I wish I could fly, to the top of the mountains

Idag var jag min sista dag på praktiken. Gud vad allt tar slut nu känns de som haha. Även om det förhoppningsvis bara är början på något annat som komma skall.

Ikväll sitter jag bara framför tvn och tar de lugnt, laddar upp inför morgondagen som spenderas i Lund från och med klockan 10. Kommer bli en gööörbra valborg!


Bild från förra årets valborg.

sorry seems to be the hardest word

Jahapp, då var sista dagen i salongen över. Fan vad sorgligt det känns. Kommer sakna tiden med alla underbara lärare och alla fina kunder jag haft. Men förhoppningsvis kommer allt bara bli bättre nu. Sista dagen på min praktik imorgon också, och sen är det dags för 2½ vecka träningsläger inför examen. Har extremt mycket att fixa så jag hoppas verkligen att jag hinner med allt.

Men nu tänkte jag ha en otroligt lugn kväll. Somnade klockan NIO igår, för första gången på ja, kanske fem år? Haha det händer aldrig, men igår var jag så trött att jag trodde jag skulle gå under.
Hoppas ni har en bra torsdag!


Bild från i höstas.

so far away, I wish you were here

Herrejösses vilken lång dag det har varit idag. Det var fullt ös klockan nio imorse i skolan och sen har vi hållit på heeela dagen. Håruppsättningar, makeup, styling och fotografering. Men gud så roligt det har varit.
Emmy var min modell, och bilderna blev helt underbara. Otroligt fina verkligen. Ska slänga upp dom så fort vi får dom om ca två veckor.

Men just nu känner jag bara för att gå under. De har varit så stressigt hela dagen så jag har varken hunnit äta eller dricka och det har resulterat i enorm huvudvärk och otroligt lite energi dom sista skoltimmarna.
Så nu tänkte jag snart bädda ner mig i sängen faktiskt. Behöver ordentlig sömn inatt, inför morgondagen som är vår sista dag i skolsalongen. Jag fattar nada:)


I want you seven days of the week

Orh jag är så nervös inför morgondagen. Hatar den känslan. Ber verkligen till gud att det ska gå vägen. Men jag tror faktiskt att det kommer bli skitbra. Hoppas på det iallafall. "vill jag så kan jag"

Här nedan är två bilder från när två andra tjejer på skolan hade sina fotoprojekt där jag modellade.
Otroligt fina jobb från båda två!




i'm coming home, tell the world that i'm coming home

Jäklar. Idag har jag grillat mig i solen kan jag säga. Liknar en jävligt bränd och röd kräfta haha. Men vad gör man inte för att slippa vara vit haha. Men det är ju helt gaaaalet vad varmt det är ute. 24 grader har de varit idag. Majgaaad! Måste vara rekord för att vara april!?

Nyss varit och hämtat mina päron som varit en vecka i Spanien. OCH haft sämre väder än oss. Så jävla synd om dom.
Nu blir det snart lite käk och ikväll hem till Emmy för att öva en sista gång inför fotoprojektet imorgon. Snälla, låt det gå bra.


so keep holding on


you're not alone, together vi stand



Såhär mysigt hade sis och jag igår i solen.

Idag har det varit ännu en dag med strålande sol. 20 grader, det är fan inte dåligt för att vara april.
Jag ser mer eller mindre ut som en kräfta just nu. Solen tar rejält har jag märkt. Hoppas på en solig dag imorgon med så jag kan bli ännu brunare (rödare).
Det blir en tvkväll ikväll. Bachelorette följt av BB. Kräng blir det också, det som syrran och jag är bäst på!

there's no other way when it comes to the truth

Jag har haft några riktigt härliga dagar den här veckan.
I torsdags satt jag med Fiie och Sophie på Koi på lilla torg och åt och drack. Så jäkla mysigt när det har varit sånt underbart väder hela veckan. Efter det drog jag vidare på förfest hos en klasskompis och sen avslutade vi på Skeppsbron. Blev en hel del dricka som gjorde att jag inte mådde allt för bra på fredagen haha.

Igår var jag på jobb hela dagen, och efter det åkte jag hem till Fiie i stan. Käkade middag och förfestade innan vi drog vidare till Kb. En jäkla bra kväll faktiskt. Kb är inte riktigt min grej egentligen, har aldrig gillat det stället, men det var faktiskt helt okej när man hade fått i sig allt för mycket sprit haha! Dansade nog som aldrig förr.


Och herregud vilket underbart väder det varit idag, och även resten av helgen. Suttit ute och solat med syrran hela dagen. Hade massa mys med passionsfrukt, grape, ölkorv, glass, cola och jag vet inte allt. Supermysigt har det iallafall varit. Och myset hänger med även resten av kvällen då jag bara ska ligga framför tvn. SÅ skönt!


Passade på att ta lite nya vårbilder i det fina vädret igår. Så här har ni en.

I thank you for this moment

ÄNTLIGEN har jag alla mina modeller till examen klara. Känns som en otrolig lättnad. Nu ska jag fokusera på fotoprojektet vi har nästa vecka. Vi har bara halvdag i skolan imorgon så efter det blir det övning hela eftermiddagen. Ber till gud att min idé kommer att funka.

Just nu sitter jag propp mätt i soffan och glor på BB. Käkat för en vecka precis känns det som. Ska försöka lägga mig i hyfsad tid ikväll med.
Åh klippte en jättesöt kille i salongen idag. Han var nio år och han blev så nöjd med klippningen. Så himla söt var han verkligen. Önskar att fler kunder var som honom.



Gjorde denna i skolan förra veckan.

it's not enough for me

Alltså gud vilket underbart väder det har varit idag. Så jävla varmt. Helt sjukt. Gick i stan och svettades, och när jag kom hem och satte mig i trädgården höll jag på att dö av värme. SOMMAR KOM!

Imorgon är vi inne på vår näst sista skolvecka innan träningslägret för examen. Jag fattar noll. Förstår inte vart tiden tagit vägen. Men det känns så jäkla skönt att det snart är över. Tre dagar kvar i salongen. Börjar faktiskt bli galet nervös nu.
Ikväll blir det chill framför Bachelorette. Vill ha måndag varje dag bara för att få se programmet haha. Nördvarning!



Haha bjussar på en bild från Danmark för ungefär tre år sen. Likt? Haha skulle inte tro det.

why do you even care, to look at me

Fy helvete vad jag inte mår bra idag. Har fruktansvärd huvudvärk och mina ögon hänger ner till knäna. Så kan det gå när man inte tar det lugnt dagen innan. Men det var en bra kväll trots alla besvären idag.

Självklart är det strålande sol idag när jag som mest bara vill ligga i sängen och dö. Men får väl ut och hänga lite i trädgården endå. Somna i en solstol och lyssna på musik. Endå helt okej.


because one by one we will watch them die

Stannade hemma från skolan idag. Mådde lite halvkasst imorse. Men var sedan ute och gick en lång runda och mådde bättre efter det. Så det blev en sväng i stan med sis nu på eftermiddagen. Lite fikande och shoppande.
Våren är äntligen här. Det har varit strålande sol hela dagen. Man blir så mycket gladare då:)



you have to follow through



Vi fick låta fantasin flöda idag i skolan. Alla skulle klippa och klistra ihop vars ett inspirationskollage med bilder på klippningar och färgningar vi gillade på ett eller annat sätt. Väldigt kul faktiskt. Helt sjukt vad mycket snyggt det finns som jag är sugen på att göra, men inte riktigt vågar hehe. Färgningen på bilden längst upp till höger är helt amaziiiiing. Riktigt grymt. Frisyren är dock inte så dum den heller!

Vilket ruggväder det har varit hela dan. Regn och mög. Vart tog solen vägen? Nu ska jag iallafall bädda ner mig i sängen framför nån film.
Hoppas ni har en bra tisdag.

I just wanna lay in my bed

Jobbat för fullt hela dagen, medans alla andra har suttit ute i solen. Hoppas verkligen på fint väder imorgon igen eftersom jag är ledig!
Ikväll umgås jag med mina fina syster som jag inte träffat på över två veckor. Kräng framför tvn är vi rätt bra på måste jag säga.


today I don't feel like doing anything



Tråkigt nog har det varit strålande sol idag medans jag varit inne på praktik. Men de gör inte så mycket.
Har varit en galet inspirerande dag. Har fått se massa häftiga saker på education, och fy satan vad duktiga frisörer det finns. Om man endå var som dom haha. Förhoppningsvis blir man det om några år.

Nu ska jag snart dra iväg på hemkomstfest för tre vänner som kom hem från Asien idag. Det blir en ganska lugn kväll för mig eftersom jag ska jobba imorgon.

I keep holding on





Världens snyggaste tjej får inspirera denna torsdag.

Full rulle har det varit i skolan idag. Fyra klippningar, och alla blev hur bra som helst. Nu känner man verkligen skillnad från första gången man började klippa. Det känns som man har utvecklats rejält, och de man börjar faktiskt känna sig trygg i det man gör. Känns riktigt gött!
Ca en och en halv månad kvar till examen nu. Börjar bli galet nervöst.

Men nu ska jag bara ta det lugnt resten av kvällen, som alla andra kvällar haha. Puss på er.

I'm standing by an angel

Klappar mig själv på axeln idag faktiskt. Haft en slingkund idag som blev jättebra, och sen klippte jag två kunder på tre timmar. Faktiskt lite stolt. Det blev superbra.
Nu ska jag äta och sen lägga mig framför tvn och glo tv och käka chips.


finally I become a hunter

Jag är helt slut efter dagen i skolan. Känns bara som man har stressat igenom allt.
Färgade Sofie i förmiddags, och resultatet blev bra. Dock blev det inte riktigt som jag ville och hade tänkt mig. Ingen jättestor skillnad, men det syntes iaf lite grann. I eftermiddags var Emmy på besök och vi testade en långhårsuppsättning till examen. Den blev bra faktiskt. Finns dock lite småsaker jag ska ändra på. Hinner inte visa bild idag så gör det imorgon.

Ikväll ska jag slagga tidigt. Helt slut i huvet och har huvudvärk så det stänker om de.


what if you, spoke those words today



Why does everything have an end...

I hear the drums you gon' make me stay

Imorgon kommer bli en bra dag. Ska ha modeller hela dagen. Kreativ färg på Sofie och långhårsuppsättning på Emmy. Ska ta bilder som jag kan visa er imorgon. Hoppas det blir super!



Usually I'll be gone before the morning lights



Säger grattis till världens bästa mamma som fyller år idag. Det blir middag ute ikväll. Alltid lika gott.


Är ledig idag, som alla andra måndagar. Men jag var uppe tidigt endå, och sen har jag klippt Sofie på skolan och sedan fikat i stan. Solen är framme idag, man blir ju så glad av det.

under the coconut tree we stay

Vårväder deluxe idag. Typ varit 13 grader, helt underbart skönt.
Varit på fika i Lund hos halvsyrran och hennes kille och lilla Tage. Dom båda fick sig vars en klippning också. Finfint blev det.

Ikväll ska jag spåra med Fiie. Först käka pizza och förfesta och sen ska vi göra Malmö osäkert. BRA KVÄLL!


you gonna me make stay



Steffie var och klippte sig hos mig på praktiken idag. Superfint blev det. Så jävla skönt med fredag idag. Det behövs. Sovmorgon hela helgen, helt underbart.
Nu ska jag snart hem till Fiie med några brudar. Ha en bra kväll alla:)

RSS 2.0