BROWNIE

JAG VILL VARA BRUN!

090331


Roxanna och Rosing

Eftersom det är tisdag idag så sitter jag som vanligt och garvar åt Roxanna i Andra avenyn. Haha så sjukt att jag alltid garvar så fort hon öppnar sin mun. Nä men ärligt, hon är så stört ball. Riktigt skön brud.


Jag blev så grymt besviken när Hugo blev Den rätte för Rosing. Visst, snygg som satan är han och jävligt charmig. Men alldeles för stor åldersskillnad. Det kommer hålla i max några månader, sen kommer hon inse att han är för ung för henne.
Ejjan som var sååå snygg, fattar inte varför hon inte valde honom. Mogen, snygg och en kille med ett hjärta av guld. Det hade blivit perfekt. Men ja, så är det:)

090330

Ibland är jag bra dum mot mig själv. Gör om samma sak om och om igen. Att jag aldrig lär mig. Eller så är det bara så enkelt att jag inte vill lära mig. Men ja, i have to try. 
Men nu måste jag sova. Och eftersom jag vet att just du läser detta så försök tänka lite på framtiden istället!?

Converse

Gud vad skönt det är att det är ljust så länge på kvällarna nu. Och även när man slutar jobb. Det känns verkligen som sommarkänslan är på god väg. Särskilt när det är så fint vårväder som det var idag. Det går bara att älska!

Åkte en sväng till mobilia efter jobb med låjsi och handlade mina FINA mörkblåa converse. Love them.

(ser precis ut så som på bilden fast mina är mörkblåa)

Så nu är jag redo för vårväder varje dag.
Nu vill jag bara ut och åka rullor, slå mig ner vid en kiosk och bara njuta av en stor glass. Livet eller vad!?

Ska nanna nu. Sleep tight!

I löööv clothes

Då var denna helgen slut. Det känns som jag skriver det typ varje dag haha. Men det är så sjukt vad fort alla helger går nuförtiden, och veckodagarna också för den delen. Man hinner ju inte med(?)

Igår blev det slagt med fiie och låjs. En helt okej kväll faktiskt. Förfest hos fiie och sedan drog vi oss in mot crown vid två tiden. Kom hem vid 5 nån gång och man var ju inte lite sådär lagom trött imorse alltså haha. Shit, det var längesen jag var såhär trött. Och att spendera 6 timmar på ett köpcentra (Entré) med bakfylla är ju ingen höjdare. Men trots det fick jag inhandlat en väldans massa nya saker. Gjorde dock av med rent för mycket pengar. Men nu lär jag klara mig ett bra tag framöver på klädfronten. Det inhandlades:

- Tunika
- Tröja
- Armband
- Två klänningar
- Lång kofta
- Väst
- Gladiatorsandaler
- Solbrillor
- Bh
- Vårjacka
- Öronhänge


Ja, det blev en hel del. Långt över vad jag hade räknat med.
Kanske lägger in nån bild sen på det jag orkar fota. Dock inte idag, för det har jag absolut inte någon ork till. Sängen får bli min lagkamrat ikväll. Ska försöka sussa SENAST klockan tio. Peace!

090327

Förvånadsvärt lite folk på jobb idag. Med tanke på att det var lön för två dagar sen så trodde jag det skulle vara proppat med folk hela dagen. Men istället vi fick tid till att kränga haha. FANNNNN!!! Jag hatar mitt jobb lite ibland, bara för att jag äter rent för mycket skit. Men hur svårt är det inte att motstå sånt när man har de framför ögonen hela dagarna.
Men usch, måste verkligen försöka sluta käka så mycket skit. Varken bra för tänderna eller för resten av kroppen.

Cyklade iallafall hem från jobbet idag, i MOTVIND! Stackars mig. Men duktig kände jag mig kan jag säga. Och genomsvettig var jag när jag kom hem, efter 25 minuter på hojen.

En lugn kväll för min del har det varit idag. Var helt slut efter en hel veckas jobb, och eftersom jag ska jobba imorgon med så fanns det inget annat alternativ än en chillkväll. Tove och steffie blev mina lagkamrater denna kväll. Lets dance, godis, chips, dippa, skip-bo och snack var vad denna kvällen bestod av. En riktigt behövlig kväll faktiskt.
Nu ska jag lägga mig och sova, upp nio imorgon för att börja jobba kl elva. Godnatt!

 

Myskväll

Glott på tv, krängt popcorn, snackat massa skitsnack och haft en riktig myskväll idag med line och steff. Och nu ska jag närsomhelst hoppa ner i sängen och sova. Jobb imorgon igen och sedan Äntligen helg. Fast ja, det blir jobb på lördag med, fast då på jägers. Men det är aldrig fel med pengar, så vad gör man inte för att få jobba.
Sov gott allihopa!


090326

Idag har jag varit så jävla duktig måste jag faktiskt säga. Eller jag kände mig så sjukt duktig. Jag CYKLADE till mitt jobb, till Vellingeblomman. Haha ni tror inte era ögon va! Men det är faktiskt sant. Min buss kom fyra minuter för tidigt imorse, vilket gjorde att jag missade den. Så, det var bara att sätta sig på hojjen och cykla snabbt som attan till jobb. Ett riktigt vårväder på köpet, helt underbart skönt var det faktiskt.
Eftersom jag inte har någon egen hoj så fick jag låna syrrans, så nu har jag bestämt mig för att köpa en begangnad och börja cykla till jobb när det blir fint väder. Gratis träning är ju det bästa!


Sticker nog hem till line en sväng ikväll och träffar mina fina! Tjaotjao.

Sommar och popcornberoende?

Fick en sååån härlig sommarkänsla när jag stod i duschen innan. Det spelades massa låtar på radion som påmminer mig så mycket om sommaren, och om gamla minnen. Det var en underbar känsla. Fan vad jag längtar till sommaren nu.
På med brillorna, sätta sig i cabben, maxa musiken och köra runt och digga! Haha jag vet, det låter astöntigt. Men fan vad jag älskar det. DET är verkligen sommar! Och att inte tala om att ligga på beachen och steka med sina fina vänner. Och att slippa dunjackan, och bara kunna gå omkring med ett par shorts, ett inne och ett par sandaler när klockan är midnatt. ARhh, jag hatar att längta. Det är en sån plåga!



Haha jag sitter här och kränger popcorn som vanligt. Ni blir inte förvånade va! Alltså, det är läskigt men jag tror seriöst att jag blivit beroende haha. Kan man blir beroende av popcorn egentligen!? Jävla bra fråga faktiskt. Men varför inte liksom. Haha men jaa, jag antar att jag kanske är den första som blivit det! Alltid nåt.

Jaja

"Picka på fimp...picka på servettludd...eller picka på tappad korv?!" Haha bääästa reklamen helt klart. Också med den göteborgskan på köpet. Kan inte be much better haaaa!

Våffeldag utan våffla

Idag är jag trött som ett h*lvete vill jag lova. Sovit rent för lite inatt, icke brao alls. Får bli en tidig kväll idag.
Nörd som jag är så sitter jag självklart framför tvn och tittar på Rent hus. Haha, alltså det är helt obegripligt hur man kan ha så mycket saker i ett så litet hus. Hur man kan leva i den miljön är omöjlig för mig att förstå. RIktigt skabbigt.

OCH idag är det ju våffeldagen, men inte har emz fått någon våffla inte. Har ingen ork till att göra en heller, och inte någon annan heller i detta lata huset, så jag får bli utan! SUCK.

Audrina Patridge


Grymt snygg tattoo på Audrina Patridge från The Hills.

LC


Andra avenyn och popcorn

Full rulle idag igen, jobb as usual. Helt sjukt så skönt det är nu att det fortfarande är ljust ute när man slutar jobb. För bara en månad sen var de beckmörkt ute. Man blir så deprimerad av mörker. Nu känner man verkligen att sommaren är på väg. Fast gör man verkligen det? Idag snöade det. JAAA hur sjukt är inte det!? Fan vad arg jag blev då.

Tisdag idag, vilket innebar tvkväll. Den rätte för Rosing följt av Andra avenyn. Haha att andra avenyn kan vara lika roligt varje gång fattar jag inte. Satt här på mitt rum med mammsen och skrattade oss igenom hela programmet haha. Roxanna, jaa ni som läser min blogg vet nog att jag tycker att hon är den ballaste bruden. Och Greger, haha, jävla tönt ärligt talat. Bara liksom gör nåt åt ditt betende haha! Fortfarande fem år i sinnet kanske:) Ja vem vet som sagt. Rätt skojig endå, eftersom jag alltid skrattar lika mycket när han öppnar sin käft.



Sitter och kränger popcorn som vanligt nu. Beroendeframkallande? EEHH ja, om det är. Vafan liksom, kränger ju alltid en hel påse själv. Väldigt normalt va! Men gott som fanken är det iallafall, så jag kan inte hålla fingrarna borta.
Nu ska jag fortsätta glutta lite tv och sedan krya ner i min wonderbara bed. Adios.

Kul med snark?

Jävligt bra detta huset är byggt då iallafall. Man hör liksom inte alls igenom golvet att mina päron snarkar. PANIK!!! Varnar er, ni kommer dö om ni sover här hemma. Fan vad störigt det är. Håller på att bli tokig i huvudet. Vafan liksom, mina stampningar i golvet hjälper inte heller. Kul va! ARrhrhh dödöö.

DAMN, lugg eller inte?


Summer of 69, or summer of 09


Blondie

ÄLSKAR mitt hår på denna bilden!


Fett ös i bilen

Jaha, då sitter man här igen. Klockan är egentligen alldeles för mycket för att jag ska sitta här och skriva och försöka vara social. Men, eftersom min kära syster behövde skjuts hem från stan så fick jag offra mig.
Så jag poppade en påse popcorn, skruvade upp melodifestivalskivan på högsta volym och satt och sjöng i bilen haha. Det kan inte ha sett allt för bra ut alltså. Tur att det var mörkt, annars hade nog grannbilarna fått sig ett rejäl skratt.


Åhh vad jag inte vill gå upp tidigt och jobba imorgon. Det suger verkligen hästpung, om man får uttrycka sig så. Men nu har jag bara två veckor kvar och sen har jag också påsklov som alla andra människor. SKÖÖÖNT eller vad!?
Ska såfta som bara den, chilla lite och ta de lugnt. Haha det lät verkligen kul måste jag säga. JAja, whatevaaaaah.

Nu ska jag sova. Bajbaj!

WIIE med långt hår



KORT HÅR!!! Tur att det börjar ta sin vanliga form nu igen. Snart långt igen. WIIIEEE! Fin bakgrund iallafall. Älska sommaren.

090322



Sitter just nu i min säng, lyssnar på lite bra musik och chillar. Väntar på Wipeout som börjar kl åtta. En riktigt sliten söndag. Gud vad död jag är idag.
Idag stack jag in till stan och byggde på mina naglar igen, vilket verkligen behövdes. Så nu känner jag mig hel igen. Åkte sedan hem, hämtade syrran och bilen, och stack in till stan igen till Entré. Sjukt många bra butiker må jag säga. Riktigt underbart. Fick med mig två snygga bikinis hem. Så nu är man lite halvt redo inför sommaren iallafall. Lite träning på det hela så blir det perfekt.

Åter en veckas jobb står på schemat. Det enda positiva med denna veckan är att det är LÖNING!! Hur bra är inte det då. Då ska jag in till Entré och köpa klänningen jag hittade idag. Helt underbart fin. Luckylucky.

Nu blir det tv. Kanske får jag besök av mina fina sen. Godkväll.

Mat är livet

Igår (fredag) var det kaos på jobbet. Och då menar jag verkligen kaos. Fan vad arg jag var. Ingenting gick i rätt spår. Var helt slut när jag kom hem sen. Jag körde truck för första gången också haha. Ägde såklart! Riktigt nöjd faktiskt. ;)

Det blev förfest med becca och eve i Oxie hos Marco med nytt folk. Det var faktiskt mycket trevligt. Och eftersom jag inte åt någon kvällsmat så blev man på topp desto fortare. Gytt är de. Vid tolv begav vi oss in mot Crown. Trodde det var ett skämt när vi kom in. Typ inget folk och där stod vi, nördarna själva. Men som tur var kom det folk rusandes in hela kvällen så det slutade galant. 
Innan hemfärden var vi tvunga att gå och handla kebeb. Och fy fan, mat har nog aldrig smakat så bra som det gjorde då. Jag ville inte äta upp den, jag ville bara spara så att den aldrig skulle ta slut. Haha helt sjukt så gott det kan vara med nattamat. Speciellt kebeb, fan vad gott de är. 
Deckade vid fyra i beccas lägenhet med två snarkande apor bredvid mig haha. Jag hatar verkligen att sova med ljud.
Tyst ska det vara!

Vakande imorse av min mobil klockan halv två. Haha okejdå. Kanske inte morgon, men eftermiddag. ÅNGEST!!!!! Det värsta som finns är att vakna efter klockan tolv på helger. Får sån sjukt ångest och panik då. Hela dagen har ju gått. Men idag var det rätt chill. Becca var på jobb, så jag och eve stack till toppen och handlade bullar till frulle. Eller ja, lördagsfika. Den maten var minsann minst lika god som den igår. Mat är bäst. Jag ÄLSKAR mat!!! För er som inte visste det alltså.

Ikväll vet jag inte vad som händer riktigt. Blir nog bara chill hos becca med henne och eve. Är riktigt sliten idag känner jag. Hade varit trevligt att sticka till stan och bowla med mina fina, men jag orkar somsagt inte.
Vi hörs imorgon bloggen. PUSS!

 
Bild från strandbaden i somras!<3


Shoes

Det är minsann inte lätt att älska skor!





David Archuleta


Fan vilken röst denna killen har. Amaaagad säger jag bara.
Speciellt hans första singel Crush är en riktig rysare. Jag dör.

Up and down

Idag är det en sån dag jag varken vet ut eller in.
Jag ogillar sånna här dagar. Ingenting stämmer på sin plats och allt känns upp och ner. Men ja, antar att allting har en mening. Det borde jag iofs förstått redan från början.

Sweet dreams!

Invigning av Entré och en kvadd på köpet

När jag kom hem från jobb idag så bestämde jag, låjs och steff oss för att sticka och inviga det nya köpcentrat Entré vid värnhem. Kom dit 10 min innan dom stängde, så typiskt oss haha. Så man hann ju inte direkt titta så mycket. Får bli en långdag i stan på lördag istället så man hinner kolla i lugn och ro.
Vi stötte på fiie och emmie också, så vi bestämde oss för att dra in till stan istället för att fika. Espresso house blev det såklart, inte särskilt oväntat. En latte för mig, asgott när det är kallt ute. Satt och snackade lite skit och hade det jättemysigt. Love you mina ladies!




Och självklart skulle jag ha den stora bilen in till stan, och när jag väl kommer hem och ska köra in och parkera så ja, vad tror ni händer!? Jo, jag kör självklart in i planket och typ mosar ena backspegeln. Endå jävligt bra emz. Glad min låtsaspappa kommer bli nu. Tre smällar på den bilen på typ två månader, och bilen kanske är ett halvår gammal. Stört great jobbat alltså. Ska nog hålla mig utanför hemmet imorgon. Tur han inte är hemma idag, då hade jag i stort sett varit död nu. Lite överdrift men ja, nästan iallafall.

Yeah

Jag hatar att man inte får ha kvar sin fina kropp nu som man hade för ett par år sedan.





Alesha Dixon

En ruggigt skön och bra låt. Lyssna, ni kommer inte bli besvikna.


090317

Jobb i tio timmar idag. Det skojar man inte om kan jag säga. Shiet vad sliten jag är nu. 
TV DELUXE IKVÄLL. Egentligen skulle det bli en emz och becca kväll idag. Men jag orkar nog inte. Dog nästan av tio timmars stående. Synd om mig, som vanligt.  
Jaja, en ny dag imorgon.

Som tur är det massa bra program på tv idag. Och just nu börjar Den rätte för Rosing, så jag måste kila till tvn nu. Direkt därefter Andra avenyn. BÄSTA tvdagen! Tjao.


mina fina tjajor

Stack hem till line ikväll och träffade mina fina. Jättemysigt att träffa er alla. Ett tag sen nu faktiskt.
Nu ska jag snart krypa ner i sängen och mysa framför tvn och sedan upp tidigt imorgon igen för att jobba. Dö:(


Alltså jag har fortfarande inte fattat haha.. Jag är nog världens gladaste just nu!

Godnatt:)

miss min sparris


Gud vad jag saknar dig sparris<3


jobb

Tillbaks till en ny jobbvecka idag. Fan vad trött jag har varit hela dagen. Har blivit alldeles för sena nätter hela helgen, så inte så speciellt konstigt att jag är så trött som jag är idag. Får bli en tidig kväll idag istället.

Första natten hemma idag på länge. Sovit hos Becca nu tre dagar i rad, megamysigt.
Imorgon blir det jobb i tio timmar. 9 - 19, ganska drygt måste jag säga, men himla gott nästa vecka när jag får lön igen.

love love love


Åh vad jag älskar mina skönheter till skor.

090314

Jag har verkligen haft en urtrevlig helg. Trots att det var fredagen den 13e i fredags så hade jag ingen otur alls. Snarare tvärt om. En jäkla massa tur istället.

I fredags var det Crown som gällde. Det blev förfest hos Beccas "granne" Kim, som var helt okej. Som vanligt blev Becca full när jag bara hade fått i mig typ tre cider, men inne på Crown sen blev det några tequilashottar och efter dom blev det genast bättre. Man har ju haft sina stunder med tequilan så tur att det inte spårade iallafall. Och där var också pengarna slut för kvällen. Eller ja, jag hade ungefär 40 kr kvar, men givetvis fick jag inte behålla dom. Nej för Becca skulle tvunget handla en öl, som jag knappt fick smaka på. Men kvällen slutade endå mycket trevligt. Vi fick mycket fint nattbesök och jag var så happy. (ja ni som vet fattar säkert)

Lördagen blev en hyfsad tidig morgon. Becca skulle jobba kl 12 så vi fick gå upp vid 10. Kom hem vid halv 12, käkade en jävligt god frulle och begav mig sedan hem till Låjsi och snackade skit och kollade The Hills.
När jag sen skulle in till stan vid fyratiden så trodde jag att jag skulle få en hjärtattack när jag var mitt på motorvägen. Typ hundra bilar står i kö, där står en polisbil och blinkar och ja, jag trodde jag var körd. Att dricka sprit och sedan köra dagen efter är ju ingen höjdare. Speciellt inte om man skulle råka bli stoppad av snuten. Men som TUR var, så var det bara en bilolycka. Och gissa om jag kände mig lättad efter det haha. Fan vad skraj jag var.

På kvällen åkte jag och Becca till västra för att passa hennes brossa och kusin. Det blev melodifestivaltittande och en rätt seg kväll. Under Caroline Af Ugglas bidrag kommer Beccas bror in i rummet (han är 8 år) och säger "Alltså Becca, jag spydde nästan precis." Becca frågade "Men Cabbe varför då?" "Jo för denna låten är så himla hemsk och dålig" Haha så jävla söt.

Efter barnpassningen åkte vi hem till Vellinge igen, fick fint besök av Pontus och Saman. En trött men trevlig kväll.


Idag är man trött igen. Och åter en vecka med jobb står på schemat. Jag hade ju verkligen inte tackat nej till att vara ledig nu. Fan vad jag inte orkar gå upp tidigt på morgonen. Men det är bara att gilla läget. Snart lön igen, så jäkla gött.

Hörs sen snyggingar!


festfestfest

Längtar som faaaan tills imorgon. Partyparty!!!!! Kommer bli en fartfylld kväll med framförallt förbaskat mycket dans. Och när jag är med min älskling kan ingenting gå fel. Och några snyggingar på köpet är ju aldrig fel. Yeeeah ATT jag längtar.


Älskar dig bästis!


Goodbye The Hills

 
Jag läste i metro nu i veckan att min idol Lauren Conrad ska hoppa av från realityserien The Hills.
Säsong fem ska visas nu i tv och sedan blir det inga fler säsonger. Kan inte säga mer än att det suger. Vad ska jag nu titta på på tvn!?

Ska iallafall köpa alla boxarna nu när jag får min lön om två veckor, så jag kan titta på serien när jag vill i lugn och ro.

att städa är en plåga

Ååhh jag orkar inte städa !!! Mitt rum ser ut som världens största bombnedslag. Kläder över hela golvet och bläää, alla saker ligger överallt. Och eftersom jag hatar att städa så gör det ju inte saken bättre. Årh:( Synd om emz ellerhur.
Och nu är klockan åtta och då måste jag titta på Sveriges värsta bilförare så jag hinner ju inte städa. Men jag måste...väldigt mycket SUCKKK!

Alltså palla. Imorse när jag åkte till jobb så var det strålande sol ute och det kändes verkligen som årets första vårdag. Men NEJ, då kommer snön helt plötsligt på eftermiddagen. Kul då! Hatar snö och regn. Jag ville ju ha vår nu så man kan lägga vinterjackan på hyllan. Suck på denna dagen.
Och nu har jag huvudvärk. Ännu mer kul.

Haha fan vad jag känner att detta inlägget blir positivt alltså. Men ja, alla inlägg kan ju inte vara roliga! Haha.
Tvn kallar väldigt mycket nu, hörs later gott folk. Peace.


JA, ungefär såhär trött och seg känner jag mig idag.

wiwiii

Yeah yeah yeeeahhh, this is mine!


stor bokstav

Och för er som har märkt det (kanske inget att lägga märke till egentligen) så har jag börjat försöka använda stor bok i varje ny mening. Är liksom inte så van vid det. Men vi gör ett gott försök:) Så fortsätt att enjoya gott folk.

jeje knääääcke

Knäckebröd med baconost, DET är mumma det. Kan äta flera tusen stycken på rad utan att magen spricker?
Hm kanske inte haha. Men iallafall nästan. Fan vad puligt det är.


roxanna

Haha faaaan vad jag diggar roxanna!!!! Lätt ballaste bryyyden. Så jävla cooool.


mums





jobb och städ

idag har jag inte hunnit med mycket. har jobbat från klockan nio i morse och kom hem halv sju. en lång dag, som alla andra dagar. skulle behöva en storstädning i mitt rum eftersom där ser ut som första världskriget. någon frivillig kanske!? hatar att städa. så jävla tråkigt. bläärk!

chilla tv ikväll igen, toppen!
hej så länge.

träningdax på nytt

wohooo, idag pallade jag mig upp till gymmet (kryss i taket) med tove för första gången på typ sudär två månader kanske. och det kändes verkligen kan jag säga. haha jävlar va död jag var efter träningen. 45 min på rullband och ungefär 20 min nere på gymmet. men fan vad duktig jag kände mig. nu ska jag fan försöka komma igång med träningen ordenligt. mår alltid så bra när jag tränar.

chillat vid tvn hela kvällen med en påse dumleklubbor. inte alls bra men jag var tvungen. asgott!
nu ska jag snart sova. upp och jobba imorgon, blööö:(
natti.



titta så fin vår tårta var. och underbart god var den också vill jag meddela.


pictures






ja de får räcka så länge. lägger in mer bilder när jag fått dom:) godnatt.

emz och becca 20 år!

jag antar att alla har suttit förväntasfulla framför sina datorer idag och väntat på ett inlägg av mig från festen igår. och javisst, nu behöver ni inte vänta längre. det lär bli en lång radda med text nu men ni som vill kan läsa:)
somsagt, det var en jävla massa fix inför festen. hela torsdagen och fredagen bestod av förberedelser inför fredagskvällen. och visst, allt blev lyckat. bättre än förväntat faktiskt. men även sämre än förväntat.

det blev lite stressigt när vi skulle till lokalen igårkväll och hinna duka och allting. kom inte dit förrän kl kvart i sju när gästerna skulle komma en kvart senare. men som vanligt, de gick bra endå. dom flesta kom halv åtta istället. lite dåligt på nåt vis, men det blev hur bra som helst endå! maten var supergod. tonfisksallad med ägg och kyckling och baconsallad. riktigt lyckat. och tårtan, den var perfekt. så himla fin blev den. (lägger in bild när jag har fått den)
vid ungefär tio började dom första killarna komma och sen kom det mer och mer folk under hela kvällen. kom en del oinbjudet folk, men det var bara trevligt. dock blev det lite för mycket folk eftersom det urartade på slutet.
tror det blev ungefär tre slagge? och grym som man är så stoppade jag ett iaf. alltid något. dom andra två missade jag. jag och becca var nog i våra egna världar då, som vanligt.

det mesta blev lyckat iaf. och jag hade hur kul som helst. lite för lite dans bara men vafan, då blev det mer sprit istället. nästan lite för mycket faktiskt haha. OCH en jävla massa tequila blev det. den flaskan tömdes nog på typ fem min!? haha jävlar vad folk är galna när det gäller sprit.


ja jävlar var det såg ut i lokalen när vi kom dit i eftermiddags för att städa. fyfan vad folk är grisiga och oförskämda. jag trodde inte mina ögon när vi öppnade dörren. inte nog med att det luktade för jävligt, gammal öl och spritlukt. fyfan säger jag bara. och som där såg ut. såg ut som det varit andra världskriget eller något i den stilen.
ja, det går inte att beskriva med ord så förfärligt där var. jag kan verkligen inte förstå hur vissa människor kan bete sig på det viset. det verkar precis som att folk tror dom kan bete sig hur som helst bara för man inte är hemma i någons hus och saker och ting kan inte kan förstöras. men NEJ, där har ni jävligt mycket fel. det finns andra saker som kan gå isönder. hela duschdrapperiet inne på toaletten gick sönder, det låg chips över hela köksgolvet, folk hade öppnat våra chokladkartonger vi fått i present och käkat upp choklad och slängt ut det på golvet, vinflaskor som vi fick i present hittade vi ute på gården och en inne på toaletten, helt tomma, där låg sallad inne i vaskarna på toaletterna och där såg ut som ett hav på golvet inne i rummet. alltså helt jävla ärligt talat, hur fan dumma i huvet är vissa människor? aarhh jag håller på att bli galen hur man kan bete sig så. jag förstår inte det. vi är fan 20 år, då ska man fan visa att man kan uppföra sig som en tjugoåring också, inte som en liten barnunge på fem bast.
och INTE nog med det. någon jävla idiot har snott mina älskade skor. ARH mitt huvud kokar till tusen kan jag säga. och någon har snott evelinas kofta och läppglans och någon har snott bodylotions från rebecca. ja, jag vet inte vad jag ska säga. jag tycker det är så jävla tråkigt. är det tacket man får för att man ställer upp och har fest, bjuder folk och försöker göra en trevlig kväll?! det är fanimej förjävligt rent ut sagt. man trodde ju att man kunde lita på sina vänner och att folk man bjuder på sådanna tillställningar ska behärska sig och vara shyssta. men tydligen inte.
det var iaf första och sista gången jag hade fest i en lokal. vissa människor vet fan inte innebörden av orden behärska och uppföra sig. fan på tiden att dom får lära sig det nu. arhhhh vad arg jag är.

men nog om detta nu. har varit upprörd tillräckligt länge idag. men om det skulle vara någon som ser eller hittar mina fina högklackade svarta skor så får ni MER än gärna hojta till. det hade varit guldvärt. ska ge hittelön till den som får fram mina skor.
och ett STORT tack till alla som kom igår och gjorde festen lyckad. ni är guldvärda allihopa. och tack för alla fina presenter och blommor som vi fick. jättegulliga är ni!

nu ska jag gå och sova. puss och godnatt på er som kan uppföra er som vuxna människor!


emzi


lägger in en liten posebild för er som tycker det är trist att bara glo på en massa text!

090304

JA!!!! jag hatar min data över allt annat. vafan, varför vill den aldrig som jag vill. dumma dumma! blir lack. och tacka gud att jag är ledig imorgon och på fredag från jobb. sååå great verkligen. har typ en miljon saker som ska fixas inför fredag. fick iaf en sak fixad idag. köpte melodifestivalenskivan på statoil nu ikväll, så ni som känner mig kanske inte blir så förvånade. ni vet väl hur min musiksmak är vid de här laget. så ja, bara vänj er ni som inte är vana. det kommer bli mycket schalgermusik och gamla låtar på fredag. dock tror jag det uppskattas hos dom flesta, eller jag hoppas åtminstonde det. haha fan vad jag ska digga. bara lääängtar ihjäl mig.

somsagt, det händer en jädra massa saker imorgon och på fredag. har jag tur hinner jag få fem min att sätta mig ner och vila lite. men nä, jag tror knappast det. faaannn jag hatar att vara stressad och vara ute i sista sekund med allting, som jag alltid är. synd att man inte lär sig av sina misstag. kanske borde försöka göra det i fortsättningen. hade kanske blivit lite lättare.
jag och becca ska spraytanna oss imorgonbitti så man blir brun och fin tills på fredag. känns så jävla bra, med tanke på att man liknar ett lik för tillfället. (mindre kul)

men ja. jag pallar inte skriva mer nu. måste gå och lägga mig om jag ska orka upp imorgon. godnatt people!

darin


auww lilla söta darin i melodifestivalen. sååååååå bra!!!




melodifestivalen

jahapp, då var helgen redan slut..eller iallafall nästan. har ju hela söndagen framför mig men det händer ju inte allt för mycket en söndag.
i fredags kom louise, coffe, jimmy, martin och marras hem till mig för en myskväll. blev ingen höjdarkväll får jag säga. jag var bara rastlös hela tiden och hade mängder av överskottsenergi medans alla andra satt döda och inte orkade göra något. så fredagen var ingen höjdare alltså..

igår stack jag in till stan med mig själv. det är faktiskt skönast att gå i stan själv, för då kan man gå in i vilka affärer man själv vill och man slipper bli sur för att nån annan vill gå in i en affär som nån annan inte vill gå in i. alltså kunde jag bara tänka på mig själv igår. underbart;) shoppade massa fina kläder. 5 plagg för en tusenlapp. jävligt billigt faktiskt. och då köpte jag även ett par jeans som ingick i det priset. mycket nöjd med allting!
på kvällen var det dags för melodifestivalen live på malmö arena med linie. fan vilken kväll. vi skrek och galde som aldrig förr. fan vilken känsla det var att sitta där och se allting live. agens var helt klart en av dom bästa. min förtjänst att hon gick till final, eftersom jag röstade fem gånger;) höhö. annars tyckte jag om star pilots också, tur dom gick till andra chansen iaf. blev dock besviken att anna shalene och maria inte gick vidare men ja, svenska folket gillar väl kanske inte den typ av musk? och när darin kom in. jag trodde jag skulle dööööö. auuww så söt han har blivit och SÅÅÅ bra han sjunger. rös i hela kroppen och bara satt och njöt och blev kär på samma gång. vilken underbar känsla!
när det var slut stack jag och linie vidare hem till becci där tweii och steffsarna också befann sig. jag var festsugen men det var ju såklart ingen annan så jag deckade typ i soffan vid 12 tiden.

idag ska jag antagligen träffa linn en stund. mucho trevligt.
hörs sen godingar. pussinuss

RSS 2.0