Where does the time goes

Godkväll.
Den dåliga uppdatering i helgen har berott på jobb, har helt enkelt inte haft tid med datorn. Och igår flyttade pontan äntligen in till sin egen lilla lya i Malmö så vi hade riktig myskväll där igår.
Idag har jag varit ledig. Varit i stan och fixar naglarna och åkt med Pontan på jobb. Nu när han slutar ska vi direkt till Ikea och handla lite småprylar. Känns som det är jag som flyttat hehe.
Ha en fin kväll alla.


I want you to need me

Godmorgon. Sitter på jobb och väntar på att skölja ur min kunds slingor.
Var på jobb redan halv 10 imorse vilket gjorde att jag fick gå upp tidigt. Fruktansvärt trött som vanligt. Var dessutom och tränade igår igen och herregud, jag dog nästan där med haha. Hade redan träningsvärk sen i måndags, men det var bara att kämpa på. Stolt över mig själv var jag iallafall!
Nu måste jag fortsätta här. Vi hörs ikväll. Ha en bra dag alla.


Last night I let the party get the best of me

Godkväll. Precis hemkommen från jobb. Varit en ganska lugn dag idag. Och så ser även resten av veckan ut.

Men herregud vilken träningsvärk jag har. Tränade igår för första gången på över ett år, och DET kändes kan jag lova. Fyhelvete vilket pass jag genomgick haha. Jag trodde vissa stunder att jag skulle dö. Det var så fruktansvärt jobbigt. Och det märktes verkligen att man inte varit i form på länge.
Men nu ska jag försöka uppehålla detta. Det blir ett nytt pass med Tove imorgon.

Nu blir det pizza och sen ska jag lägga mig framför tvn resten av kvällen!


there's a lot of pretty girls in this city

Då var det gjort. Jag bestämde mig till slut för att klippa av mitt hår. Det känns helt underbart. Jag är så jäkla nöjd. Det blev ungefär 2 dm som åkte av. Och jag var så jääääävla nervös innan vi skulle börja MEN jag är så glad att jag vågade.
Det var ett ganska stort steg för mig, eftersom jag för några år sedan klippte av det och ångrade mig så jag nästan började gråta. Så detta var ett stort steg, men jag har nog aldrig varit så nöjd. Mitt hår känns som nytt, fräsch och tjockt. DOCK känns det så galet wierd när jag drar fingrarna igenom det haha. Kommer bli underbart när jag ska tvätta det själv!
Säger tack till finaste Anna som gjorde det.


See I don't mean to run away

Tog en rejäl sovmorgon till klockan tolv idag. Det var jag värd hehe. Sovit ungefär tolv timmar inatt, himla skönt. Konstigt att man fortfarande är lika trött när man vaknar. Hade kunnat sova en hel dag.
Men nu har jag precis röjt undan lite tvätt, strykt och vikt nytvättade kläder. Funderar på om jag ska ta mig en lite promenad i det fina vädret. Ja det får nog bli så. Har ju inget bättre för mig idag endå! Men det är så skönt att bara vara tycker jag. Inte känna press från att man måste göra någonting särskillt.

Vi hörs sen!


Bild från oktober förra året.

I was born to be somebody

Ville bara säga att jag längtar nåt fruuuuktansvärt till måndag hehehee. Meddelar er på måndag vad det är som kommer att ske!


There's a dream in my soul

Då var det lördag igen. Hade myskväll med Line hemma hos Fiie igår. Käkade mat, kollade Idol och åt massa gott.
Det är rätt så fint väder idag så tänkte dra in till stan nu och fika lite med Fiie. Orkar inte bara sitta hemma på röven och glo.



Snyggaste bruden, Fanny.

I set fire to the rain

Då är man åter på jobbet idag igen. Men idag är det ju fredag och man har en hel ledig helg att se fram emot. Så jäkla härligt.
Jag gick upp vid 9 idag, men alltså jag fattar inte vad det är med mig och tröttheten. Jag är så förbannat trött varenda jävla morgon. Fast jag endå sover åtta timmar MINST varje natt. Hur fasiken går det ihop, jag fattar inte.

Sitter iallafall och dricker lite kaffe nu här emellan kunderna. Tänkte gå och köpa lite käk strax också, inte ätit frukost idag så det får bli lunch till frukost hehe.
Är nog hemma vid sex tiden ikväll så vi får höras då. Puss


In the middle of nowhere

Goddag!
Mår ni fint idag? Jag sitter på jobbet och är gaanska så uttråkad. Har varit här sen 11 tiden och har inte någon kund förräns halv 5. Känns sudär lagom segt. Har istället fått underhålla mig med att äta kakor, bläddra i tidningar, spela wordfeud och nu ska jag dricka lite kaffe. Har tvättat och städat undan lite här också. Och vilket jäkla mögväder det är ute idag. Regnar konstant och blåser gör det med. Tur man sitter inne åtminstone.
Vi hörs lite senare. Slutar vid sex tiden.

En bild på en liten del av salongen:)


What goes around comes back around

Hellu! Idag har jag varit ledig. Otroligt skönt. Var så jävla trött imorse så jag låg i sängen till klockan 12. Det behövdes. Har precis varit i Malmö och fixat mina naglar och nu är jag med Pontan på jobbet. Sitter i bilen och har precis käkat donken och nu kränger jag godis och chillar rejält hehe. Vi är väl klara vid sju tiden.
Hoppas ni mår bra denna måndag.


You know how the time flies

Herregud vilket fint väder det varit idag. Trots kylan så har det ju endå varit fantastiskt. Men tyvärr fick jag bara njuta av synen eftersom jag jobbat hela dagen. Har en fruktansvärd huvudvärk just nu. Så ska slänga i mig lite mat nu snart och sen fixa mig för att sedan dra hem till Sofie på födelsedagskalas. Det blir en lugn och tidig kväll för mig, ska jobba imorgon också.

Nä nu måste jag rappa på lite här. Vi hörs godingar!


as we standing side by side

Tänkte bara slänga in ett godnatthej. Klockan är mycket och jag ska upp och jobba imorgon. Jobbar 11-16 så vi får höras när jag är hemma helt enkelt.
Sussa sött snyggingar!


(smutsig spegel och herrejösses vad mitt hår såg grönt ut på denna bild. det stämmer INTE i verkligheten)

It's the way I’m feeling I just can't deny

Vi var en sväng inom Big Bowl i lördes och stötte på BB-Sara. Inte varje dag man möter kändisar i Malmö hehe.


yellow diamonds in the light

Hallojsan. Då var det redan onsdagkväll då. Inte klokt vad veckorna springer iväg. Halva oktober har snart gått, och det är lite mer än två månader till julafton. HALLÅ? DET VAR JU PRECIS SOMMAR! Får lite panik när jag tänker på detta om jag ska vara ärlig.

Haft en ganska skön dag på jobb idag. Jobbar imorgon också sen är jag ledig på fredag. Helt underbart.
Kvällen har bestått av Bonde söker fru och popcorn, och nu ligger jag i sängen och läser bloggar.


never mind I'll find someone like you

Goddagens. Vilket jäkla pisseväder det är idag. Regnet öser ner och det blåser och är kallt som bara den. Fasar inför dom kommande månaderna. Kallt och jävligt i sex månader till. Känns sådär faktiskt.

Förövrigt är jag utvilad. Sov till halv tolv och har bara legat framför tvn och myst hela dagen.
Helgen har också varit mycket bra. Mys med Pontan i fredags, och i lördags firade vi Fiie som fyllde 22 år. Middag och förfest och sedan avslutade vi kvällen på KB.


Såhär såg jag ut i lördags.

Someone like you

Godkväll.
Ligger i sängen hos Pontan och kollar film och myser. Har varit en skön dag på jobbet idag. Imorgon blir det desto mer, eller en lite mer normal jobbdag. 10-18 jobbar jag då och det blir full rulle hela dagen.
Har inget vettigt att skriva idag, tänkte mest slänga in ett hej. Hoppas ni mår fint. Kram på er


you shoot me down, but I get up

Nu tänkte jag måla naglarna, klä på mig och sminka mig, för senare vid sex tiden får vi gäster och det blir söndagsmiddag. Trevlig dag på er:)


Shine a light through an open door

Bjuder på några få bilder från Toves födelsedagsmiddag förra lördagen.














I miss the days when life it was simple

Hallåja. Seg uppdatering som vanligt. Känns inte bra att detta börjar bli en vana. Men somsagt, jag jobbar hela dagarna och sen är jag för slö för att uppdatera när jag kommer hem. Men SKA försöka bli bättre.

Haft en väldigt lugn och skön helg. I fredags var jag och Line hemma hos Sofie. Myste framför Idol och spelade Monopol. Och igår hade jag och Becca världens mysdag. Lagade dundergod middag med rostbiff, sallad och majskolvar. Och så bakade vi kladdkaka, var ute och gick en promenad och tittade massa tv.

Idag vaknade jag klockan ett. Haha normalt. Det blir ännu en myskväll idag, fast hemma hos Pontan.
Hoppas allt är bra med er också!


RSS 2.0