I wanna go all the way

Sorry för dåligt utdate igår och idag. Har inte hänt så jättemycket som gjort att jag inte har orkat skriva. Har legat med kramp i magen nästan hela dan idag, så har inte gjort nåt vettigt. Dock har jag blivit beroende av nya Paradise Hotel Danmark haha. Snart kollat alla avsnitt på två dagar. Det är illa när man väl sätter igång, det går inte att sluta.
Uppdaterar mer imorgon fina ni!


wanna grow to the shy where it's beautiful

Alltså vilken ljuvlig dag det har varit idag. Strålande sol precis hela dagen och ungefär 30 grader!? Mer kan man ju inte begära. Så jag har spenderat dagen i solen med syster. Dock orkade vi inte ta oss ner till stranden, även om det endast tar 5 min att gå haha. Lat?!


Bild från Spanien. Vill redan tillbaka.

I'm forever keeping my angel close

Jävlar vilken varm dag det varit idag. 26 grader, hujeda mig! Dog av svett i trädgården haha alldeles för varmt. Det blir stranden imorgon om vädret fortsätter såhär. Men jag älskar det!

Precis käkat tacos med syrran och nu ska jag snart bege mig hem till Annicka och klippa henne. Efter det blir det nog bara myskväll i det fina sommarvädret.


We don't sleep when the sun goes down

Det blev visst en hel del bilder i fredags så jag haha. Men tusan vad kul vi hade. Lekte massa lekar, skrattade, klädde midsommarstången, drack alldeles för mycket sprit haha, dansade och alla var så glada, trots att vi inte hade jättetur med vädret. Men regnet slapp vi som tur var!
















































those words, they never go away

Tänkte visa lite bilder från min mammas och hennes mans bröllop i onsdags. Det var absolut inget stort kyrkobröllop eller så, utan dom körde det enkelt, i Rådhuset i Skanör tillsammans med familjen. Sen stack vi vidare in till Malmö och åt en trerättersmiddag. Riktigt mysigt. Och vi hade sån tur med vädret.















I have never felt like this before

Helloooooo! Jag har inte haft tid att blogga dom senaste dagarna, så därför har bloggen uteblivit. Men jag har en jäkla massa bilder att visa både från i onsdags när mamma och Mats äntligen gifte sig, och bilder från igår på självaste midsommarafton. Lägger kanske upp något ikväll om jag har ork, annars lovar jag er bilder imorgon:)
Hoppas ni hade en lika bra midsommar som jag.


Vårt fina mästerverk från igår!

so we dance, and we laugh, and we touch

Halloj!
Då var två klippningar avklarade för dagen, och en återstår. Efter det blir de en lugn kväll faktiskt. Inget jätteroligt väder heller så kan vara skönt att bara koppla av.
Imorgon händer det lite andra grejer. Som jag berättar mer om imorgon. En fullspäckad dag blir det iallafall.


You turned out to be the best thing I never had

Valde att ta en rejäl sovmorgon imorse. Otroligt skönt. Ätit god frukost och varit nere och solat nu. Har tre klippningar inbokade idag. Så ska snart ta cykeln bort till kusinen.



Skänker alla mina tankar till en tjej vid namn Malin från Trelleborg som idag lämnade oss. Kan inte ens föreställa mig hur hemskt det måste vara för hennes familj, och framförallt för hennes tvillingsyster. Vila i frid Malin, du har varit en enorm kämpe, glöm aldrig det!

Light as a feather, I'm carefree

Fick hem mina två clutches förra veckan. En blå och en röd. Perfekta till sommaren.


Weight of the world tries to hold us down

Var så fruktansvärt trött när jag vaknade imorse. Jag gick upp tio, men hade kunnat sova till tolv hur lätt som helst.
MEN, eftersom jag hade kunder inbokade idag så var det bara att stiga upp. Har slingat och klippt min morbros fru och nu precis har jag klippt min mosters man. Och ikväll blir det tredje klippningen för dagen på självaste mamma. Det är så kul att ha mycket att göra. Älskar det!


Bild från españa.

Free as a spirit on a journey of hope

Jobbat och slitit hela dagen lång. Och nu börjar faktiskt vädret bli fint. Underbart!
Ikväll blir det mys med Tove. Vi ska försöka få tag på dom där jävla p&l biljetterna. Må Gud vara med oss ikväll haha. Åh, jag vill så gärna dit. Att man alltid ska vara ute i sista sekund.


Fina fashiontoast.

The sky is the limit and I just wanna flow

Godkväll. Idag har jag jobbat hela dagen och ikväll har jag umgåtts med fina tjejer hemma hos Fiie. Haft ostkväll och bara myst sönder. Ska jobba imorgon igen, så jag kände att det var bäst att ta det lugnt. Kan vara rätt skönt att slippa vara bakis imorgon också. Sparar mig till midsommar!

Nu tänkte jag gå och lägga mig. Klockan är visst redan ett. Så godnatt på er.


Thank God I found the good in goodbye

Orkade inte lägga in alla bilder, men här får ni några till iallafall.
Kan inget annat än längta tillbaka när jag kollar igenom bilderna. Älskar Fuengirola, och jag älskar vår lägenhet. Som tur är, är det inte sista gången men är där iallafall, och det är en skön känsla!


På sista bilden ser ni vår lägenhet. Har försökt rita pilar så man ser på ett ungefär. Där är tre pilar pga att terassen är tresidig. Helt underbart är den!



















I bet it sucks to be you right now

Har haft en helt underbar resa i Spanien. Njutit, solat, badat, druckit vin, skrattat, ätit god mat och bara haft det så jäkla bra. Det känns väldigt trist att vara hemma igen faktiskt. Mår så bra av att vara någon annanstans. Att bara kunna koppla av och inte tänka på verkligheten.

Bjuder på lite bilder från resan. Resten lägger jag in imorgon!
















What goes around comes back around

När jag kom hem igår möttes jag av två otroligt fina earcuffs som jag beställt hos Rebecca.
http://detailsbyrebfre.blogg.se, där kan ni beställa om ni också vill ha fina smycken i sommar!




everything was just a dream

JAG ÄR HEMMA! Uppdaterar inom kort med både bilder och text.

Oh baby I bet sucks to be you right now

Tänkte bara slänga in en bild på aftonfrisyren jag gjorde på mamma på examen.
Blev väldigt nöjd med den faktiskt.


Lord knows that it would take another place

En väldigt suddig bild men den får duga.

Nu har jag förhoppningsvis kommit ner till lägenheten i Spanien, spenderat en dag på stranden, ätit god mat och njutit. Hoppas allt är lika bra med er där hemma!



you turned out to be the best thing I never had

Bjussar på några bilder från vår examensfest. Har aldrig någonsin haft en mer underbar klass än denna. Alla har varit så jäkla godhjärtade och vi har trivts så bra tillsammans. Det kommer verkligen bli tufft att leva varje dag utan er nu. Och alla fina lärare, som lärt oss allting under dessa månaderna. Inte visste jag att så fina lärare fanns. För fy sjutton vad kul vi haft. Hoppas att vi alla ses snart igen, men det tvivlar jag inte på!


















You showed your ass and I saw the real you

Väskan är färdigpackad och jag är så redo man bara kan bli. Nu drar vi till Spanien. Blir förmodligen ingen bloggning där nere, men ska göra mitt bästa för att försöka slänga in ett och annat inlägg.
Ses om en vecka!


I thought, that you did everything right

I lördags var det somsagt examensfest. Hade en otroligt bra kväll med mina fina flickor. Fick fina presenter, vi åt massa god mat, skrattade, drack vin och hade det underbart.

Idag har jag stekt på stranden med Becca. Blåste nåt fruktansvärt så efter två timmar pallade vi inte mer. Men herrejävlar vad solen måste ha tagit?! Ser mest ut som en stekt tomat nu haha.
Håller för tillfället på att packa det sista, eftersom imorgon drar jag och Fiie äntligen till Spanien. Ska bli så fruktansvärt skönt att komma iväg.

Hör av mig om en stund igen. Puss!
















so take me away

Hade en otroligt bra examensfest med mina pinglor igår. Visar lite bilder senare för nu ska jag sola vidare!

it's amazing how can speak right to my heart

Har haft en underbar dag. Varit på jobb i endast tre timmar, det är inte varje dag man får sluta tidigare. Och vad kunde varit bättre än att det varit strålande sol idag igen.
Evelina har varit besök för att bli klippt och efter det lagade jag himmelsk god mat. Det är så skönt att vara ensam hemma alltså. Nu ska jag unna mig lite ost och kex och titta BB.

Imorgon har jag en klippning inbokad och sen ska jag förhoppningsvis hinna med att njuta av solen en stund också.
Och om bara fem dagar åker jag och Fiie till Spanien. Livet är rätt bra just nu!


Glömt visa bild på hur mitt hår såg ut när de precis var nyfärgat. Silvergrått haha. Tack och lov har färgen släppt en del redan och nu älskar jag min hårfärg!

when I wake up I know that you’re still here with me

Idag har det varit ännu en dag med strålande solsken. Hur underbart!? Men, det kunde jag inte utnyttja eftersom jag skulle följa med Becca till frissan. Det blev dredds i hela håret och det blev SÅ coolt. Vågat gjort måste jag säga. Åtta timmar hos frissan är inget jag själv skulle palla.

Ikväll har jag myskväll med mig själv. Popcorn, godis och cola och snart börjar BB. Kan ju inte bli så mycket bättre.


Invigde nya linnet och väskan idag! Love it.

RSS 2.0