I've been all over the world, looking for you

Nu sticker jag till jobb. Är hemma runt 6-7 tiden så vi hörs då.
PUSS PÅ ER!



Tell me what you want so we can do just what you like

Bilder på skorna. Nöjd tjej!
Färgen gör väl inte riktigt sig rätt på bilderna, men dom är svarta iallafall.



you can come as you are

Sista lediga dagen idag. Sen blir det jobb resten av veckan. Ska bli roligt:)
Stack in till stan en sväng innan och hittade mig ett par nya skor. Det var på tok för längesen jag köpte skor nu, så även fast jag egentligen inte hade råd så var jag tvungen att ha dom. Ska visa er bild senare.


and you shining like the stars tonight

Ja det blev som sagt en överraskningsfest för min halvsyster som fyllde 30 i lördags. Det var så kul att se hennes min när hon kom in i huset. Hon hade inte anat ett endaste dugg och blev så jäkla förvånad och överraskad. Så det var väldigt lyckat. Käkade god mat, sjöng och hade trevligt.

Igår blev en väldigt slappedag. Jag fattar inte hur jag varje dag kan sova till 12 och endå vara så fruktansvärt trött!? Måste ju fan va nåt fel haha.


Världens sötaste Smilla i lördags.

you make me feel good

Igår blev det ännu en festivaldag eftersom det var sista dagen. Helt stöört mycket folk, och kanske inte så konstigt eftersom Maskinen spelade. Det var jävligt grymt faktiskt. Kvällen avslutades hemma hos min favorit.

Ikväll blir det andra planer. Kan dock inte avslöja vad eftersom jag inte vet vem som läser här riktigt hehe. Men mer om det imorgon. Nu måste jag göra vid mig!


I just wanna rock all night long

I torsdags var jag med Matildha på festivalen och shoppade, krängde mat och kollade Rix Fm festival. En mycket trevlig dag med Jay Smith, Danny, Mohombi m.fl. Kunde dock klarat mig utan vissa artister men det var kul.



I'll see you someday down

Alltså ursäkta mitt tjat men fyfaaaaan vad trött jag var imorse haha. Jag fattar inte hur det kan hålla i sig så länge. Blir aldrig pigg känns det som.
Har varit en halvdag på jobbet idag, rätt så skönt. Men det märks att de är lön imorgon för det är så lite att göra nu.

Precis käkat tacos och nu ska jag hem till Pontan och mysa!
Imorgon är jag LEDIG! Helt underbart.


It will never be the same without you

Halloj.
Igår var vi på Malmöfestivalen och kollade Veronica Maggio. Alltså grym brud det dära. Inte många artister som är så bra live som hon tycker jag. Helt gaaaalet mycket folk. Men det är väl så det ska va!

Idag har jag jobbat. Var fruktansvärt trött imorse, som alltid. Och imorgon är ännu en jobbdag. Hoppas på lite mer att göra då.
Nu ska jag fortsätta med mina popcorn och cola här. Vi hörs imorgon fina ni.


oh where oh where, could my angel be

Så, där har ni två bilder på tatueringen. Det blev inga jättebra bilder då jag fick ta dom själv hehe. Men ni ser iallafall att det är en fjäder som sitter på insidan av min överarm. Jag är SÅ nöjd. Gillar den asmycket.



Cause I'm tired to miss every moment

Trots det halvtaskiga vädret idag så blev det en lyckad kräftskiva på malmöfestivalen idag. Det regnade iallafall inte, och det var väl huvudsaken. Men GUD vad kallt det är för att vara augusti månad. Herregud, folk sprang runt med hur mycket kläder som helst, tjocka jackor och halsdukar. Vill inte att sommaren redan ska ta slut.

Nu är jag iallafall hemma och tänkte gå och sova. Imorgon blir det ännu en kräftskiva, så vi hörs imorgon.
Godnatt på er.


your eyes are wonderful, your smile is too

Nu blev det faktiskt riktgt bra väder. Sol och mys. Dock blåser det en del. Passade på att ta lite foto när jag endå är ledig. Har så lite tid till det nuförtiden!
Har på mig min nya jeansjacka jag fick hem från tradera förra veckan. När jag testade den var den på tok för stor, men nu tycker jag faktiskt den passar bra.



you are someone's work of art

Jag är SÅ jädrans sugen på att klippa av mitt hår. Är så trött på det och är sugen på en förändring. Men så kommer det ju till det där med att våga. Jag tror bestämt jag är för feg. Kommer ångra mig när jag gjort det.
Så får nog ta mig en riktig funderare!





maybe you can't see it, but I can

Fan vad behövligt det är att vara ledig idag. Jag är kommer inte upp på morgnarna nuförtiden alltså. Är så fruktansvärt trött. Men idag kunde jag sova till tolv, lagom gött haha.

Ska fixa med massa papper osv till salongen idag, mindre roligt. Men nu ska jag först bara göra ingenting några timmar. Hur skönt som helst.

Fick en fråga om min tatuering. Absolut ska ni få se den, har bara inte hunnit ta någon bra bild ännu, lite svårt att göra det själv. Men ska försöka be Pontan ta någon ikväll, så lovar jag att visa er sen!


Här kommer lite bilder från Gbg. Haha dom två sista bilderna är fruktansvärda haha, men ville mest visa att jag vann två feta choklad.











So tell me how you can hold me in your arms

Hemma från en kalasbra helg. Riktigt mysigt har vi haft det. Åkt en jävla massa karuseller på Liseberg, käkat alldeles för mycket onyttig mat, vunnit två feta choklad haha, druckit öl, skrattat och slutligen varit på Ullared och handlat massa skit haha. Nä inte skit, men de blir alltid massa sånt som man inte hade handlat om man inte varit där.

Var tröttare än tröttast när klockan ringde imorse. Har varit på jobb hela dagen och nu är jag hemma efter att ha varit och byggt på naglarna också! Så nu blir det mys hos min älskling.
Bjussar på bilder från helgen imorgon. Har ingen ork att lägga in dom nu.



I could never do enough

Goddagens.
Har varit i Trelleborg idag och fixat lite med bokföring till mitt företag. Det är SÅ tråkigt och jag fattar noll. Men förhoppningsvis blir det endå hyfsat okej.

Imorgon drar vi till Göteborg. Ska bli galet kul. Gå på Liseberg, äta god mat, ta det lugnt, dricka vin på mysiga uteserveringar, shoppa och FÖRHOPPNINGSVIS kunna njuta av lite sol. Bor över en natt på hotell också, supermysigt.
Ska ta med systemkameran och ta massa bilder! Det var längesen jag fotade känns det som.

Nu blir det snart käk, och jag måste packa, och sen drar jag hem till Pontan ikväll!
Tror inte jag tar med datan, så vi ses på söndag!


why can't I just let it go

Vilken jävla väder det är idag. Regnat precis hela dagen. Så jäkla trött på detta nu.
Men det har varit otroligt skönt att bara göra ingenting en hel dag. Sov till tolv och sen har jag legat i soffan och glott Paradise Hotel.

Ikväll ska jag hem till Becca och planera lite inför morgondagen.




Bild på mig och Tovis från Liseberg förra året. Jag var såååååå jävla glad för jag vann ett stort choklad hahah! Tove spelade en gång och vann på första, medans en annan (jag) spelade kanske 20 ggr för att jag tvunget skulle ha ett haha! Herregud.

I sing a song and the image grab me by the hands

Sitter slö som en säck i soffan och tittar på Allsång på skansen.
Det har varit en lång dag på jobb. Var inte hemma förrän vid sju. Imorgon blir också en fullspäckad dag! Så ikväll blir det inget annat än att fortsätta dega. Lite popcorn också, det bästa.


Har inga nya bilder tyvärr, så får bjuda på en från förra veckan.

I feel my heart start beating to my favourite song

Jahapp. Då var det redan måndag igen. Hinner fan knappt med veckorna alltså.
Regnet bara öser ner utanför fönstret. Det är inte mycket sol vi fått den här sommaren. Eller jo, alla utom vi skåningar. Shysst!

Varit på jobb idag. Väldigt lugnt och skönt, men imorgon blit det desto mer.
Är så jäkla hungrig nu, tur det snart är käk.


You never know just when that moments gone

Godmorgon. Vaknade konstigt nog av mig själv klockan tio. Det är inte ofta det händer. Har precis käkat lite frukost och det är strålande sol ute. Ska nog lägga mig i trädgården och sola lite, kan behövas.
Annars vet jag inte vad som händer idag. Lite sugen på utgång ikväll, men vi får la se hur det blir med det.


if you ever come back

Fy helvete vad trött jag var imorse när klockan ringde. Kände bara för att ligga i sängen hela dagen.
Men var tvungen att dra till Trellehulla och fixa massa grejer med banken och skatteverkat. Det är mycket att ta itu med när man ska starta eget.

Har legat i soffan mestadels idag och bara degat. Otroligt skönt, men jag känner mig så slö. Dock vill jag göra nåt kul ikväll. Kanske utgång? Vi får väl se.


you're falling like a domino

HEEEJ!
Jag känner mig så jävla usel här haha. Men ibland finns det helt enkelt inte tid för dator.

Har haft en mycket bra dag på salongen idag. Haft sju klippningar, och visst börjar man få upp hastigheten mer och mer för varje gång nu. Känner faktiskt riktigt bra!
Precis krängt i mig en pizza och nu blir det chill framför tvn. Kanske lite popcorn också, det var ett tag sen.


En bild från häromdagen!

Hallåja. Här har jag inte varit mycket på ...

Hallåja. Här har jag inte varit mycket på senaste. Har inte alls haft någon tid. Jobbade fyra dagar i streck, var ledig i måndags och sen jobbade jag igår, idag och även imorgon på salongen. Har varit helt slut dom här dagarna så därför har jag inte haft ork för någon dator. Men efter jobb imorgon lovar jag er något inlägg. Har det superbra på nya jobbet. Redan haft flera kunder och imorgon har jag fem st, känns görbra. Nu ska jag lägga mig och sova bredvid min prins. Så vi hörs imorgon. Hoppas allt är bra med er iallafall:) puss och godnatt fina ni.


RSS 2.0