stund, och sen ikväll ska jag hem till Pontus och laga middag. Dundermysigt.
Vi hörs nog lite senare bloggen för nu ska jag ut och sola lite till.

DARIN IS IN MALMOOOO

IDAG SMÄLLER DET! DAAAAARIN PÅ STORTORGET. JAG STÅR LÄNGST FRAM, NI SOM FÖRSÖKER NÅ MIG.

Har absolut INTE tid att skriva mer här idag. Ska ta en jäkla massa foton som jag delar med mig av imorgon.
HOJHOJ!

dööötrött

Trött som en gnu sitter jag nu här framför datan och har precis krängt en bit till av kladdkakan. Magen ska vi ju då inte prata om. (gravid?)

Kollade på vääärldens mest sega och osevärda film hos Becca. Jag orkade inte ens se slutet så jag åkte hem. Och även om jag är så trött så jag håller på att dö nu, så giter jag inte sova. Så tradit. Dock är de jäkligt skönt, men de är tråkigt att ligga själv i sängen. Hade hoppats på sällskap inatt, men så blev det inte.

Längtar tills imooooooorgon. DARIN DARIN DARIN! Kommer bli så bäst. Jag ska stå längst fram som jag nämnde innan. Så det gäller att vara där i god tid. Tre lär väl räcka om konserten börjar sju!? Så många lär väl inte gilla Darin lika mycket som mig. Fast å andra sidan kanske dom gillar någon annan artist som ska vara med.
Men jag är mest där för Darins skull. Och för Knappen och Hakims förstås.


Nä nu får jag väl gå och lägga mig endå. Sleep tight.


mina finisar

Det blev kladdkaka med grädde och hallon. Sååå jädrans gott. Haha dock har jag nog aldrig ätit en kladdigare kladdkaka. Men lika god var den för det.

Nu ska jag bege mig hem till Becca. Det blir mys med henne och Steff.
Vi hörs imorgon!


cannonball


Älskar denna låten!

tisdagsmys

Nu ska jag baka med syrran. Vad vet vi inte men gott ska de bli.


dariiiin

Dålig uppdatering igår...Och även idag. Sorry for that!

Var hos p hela dagen och kvällen igår. Glodde film och tog det väääldigt lugnt. Kom hem imorse vid halv ett tiden.
Varit på Ikea och lite andra småturer idag. Trevligt trevligt.

Ikväll ska jag förmodligen träffa Steffi och kanske Becca. Myspys blir det nog i Beccas lägenhet.
Imorgon är det malmöfestivalen och NRJ som står på schemst. LÄNGST FRAMMMMMMMMMM!!!!!! Där ska jag stå och vifta med armarna iallfall. OCH hejjaaa på DARIN!
Kommer bli en kalasbra kväll. Käk och sånt blir det också. Älska festivalmat.

Hejsvej, hörs senare.

måndag

Sitter hemma hos p nu medans han är och jobbar några timmar. Ser ut som en svinstia här hemma så jag får väl ta och röja undan lite. Och snart ska jag åka och handla världens godaste ostbullar på statoil. Mumma.

Det blir en lugn dag tror jag. Tradigt väder också så det finns inte så mycket roligt att göra.

Vi hörs senare istället. Har inte så mycket att skriva nu. Pussokram

"boyz"


Alltså såååå jävla fult. Förstår verkligen inte dom som går runt såhär. Ser förfärligt ut.
PINSAMT. Skaffa er lite stil.

timbuktu

Hyfsad nice kväll igår. Lite förfest hemma hos Sofie inne i stan med henne, Elin och Max. Sedan traskade vi in mot malmöfestivalen vid tio ungefär. Köpte lite mat och gick runt och minglade. Gick upp i öltältet för att se Timbuktu och de var jävligt grymt må jag säga. Stört mycket folk och en helgalen konsert. Mycket sevärt! Tovi kom också dit :)
Åkte hem och sov hos p sen, myspys.

Nu ska jag in i duschen och sen bort till gya och kolla på syrrans innebandymatch.
Ikväll blir det lugnt med p. Är så jäkla trött idag.

Vi hörs bloggen!


more picts


Calaisa på scen

Fisen och flaskan

Calaisa igen

Steff och Annette

Ellebelle

Emz, Fiie, Elle och Max

picts


Fina fisen

Emzi

Fiie kränger kräftor

Emz kränger kräftor

People


Grus i dojjan spelar

Fiie och Max

Lilla Emzi

Lägger upp fler bilder imorgon. Hinner inte mer nu!

fucking headacke

Finns det något värre än riktigt sprängande huvudvärk?! Jag blir helt tokig i huvet. Vafan, kan ju knappt tänka klart förrän det börjar yra i hela huvet. Uschblä.

Gårdagen var helt kanon. Kräftskivan blev mer än lyckad och även resten av kvällen. Träffade massa härliga människor. Vi lyssnade även på Calaisa. Sjukt sköna låtar. Riktig countrymusik.

När sega Sofie har lagt in bilderna och skickat dom till mig så lägger jag självklart upp dom här. (förhoppningsvis idag)


Ikväll skulle vi egentligen ha grillkväll i pildammarna, men med tanke på att det regnar ute så ser det värre ut med det. Det får bli en innekväll helt enkelt. Inget drickande blir det iallafall för mig. Huvudvärken tar helt över.
Vi hörs lite senare.


malmöfestivalen

Hinner inte uppdatera mer än detta inlägget idag.
Sticker in till malmöfestivalen om en timme med Sofie. Vi ska inviga malmöfestivalen med den stora kräftskivan som finns på stortorget varje år. Kommer bli en höjdare.

Vi hörs imorgon istället. Hoppas ni alla får en trevlig fredag.


Jag och Sofie nyår 08/09

i cant live without you



Vill bara säga att jag älskar dig. Hoppas du vet att jag alltid finns här för dig!

majskolv och kladdkaka

Nu har jag precis ätit en majskolv. Fan, det tog ju hundra år att koka den. Nä men jag stod säkert och väntade i 20 min innan den blev klar. Men god var den iallafall.

Nu ska jag bege mig ner till banken först och hämta ut lite skattepengar och sen ska jag till konsum och handla vitlöksbröd, vispgrädde och hallon. Vitlöksbrödet är förstås till kräftorna ikväll och grädden och hallonen ska jag ha till kladdkakan jag tänkte baka när jag kommer hem. Mumma!

Ses sen!


bleeding love


vad är detta för sommarväder alltså

Det händer fanimej inte mycket om dagarna nuförtiden. Och ja jag håller på att få spel. Jag hatar när det inte finns någonting att göra. Och vädret gör ju inte det hela bättre precis. Varför kan det inte bara vara strålande sol ute. Det är faktiskt fortfarande sommar. Regn och rusk kan det vara om ett par månader när hösten har kommit.
Så jäkla tradit att sitta inne och dega när det är sommar tycker jag.

Igår satt jag och p och badade i hans utejacuzzi kl elva på kvällen. Hur mysigt som helst. Somnade riktigt gott sen. Dock var jag lika trött när jag vaknade halv sju imorse. Åkte hem och la mig som vanligt på soffan och sov några timmar. (roligt liv va haha)
Fundrerar på vad jag ska göra idag. GHAAAD, hatar fan detta pissevädret.
Ska nog fan ta mig och baka nåt riktigt gott. Det förtjänar jag. Sen ikväll blir det tjejkväll i detta huset med en liten kräftskiva. Jag, mammi och syrran. Hur gott är inte det då! Gubben är inte hemma ikväll. Rätt skönt ibland om jag får säga det själv.

new style

Var trött på mitt förra utseende på bloggen så nu fick den lite ny styling. En söt liten tjej vid namn Ida hjälpte mig. Tack för det. Här kan ni läsa hennes fina blogg.

the hills



Världens bästa!

out from under

Nytt och fräsht från Brittan! En lugn och riktigt mysig låt.


vi hade iallafall tur med vädret...igen

Jag blev bjuden på mando igår av världens finaste. Underbart gott. Första gången jag åt planka haha jag vet, jag är sen. Men bättre sent än aldrig ellerhur!
Vi åkte sedan och hyrde film. Vi hade iallafall tur med vädret igen. Haha jag har nog aldrig sett en roligare film i mitt liv. Vi satt och garvade oss igenom hela filmen haha. Guud, han gubben måste ju ha gått på nåt. Riktigt sjuk hahah.

Kom hem sju imorse som vanligt och la mig direkt i soffan. Kunde dock inte somna direkt men till slut somnade jag och vaknade för ca en timme sen.
Ska hämta syrran och Emma på sturup vid tre sen vet jag inte vad dagen har att erbjuda.

See you.

dangerous

Kan inteeeeeeeeeeeee få nog av den sången. Lallalalaa älskiiiiiälsk.
Joshua James - Dangerous

sommarbild


Bild på mig Loppan och Annie från Alle och Carros hemkomst ifrån Australien!

outfit igår


godintemorgon

Godmorgon passar inte på detta inlägget iallafall. Jag vaknade för EN TIMME sen. Endå sjukt. Förvisso kom jag hem kl sju imorse och jag har bara sovit ca tre timmar inatt. Var inte ett dugg trött, sen var det varmt och ja. De gick bara inte helt enkelt. Fick iallafall sova med världens finaste.

Nu tänkte jag städa lite och sen ska jag träffa p.
Trevlig dag gott folk.


Och jag måste ju bara berätta om bion igår. Haha så rolig den var. Garvade ett antal ggr. Men slutet sög balle. Även om det var ett bra slut på ett sätt så var de endå kasst. Men filmen var helt klart sevärd. Riktigt skön!

rastlös?

Fan vad tiden går sakta när man inte har ett jobb. Finns inte ett skit att göra om dagarna, och särskilt inte när det är tradigt väder ute.
Idag har man inte gjort mycket nytta. Städat lite, varit i stan och fixat naglarna och mest bara "hängt".

Ikväll blir det bio med mina små hjärtan Steff och Tovi. LA Gigolo ska vi se. Kommer nog bli bra.

Hörs nog senare ikväll.


Dagens låt: Joshua James - Dangerous


emzi


en bra emz i köket trots allt

Alltså igår när jag höll på att koka ihop min korvstroganoff så trodde jag att det skulle sluta i ren katastrof. Liksom jag lagar verkligen aldrig mat, jag rent ut sagt suger på det. Och sen tycker jag inte det är roligt heller för den delen.
MEN iallafall, mamma hade sagt till mig vad man skulle ha i och jag hällde i allt hon hade sagt. Men då var ju frågan, hur mycket av varje sort skulle man hälla i då!? Ja jag fick gå på känsla. Och när allt var i stekpannan såg de ut som en stor jävla sörja. Förjävligt haha.
Men tillslut blev det väldigt gott endå. Även om jag inte åt så mycket så måste jag säga att den blev riktigt bra för att vara första gången man lagar en sån rätt. Och kul var det faktiskt också. Det kanske inte är så dumt att fortsätta laga mat hädanefter!?
Vi får se! Stolt över mig själv är jag iallafall.

Hade en supermysig kväll och natt hos p. Massa filmtittande och mys. Kom hem sju imorse och då deckade jag direkt på soffan. Vaknade för ungefär en halvtimme sen och nu har jag precis ätit frukost.

Ska nog träffa benzon idag. Får helt enkelt se vad vi hittar på. Skittradigt väder iallafall. Jag som ville bli brun!

LL


Fin bild på Love och Louise från igår.


Dagens låt: Jesse McCartney - Bleeding love

söndagsmys

Ikväll ska jag iallafall hem till bästa p och mysa. Hoppas att jag mår bättre då!
Och nu ska jag laga korv stroganoff med ris. Dundergott.


picts


Fina Hannsi

Danne och Line

Blomman och Alex

Kräftskivefixaren Karin

Linus och Steff

Alleballe



Blomman posar lite


Frallan och Alex

Alle och Jooz

Steff och Emz

Steff och Beccy

ready to fly

Är inte på alls bra humör idag. Varför vet jag dock inte. Känner mig helt nedstämd och dyster. Ingenting känns roligt. Jag känner mig bara trött och slö, och sen är jag arg för att jag inte har något jobb.

Tänkte iallafall lägga in lite bilder från kräftskivan i fredags nu. Hoppas det blir lite roligare åtminstonde.

Låjs

Sitter hemma hos Låjs nu. Har precis bakat kladdkaka och snart ska vi göra potatisgrattäng och kycklingfilé.
Sover här inatt så uppdaterar mer imorgon om kräftskivan igår. Då kommer även bilder.
Puss o kram

kräftskiva

Myst med p i trädgården med solen i ansiktet hela dagen. Helt ljuvligt.
Ikväll är det kräftskiva. Äntligen sommarens första kräftskiva. Fyyy vad jag älskar kräftor. Ett helt paket blir det för emz. Underbart ju!

Trevlig kväll allesammans!


noll myggbett, en fet finne

Satt och tänkte på de häromdagen. Jag har inte fått ett enda myggbett denna sommaren. Det är väldigt skumt. Brukar få tusentals. Myggorna brukar älska mig. Men SKÖNT att dom slutat med det. Avskyr myggbett.

Men nu har jag istället fått en fet jävla innebrännare bredvid munnen. Jummie ellerhur. Sa jag inte att finnar borde utrotas!!!!!!!!!!!

carrie


jag älskar lilla torg

Ber sååå hemskt mycket om ursäkt för dålig uppdatering dom två senaste dagarna. Det har varit så mycket att göra så jag har helt enkelt bara inte hunnit med det.

Umgicks med p hela dagen igår. Var på ribban och kopplade av i någon timme med hans vänner, sedan åkte vi in till stan och käkade middag. Sen fick jag brått hem för att hinna göra vid mig snabbt för att senare dra in till lilla torg och möta upp Jessica.
Riktigt trevlig kväll. Vi satt på fridays och drack och hade mysigt. Världens härligaste servitris träffade vi. Och skratta gjorde  vi som aldrig förr. Synd man inte har sådana där kvällar lite oftare. Notan behöver vi dock inte prata om, för det var värt varenda krona!


Idag bestämde jag mig för att dra in till sommarchansen och se finalen. Tove, Elin och Låjs följde med. Satt och hade picknick först med massa god pasta och tonfisksallad innan det började. Sen när det väl satte igång hade man redan kramp i röven. Jag blev dock lite besviken över bidragen. Ungefär två av tio var bra. Lite tradigt måste jag säga.

Nu har jag precis kommit hem och är helt slut. Det blir nog bara lite slapp framför tvn och sen hem och sova hos p. Megamys.





lilla torg

Hinner inte uppdatera mycket idag. Har bråttom nu.
Ska in till lilla torg och ha det mysigt och dricka vin. Sen blir det kanske utgång om man har tur. Vi hörs imorgon istället.
Pussinuss


gorgeous


090804

Hallå bloggen.

Vaknade upp imorse av att jag storgrät. Hade en riktigt äcklig mardröm. Kändes som jag aldrig skulle vakna. Ville bara att den skulle ta slut. Men sen när jag väl hade vaknat så ville jag tillbaka bara för att se hur den skulle slutat.
Som tur var hade jag p vid min sida. Underbart.

Åt god frukost och slappade och nu åkte han precis hem. Och nu ska jag in i duschen för att senare bege mig in till stan och ha en heldag och kväll med Tovi. Kommer bli superhärligt. Gå och titta i affärer, fika, äta middag och prata skit.

Vi hörs förhoppningsvis ikväll!


the last words

Usch det ösregnar ute och nu började det precis åska också. Jag gillar inte åska alls.
Nu vill man bara ligger under en filt med massa tända ljus, dricka varm choklad och mysa framför tvn. Fy vad underbart det hade varit.

Det ska jag göra ikväll, bestämde jag precis. Och då även med sällskap såklart!


Kevin Borg - The Last Words
Skitmysig låt såhär i det dystra vädret

dyster måndag

Det blev lite ändrade planer idag än vad vi egentligen skulle ha gjort. Lite tradigt. Men jag har haft det bra endå. Åkte hem till p och myste hela dagen istället i det dystra regnvädret. Supermysigt.

Det finns fan ingenting att göra i detta tråkiga vädret. Så jag antar att det blir en lugnkväll. Antingen själv eller med Alex. Sen kommer p och nannar hos mig inatt. Underbart.


Vi hörs antagligen senare eftersom jag inte kommer ha något att göra ikväll.


barnfilmer och kräng

Dömysig kväll hos Alex.
Vi stack först till konsum och handlade hallon, coca, popcorn och chips och sedan var det vidare hem till Alex för att glo på gamla barnfilmer.
Det blev Pippi på dom sju haven följt av Tsatsiki. Riktigt härligt att kolla på sånt som man alltid gjorde när man var barn. Tradigt att tiden går så snabbt bara och att man växer ifrån sånt. Eller iofs, växa ifrån kommer jag nog aldrig göra. Det är ju så roligt att sitta och titta på sånna filmer.

Nu stänger sig ögonen när som. SÄNGEN!
Imorgon har vi en heldag framför oss. Fullt planerad och klar, så jäkla bra då.
Godnatt.

söndagsmys

Verkligen dödstrött idag. Och dötradig dag. Skinande sol imorse och nu regnar det. Hur kul är det då!?
Ikväll blir det iallafall myskväll hos Alex. Film och kräng, I like.

Puss på er!

emzi


picts








kanonkväll...

...blev det faktiskt igår. Lagade jättegod mat. Lövbiff, grönsaker, bearnesås och stekta svampar. Underbart gott! Förfestade med brudarna och hade jättetrevligt. Vid tolv drog jag och Tove in till stan. Gick in till ett kebabstånd och bar på våra bara knän om att få låna toaletten haha. Sen fick vi betala 10 kr för de besöket. LÖNT!!
Sen mötte vi upp Låjsan och Fiie. Skulle dra till Babel men det blev ändrade planer. Det blev KB istället. Trängde oss in i kön så vi kom in direkt, fett ös. Sen var det dans och supande resten av kvällen.
Spenderade natten med p. Underbart!

Idag blir det lite mysigheter hemma hos Line med några brudar.
Skriver lite senare. Kram

party

Grillning och förfest hos Alex ikväll med massa fina brudar. Sen lutar det mot utgång. Hoppas på en kanonkväll.

glädjeskrik

Igår blev det lite återträff med gamla jobbet. Vollyboll och grillning i chefernas trädgård. Himla trevligt faktiskt. Dock var jag varken med och spelade vollyboll eller grillade, men det var skitkul att träffa alla igen.
Stannade några timmar och sen åkte jag och p hem till mig en sväng, sedan hem till han. Kollade en film och myste. Trötta var vi båda två så det blev en tidig kväll.
Lämnade p på jobb kl nio och sedan åkte jag hem, och nu har jag precis njutit av en supergod frukost. Fint väder idag innebär steeek på stranden. Gött är de då!

Hörs senare!

OCH IDAG KOMMER MIN FINA STEFFFFFFF HEM!! WIIIIIII:)

RSS 2.0