Onsdag 30 november

Godkväll. Såg visst precis att klockan är ganska mycket, måste snart hoppa i säng.

Idag har de varit full rulle på jobb, haft massa att göra hela dagen, galet kul. Och morgondagen ser ungefär likadan ut. Sen på fredag har vi stängt på salongen eftersom vi ska på julfest på kvällen inne i Malmö. Ska bli så himla roligt.

Köpte nyårsklänningen häromdan, för en gångs skull är jag ute i god tid med det haha. Och igår beställde jag skor. Så nu är hela den outfiten fixad. Känns skönt att slippa tänka på det sen!

Nä nu ska vi kolla lite tv till sen nanna.
Godnatt på er.

Bild från i somras. Saknar faktiskt mitt långa hår lite ibland. Även om jag trivs så himla bra i detta också!


Tisdag 29 november

Då var det redan tisdagkväll. Varit på jobbet idag, och tråkigt nog har det varit ganska lite att göra. Imorgon är det lite mer men jag hade hoppats på att det blir meeeegamycket nu i december. Får väl hoppas på att dom kommande veckorna bjuder på mer!

Sitter just nu framför brasan och tittar tv. Blev så jäkla sugen på knäck (UTAN mandel), men inte har jag ork att ställa mig och baka det nu. Och det finns ju inte att köpa i butik heller. Tragiskt.
Förövrigt har jag spenderat kvällen med bokföring, självdeklaration och massa pappersarbete. Så mycket som ska fixas hela tiden. Det är minsann inte lätt att ha eget företag vill jag säga.




Några usla mobilbilder från fredagens Idolgenrep. Carro fick agera alla idoles familjemedlemmar, och blev därmed kompis med Pär Lärnström;)

Söndag 27 november

Halloj i stugan.

Första advent idag, helt underbart ju. Dock är vädret inte lika underbart. Det är ungefär storm ute och det har pissregnat hela eftermiddagen. Tur man endå jobbade idag så jag slapp lida ute på alla julmarknader som jag missade.

I torsdags var vi på Glasklart, käkade julbord och kollade på en show. Mycket trevligt.
I fredags blev jag och Carro bjudna på Idols genrep tack vare Sofie. Satt nästan längst fram vid scenen. Jätteskoj att se det live. Allting kändes mycket mer mäktigt än vad det gör på tv. Amanda är ju såååååå grym!

Har somsagt jobbat hela helgen, och nu ska jag bege mig ut i ovädret och ta bussen in till stan. Och imorgon ska jag till tandläkaren. Ångest ångest ångest...

Måste kila. Vi hörs!




When I look into the night

Godkväll onsdag. Snart redan fredag igen. Jag hinner helt ärligt inte med. Allt går för snabbt. Dock längtar jag fruktansvärt mycket nu till julen och allt mys. Är ju ett bigt fan av julen som dom flesta vet hehe. Och imorgon ska vi julpynta på salongen.

Nu befinner sig syrran nere i thailand på phiphi. Lagom avis när man själv sitter här i kylan och fryser röven av sig.
Precis kollat på bonde och nu blir de mer soffhäng. Ska försöka lägga mig i hyfsad tid idag. Har sovit så fruktansvärt kasst inatt.
Puss på er.


I nearly left the real me on the shelf

Då var det söndag igen. Helgen flyger förbi som alltid.
Haft en superbra helg. I fredags hade vi avskedsmiddag för syrran och Jossan. Käkade tacos, förfestade och sedan slutade det med utgång. Centiliter&Gram först och sen tog vi en sväng till Etage också. En helt okej kväll.
Igår tänkte jag egentligen ha myskväll då jag var vääääldigt sliten sen fredagen, men jag bestämde mig för att åka en sväng till Jossans födelsedagsfest iallafall. Blev bjudna på god mat och sedan festade alla till det förutom jag hehe. Tycker alltid det är lika kul att vara nykter när alla andra är fylla. Se hur folk bär sig åt haha!

Idag har vi ätit den sista familjemiddagen på Elysée för tre månader framåt. Usch vad hemskt det kommer bl att säga hejdå till min syster imorgon. Kommer sakna henne som fasiken!

Nu blir det snart sängen. Godnatt!


I've been crushed, beeting down

Bloggningen är ju inte den bästa här kan jag ju medge. Men det blir så när man jobbar nonstop. Kommer hem sent på kvällarna och vissa dagar är jag inte hemma alls.
Hade velat ta lite mysiga höstbilder nere vid stranden eller vid alla fina höstträd, men det har jag helt enkelt inte haft tid till. Får se om jag har lite mer tid i helgen, eftersom jag är ledig då.

Men imorgon blir det en kort dag på jobbet. Eftersom min syster drar till thailand på måndag (i hela TRE månader, hur fasiken ska jag klara mig utan dig så länge?) så har hon lite avskedsmiddag imorgon. Så vi ska käka gott och festa till det. Galet längesen jag var ute nu så det ska bli roligt.

Nu ska jag njuta av att det äntligen är fredag imorgon. Kram på er.


I'm standing where you left me

Sitter som vanligt framför tvn och glor och är slut i kroppen. Har träningsvärk i magen. Hela magen värker när jag nyser haha.
Varit en ganska lugn dag på salongen idag. Både skönt och drygt. Imorgon har jag desto mer.

Käkat gulashsoppa med ciabattabröd till middag hos pontan. Så jäkla gott var det.
Nu blir det lite tv till innan vi ska krypa ner i sängen.


I need you, I need you to know

Haft en väldigt mysig måndag idag. Åkte in till stan och fikade med Linn. Herregud så mycket vi hade att ta igen, eftersom vi inte setts på flera månader. Måste ändra på det!
Nu ikväll har jag varit och tränat. Dog som vanligt på passet eftersom min kropp är så jävla otränad haha. Men ska på det igen på torsdag.

Ligger just nu i sängen och kollar på tv, ska försöka somna i hyfsad tid ikväll, för imorgon är det jobb. Börjar klockan elva så får lite sovmorgon iallafall!
Kram på er.


En bild från förra vintern. Det är helt sjukt vad kallt det börjar bli om kvällarna nu.

Every tear is a waterfall

Då var denna helgen över. Helgerna bara springer förbi.
Har jobbat på Vellingeblomman både igår och idag. Herregud vilken julkänsla jag har nu. Det är så mysigt att gå genom julbyn och känna att julen snart är här. Älskar verkligen att jobba där eftersom det inte är så ofta. Så man kommer i lite nya miljöer och träffar underbara arbetskollegor.

Imorgon är jag ledig. Ska bli oerhört skönt då jag inte har något planerat för första måndagen på länge. Ska dock träna på kvällen och det längtar jag efter.
Pontan ligger bredvid mig och snarkar i soffan, så jag får njuta av resten av söndagskvällen ensam haha.


I stare at my reflection in the mirror

Godkväll i stugan.
Lagt mig till ro i sängen efter en lång jobbdag. Mina ögon hänger just nu ner till knäna så jag funderar på om jag ska släcka ner. Ska ha världens längsta sovmorgon imorgon. Har bara en kort dag på jobbet med en kund, så jag ska bannemig gosa i sängen hela morgonen! Ljuvligt.

Förresten första gången den här veckan jag sitter framför datorn. Har mobilbloggat alla andra inlägg eftersom jag inte haft tid till en dator. Himla bra det där med mobilblogg!

Ja vi hörs imorgon istället. Jag somnar nog nu..


Be true to who you are

Ligger sliten på soffan och glor på tv. Varit en lång dag på jobb. Har inte hunnit äta någonting heller så fick en fruktansvärd huvudvärk i eftermiddags som precis lyckats försvinna tack vare lite Ipren. Skulle egentligen gått och tränat men fick hoppa över det.
Ska snart mysa ner mig i sängen med pontan för ännu en jobbdag imorgon. Dock har jag sovmorgon och börjar inte förrän halv tolv. Helt galet skönt verkligen.

Köpte förresten en helt underbart fin pälsjacka häromdan som jag dessvärre inte får använda eftersom det blir en julklapp. Jobbigt värre att vänta, men jag får försöka stå ut!

Sov gott fina ni.


It's okey not to be okey

Hejj på er. Trött som en jude var jag imorse när klockan ringde, som alla andra dagar. Tog bussen ner till jobb vid nio och var på plats lite i tio. Var sedan hemma igen runt halv sju efter en lång och rolig dag. Trivs mer och mer för varje dag som går, och det är så skönt att jag för varje dag känner mig mycket mer säker på allting också.

Nu har jag kommit till pontan igen. Sitter i soffan och glor på tv. Det blir en tidig dag imorgon igen. Dock slutar jag lite tidigare för jag ska gå och träna. Vi hörs imorgon.


Here i stand again

Haft en jättemysig helg. Bara lugnt och skönt. Blev lite fika i stan i lördags med fiie och line och på kvällen lagade jag och pontan middag och hade myskväll. Och igår fixade dom klart det sista i lägenheten så nu är här så fint som det kan bli. Bjöd pontans föräldrar på tacos och sen tog vi en promenad till hemmakväll och handlade ett kilo godis haha herregud så mycket godis det blev. Räcker för hela veckan.

Idag har jag varit ledig. Tog en lång sovmorgon och åt frukost i lugn och ro. Åkte sedan vidare in till stan och fixade ett ärende och ikväll har jag, mamma och sis haft tjejkväll. Middag på Mando och bio efter det. Dundermysigt.
Nu ligger jag och prinsen i sängen och ska nanna. Tidig jobbdag imorgon.
Oj vilken uppsats det här blev haha.
Godnatt på er.

I lördags passade vi världens sötaste lilla smilla. Hon är helt underbar!


Just be honest, you are the finest

God afton. Klockan är över tolv och jag är uppe trots att jag gick upp tidigt imorse. Borde väl gå och sova snart..
Haft en fullspäckad dag på salongen idag. Himlans roligt faktiskt när det är mycket att göra. Har inte hunnit sitta ner, förutom när jag slängt i mig lite saft mellan kunderna. Men jag gillar det.
Ikväll har jag, line och Låjs haft idolmys hemma hos fiie. Den traditionella fredagskvällen med andra ord hehe.
Kom precis hem till pontan som låg deckad på soffan. Får försöka flytta över han till sängen och sen ska även jag gå till sängs. Ledig imorgon, helt galet skönt! Sov gott


We always wake up singing the same song

Bjussar på lite bilder på mitt hår under det senaste året. Eller från 2011 kanske jag ska säga.
















And I pretended I was sleeping and I was hoping

Herregud vad tidigt det blir mörkt nu när man ställt om klockan. Redan vid halv fem börjar mörket titta fram. Jävligt mycket ångest. Fast nu längtar jag bara tills första advent då man får sätta upp alla fina ljus och äntligen börja få lite julstämning.

Idag har jag jobbat, ganska lite att göra, men har lite mer resten av dagarna. Ikväll ska jag umgås med min syster. Blir väl chips och dippa och massa tvprogram. Snart åker hon till Asien den jäveln. Hur ska jag klara mig i tre månader. Usch!!!


Snygga Abbey.

RSS 2.0