älskar mina snygga brudar

gårdagens fredag spenderades hos sofie med massa älsklingar. steffie, linie, becci, låjsi, fiie, steffi, bob, danne och boukef. mycket trevligt. dom flesta drog ut, fast jag och linie var för trötta så vi åkte hem när resten drog till crown. en trevlig fredag helt enkelt.

idag har jag myst i stan med fiie och låjsi. köpt massa nya kläder. två par brallor och tre tunikor. så nu känns min garderod lite bättre iaf. resten ska jag köpa så fort jag fått min lön i februari. sen kommer min garderob vara som ny. i löööv it. ikväll ska jag och mina älsklingar ner på puben och mysa lite, sen hem till mig och sjunga singstar, spela spel och ha det allmänt underbart. älskar mina snygga brudar! nu ska jag få ork till att göra vid mig, joooobbigt kan jag säga.
ha en trevlig kväll foooolks. bye!


30 bitar kött och ett kilo vitlökssås?

måste säga att jag har haft en helt UNDERBAR kväll med alla dom bästa.
linie fyllde 19 år idag och det firade vi med mat och massa mys på elyseé. riktigt härligt. gud vad jag älskar mina vänner. det blev en hel del skratt, massa presenter till linie och en jäääävla massa mat haha, fan vad det krängdes. ja, jag käkade säkert 30 bitar kött, pommes, typ ett kilo vitlökssås? så ni kan ju gissa hur jag luktar nu, höhö. och såklart blev det efferrätt, marrängsuisse, möööms fillibabaaa. ja, man kan säga att jag åt så att magen sprack. var tvungen att knäcka upp byxorna eftersom magen putade ut så mycket att knappen nästan gick av (skämt och sido) men iaf, gott som fan var det. och nu har jag mat i magen för resten av veckan också, hur gött är inte det dåå! känns för jävla underbart faktiskt.
imorgon blir det jobb igen, fast jag slutar fyra, wooonderbart. sen HEEEEELG!, som spenderas med alla fantastiska vänner.
pussochkramochgodnatt.


yesyesyes im glad

the end the end och the end. NU ÄR DET NOG! fatta emz, bara fatta och inse. yesyesyes, im glad.
för nu slipper jag. jaaa, finally. SLUT på det "roliga". hejdå kära vän:) adjöss och goodbye.
har inte mer tid åt dig längre!
nu ska jag leva livet och göra vad fan jag vill, som jag iofs alltid gör, men denna gången ska det kännas ännu mer bra. det var det jag ville säga.
tjatja!


grattis alexandra

tänkte bara lägga fram ett stooort grattis till alexandra som fyller 18 år idag. äntligen kan du gå ut med oss utan problem. fast ja, nu blir vi 20 så då kanske det blir problemet. fast nä, du brukar ha tur på den fronten, eftersom du har en bror som kan fixa in dig överallt. GÖTTGÖTT!! men grattis iaf:) hoppas du haft en bra dag gumman.

top model börjar om 1 min så måste springa iväg till tvn nu. tudelluuuu!

andra avenyn

Roxanna i andra avenyn är ju bara såååå fräääsch! Haha fan vad jag diggar henne. fett cool tjej. Lagom kaxig hela tiden och en jävla attityd som gör att jag sitter här i min säng och skrattar lite (myyycket) för mig själv, hähä. Och btw så har jag blivit helt fast i det programmet igen, vilket är såå lovely. Men allt känns helt utflippat endå. Några är otrogna, några har blivit bögar, några har sex med sin pappas flickvän, nån har HIV och ja, typ allt mellan himmel och jord. Men endå fortsätter serien att vara lika bra! Kan inte bli bättre juu.

Död idag, som alla andra dagar. Jobbet tar kål på mig. bra med pengar dock, som ni nog redan vet.
Take care för det ska jag göra! Sweet dreams.

20 shottar och en galen kväll

då var helgen redan slut. varför ska alltid helgerna gå så snabbt när veckodagarna går sååå mycket långsammare. en ny jobbvecka står på spel, orkar inte. men man får se det positiva, pengarna!
det har iallafall varit den bästa helgen på länge. det blev bara chill i fredags. jag kollade på lets dance och åkte sedan hem till emmie där även evelina, linda, felicia och björn var. satt framför brasan och gjorde i stort sätt ingenting. skönt en fredagkväll, med tanke på hur trött jag var. emmie följde sen med hem till mig och sov här. jag som ville ha sovmorgon fick gå upp kl 8 för att köra emmie till jobb. men vad gör man inte för sina vänner!? gick och la mig direkt när jag kom hem igen och vaknade igen vid halv 12. gudaskönt. jag begav mig till stan för att bygga på mina naglar OCH gå på jakt för att hitta ett par foppatofflor. men det gick inge vidare. så det får bli en ny runda till stan nästa helg istället.
 
väl hemkommen var det städning som gällde. det såg ut som tio femåringar lekt på mitt rum i en månad så stökigt det var. men resultatet blev helt suveränt. fick upp tvn också och så blev det lite ommublering. skitsnyggt faktiskt. snabbt in i duschen och snabbt göra vid mig för att sedan ha släktkalas. som vanligt provade jag säkert tio plagg innan jag kom fram till vad jag skulle ha på mig. blir aldrig nöjd, så det är dags att åka till stan när jag fått min lön och bara shoppa som fan. ja, släktkalas var det ja. fick väl lite nyttiga saker, hemgifter. tråkigt att få, men desto bättre när man ska flytta hemifrån så man slipper inhandla allting själv. det där med hemgifter är ju ganska dyrt.

vid nio fick jag bråttom hem till alexandra. förfest och födelsedagskalas var det som hände hos henne. trevligare än förväntat faktiskt. haha sjukaste bussresan till stan sen. den tjejen var nog fan inte normal haha, endå bad hon om ursäkt sen. bra det iaf. men 93a och så kaxig är fan ingen bra kombination. spec inte mot oss coola 89or;)
crown stod på schemat för kvällen, gratis inträde vilket gjorde mig superglad. kunde handla sprit för pengarna istället. greeeat! haha tusan vad vi drack. champagne, piña colada, tequila rose, tequila, öl, drinkar och jaa. en hel del. det blev ungefär 20-25 shottar sammanlagt haha, endå mums. slutade då i andra änden, full som ett svin haha. becci och emz stannade tills dom stängde. dansade satan, men det såg nog inte lika bra ut som det kändes haha. gick sedan från konserthusen till möllan. kallt och blä. men några muppar vägrade hoppade in i taxin, men tillslut fick vi med dom. efterfesten fortsatte i vellinge. jag däckade i sängen vid sex, somnade inte förrän nio i morse. en crazy night iaf så tack alla som medverkade.

när vi vaknade halv två hade man ju lite mer ångest kan jag säga. dels var jag så bakis att mitt huvud dunkade så mycket att det kändes som de skulle gå av vilken sekund som helst, sen visste vi inte hur vi skulle ta oss hem, och sen hade halva dagen redan gått. men allt löste sig och när vi fått i oss lite mat från bk mådde man lite bättre iaf. åtminstonde i några sekunder hähä. sängen har min dag bestått av idag. göttgött. och imorgon är det jobb ja, mindre kul.
nu blir det tv, sen sängen igen. godnatt!













jobb och foppatofflor

bra jag var på att skriva här då haha. jobbar hela tiden så har knappt någon tid över till annat. och den tiden vill jag egentligen helst spendera på gymmet, men vissa dagar är jag bara så trött att jag inte orkar göra ett skit. som idag tex, helt död. men igår var jag duktig och tränade. två pass till och med. men jag får träna lite extra i helgen istället, så jämnar de ut sig:) sista jobbdagen imorgon, sen ÄNTLIGEN HELG!!!! och sen kommer helgen vara över sååå snabbt, och sedan återstår en ny vecka på jobb. det är jobbigt när man inte är van vid rutinerna, men efter nästa vecka hoppas jag att det känns ännu bättre. måste åka och köpa mig ett par foppatofflor i helgen, jobbskor. inge vidare att jobba i stövlar.
nu ska jag dega framför tvn. kolla handboll och äta popcorn. hajdåå!



release me

I don't know why I want you so
Cause I don't need the heart break
I don't know what addictive hold
You have on me I can't shake
No, I'm not in control
So let me go

Release me
Release my body
I know it's wrong
So why do I keep coming back
I say release me
Cause I'm not able to
Convince myself
That I'm better off without you


hur var de nu med det där att jobba?

jobb jobb jobb och stress till tusen. det märks verkligen att man inte är van vid jobbrutinerna. upp halv 8, komma hem halv 7. gud, man är helt död efter en hel dag på jobbet. men kul är det, och pengar får man. fick sitta heelt själv idag i kassan, haha magaaad. trodde jag skulle dö, typ? var sååå nervis, trodde jag skulle göra fel hela tiden och skämma ut mig och därmed bli en tomat i huvudet, men icke sa nicke. det gick faktiskt väldigt bra, vilket jag blev förvånad över. men mina fötter är rätt döda när jag kommer hem. att stå upp i nästan 9 timmar är ganska jobbigt, tro det eller ej. ännu en jobbdag att se fram emot imorgon. money money, i laajjjk!
det känns jättekonstigt nu när man börjat jobba, jag som är van att ligga i sängen och dra mig till 12 på dagen, nu får gå upp fyra timmar tidigare. och jag som är van att ligga framför tvn och dega om dagarna och ta ett träningspass då och då. kommer nu hem vid 7 tiden och har knappt någon fritid över. det blir tajt de här med träning. men vafan, ska man ligga på topp så ska man. så imorgon blir de bannemig träning med emmie direkt efter jobbet. starkt emz! hoppas jag överlever. nannar sedan hemma hos emmie.
nu blir de snart bingen. godnatt allesammans!


STORT TACK till alla

haft en helt otroligt underbar 20 årsdag. bättre än förväntat faktiskt. väcktes kl sju i morse av en sjungandes familj. frukost på sängen och massa fina presenter. en plastma-tv, ett armband från thomas sabo, en skiva till mitt singstar och två boxar med one tree hill som jag fick av sis:) hur bra som helst. supernöjd med allting.
dagen fortsatte sedan mot vellingeblomman, för att jobba helt enkelt. nytt jobb på självaste födelsedagen, kan ju inte bli bättre. ska även jobba dom resterande dagarna den här veckan, och sedan hoppas jag på att få ett schema:) happyemz. efter jobb möttes jag av ida, emma och felicia här hemma. mycket trevligt. jag och ida begav oss in till stan för att käka med resterande familjemedlemmar, på lemongrass. guuuud så gott det var.
nu blir det snart semlor och sen ska jag hoppa in i duschen följt av att gå och lägga mig. måste vara pigg till jobbet imorgon igen. och STORT TACK till alla som gratulerat mig. fler än förväntat, men de har bara varit så kul. älskar att fylla år då man alltid får så mycket uppmärksamhet haha. 
pussochkram!


wrong again!

i'm done now. YES, with you, asshole.
jag visste endå det från början. fattar inte hur jag kunde tilllåta mig själv att fortsätta. hade hoppats på något bra, men jag hade fel igen. OVER OVER AND OVER!!!!! leave me alone.

jag får handla på systemet SJÄLV

jaa då fyller man 20 år imorgon. känns för jävla konstigt faktiskt. imorgon är jag ingen tonåring längre och jag får handla på systemet SJÄLV. fatta så sjukt de känns haha. börjar verkligen kännas som vuxenvärlden är på god väg faktiskt. vet dock inte om jag vill bli vuxen än, eller över huvud taget. det var så skönt att vara liten. man hade aldrig några bekymmer då. men nu har man ju inget val så det är bara att gilla läget.
men 20 år, fan va knäppt de känns. kändes verkligen precis som jag fyllde 15! hoppas iaf på en mycket bra dag med massa gratulationer hihi. oooocchhhhh så kommer jag längta ännu mer till min och bohlens fest i mars:) kommer bli så himla kul.

varit med min prinsessa hela dagen. vi har badat, målat naglarna, kollat på madicken och haft det jättemysigt.

blir en tidig kväll ikväll. är meeegatrött idag. och eftersom jag både fyller år och ska jobba imorgon så måste jag vara pigg. men vi hörs gott folk. tjao!


jag och min prinsessa i badkaret


bild från igår. afterskitema;)

TVVÅÅÅÅ dagar kvar

igår spenderades kvällen med rebecca och evelina. åkte och köpte några kilo godis och slog oss sedan ner hos rebecca och kollade på film OCH lets dance;) jag deckade först som vanligt haha. väldigt skönt med en lugn fredagskväll för en gångs skull. det behövdes verkligen kan jag meddela.

idag ska mina parents åka och handla present till mig eftersom jag fyller år om TVVÅÅÅÅÅ dagar. jag är såå excited? nej men jag hoppas jag får en tv, det enda jag önskat mig ju. så jag borde få en. krävande eller vad haha. men jag behöver faktiskt en tv så jaaaa, hoppas på de! OCH en annan positiv sak för er som vill veta, är att jag ska provjobba på vellingeblomman på måndag. JIPPPPIIIII, och nu hoppas jag fan på detta jobbet. need money soooooo much right now.

själv ska man plocka ner alla ljusstakar och grejer idag medans mina parents gottar sig i stan. och eftersom vi är sega familjen får jag ta tag i de, duktig som jag är höhö.

syrran spelar match om nån timme så den måste jag se, sen ikväll blir det feeerrre!!!(H)
har inte tid att skriva mer nu. hörs kanske later pussiipuss.

rödsprängd tomat

precis kommit hem från träningen, och de första jag gör när jag kommer hem är slänga i mig en semla som syrran tagit med hem från jobb. vafaaan liksom haha. men äsch, var endå så himla duktig och sprang i 40 min på rullbandet idag. känns hur skönt som helst nu. man är ju för hiiimla grann efter träningen alltså. huvudet liknar en rödsprängd tomat och det känns som man badat i en vattenpöl så svettig man är.

nu ska jag hoppa in i duschen och sen blir det filmmys i sängen!
godkväll.

LAUREN CONRAD

DETTA ÄR MIN IDOL OCH MIN FÖREBILD. & EN VACKER DAG SKA JAG TRÄFFA HENNE!!!

         

two days with bohlen

ni får ursäkta att jag inte varit så aktiv här dom senaste dagarna, eller ja, igår och idag. har nämligen inte varit hemma så det beror på det. min sis rebecca kom hem till mig igår morse vid 10 tiden. och trött som jag var låg jag fortfarande kvar i sängen. satt och snacka om allt mellan himmel och jord. vi hade bestämt oss för att åka och hälsa på på sunds och jag skulle även lämna papper till anne, så jag fick snabbt slänga på mig kläder och lite make-up. väl framme på sunds träffade vi våra föredetta underbara mentoror anne-lis och anne. guuuud så kul det var att se dom. och anne-lis fick tårar i ögonen. haha auw så jävla söt. fan vad jag saknar dom.
stack sedan vidare hem till rebecca i hennes fula skruttbil. planerade lite inför vår 20 årsfest vi snart ska ha och skrev ner alla som vi ska bjuda. det blev fler än förväntat faktiskt. men det kommer bli great!
mot kvällen kom även evelina hem till rebecca och då var det dags för top model följt av premiär av andra avenyn. bad att jag har missat det hela hösten men nu blir det fan ändring på det. älskar verkligen den serien.
vi satte på O.C sen som vi kollade på till tre på natten. hade en snörvlande och gråtandes rebecca bredvid i stort sett hela natten haha. bölade i typ varje avsnitt. sån söt endå!

att somna sent betyder också att vakna sent, iaf för oss. vaknade vid halv ett och jag flög direkt in i duschen följt av bohlen. gjorde snabbt vid oss för att åka in till mobilia. även lilla eve hängde på. bohlen shoppade as usual medans vi andra fick förbli avundsjuka. det blev bkmat idag, inte bra alls. dock tog jag morötter istället för pommes, så endå lite plus i kanten där emz. funderar på om jag ska söka jobb på bk igen fast i hölle, men frågan är bara, orkar man liksom jobba på ett sånt hektiskt jobb en gång till? och orkar man lukta som en hel svetthög när man går därifrån? jaja, jag får väl tänka över de där lite extra, för jag behöver verkligen pengar nu.
fick massage idag uppe på formtoppen i 40 min. det skönaste på längre. men gud vad stel jag är i min rygg. massa knuter och muskelkramper. icke bra alls.
herregud vad långt de här inlägget blev. hoppas ni orkar läsa haha. precis kollat klart på top model. makeovers betstod programmet av idag. herre min gud, jag vet inte vad jag hade gjort om jag hade blivit klippt så som vissa blev. dom blev ju visserligen snygga men endå. whatevaah. slut för idag. sleep well everybody.

och vad fan händer på näset egentligen. är det någon som har gått och blitt pyrroman eller vad fan är det frågan om. först strandbaden, sedan tornet på sunds, och nu badhytten. vad tänker folk med helt ärligt talat? är det kul att förstöra för oss andra eller har ni helt enkelt bara inget liv. snälla väx upp istället och bete er som vuxna människor.
tre stora bränder på ungefär två år, det är fan inte normalt.

och förresten du, sluta lek kall:)


congratz daddy

jag har ju glömt att nämna att min kära pappa fyller år idag. 53 tror jag det är? fan, man har ju inte koll på sånt längre. inte för jag någon gång haft det men endå haha. rätt snällt endå måste jag säga. tänk så hade min pappa glömt hur mycket jag fyller nästa vecka, det hade ju varit förargligt haha! nåväl. grattis bästa daddy<3


summertime

sitter framför brasan och värmer mig just nu. frusit hela dagen och då är verkligen brasan en bra botning. det är synd att det inte är någon snö ute bara, då hade det varit hur perfekt som helst. nu känns det verkligen som julen är slut för denna gången, mycket tråkigt om ni frågar mig. vi tog ner alla tomtar och alla julsaker förra veckan och nu har vi endast ljusstakar och sånt kvar. känns sorgligt faktiskt. men nu vill man bara att sommaren ska komma. pallar inte med dessa mellanmånaderna. eller ja, först vill jag fylla 20, som jag gör om exakt en vecka idag, men sen vill jag bara hoppa fram till maj månad, då man bara kan gå i linne och shorts, så jäkla härligt. och på tal om sommaren. tänk att bara ligga på stranden nu med stekande sol i ansiktet, med massa sololja över hela kroppen och med en saftig glass i handen bland alla sina underbara vänner. de är fan livet. fyyy vad jag diggar sommaren.
bara för det ska jag bjuda på lite sommarbilder nu.


låjs och alle sommaren 05 eller 06?

emz och tweii sommaren 05 eller 06?

fiie och karin sommaren 05 eller 06?

emz emma sandra sofie i hällevik sommaren 05

emz och låjs i båstad sommaren 06

emz sommaren 06

mat är livet

jaha då sitter man och tittar på "a lot like love" på fyran nu. dock missat halva filmen, bra där. så man är ju lite lost här och var HEHE. svinsugen på ost, så ska ner snart och hämta några kilo. jag kommer ju visserligen få finnar men vafan, de skiter jag i. asgott! käkade avokado och kiwi innan, sen åt jag två mackor med räkost precis. men hungern sitter kvar. ätit som en häst idag, rätt illa faktiskt. men om man älskar mat så är det svårt att låta bli. det blir endå träning hela veckan så då jämnar de ut sig. godkväll ladies and gentlemen.

träning

stack till formtoppen i eftermiddags med linie och tränade av oss lite. riktigt härligt. 40 min på rullbandet och sedan 15 min nere på gymmet. för fyfan vad granna vi ska vara i sommar. slanka och fina. muuums! och sen mår man så bra också efter träningen. jag känner mig alltid lika stolt och de känns fett bra.
snart ska jag in i duschen och sen ska jag dega framför tvn resten av kvällen med avokado och lite frukt.

sitter och glor på top model nu, mitt favoritprogram. orka att alla brudar har så jävla perfekta kroppar  där. jag ska också se ut så en dag, om jag så ska träna fem gånger om dagen.



lets dance

tröttare än tåget idag fan. somnade i soffan igår kl 9 och idag blev jag väckt kl 12. snacka om att ha sovít för många timmar. och jaha, vad händer idag då? träääääääna är något jag ska göra iaf, sen får vi se vad dagen har att erbjuda.
sitter och glor på lets dance idag igen, reprisen. haha guuud vad en person irriterar mig där. tror jag inte är ensam om den åsikten faktiskt. mohhahah.
skriver mer senare. PUSS

daggmask

idag är de en sån där konstig dag. jag vet varken ut eller in. palliiisch niischht!!!!!!!!! bara så ni vet.
fan vad jag ska chilla idag. bara för de är lördag idag ska jag trycka i mig en chipspåse och massa dippa.

trött som ett djur idag. crown igår var väl okej, ingen superduperrrrr kväll iaf, men de funkade. tungt att ta farväl av sassi som åker till USA igen imorgon. uusch, de suger att du ska åka. behöver dig här hemma min älskling.


och du kan väl köra upp nåt i röveen...snälla?!??

tjaobellaa.

new boots


inhandlade ett par nya svarta stövlar idag. och det behövdes verkligen med tanke på
att mina andra är helt söndriga överallt. mycket nöjd med köpet måste jag säga.

ikväll blir det middag på santa lucia med alla brudar, sedan utgång! hoppas på en trevlig kväll.

be proud of yourself

kom precis och tänka på en sak. jag är så jävla trött på alla som hela tiden klagar på sig själva,

"ååhh vad jag är tjock"
"fan va fet min mage har blivit"
"jag hatar mina lår"
"fan jag har fått celuliter på min rumpa"
"gud vilken dubbelhaka jag fått"
"mina armar är sååå himla tjocka"

alltså ärligt talat, varför inte vara nöjd med hur du ser ut? och om du inte är det, nä säg förfan inte de till alla andra då, gör någonting åt det istället. jag är sååå himla trött på allas tjat om sånt hela tiden. tänk på dom som verkligen är tjocka, undra hur dom känner sig när ni som är smala som pinnar sitter och trycker i er själva att ni är tjocka?! gud. jag tycker bara man kan acceptera sig själv som man ser ut. alla är vi lika mycket värda hur vi än ser ut. och var stolt över den du är, för det borde du vara!

my destiny

en väldigt blandad dag idag måste jag säga. fixat med min aupair ansökan i stort sett hela dagen. en jävla massa saker som ska fixas för att kunna åka iväg. inte nog med att jag ska fylla i typ hundra sidor om bara själva ansökan, sedan ska jag skicka iväg referenser också som bevis på att jag har erfarenhet för det jag ska syssla med i USA. det mesta är snart fixat iaf, sen är det bara intervjun som återstår och sedan kan allting sätta igång:) jag bara längtar mer och mer för varje dag.

satt och chillade på espresso house en stund denna fina afton med låjsan, med en kaffe latte i handen, himlans gott såhär i vinterkylan. åkte sedan vidare hem till henne för att kolla film på trean "matte söker husse" hyfsat bra film endå.

inte ätit nåååågot skit idag, stolt över mig själv måste jag tillägga. eller ja, om man räknar dippa till grönsaker så räknas de men jag tycker att grönsakerna övervägde så jag tar det som att det blev en fetfri dag. fett nice. och detta ska hålla i sig nu...jaa..fram till sommaren är det tänkt. men vafan, nånting då och då skadar ju inte. lite fett här och där måste man ju få i sig ibland. annars överlever man inte, åtminstonde inte jag.

sov gott allihopa, för det ska iaf jag göra!


sweet



i loooove this jacket. fettt snygg!!

och dessa skorna ska jag fan ha en vacker dag. om det så ska dröja ett år eller två.

rekord

kul att besökarna ökar hela tiden, nytt rekord idag faktiskt, 100 besökare, härligt faktiskt.
ingen hög siffra precis men alltid en bra början med tanke på att bloggen bara funnits med i lite mer än två veckor:) fortsätt läsa alla godingar.

yeah

CONFUSED AGAIN?


träningsdax igen

30 min på rullband och 30 min nere på gymmet, det är vad min träning bestod av idag. fyfan, helt döööd nu. körde armar och mage på gymmet och jag kan ju bara tillägga att mina armar kommer vara förlamade imorgon. haha fast skönt som fan med träning igen. nu jävlar är det hård träning som gäller fram till sommaren, då jag ska ha nått mitt mål. och från och med nu ska jag inte äta chips och sånt skit, kommer bli svårt men det ska jag nog klara. träning fyra gånger i veckan är de som gäller nu. härlig inställning emz, yeeah! duschen nu sen hem till linie förmodligen. godkväll gott folk.

the hills


the hills - the perfekt life

januarimys

igår var jag nådigt trött när jag vaknade. blev väckt av mamma vid 12 och fick då en väldigt god frukost. gjorde vid mig och drog sedan hem till j för att sedan dra vidare till skånecupen med han och tobbe. mycket trevligt måste jag säga.
hem till j sen igen och glodde på tv och flummade. ovanligt kul haha! kvällen spenderade jag hemma hos låjs med loppan och steffie. massa tjejsnack, skratt, kräng och bara massa mys. en efterlängtad kväll.  

riktigt vinterväder idag, soligt och lite frost och snö lite överallt. vill bara iväg och åka skidor nu, men de blir inget sånt de här året tyvärr. den här dagen ser jag inte fram emot, har förmodligen fått urinvägsinfektion, mindre kul. så det blir att stanna hemma idag, förmodligen träna ikväll, för de behövs veeerkligen!!


shopping

shoppat idag för första gången på jääävligt länge kan jag säga. stack till valen i trellehulla med mammsi. handlade två par chinos, ett par svarta och ett par beiga och så handlade jag en hallonröd kofta. mycket tjusigt och mycket nöjd.
och sedan hittade jag ett par svarta stövlar, men fel storlek såklart. så jag hoppas dom rear dom snart och jag hittar rätt storlek, då inhandlas dom med en gång!!
ikväll ska jag nog hem till min lilla choulle och myspysa. tjingeeeling tingeliiing.

jag kan inte fatta att jag fyller 20 år om exakt två veckor idag. fan va tiden går. fyllde ju nyss 15? jaja whatevaaah. systemet står högst upp på listan den dagen haha fan va jag ska handla. överstolt kommer jag känna mig. och sen kommer man ju få bli langare till alla, kulkul NOT. ni får vänta tills ni också fyller 20 vettja;)

lauren conrad "LC"


fyfan vad jag avgudar denna kvinnan. har aldrig sett en snyggare brud i hela mitt liv.
det är så jäääääääädra fuskigt att hon kan vara så fucking snygg!!!!!!!! i'm jealous.

wiie

helgen slut och en ny vecka att se fram emot. imorgon börjar träningen på allvar. riktigt niisssss.

igår var vi alla tjejer hemma hos loppan med hennes tjejer och lite andra. mycket trevligt faktiskt. längesen jag hade så mycket överskottsenergi med låtcholajsen, lika funny varje gång!!!!!!!!!! och idag har jag varit på skånecupen och tittat på fotboll, skoj det med. ikväll blir det nog hem till j och mysa, aldrig fel. pallar inte skriva mer idag..inget vettigt att skriva.
så bajbaj alla roliga, tråkiga, fula, snygga, tjocka, smala, korkade, smarta och ja..alla trevliga filurer. hhöhöhö!


me and my wonderful girls


låjs and emz


me och kusse



home alone



sovit nästan 12 timmar inatt, jääävligt skönt måste jag säga. känner mig pigg nu när det börjar bli kväll. endå rätt härligt, speciellt när man är ensam hemma med. städat rummet idag igen, vilket jag snart gör varje dag, snyft.
ätit makaroner med tomatsås och massooor med vitlök två gånger idag. det är ju bara såå gott så jag var ju tvungen att laga det två gånger. sen har jag stått i duschen med samma låt på repeat ungefär sudär 20 ggr kanske. fast jag tröttnar aldrig på den låten eftersom det är en christmaslåt.
somsagt, ensam hemma hela kvällen, helt wooonderbart tycker jag. ska väl bara ligga och gotta mig i soffan med massa mys, och förhoppningsvis kommer j förbi sen också, ännu mer mys! trevlig helg alla underbaringar:)

nyår 08/09

fan vilken lyckad kväll det var igår. mötte upp alla snygga brudar hemma hos sassi där det bjöds på välkomstbål och lite snacks. värdinnorna sassi och linie var i full gång med maten medans det fotades hit och dit. sofie som hade köpt en systemkamera skulle såklart vara i full fart med den hela tiden, det var niiice;) till mat serverades det fläskfilé, potatisgrattäng, sås och såklart sallad. mätt som man var skulle jag ju självklart ta upp en portion till, baaara för det var så himla gott. men, det blev ju negativt sedan när efterrätten skulle fram, då orkade jag knappt någonting alls. kanske iofs bra på ett sätt, fast mest dåligt.
folket började ploppa in en efter en vid halv 11 tiden(?) och när alla kommit en bra bit in på drickandet plockade vi fram twister. de kan man aldrig få för mycket av när man festar. vid 12 slaget gick vi ut och kollade på raketerna, pussades, fotade, skrek, drack champagne och ja, det mesta man brukar göra på nyår. det fortsatte att festas inomhus igen därefter och det verkade som natten skulle bli lång. själv fick man nog i sig lite för mycket och däckade en 20 min uppe på sassis matta på hennes rum. det var helt okej faktiskt. men där kändes det som kvällen var slut och allt hade varit så himla lyckat. natten spenderades hos j,
mycket trevligt. gick upp från sängen idag kl halv 5, endå helt okej.
ikväll blir det bara massa one tree hill och kanske chips och dippa om jag orkar åka och handla. soffan kallar som fan nu så hejdå gott folk. och gott nytt år!


RSS 2.0