gott nytt år

nyår idag. kommer blir den galnaste kvällen år 2008.
vill bara önska alla ett riktigt gott nytt år. och take it eaaaaasy
så ni inte får fingrarna avsmällda av alla raketer.
HAPPY NEW YEAR SWEDEN!!!!


bild från nyår 07/08

good music

  • akon - beautiful
  • ne-you - mad
  • simple plan - save you
  • the killers - human
  • the all american rejects - it ends tonight
  • secondhand serenade - like a knife

feeeeedebra låtar!! ladda ner dom. ni kommer inte bli besvikna, i promise!


en måndag



måndag idag igen. de är ju hemskt rent vad veckorna går fort. snart en vecka sedan det var julafton när det kändes som det var igår ungefär. jaja whatevaaah, jag lever vidare som tur är.
idag har jag stekt i solariet, måste hinna få lite färg nu till nyår. man är ju vitare än en krita just nu. och jag gillar ju inte att vara vit, och då passar solariet alldeles utmärkt. det blir samma sak imorgon igen, fett schöönt.

stack till ystad med plastfassan sen och kollade en handbollsmatch. och självklart forlorar de laget jag hejar på. man blir ju inte precis förvånad. fan vad kul handboll är. jag ångrar som fan att jag slutade på de för några år sen.

sitter och smaskar på en påse popcorn nu, men efter nyår är det slut på allt sånt skit och då är det träning fyra gånger i veckan som gäller plus nyttig mat. och nu ska jag sätta mig framför tvn och kolla one tree hill, man kan ju aldrig få nog av det programmet. tjaråå!!

man mår som man förtjänar

fan vilken bra kväll igen. jag älskar bra kvällar där allt känns perfekt.
förfest här hemma med steffie, loppan och johanna. svinmysigt. söp, snacka skit och sjöng singstar as usual. och loppan, du var väl endå bäst eller;) hahah auuw! därefter bar det av mot crown, och full som man var skulle jag såklart ha mina höga skor, gick bättre än väntat faktiskt. FÖRUTOM den sista timmen, ack ack vad ont jag hade i mina fötter, men de var de fan värt. proppat med folk och väldigt trevligt. massa dans och trevliga människor. en förvånadsvärd bra kväll. 

idag mår man ju då inte allt för bra. bakfylla är fan inte att leka med. huvet snurrar som jag vet inte vad och magen skriker åt alla håll. så nu blir det bkmat med linie, faaaaan va pulit.

ikväll blir det singstar och massa trevligheter hemma hos johanna:)

rock this party

igår var det gäster hemma hos familjen fredriksson och nilsson. massa god mat, julklappsutdelning, julklappsleken och slutligen singstar i tre timmar. och vem vann flest gånger om inte emz;) så jävla grym..höhöhöö!
idag blir det utgång till crown med steffie, sofie och louise. förfest hos emz med ännu mer singstar och massa festligheter!
have a nice evening and let the party rock.

david archuleta, you roooooock!!


ännu en jul"afton"

annan dag jul idag, vilket betyder ännu lite julfirande här hemma ikväll. tre julaftonar på rad, inte helt fel de.
en annan är ju väldigt trött idag med tanke på att jag somnade halv 6 i morse. berodde på en viss person, men det gör inget, för mysigt hade vi:)

städning idag igen, att man aldrig kan hålla i ordning på sitt rum, då hade man fan sluppit att städa. men så duktig är jag tyvärr inte. fan vad jag älskar mitt singstar, sjungit hela morgonen idag haha. nästan proffs nu;) hooooostttt eller intee.
love my life right now. fem dagar kvar tills det är nyår, längtar något enormt.
hojjjj!

julafton

ja, då var detta årets julafton över. jag har haft en helt underbart mysig dag hemma med familjen.
mat, must, musik, spel, skratt, julklappsöppning, kalle anka, julgodis och ja. gud vad man käkar mycket på julafton. känns fan som jag gått upp minst 10 kilo, men jag hoppas dock att bara är som det känns.
denna dagen går alltid så himla fort, lite tråkigt för man hinner knappt njuta. fått en massa fina klappar.
singstar + playstation, parfym, pengar, kläder, underkläder, skor, presentkort, massage, one tree hill box, accessoarer och ja, lite andra småprylar. blev så nöjd som jag kunde bli. fick i stort sett allt jag önskat mig, helt perfekt.
det enda som saknades var snön, men de var inte direkt nån chock att inte få någon snö eftersom vi i stort sett aldrig får de, det hade snarare blivit en chock om vi nu fått nån snö. men nä, självklart inte.
hoppas ni haft en lika bra julafton som jag. nästa event man längtar till nu är ju nyår, de kommer bli galet.
nu kallar bingen, puss emz.


vår fina julgran


klapparna


eemz

jul jul jul

impulskväll igår. det blev etage med steffie och becci där vi sedan möttes upp av nathalie. haha trodde fan natta hade gått på nåt för jävlar va de söps hela kvällen för henne. men kul var det iaf.

ja då är det redan lillejulafton idag, dan före dopparedan. fan vad snabbt december har gått.
var och lämnade julklappar till mina små kusinbarn filippa och emilia idag, sedan följde filippa med hem till oss. så vi har bakat knäck, ätit godis, målat naglarna, badat och haft riktigt julmys hela dagen:)
ikväll bär det av till shake. trevligt att träffa alla såhär innan julafton.
GUD VAD JAG ÄLSKAR JULEN!!!!! och god jul på er alla.


                                             min lilla gullunge

dan före dan före dan före dopparedan

precis tittat på heartbreak hotel. den sjukaste filmen som gjorts haha. silka sjuka kvinnor som är med där. det är fan så det ska vara, man ska gå ut och roa sig så länge man kan, oavsett ålder.

idag föll äntligen granen och tomtelandet på plats. och båda två gjordes utav mig, stolt som jag är. granen blev så grann så och tomtelandet blev lika fint som det brukar även om det ser olika ut från varje år som går.
stack en sväng till kyrkan också för att kolla en julkonsert, sämre än förväntat. dryga sånger och allmänt trist. en väldigt besviken emz.
becci fyller hela 19 år idag, så nu är även hon lika gammal som vi andra. STORT grattis din sötboll:)

nu känner jag faktiskt att julkänslan börjar komma tillbaka igen..och hur bra är inte de dåå? himlans underbart.
druckit julmust, käkat lite julgodis och haft julmys hela dagen. i löööv it. och det är även dan före dan före dan före dopparedan. 
det enda som saknas nu är min förbaskade pälsmössa, men den SKA försöka hittas och inhandlas imorgon!
nattinatt.


lauren conrad


SNYGGARE BRUD FÅR MAN LETA EFTER!!

sassi is home

sassiiiiiiii är HEMMA!!! äntligeeen. guuuud som jag saknat dig mitt hjärta. känns skönt att ha dig hemma igen<3 LOVE U.


trött och sliten och ja..jul?

                                   

tack allihopa för en trevlig kväll igår. och extra tack till emmie och mia som stod för arrangemanget. jättegod mat, trevligt folk och ja, en helbra kväll helt enkelt. idag mår man ju som man förtjänar. TUR jag satte ner glaset i tid och inte tog dom där sista klunkarna. då hade denna dagen blivit ett helvete:)
städa idag...mmm jaaa guud vad kul, längtar verkligen. OCH sätta upp alla jultomtar och allt vad de är. och då ska jag bannemig få tillbaka min julkänsla. men liksom, FYRA DAGAR TILL JULAFTON? var fan är granen och tomtelandet. jaa det kommer väl imorgon, när det bara är treeeeeeee dagar kvar. vafan, sega familjen eller vad.
jag får väl ta mig en liten tupplur nu och sedan börja stä......ja jag orkar inte säga hela ordet för de gör mig bara på dåligt humör. HEJ SVEJ LINGONPASTEEEEJ. kul..? not.

STRESS

                                                

STRESS STRESS STRESS! fan vad jag hatar att stressa och jäkta med saker och ting. det känns jag har en miljon saker att göra just nu. vanligtvis brukar jag knappt ha något att göra och nu plötsligt kommer allt på en och samma gång.
det är en stor dag imorgon, emmies och mias 19 årsfest med 80 talstema. och kläder ska fixas, presenter ska handlas, det ska städas och röjas undan med saker och göra bål och fixa musik och det ena och det andra. ARHHH!!! jaa det är som vanligt, man är ute i sista sekund med allting. skärp dig emz!
men det kommer nog bli en fruktansvärd minnesvärd och rolig kväll i hope. har inte tid att skriva mer idag. måste FIXA än en gång hähähää. hojjj.

mys hos emmie

onsdag idag, lill-lördag som man brukar säga. känns hur bra som helst. mitt liv är wooonderbart för tillfället.
malmöstad idag och handlat julklapp till syster. och så skulle jag försöka få tag på min pälsmössa, men nää såklart slut överallt. aarhhhh..ska de vara så svårt att hitta en jävla mössa!

ikväll ska jag hem till emmie och mysa. laga middag, dricka smoothie och ha massa mys:) och imorgon drar vi nog in till lilla torg för lite skridskoåkning. då skulle jag behövt min pälsmössa. blääää på alla affärer som inte har någon sån.

the killers - human, faaannn vilken bra låt!! min favvolåt för tillfället. schööön den!

och julkänslan? var fan har den tagit vägen. jag som hade julkänsla redan i början av november, och nu är den bara borta. kanske var som mamma sa endå, jag började för
tidigt:( men endååååå vafaan! det är julafton om en vecka. vart har liksom december tagit vägen? hereguud så fort tiden går, man hinner ju knappt med ena dagen förräns nästa dag redan är kommen. LÄBBIGT. nåväl, julkänslan SKA komma, om jag så ska sätta upp tomtar exakt överallt i huset.
              

att börja blogga

jahapp, då har man äntligen skaffat sig en blogg efter alla om och men. vet dock inte riktigt om detta är min grej, men vi får väl göra ett gott försök:)
tydligen har det varit ett jordskalv inatt. tur att inte jag vaknade, då hade jag nog fått hjärtattack typ. sånt tror man bara ska hända i dom så kallade "fattiga" länderna längre ner. men så händer det i sverige, ganska sjukt och obehagligt tycker jag.
igår träffade jag min kära fader i stan, vi handlade världens bästa julklapp till mig. vääärldens finaste skor, och det blir mina nyårsskor. ååh i love them, kan inte vänta tills jag får använda dom!
idag ska jag träna och sen ikväll ska jag till håslövs kyrka och titta på min syster och hennes klass när dom ska ha julkonsert. ska bli himla mysigt såhär i vinterkylan. 



min fina julklapp!

                         

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0