tisdag 17 juli

Hejhej.
Det blev visst glest här iallafall. Varit mycket som hänt den senaste veckan. Massa festande på Falsterbo horse show. Riktigt kul har vi haft. Massa förfester här hemma och sedan spårade kvällar på Strandbaden.

Har varit trött i en vecka nu ungefär. Och idag är inget undantag. Är så glad att jag är ledig imorgon, sen återstår endast två arbetsdagar och sen ska jag äntligen ha semester i två veckor. Kan inte bli mycket bättre faktiskt!

Är inte på jättebra humör heller för tillfället. Hände en del saker förra veckan som gjort mig deprimerad. Men men, försöker ta en dag i taget...


Bjussar på spårad bild från Falsterboveckan!
j


onsdag 11 juli

Tänkte jag skulle bjussa på lite bilder från i lördags. Vi var inga världsmästare på att fota men några stycken blev det iallafall.











tisdag 10 juli

Hejhej!

Idag har jag äntligen fått mitt hår klippt. Även om det bara blev lite toppar så behövdes det verkligen. Känner mig fräsch igen. Underbart att bli ompysslad.
Har som vanligt varit på jobb också och nu sitter jag i soffan och tänkte sätta på Paradise hotel. Farligt att fastna så i ett program. Imorgon ska jag jobba heldag och på kvällen blir det utgång på Strandbaden. LILLLÖRDAG!

Två bilder från förra onsdagen när vi först hade ballanhäng och sen Fridays!




måndag 9 juli

Har varit på jobbet hela dagen idag. Det märks att Falsterbo horse show veckan är igång. Satans mycket folk överallt. Och en hel del nya sommargäster som kunder har dagen bjudit på.
Nu har jag precis landat i sängen och tänkte se ett avsnitt Paradise hotel innan jag somnar, för imorgon blir det en fullspäckad dag på salongen. Och sen är det äntligen min tur att bli ompysslad. Slutar klockan fyra och då blir det direkt in till Anna i stan för en klippning!

Sov gott finisar.



söndag 8 juli

Jag har inte alls haft tid med bloggen denna veckan, så därför har det inte blivit något uppdaterande.

Har iallafall haft en kanonhelg. Och en väldigt bra vecka i övrigt också. I onsdags var det jättefint väder så efter jobbet satt jag, becca, evelina och linda på beccas balkong och drack vin och hade det supermysigt. Drog sen ner till en park och mötte upp två killkompisar där vi fortsatte dricka vin och spelade lite fotboll. Direkt vidare in till stan och Fridays för några drinkar. Sen slutade vi på Yard som var mindre kul.

Och igår var det äntligen premiär för falsterbo horse show veckan. Det blev en galen kväll haha. Känns som man festat lite för mycket den senaste veckan. Och det lär bli en likadan den här veckan. Men det ser jag fram emot.
Har en hel del bilder att lägga upp här. Så ska försöka göra mitt bästa och vara lite mer aktiv!



söndag 1 juli

Hejhej.
Vilken underbar helg jag haft. I fredags blev det utgång med favvistjejerna, även om det blev kaos och vi hamna i slagge mot slutet så var det endå en helt okej kväll. Igår firade vi Beccy som fyllde 22 och därefter drog vi ut till stan igen. En väldigt lyckad kväll. Längesen jag hade så kul faktiskt!
Det har självklart resulterat i en väldigt slö och seg söndag. Trots det satt jag ute i solen innan idag. Underbara sommar alltså. Det får gärna vara sånt väder resten av sommaren tack.

Nu är jag lagom död efter en krängarkväll med syrran. Cola, godis, chips och dippa och mat har vi hunnit stoppa i oss. Och strax tänkte jag gå och lägga mig. En ny jobbvecka väntar. Kram på er.

Bild från midsommar.



RSS 2.0