come with me tongiht



Nu säger jag godnatt. Puss och kram.

it's a white light moment


Bild från en julmarknad i Tyskland för två år sen.

Alltså fyfaaaaan för denna jävla kylan. Jag dog nästan idag. Stod och väntade på bussen i 20 min. Mina fötter var som is. Men när jag väl klev på bussen så blev dom fan bara kallare. När jag hoppade av bussen kunde jag knappt gå så stel jag var i tårna. Fick panik, så när jag väl kom en kvart sent till skolan slet jag av mina skor så snabbt jag kunde, plockade upp fönen och stod och fönade både mina tår och i skorna i säkert en kvart haha. Har nog aldrig varit så kall om fötterna alltså. En hemsk känsla.

Men en kul dag i salongen har det varit iallafall. Hade finbesök av Fiie. Klippte av en dm av hennes hår och det blev superfint. På eftermiddagen kom Cissi och skulle bli vidgjord. Det blev blonda slingor i hela håret. Superfint där också. Det är så kul att ha folk på salongen som man känner. Därmed inte lika nervös hihi.

Imorgon har jag prov i färg. Ska försöka trycka in allt i huvet ikväll, eftersom jag inte haft någon tid varken i helgen eller igår att göra det. Sen efter skolan ska jag och Anna till frisörgross. Äntligen.

Jävlar vad mycket text det blev här nu haha. Hoppas ni har en fin tisdagskväll alla frusna själar.

I want a perfect moment, I want to go tonight






Fashiontoast

Ja, världens snyggaste människa enligt mig. ALLT är perfekt. Det är galet, men sant.

but I, I gotta keep trying



Det snöar för fulla muggar utanför fönstret och solen tittar fram lite emellanåt. Faktiskt väldigt mysigt, iallafall när man sitter inne och har det bra.
Ska dock försöka skriva klart på mitt arbete idag, jag har ingen motivation som vanligt, men det måste ju göras. Får lite ångest när jag tänker på att jag inte varit så aktiv på det där arbetet. Skönt att det snart är över.

jul, jul, strålande jul



ÅHHH va glad jag är. Emma valde Jimmy till sin prins tillslut. Jag var verkligen 110% säker på att hon skulle välja Andreas, men när jag såg att det var Jimmy var det som att det var jag som hade valt haha. Blev helt överlycklig och glädjetårarna kom fallande haha. Jävla töntemma. Men de är så mysigt att se hur glada andra blir när man hittar den rätte.
Ser fram emot att se avnittet imorgon om hur dom lever idag.

Nu ska jag lyssna på julmusik, dricka julmust och ha det mysigt resten av kvällen.

he is the only one for me



Så himla mysigt med första advent idag. December kommer gå som en raket känner jag. Det gör det varje år. Nästan lite synd för man hinner knappt njuta av dagarna.

Just nu sitter jag och tittar på sista avsnittet av Ensam mamma söker. Det är galet spännande vem mammorna kommer välja. Hoppas dom väljer som jag vill hehe. Sorgligt att de är sista avsnittet.
Äter ost och kex också, och ska ner och hämta lite julmust också tänkte jag.

i never really cared until I met you



Snacka om att man saknar sommaren i detta förbaskade snöväder.

Ha en supermysig kväll med Ida igår. Var fan längesen jag snackade så mycket som vi gjorde haha. Himlans mysigt.
Det har varit en hektisk dag på jobb också. Mycket folk och därmed mycket att göra. Men imorgon har jag en grymt behövlig studiedag. Men, den ska jag ägna till plugg och annat tråkigt. Ska däremot försöka hinna till Frisörgross med Anna. Behöver handla lite saker.

lördags mys



nu sitter vi här i soffan och har krängt jätte mycket gott. och snackar om allting, det är så himla mysigt! det blir inte en så sen kväll eftersom vi ska båda ska upp tidigt och jobba på blomman :) ni får ha en fortsatt trevlig lördagskväll. puss på dig min fina sis, jag gillar dig så mycket! från din idis <3

Don't lose your faith, the light will shine on your way



Den här fina uppsättningen gjorde Diana på mig igår. Ser verkligen ut som en bruduppsättning tycker jag.
Haha shit. Jag känner knappt igen mig när jag kollar mig i spegeln. Mitt hår är grått haha. Nä men de är fint. Jag gillar de. Ska bara vänja mig lite.

Har varit ganska mycket att göra på jobb idag. Älskar att träffa mina underbara kollegor på jobbet varje helg. Skulle egentligen hem till Elin och Felicia ikväll och ha vin och ostkväll. Men med tanke på vädret så vågar vi inte ge oss in till Malmö om det ska fortsätta snöa ikväll. Så jag ska ha myskväll med Ida här hemma. Det blir nog lite ost endå, och lite annat gott.

look at the stars, look how they shine for you



Har varit en otroligt skön dag i skolan idag. Diana har övat till fotoprojektet och examen på mig. Hon gjorde en skiiiitfin uppsättning. Ska visa den sen. Och sen färgade jag håret. Det blev en mer ask-grå färg.
Efter första färgningen blev det ingen skillnad så vi gjorde om det igen och då blev det jättefint. Kanske lite för grått på vissa ställen, men de försvinner snabbt efter några tvättar. Känns fräsht med ny hårfärg.

Nu har jag precis käkat en god fredagsmiddag och sitter nu bänkad framför tvn och väntar på att Idol ska dra igång. Olles låtar var så gryyyyymt bra igår, så jag ser verkligen fram emot att se han idag igen fast på tvn.
Hoppas Linnea åker ut.

Saknar min syster idag. Men inte många dagar kvar nu tills hon kommer hem. Så avis har jag varit!


It was the calm before the storm and she was taking up the torch



Åh, vad jag vill baka julgodis, lussebullar och pepparkakor nu. Men det blir först om två veckor. Tills dess får jag hålla mig till köpepepparkakor och julmust. Inte fel det heller.

In his arms she fell as her hair came down



Fy tusan så mysigt det har blivit här hemma nu. Vi har satt upp alla ljusstakar, tänt massa ljus i hela huset, tänt brasan och gjort det suuupermysigt.
Ska snart köra mina päron in till stan och sen ska jag vidare till Malmö arena med Tina för att kolla på genrepet av Idol. Ska bli roligt. Kameran hänger med så jag hoppas vi har bra platser och därmed kan ta många bra bilder.

just like the ocean we fell in love



Det blev visst en väldigt kort skoldag endå trots allt. Vår lärare vi skulle ha nu på eftermiddagen var sjuk, så det kändes så himla lyxigt att kunna ta bussen hem klockan tolv.
När jag kom hem hade mamma satt upp massa julsaker, julstjärnor och sånt mys. Och snart ska vi åka till mitt jobb och handla lite mer mys. Fan haha, jag älskar verkligen julen. Och att det snöar ute, kan inte bli bättre. Hoppas det håller i sig till helgen då det är första advent.

himlen är oskyldigt blå, som ögon när barnen är små



Ska strax dra in till stan och skolan. Lång dag idag. Låt den gå fort. Ikväll ska jag se genrepet av Idol med Tina. Hoppas på bra låtar med bra idoler.
Hörs ikväll finisar.

in a book in the box in the closet


Bild från förra årets julafton.

Inte klokt att det endast är EN månad kvar till julafton idag. Vart tog tiden vägen? Det var ju nyss sommar? Tiden går alldeles för fort. Men just nu sörjer jag inte för det, för jag älskar julen.
På söndag är det första advent och imorgon ska mammi sätta upp alla julsaker här hemma. Så himla mysigt.
Och julstämningen kommer vara på topp i helgen eftersom jag ska jobba.

Förhoppningsvis är jag brunett denna julen. ÅH VAD JAG LÄNGTAR!

You think you’re loving, but you don’t love me



Jag glömde jag säga att jag köpte en alldeles underbar pälsväst idag. Har två sen tidigare men denna var jag bara tvungen att hugga till med. Galet fin. Kanske visar den sen, eller imorgon:)

You're out there I'm still here



Har fått lite inspo nu till frisyren jag ska göra, så det känns bra. Nu ska jag bara orka börja skriva på arbetet också. Ska ta en liten paus först, sen ska jag studa. Haha fan vad längesen man sa det ordet? Ditt jävla stud haha.

About all of the things that I long to believe



Hejsan på er.
Vi har haft färgteori hela förmiddagen i skolan. Lagom drygt och jag var lagom trött dessutom. Att det är snö,
minusgrader och snorkallt ute gör saken inte mycket bättre. Fuck vad längesen det var såhär kallt.

Men att sluta ett idag var väldigt behövligt. Nu har jag precis gjort mig ett litet mellanmål på soppa, avokado med tomat och vitlök, några pepparkakor, lite chips och ska nog klara av att plugga utan problem. Ska titta på en film nu som förhoppningsvis ger mig lite hjälp till mitt arbete och sen ska jag plugga resten av dagen.
Dessutom sitter jag här i världens mysigaste soffa med ett fett duntäcke. Kanske inte ska klaga på snön trots allt. Inte så länge man befinner sig inomhus iallafall.

Vi hörs lite senare.

and never knowing, what it could have been



Det blir som vanligt en lugn kväll idag. Jag är helt jävla död efter dagens jobb i skolan.
Imorgon har vi bara halv dag. Slutar ett, sen ska jag hem och plugga till mitt arbete. Inte så roligt, men det måste göras.

what hurts the most, is being so close




Gjorde denna frisyren i förmiddags när jag inte hade någon kund. Ganska enkel, fast endå snygg, tycker jag.
Efter lunch hade jag en slingkund tillsammans med Anna. Hennes hår var näst intill grönt, så det kunde inte bli värre än det såg ut. Vi gjorde blonda slingor i hela håret. Resultatet blev sjukt fint. Finare än jag hade trott.

i dont wanna be somebody else


Bild från midsommar 08.

Nu blir det snart bedtime. Så jäkla trött. Och inatt ska det snöa. Gud bevare mig väl. Jag orkar inte snö och kyla. Det är tillräckligt kallt nu som det är.
Ta mig till Spanien!?

close your eyes and make a wish



Riktigt bra dag i skolan idag. Rullade permanent som blev galet bra faktiskt. På eftermiddagen klippte jag pappa på skolan, vilket gick superbra. Han blev nöjd, och jag likaså. Känner mig rätt så säker på herrfrisyrer nu.
Imorgon hoppas jag på att få en damklippning i salongen.

Det blir en lugn ikväll idag. Är helt slut i hela kroppen.
Hoppas allt är bra med er.

it's hard to deal with the pain of losing you everywhere I go


















Lite bilder från gårdagen på mina underbara töser.

Ikväll blir det mys. Ska äta gott med min boyfriend och sen ska vi kränga och glo tv. Imorgon ska jag jobba. Mindre roligt.

I can take a few tears now and then and just let them out



Igår hade vi klassfest. Vi var först ute och käkade buffé i stan på nån restaurang som jag inte minns namnet på. Efter det drog vi vidare hem till Anna för en grym klassfest. Helt galet vad jag gillar mina classmates. Ni är bäst.
Dom flesta som hade långt att resa drog hem närmre tolv, men jag och Anna var fit for fight, så vi drog vidare in på Hipp. Proppat med folk och schlagergolvet var min bästa vän under kvällen.
Det ska vi göra om snart igen, allihopa!!!

I can't stand how much I need you

Av någon konstig jävla anledning som jag inte vet så går det inte att ladda upp bilder här ikväll. Fattar inte varför. Kommer bara upp error. Får hoppas det funkar imorgon istället.

Vi har precis glott på Robinsson och nu ska vi faktiskt snart gå till sängs. Jag är sjukt trött idag. Imorgon blir det upp tidigt igen och sen på kvällen ska vi ha klassfest. Ser grymt mycket fram emot kvällen.
Godnatt på er!

I'm so happy happy



Åhhhh vilken underbar dag det är idag. Detta är den bästa dagen på länge.
Fick sluta klockan ett i skolan eftersom vår lärare var sjuk. Stack och shoppade med Anna direkt efter det, för Bikbok hade 50% rea på allt i butiken, fick med mig massa fina saker hem.
Och nu fick jag precis reda på att jag fick min praktikplats på Larsson&Lange. Såååå jävla glad är jag. Wiieee. Känns så himla skönt att ha det fixat.

Nu ska jag snart köra min päron till Trelle och sen ska jag åka och handla pizza med min älskling och sen ska vi mysa framför Robinsson och massa annat resten av kvällen. Kan inte bli en bättre torsdag faktiskt!

and to see you cuts me, like a knife



Fick äntligen fixat mina naglar idag. Känner mig hel igen. Fixade även lite andra grejer i stan som jag var tvungen till. Köpte bland annat den här ubersnygga ringen. Är helt besatt i ringar.
Nu ska jag ta det lugnt resten av kvällen. Skola igen imorgon. Fan vad dagarna går snabbt, helt galet.

She filled her caution to the wind and travelled off the beaten track



Anna bergendahl - The Army

They sold their bodies and their souls but she held on to keep her own



Fy katten vad skönt det var att vakna klockan elva idag. Det var verkligen en välbehövlig sovmorgon.
Har suttit och letat efter fakta till mitt projektarbete. Men de är inte så lätt. Har hittat lite grann, sen ska jag titta på en film också, så det ska nog gå bra.
Men jag tänkte bege mig in till stan nu. Ska fixa lite saker, så jag får fortsätta med arbetet senare. Känner inte att jag har så mycket motivation just nu, sitter bara och kränger pepparkakor. Not good.

If this is what we've got, then what we've got is gold



Min somsagt uberbraiga mobilkamera!!!

Imorgon är vi lediga. Eller vi är lediga från skolan iallafall. Ska skriva på mitt projektarbete hela dagen. Känner mig såå motiverad. Not.
Måste in till stan också och fixa några ärenden. Fan vad skönt det ska bli att sova ut!

i want to break free



Jag har nog aldrig varit så nervös som jag var imorse när jag kom till skolan. Skulle ju somsagt ha min första herrklippning idag. Och min händer skakade som aldrig förr haha. Egentligen förstår jag inte varför jag var så nervös, för det gick över förväntans bra. Han blev skitnöjd så jag kände mig faktiskt lite stolt när jag var färdig. Inte visste jag att jag kunde klippa så fint hehe.

Så nu ska jag hem till min pojkvän och klippa han. Det blev inget igår eftersom vi båda var så trötta. Men nu känner jag mig faktiskt genast mycket mer säker på killfrisyrer. Det känns asbra!

where I want you to be



Nu ska jag klippa Pontan. Hoppas det blir braaaaa. Annars får vi snagga av skiten haha. Nä så dålig är jag förhoppningsvis inte. Jag kan ju det här för sjutton!!

Last night, somehow, feels likes a lifetime ago





Det blev inte mycket till salong idag. Inte många kunder alls, så vi fick frisera dockor istället. Blö, så jävla långtråkigt. Men jag fick iallafall till den här frisyren. Blev faktiskt väldigt nöjd.

Imorgon ska jag ha min första herrklippning i salongen. Feeeeedenervös! Fast ikväll ska jag klippa min boyfriend, så jag hoppas det ger lite övning.

Nu ska jag snart köra min syrra och hennes pojkvän till Svågertorp. Dom jävlarna drar till Thailand ikväll. Lagom avis eller.

I will never walk alone





Ja igår var jag på dop. Söta underbara Tage döptes. Såklart så glömde jag min systemkamera hemma, så den otroligt braiga mobilkameran fick duga.
På bilderna syns mina halvsystrar med deras pojkvänner, och såklart lilla Tage.

the thought of your smile always making me miss you so much



Imorgon är jag ledig från jobb. Ska på dop till lilla underbara Tage. Tänkte åka in en sväng till XXXLutz också, som nyligen öppnat. Kan ju alltid hoppas på att man hittar lite mysiga prylar där.

Längtar satan till julen nu.

When troubles come and my heart burdened be



Åh jag är glad idag. Jag kommer förhoppningsvis få den praktiken på det stället jag hoppats på. Men allt är inte klart än, så jag väntar med att berätta vart. Men fy vad bra det kändes igår. Kan knappt bärga mig tills jag får börja där.

Idag har jag jobbat. Full rulle, men det är alltid lika kul att jobba på helgerna. Känner mig ganska trött och sliten just nu. Ska snart äta god middag och sen blir det mys resten av kvällen. Det är typ storm ute, det slutar visst aldrig att blåsa.

and I will try to fix you



Nu åker jag in till skolan. Slutar klockan ett och sen blir det somsagt praktikletande. Jag håller alla tummar i världen på att jag får vara där jag vill.
PUSS PÅ ER!

Still holding on, been waiting so long ,for that indelible time



Knyter ihop kvällen med en snygg kling på bild. Tänkte gå ner och ta nåt gott med upp, lägga mig i sängen och fortsätta titta massa tv. Sjukt hur man kan va en sån tvmänniska haha.

Way above the clouds in the sky singing


Bjussar på en bild från Lanzarote som är två och ett halvt år gammal.

Lägg märke till min extreeeeeemt blonda botten på bilden under. Haha, satan vad blond jag känner mig varje gång jag ser mig i spegeln. Känns nästan lite obehagligt.

Blir så ledsen för att jag är så kass här. Men hoppas ni tycker de är lite kul endå.

Imorgon har vi halvdag i skolan, sen ska jag ut och söka praktik. Hoppas hoppas hoppas.

and believe me when I say he's got that hole place glowing



Satan vad trött jag är efter dagens skola. Vi har haft en sjukt mysig dag. Haft spakurs med Matrix hela eftermiddagen. Fått huvudmassage, inpackning, blivit tvättad i håret och bara haft det mysigt. Snacka om att man hade velat göra det varje dag.

Nu har jag precis slängt i mig mat och ska nog sitta spikad framför tvn resten av kvällen.
Halv åtta hos mig, Paradise Hotel, Robinsson och repris av Bonde söker fru. Kan ju inte bli så mycket bättre.

Wait, now didn't I just see your face



Det blir en tidig kväll idag känner jag. Ska glo lite tv och sen blir det sängen.
En ny och hektisk dag väntar imorgon.

I never thought that I'd fall apart



Herrejösses vad slut jag är i hela kroppen efter dagens bravader.
Jag trodde vi skulle få en skön, lugn och mysig dag i skolan. Istället blev den hektisk, stressig och man hann knappt med vad man skulle göra.
Men fy bövelen vad grymma resultat vi uppnådde i slutändan. Alla blev så jäkla fina i håret. Många stora förändringar på vissa. Sjukt skoj.
Jag gjorde mitt hår ännu ljusare kan man säga, ville ha det mer kallt men det blev det dessvärre inte.
Nästan gång är det brunt som gäller. Ska bara gå och längta sex veckor till. Puuh.

i just can't be with you no more




Gjorde den här frillan igår i skolan. Såg så jävla svår och proffsig ut på filmen, men när man väl såg vad som låg bakom så var den faktiskt ganska enkel. Men så är det väl med det mesta.
Idag har vi varit i salongen. Jag satt i receptionen och tog emot samtal och alla kunder. Väldigt kul faktiskt.

Imorgon har vi äntliiiiiiiiigen egenvård. Sååååå skönt. Ska färga håret. Har längtat som en gris haha.

i just got this feeling, over and over



En bild från i lördags. Älskar mina nya brallor!

just like every night, has it's dawn



Fan vad dålig jag är här alltså haha. Åh jag hinner inte. Så jäkla mycket i skolan nu.
Vi var i salongen för första gången igår. Skoja om att jag var nervös eller haha. Stod och skakade innan vi skulle hämta vår kund. Jag och Cicci gjorde blonda och brun-koppriga slingor i hela håret på en kund. Det blev riktigt snyggt. Nervositeten släppte nästan direkt när vi hade börjat, så det var skönt.

På bilden syns ett underbart vackert höstträd från vår trädgård. Dock har alla löven trillat av nu. Men det var fint så länge det varade.

so far away from real



Har varit och jobbat hela dagen idag. Ganska roligt. Tiden gick fort.
Tänkte slänga i mig lite käk nu, och sen ska jag till Tinas examensfest och även till Dannes maskerad. Dock kommer jag inte klä ut mig. Ska jobba imorgon igen, så det blir en lugn kväll.

There's nowhere else to go, I hope that you'll stay the night



Fan vad gött att det är fredag idag. Hade vår sista långhårsdesignlektion idag, tråkigt men sant. Tog bild på en frisyr jag gjorde, visar den lite senare om jag hinner.
Ikväll ska vi ha lite par/släkt middag. Alla barn och pojkvänner och flickvänner. Ska bli himla trevligt.
Trerättersmiddag får man ju inte varje dag.

and I wish that I, I could find the keeys

'

Slutar skolan redan klockan ett idag också. Jävligt gött. Ska passa på att njuta extra mycket, eftersom det är sista fredagen vi går till ett. Sen är det till sex alla dagar i veckan. Ja vad ska man säga, inte lönt att klaga för det blir inte bättre av det.

Hoppas ni alla får en fin fredag.

come on take it off


Underbart snygga Klingen.

Alltså jag har blivit helt extas. Jag är SÅ jädrans sugen på att färga mitt hår brunt. Bara för några få dagar sen slog den tanken mig, och nu kan jag inte få den ur skallen haha. Det är nästan ett måste ju!? Frågan är bara om man pallar färga utväxt typ varje månad. Å andra sidan är jag ju frisör, så lite underlättar det ju.
Men nästa vecka på vår egenvård är tanken att jag ska bli askig iallafall, sen får vi se gången efter det om jag är tillräckligt våglig för att göra en sån stor förändring. Är sååååå sugen alltså. Det kliar fan i fingrarna haha.

I know, love is the answer



Sitter framför tvn med en iskall cola och en påse popcorn. Finns nog inget godare än en iskall burkcola alltså. Förbaskat gott. Det blir en tvkväll idag. Ska bara ligga här och slappa hela kvällen. Är gudomligt trött idag. Har varit en väldigt tuff vecka i skolan.

I'm thinking now it's time, maybe it's time to go



Även fast vi slutade klockan ett idag har dagen varit såååååå seg och lång. Vi satt och lyssnade på teori om färg hela förmiddagen från nio till ett. Lagom drygt. Även om det är kul och intressant så blir det ganska långtråkigt när man håller på så länge. Sista timmen ville jag bara hem.
Jag och Anna gick till stadsbiblioteket efter skolan för att låna hem böcker till vårt projekt. Det gick mindre bra med det. Fanns ju fan ingenting. Kom hem med tre sidor från en bok. Kul.

Har nyss kommit ut från duschen och tänkte försöka skriva lite på arbetet nu.

let me open up, and start again



Igår hade vi en heldag med extensions. Sjukt kul. Vi fick lära oss att sätta i med keratinvax och med tape. Så om ni vill ha hårförlängning sätter jag gärna i. Håret får ni gärna stå för själva dock hehe.

Känner att det blir väldigt mycket inlägg om skolan just nu, men det känns som jag inte hinner med något annat för tillfället. Ska bli bättre, jag lovar. Hoppas ni tycker det är lite kul iallafall att läsa om skolan.

I know it's not your fault but I'm a looked door



Bortsett från att färgen försvann så tyckte jag att permanenten blev bra faktiskt. För att vara första gången iallafall. Dock ville hon ha lite större lockar, men då vet vi också det till nästa gång hehe.
Jag är nöjd åtminstonde!

that's why I need time



I måndags var Låjs modell hos mig. Vi klippte lite toppar och sedan färgade vi det i en röd/lila/brun nyans. Blev galet fint. Bilden gör sig inte rättvisa men det blev skitfint.
Dessvärre försvann faktiskt all färg idag när vi gjorde en permanent. Det var lite synd. Trodde inte att permvätskan skulle ta bort så mycket som all färg. Men då vet man det till nästa gång. Bra att lära sig av sina misstag.

I'm talking to the moon



Jag har sjuuuuuuukt bråttom till skolan nu. Men ikväll lovar jag er uppdateringar.
Permanent står på schemat idag. Vår första riktiga. Ska bli jävligt spännande faktiskt.
HÖRS IKVÄLL!

I don't wanna be with somebody else



Nu kommer snart Låjsan till skolan och ska sitta modell. Klipp är första momentet och sedan färg om vi hinner. Men det ska vi göra.
Återkommer med resultat senare idag:)

keep playing that love song, that love song



Förra veckan blev jag ägare till dom här två underbart snygga ringarna. Dom kommer verkligen bli två favoriter bland min ringsamling.

Nu ska jag snart pysa till skolan. En skön dag har vi framför oss idag. Ska först vara ute i salongen och assistera (tror jag) och sen på eftermiddagen ska vi ha hårmodeller. Ska bli roligt.

RSS 2.0