måndag 30 januari

Redan måndag igen, och jag är ledig. Hade en skön sovmorgon men känner mig fortfarande som ett levande lik. Trött som en gris. Dock skiner solen idag så man blir väl lite mer pigg utav det iallafall.

Ska ta tag i mitt tredje världskrig till rum idag. Ser fruktansvärt ut där. Och ikväll blir det träning som alltid på måndagar. Men nu tänkte jag först slänga i mig någon mat.


lördag 28 januari

Hej på er.
För en gångs skull gick jag upp tidigt idag. Eller kvart i nio, om man nu kan kalla det tidigt hehe. Hade en klippning på salongen, sen var det vidare hem för att skypa med syrran. Som jag saknar henne nu.

Idag har iallafall jag och mamma haft en heldag på stan. Det blev en hel del shopping alltså, mer än förväntat hehe. Och efter det avslutade vi med fika på redfellas. Mysig dag!

Snart ska jag fixa vid mig för att senare åka in till Malmö. Det blir middag med alla brudar på Pers krog och sen vidare för bowling på Big Bowl.



torsdag 26 januari

Då var man död efter ännu ett träningspass. Fasen vad duktig jag är. Har nog inte varit såhär flitig med träningen sen 2-3 år tillbaka. Dock mår jag jävligt mycket bättre av träna.
Nu har jag precis lagt mig i sängen efter en varm dusch och ska nu kolla Paradise Hotel Norge och sen förmodligen sova. Ännu en jobbdag imorgon och sen är det äntligen HELG!!!


Onsdag 25 januari

Goddagens. Är ledig idag också och tänkte därför ta en runda in till stan.
Det var en ganska lång dag på jobb igår så rätt skönt med lite ledigt idag igen. Sen jobbar jag torsdag, fredag och förmodligen lördag.

Herregud alltså, januari är snart redan slut och idag är det exakt en månad till min älskade och saknade syster kommer hem från Asien. Som jag längtar!
Puss på er.


måndag 23 januari

Då var det måndag igen. Och idag är jag ledig. Det är strålande sol ute men väldigt kallt. Funderar på att ta en promenad, men eftersom jag ska träna ikväll så skippar jag nog det.

Helgen var väldigt lugn och skön. Fått vila ut rejält, men känner mig död endå. Så det blir en fridfull dag tills jag ska tagga träning ikväll.


fredag 20 januari

Hade en jättebra födelsedag igår. Fick frukost och presenter på sängen, en mycket bra start. Sen var jag på jobb mellan 10-16 och senare på kvällen stack vi ner till Millenium och åt fondue. Avslutade sedan kvällen hos Pontan och fick ännu fler presenter där. En underbar dag!

Idag har också varit en jobbdag, dock en väääldigt lugn sådan. Känns som detta är lugnaste veckan på året.
Nu blir det iallafall snart käk och sen ska jag hem till Fiie med några brudar.
PUSS PÅ ER!


torsdag 19 januari

IDAG ÄR DET MIN DAG!
Ja herregud, idag fyller jag år. Närmare bestämt 23 år. Ångest på den? Vart har alla år tagit vägen kan jag undra. Men men, bara gilla läget.

En bra födelsedag ska jag ha iallafall.


onsdag 18 januari

Godkväll alla.
Har haft en megaskön ledig dag. Det är så glest på salongen nu i januari så jag passar på att vara lite extra ledig nu. Sen blir det mer till våren hoppas jag på. Hängt med Loppan hela dagen. Var och fikade på ett jättemysigt café inne i stan och sen följde jag med hem till henne en runda.
Just nu har jag precis slängt mig ner i sängen efter att ha tränat, duschat och käkat middag. Känns så jäkla bra att vara igång med träningen.

Imorgon fyller jag år. Så det blir väl som vanligt frukost och paket på sängen. Inte illa. Kanske (förhoppningsvis) sista året det händer. Med tanke på att jag gärna vill flytta hemifrån.

Hörs imorgon!


Bild från förra sommaren.

måndag 16 januari

Vad jag älskar lediga dagar. Det är så underbart att känna att man inte har något speciellt inplanerat. Men idag har jag varit på Annas salong och gjort henne fin i håret. Blev jättebra! Tog en liten runda i stan efter det och hittade en skitfin top. Kanske lite onödigt köp eftersom jag fyller år på torsdag, men jag var bara tvungen hehe.

Nu blir det lite slapp framför tvn tills jag ska upp och träna klockan sex. Det blir även en lugn kväll hemma då det är dags för jobb imorgon.


Bild från nyår.

Söndag 15 januari

Då var helgen redan över. Har haft en otroligt lugn och skön helg. I fredags var jag på kalas hos pappa som fyllde år i veckan. Åt god mat och prinsesstårta till efterrätt. Mycket gott.
Igår blev det en lugn dag hos pontan. Vi lagade tacos och hade myskväll. Känner mig väldigt utvilad och redo för en ny vecka.
Men jag har en dag tillgodo eftersom jag som vanligt är ledig imorgon också. Men då ska jag intill stan och fixa Annas hår. Klippa och färga. Ska bli kul. Det ska även tränas powergympa. Jag är så peppad till träningen nu alltså. Längtar tills jag börjar se resultat!

Ha en trevlig söndagskväll. Kramis


torsdag 12 januari

Omg, träningspasset idag var det jobbigaste på länge. Jag dog där inne alltså. När timmen var över så var mina ben som spagetti och kändes som dom skulle falla ihop när som helst. Herrejösses. Men stolt är jag.

Ligger för tillfället i sängen och käkar upp det sista på chokladtomten sedan julafton hehe. Kanske inte så smart efter träningen, men det var jag värd.
Nu blir det paradise hotel och sen sleepingtime. Jobb klockan tio imorgon sen HELG. Hur skönt!


Okej slängde över håret i sidbena häromdan på jobbet. Nog 2-3 år sen sist. Vad tycks?;)




Torsdag 12 februari

Idag är jag LEDIG!!! Hur skönt är inte det då. Behövde verkligen sova ut så tog en ordentlig sovmorgon och vaknade vid 12 hehe. Dock lite ångest för halva dan har redan gått.
Tänkte ta en sväng in till stan och fixa mina naglar, men det regnar ute så tvekar lite om jag ska stanna hemma istället... Ikväll blir det iallafall träning. Känns så skönt att äntligen ha kommit igång. Powergympa it is!

Nä nu ska jag slänga i mig lite mat.


tjena kexet

Okej. Ni bara MÅSTE kolla in denna tjejen. Haha hur skön? Jag brukar inte gilla videobloggar så mycket annars, tycker alltid det blir lite stelt och trist, men herregud. Denna bruden har humor, och hon vet vad hon pratar om.
Finns fler på youtube om ni inte fått nog.





måndag 9 januari

Har haft en jävligt slapp dag idag. Inte gjort mycket nyttigt. Eller jo det har jag ju visst. Var och tränade powergympa och hujeda mig vad trött jag var när jag kom hem. Slängde i mig god och nyttig mat och nu sitter jag med bokföringen. Mindre roligt.
Imorgon är det jobb igen, full rulle!

Trevlig kväll på er.


Måndag 9 januari

Hejhopp.
Jag har jobbat hela helgen pch varit helt slut när jag kommit hem så därför har bloggen fått lida lite. Men idag är jag ledig. Så himla skönt.
Tänkte ta en tur in till stan om en stund och ikväll ska jag och Tove träna. Nu är det allvar, på riktigt!

Jag tror jag sover för länge när jag är ledig. Somnade vid 12 igår och vaknade 11 imorse. Önskar jag vore en morgonmänniska..

Min ziperall som jag fick av pontan i julklapp. Jag bokstavligt talar bor i den.


onsdag 4 januari

Väääääldigt dålig bild på klänningen på andra bilden, men man ser iallafall liiite. Älskar den verkligen. Tycker det är så fint med det transperanta tyget som hänger över.



onsdag 4 januari

Då kommer här lite bilder från nyår.
Hade en superbra nyår med mina fina tjejer. Middag, spel, vin och massa skratt. Sen firade vi in 12 slaget med massa pussar och champagne. Efter det drog vi vidare. Avslutade kvällen hemma hos Pontan.






















måndag 2 januari

Ett litet bildregn från det gångna året. Ser att jag förändrats ganska mycket. Framförallt om man kollar på håret. Haft långt, kort, ljust, mörkt. Tycker det är så kul att gå tillbaka och se hur man sett ut!



























måndag 2 januari

Tänkte bjuda på lite försenade bilder från julafton. Inte dom bästa, men alltid något.
Lillfisen var så duktig, stod i trappan och sjöng inför alla oss. Världens sötaste!

















RSS 2.0