Hej svej i lingonskogen. Har verkligen int...

Hej svej i lingonskogen. Har verkligen inte hunnit uppa nu i helgen, har haft så galet mycket att fixa. Men nuuuu är det nära. Om sex timmar är vi på väg till flygplatsen och om nio timmar sitter vi på flyget. Kan ju faktiskt inte klaga! Helt jävla underbart ska det bli. Sola, bada, slappa, äta gott, shoppa, mysa och bara njuta. Så vi ses och hörs nästa vecka, om jag inte dvs uppar något där nere, det får vi helt enkelt se. Sköt om er alla fina människor. Massa pussar till er! :)


you can't have my heart forever

FATTA ATT JAG ÄR LEDIG I 11 DAGAR NU. OCH FATTA ATT JAG ÅKER TILL SPANIEN PÅ SÖNDAGNATT.
Hur jävla underbart är inte det då. I'm in heaven TYP. Nä men fyfan vad gött det ska bli att åka. Och fyfan vad jag har tjatat om detta länge haha. Ni lär ogilla mig starkt nu.

Nu ska jag käka middag och sen ska jag hem till bästa Sassi och dricka vin med några andra godingar. Kameran följer självklart med så vi hörs imorgon med massa bilder.
Ha en superbra fredag alla finisar.


Så jävla nice väder igår. Satt ute på lunc...

img_0078 (MMS)

Så jävla nice väder igår. Satt ute på lunchen och de va så jävla gött! Mådde dock jävligt dåligt på kvällen. Proppade i mig för mycket läkerol på jobb så min mage var ingen höjdare.  Sitter nu på jobb och käkar lunch, och när klockan är sex är jag ledig i elva dagar. Hur jäkla skönt på en skala. Har massa kul att fixa i helgen. Det gillar vi! Peace!


so I'll go, but I know, I'll think of you every step of the way


En retard bild men whatever.

Nu ska jag sova hårt som fän. Ska upp och jogga imorgon innan jobb. Lycka till säger jag.

It's funny how things change cause now I see


Varför lyckas Klingen alltid? Jag vill också.


Nu ska jag poppa popcorn och titta på Sandhamn och tycka synd om mig själv. Är irriterad på allt och alla. Varför vet jag dock inte. Vill bort härifrån NU...

But you're only taking and not giving anymore



Kände att det fick bli en uppdatering till då jag varit så kass dom senaste dagarna.
Hoppas ni alla har en bra onsdagskväll. :)

I never understood you when you'd say, wanted me to meet you halfway



Fullkomligt död idag efter jobb. Men nu är det äntligen BARA två jobbdagar kvar och fem dagar tills vi sticker till värmen. Fytusan säger jag bara. Har nog aldrig någonsin längtat såhär mycket till en resa. Det lär ni också ha märkt haha. Fan vad jag tjatat om detta!

Blir tidig läggdags idag. Funderar dock på att poppa lite popcorn eller nåt annat gott. Kan jag behöva. (eller inte)

we got a problem, baby I can't lie



ARhhh idag har jag en dålig dag. En sån där dag när de känns som man inte har ett enda snyggt klädesplagg som passar ihop med ett annat. Och en sån där dag när håret vill leva sitt eget liv och inte göra som jag vill. Och en sån där dag när jag känner mig blek som ett spöke och fet som en gris. Vad jag än tar på mig så blir det inte bra. BLÖ!

Någon mer som brukar ha sånna här dagar?

JAG VILL HA SOMMAR Så MAN KAN KLÄ SIG HUR MAN VILL!

don't know why I'm still afraid



Trött som en jude idag fast jag endå nästan sovit tolv timmar.
Har iallafall precis duschat och ska slänga i mig lite mat. Jävla bajs att det inte är fint väder idag. Jag som ville sitta ute och sola eftersom jag är ledig idag. Men jag får väl hitta på något annat då.

Hoj så länge!

he took the midnight train, going anywhere
















Jag var så trött igår så det var därför bilderna inte kom upp. Men här får ni några bilder från lördagen.
En kalasbra kväll!

the time is going too fast




En förbaskat bra kväll igår. Fan vad jag gillar mina blommor. Har alltid så jäkla kul med. Och till dig Elna, ett STORT tack för en superkväll. Idag är jag seg och död. Härligt värre.
Längesen jag skrattade så mycket haha. Du är rolig du Cattis!

EN vecka tills vi åker. Åh det kommer bli så underbart. Där ska bli riktigt varmt denna veckan, så jag hoppas på lika varmt veckan därpå. LÄNGTA!!!!!!

Tänkte strax lägga upp lite bilder från gårdagen. Så stanna kvar vettja.

this ain't goodbye this is just where love goes



Jävligt underbart med sovmorgon. Vaknade klockan tolv och har precis duschat. Ska in till stan om en stund, fixa naglarna och se om jag hittar något jag kan ha på mig ikväll. Ska nämligen på 20 årsfest. Men vädret lockar ju fan inte. Varför ska de regna hela tiden???????????

Hörs sen allesammans.

i'm dancing with tears in my eyes




Sitter deckad framför tvn och har så jävlans tråkigt. Tittar på dessa otroligt underbara bilder och längtar ihjäl mig till sommaren då man kan gå runt såhär. Helt fantastiskt juvligt ju.


Förlåt för mitt eländiga tjat men om tio dagar åker vi hihi. (nio imorgon)

i just can't get you off my mind

Jag var bara tvungen att se Bella Tyra show där Kissie medverkade igår. Alltså omg säger jag. Hur kan man vara så rubbad? Okej att man spelar en annan karaktär i sin blogg, men hur kan man ha mage att vara så jäkla dum och elak mot andra. Jag kan inte förstå det.
Hennes dåliga bortförklaringar till allt märktes bara att hon var så oerhört nervös och inte hade något bra svar på deras frågor. Pinsamt värre. Är jävligt glad att jag inte är i hennes kläder.


Nåväl. Blev en lugn kväll hemma endå trots allt. Blir röj imorgon, så behövde ta det lugnt idag.


maybe I need some rehad, or maybe I need some sleep


Bjussar på en bild från 2008 på mig och Becca. Sjuuuuuukt olik!

Precis krängt mat med syrran. Kött, pommes, beasås och svamp. Hur jävla gott då! Sitter och gluttar lite Talang nu och ska snart hem till Sassi och dricka vin och mysa. Puss på det.

Trevlig fredag allesammans.


your love is my drug




GE MIG SOMMAR NU DÅ!

just give it to me baby in my head right now



Jag fick ledigt idag från jobb. Otroligt skönt att få sova ut. Har dock varit full rulle hela dagen. Varit på Entré med syrran och shoppat. Vilket jag INTE skulle. Men det är fan omöjligt att vara i stan utan att köpa något.
Fick iallafall med mig två par sandaler och ett par cykelshorts. SUPERNÖJD med köpen. Och inte nog med det så fick jag hem ett par shorts igår som jag hade beställt. Apsnygga verkligen. Så nu är jag fullt redo inför resan.

Ikväll ska jag träffa min efterlängtade Sassi som kom hem från USA igår. Och imorgon ska jag jobba, men sen är jag ledig i tre dagar. Helt underbart.

Uppdaterar igen lite senare, med bilder på mina köp! Pussdå.

baby baby you're the world to me


GRYMT galet sugen på dessa underbara skor.

Äntligen hemma från jobb. Fick till och med sluta en timme tidigare idag. Inte ett mög att göra idag. Inget folk. Hur tråkigt som helst. Imorgon är jag kanske ledig, eller så ska jag jobba. Det får jag veta imorgonbitti. (hoppas på ledighet, men behöver endå pengarna)
Fy bubblan vad regnet har öst ner idag. Helt galet. Och mina päron är i värmen nu. Hur fuskigt?
Är sugen på slabbmat idag, så funderar på att dra upp till BK och handla, eller kanske pizza...


i'm overboard, and I need your love



Jobbat hela dagen lång. Tio timmar, inte dåligt det. Blir samma sak imorgon igen, fast då "bara" nio timmar.
Nu ska jag äta mat. Haha det känns som det är det enda jag skriver om på bloggen. Mat och jobb. Men ja, är det så mina dagar ser ut så finns det inte så mycket annat att skriva haha.

Imorgon drar mina päron till Spanien, gissa om jag är avis. Men om 13 dagar drar vi, så jävla gött!


This ain't goodbye it's not where our story ends





Var ute och gick en lång runda med Alex innan i det supermysiga vädret. Stannade och tog en glass också.
Hur mysigt som helst. Nu har jag precis tryckt i mig mat och sitter och kollar Top model med sis.

Imorgon ska jag jobba igen, jag orkar inte...


we were waiting for our time



Vill passa på att berömma denna extremt snygga brud vid namn Angelica.
Helt sjukt galet snygga outfits varendaste dag, och att hon är i Rom och spenderar sina dagar gör det inte sämre heller.
En sjukt skön brud, med grymma outfits, massa bra bilder och ett stort utbud av kläder och inspiration.
YOU GO GIRL!

http://angelicablick.se/

that's who I am


PS. Saknar min lugg!

Nu ska jag dra till stan och fixa pass med min älskling. Har massa bilder att bjussa på sen när jag kommer hem så hoppas ni kikar in här en sväng då.
Puss på er så länge!

for better for worse, I got you


HAHA hittade denna fula bilden på facebook. Jävligt rolig kväll må jag säga.

when did your heart go missing



IDAG ÄR DET SOL! Jaaaaaaaaaaaaaaaa äntligen. Jag är glad. Jag tror det är fler som är glada.
Och idag är det endast TVÅ veckor tills vi är i Spanien. Helt jäkla underbart. Och lägenheten är klar, det känns ännu bättre.

Jag ska in till stan och fixa pass idag. Mindre kul men det är sånt som man måste göra. Ska fan vara ute hela dagen, sol är nog fan det bästa som finns!


It feels like we've been out at sea



ÄNTLIGEN är sex dagars jobb avklarat! Så jädrans skönt. Idag ska jag chilla som aldrig förr. Och imorgon får jag äntligen sova ut. Waaanderbart.

Precis kägat mat och nu ska jag hoppa in i duschen, men innan det så tänkte jag lägga upp bilder från fredagens bravader. Var nämligen ute och käkade och bowlade med jobb. Riktigt kul!

oh everytime I close my eyes



Jag är supernöjd!

i wanna be a billionaire, so fucking bad



Alltså vad fan är detta för väder helt ärligt. Åtta grader och det känns som det är vinter igen. Blåser som aldrig förr och är så jäkla ruggigt kallt. Jag blir så arg, det var ju vår förra veckan.

Men jag är glad endå faktiskt. För jag fick hem båda mina två bikinisar som jag beställt. Så himla fina. Dessvärre var den ena överdelen för liten. Hur jävla stor storlek ska man behöva ha egentligen!? Så måste förmodligen byta den. Mindre snyggt när man går runt i för små överdelar och brösten trycks upp som två sillisar.


Nu ska jag äta lite toffifee igen och sen ska jag förmodligen hem till min älskling och pyssla om honom eftersom han är sjuk. Snuttelille.
Hoppas ni har en bra torsdag godingar!

Trade memories from moments treat love to be lonely



Sista avsnittet någonsin av Andra avenyn idag. Hur jävla tradigt på en skala. HEMSKT! Jag som älskade det programmet. Nu framöver finns det bara mög på tv. Blö.
Nu ska jag iallafall hem till min finaste och mysa.

Puss på er finisar.

And its killin me girl that u have to live with these live with the lies i tell


ARH, tänk om 19 dagar står vi här på denna balkongen i varma Spanien och bara njuter.
Fy tusan vad jag längtar!

Let me start by saying that the way i feel for u is never once changed


Jag och min lilla tuss!

Alltså ooohhhhhh, dessa långa dagar tar kål på mig. Jag som skulle träna idag, men det hann jag såklart inte. Idag hände dessutom något hemskt på jobb. Hela min nagel flög av, och då menar jag flög. Jag trodde bokstavligt talat att jag skulle dö. Det gjorde så jävlans ont. FYYY!!!

Nu ska jag unna mig något gott med syrran ikväll. Och sen ska jag nanna hos min underbara pojkvän.


i had the time of my life



Segare än segast att jobba från nio till sju idag. Lagom död just nu.
Var så jäkla sugen på popcorn men givetvis fanns där inga i skafferiet. Mögmög. Sitter och kränger toffifee med syrran nu istället.
Ska nog sova om en stund, upp och jobba imorgon igen. Buhu!

one more full length record before I go




when I met you boy my heart went knock knock




Jävla tradig dag. Jag är uttråkad till max och det finns absolut ingenting att göra. Får väl ta och göra mig lite mat eller något ännu tråkigare.

we don't know what we need



En liten resumé av april månad.

it's not what good girls do



Igår var vi i Tyskland hela dan och handlade sprit till syrrans student. Det blev mer än jag trodde. Tre vagnar proppfulla och hela bilen lika så. Nu är det ju endast en månad kvar tills hon tar studenten. Ska bli så kul.

Idag är jag ledig. Har precis duschat och käkat frulle. Vet faktiskt inte vad jag ska göra idag, inget vidare bra väder heller så man vill vara ute. Får helt enkelt se vad dagen har att erbjuda.

we were living without dreams



i know it's hard for you

















Några bilder från Valborg. En riktigt bra kväll med mina fina tjejer. TACK för det.

Hade en jättetrevlig Valborg måste jag s...

Hade en jättetrevlig Valborg måste jag säga. Grillning, party, lekar m.m hemma hos Tove. Men jävlar vad tjejer kan kackla. Ett tag trodde jag att jag skulle få tinitus när vi körde bearpong. Riktigt bra kväll. Nu är jag hos min älskling och ska äta middag. Bloggar mer imorgon med massa bilder från gårdagens vimmel. Puss på er.


RSS 2.0