I could spend forever in a moment like this

Stekt som fan i solen idag. Och jag har haft sällskap också. Av världens sötaste hund Love som jag passade idag. Jättemysigt har vi haft det.
Har hunnit med en runda inom stan också. Fy helvete vad varmt det varit. Värmebölja!?
Nu blir det käk och mys. Imorgon drar päronen till Spanien, så då är jag ensam hemma några dagar. Gött!


http://imfancy.blogg.se/ Snygg brud!

All I ever wanted was a one life stand

Fasen vilket underbart väder det är idag. Käkade jordgubbar till frukost ute på trädäcket i den underbara solen.
Nu är jag precis klar med storstädningen av mitt rum. Har nog aldrig sett ute som det gjorde nu. Bedrövligt att man ens har orkat leva i den röran.

Ikväll ska vi grilla, och sen blir det lite måndagsmys hemma hos Sassi.


on't let me show you how weak your are

Fick hem min efterlängtade oranga bikini i veckan, som jag beställde för över en månad sedan. Och jag är helt förälskad i färgen haha. Älskar färgstarka bikinis. Därför köpte jag ännu en igår i Köpenhamn. En blå. Underbar den också. Kan knappt bärga mig tills jag får använda dom!


this is insane, the way the name growin'

Galet seg dag på jobb idag. Precis käkat god middag och nu får man väl börja ladda upp inför BB. Ber till Gud att Sara och Peter får lämna idag.


SÅ glad över min hatt och världens finaste väska jag köpte i Köpenhamn igår. Snacka om att jag är laddad inför Spanien nu. (9 dagar kvar)

She's all laid up in bed with a broken heart

Då var man frisör ja. Som jag tidigare skrivit, det känns helt underbart. Är så otroligt stolt över mig själv.
Examensfesten vi hade i torsdags kunde inte blir bättre. Fan vilka underbara klasskompisar jag haft, och på tal om alla fina lärare. Det var tungt att säga farväl, framförallt av vissa som jag vet att jag kanske aldrig mer kommer att se.
Vi bjöds på massa god mat, massa vin, skratt och tårar från höger och vänster. Det var en av dom bästa dagarna på länge. Men fy tusan vad jag kommer sakna er alla.


Idag har jag varit i Köpenhamn med sis och mammi och shoppat, ätit och haft det otroligt mysigt. Det blev en heeeel del shopping vill jag lova. Mer än vad jag egentligen skulle.

Har massa bilder att visa er från torsdagen, men det får bl imorgon, för nu ska jag hem till Fiie med brudarna.


Jag och underbaraste Saeunn!

just prayed to a God that I don't believe in

Idag var jag i skolan för näst sista gången. Vi fick tillbaka vårt teoriprov som vi hade förra veckan, och det gick faktiskt bättre än förväntat, så jag blev glad.
Efter det var det dags för den sista egenvården. Jag ville få bort allt gult i mitt hår och göra de lite kalllare, men det blev fööör kallt haha. Är numera gråhårig! När jag gick i stan kändes de som alla kollade på mig som om jag var dum i huvet haha. Nä okej, så illa är det inte. Jag gillar färgen, måste väl bara vänja mig antar jag.

Ikväll ska jag ladda upp inför vår absoluta sista skoldag imorgon. Det blir förfest med klasskompisarna hela eftermiddagen, och sen bär det av till skolan för att få diplom, betyg, stipendie och dricka champagne, för att sedan gå ut och äta middag med alla lärare och sedan utgång. Kommer bli en bra dag!

Visar bild på håret lite senare.


How we're gonna make it work when it hurts

Har haft en helt underbart ledig första dag som frisör. Kan fortfarande knappt förstå det haha. Men det tar väl några dagar innan man riktigt kan smälta det antar jag.

Becca kom hit imorse med bullar, sen satte vi oss med frukost ute i solen och har legat ute i min trädgård och stekt sönder oss hela dagen haha. Två jävligt röda kräftor resulterade det i haha. Vi stack vidare in till stan efter det och fixade lite ärenden och unnade oss lite välbehövlig mat. Massa snack och massa skratt. Det behövdes verkligen.

Nu tänkte jag snart bege mig mot sängen. Hoppas på fint väder imorgon igen! Godnatt fina ni.


I'm happy for the rest of the year

VILLE BARA BERÄTTA ATT JAG KLARADE ALLA MOMENT IDAG OCKSÅ, OCH ÄR NUMERA UTBILDAD FRISÖR.
Seriöst, jag fattar ingenting haha. Känns så jäkla overkligt. Men jag är så obeskrivligt glad. Finner inga ord.

Två skoldagar kvar, sen är jag äntligen fri. Vill dessutom tacka alla mina fina modeller för att ni ställde upp. Utan er hade jag aldrig klarat de. TACK!


you took your suitcase, I took the blame

Sovit 12 timmar inatt, inte helt fel. Pigg och utvilad är jag idag. Vilken tur att solen sken när jag vaknade, för har suttit ute och solat några timmar. Hunnit träffa pappa också och nu ska jag snart fixa till mig lite. Ikväll blir det nämligen 20 årsfest för Jenny som fyller 20 år.


Här syns kanske mitt ljusa hår lite bättre, men det är lite ljusare i verkligheten.

cause when a heart breaks, no, it don't break even

ÅHH jag är såååå trött efter denna lången dagen, men jag är såååå glad också. Jag klarade alla fyra momenten på examen idag. Permanent, slingor, kreativ färg och gråhår. Jag har nog aldrig varit lyckligare haha. Känns så underbart skönt att ha den här dagen över. Nu fasar jag bara inför söndagen, då det återstår sex moment. Men det kommer gå kalas det med. Hoppas jag!

Ligger för tillfället i soffan och är nästintill döende. Har nog aldrig i hela mitt liv varit såhär trött och matt i kroppen. Ska fira kvällen med jordgubbar och chips och dippa, förhoppningsvis somna tidigt och få sova ut ordenligt imorgon eftersom jag är ledig. Livet känns rätt bra för tillfället faktiskt.


what am I suppose to do when the best part of me was you

Sitter med alla böcker, gamla prov, anteckningar och jag vet inte allt. Okej lite överdrivet kanske, men jag försöker plugga så gott det går. Men snart dör min energi. Jag känner att provet får gå som det går. Det jag kan, kan jag.
Tänkte försöka njuta det sista av kvällen nu, och försöka tränga bort min fruktansvärda nervositet inför morgondagen. Men jag tror det kommer gå bra trots allt.


so I stumble there, along the rallings and the fences

Har varit uppe sen halv åtta imorse. Ganska skönt att kunna ha hela dagen framför sig.
Käkat frukost, fixat lite med håret, och nu ska jag snart fixa mig lite. Ska åka till skolan vid ett för att förbereda det sista inför torsdagen. Oh, det är så nära nu. Jag börjar bli galet nervös.

Resten av dagen ska jag ägna åt plugg. Imorgon har vi somsagt vårt stora sista teoriprov.


Bjuder på en bild från i somras bara för det är så trist väder ute idag.

on a night like this

Idag blev jag blond igen. Min utväxt var de mest fruktansvärda haha, och jag skojar inte. Gräsligt fult. Så idag fick jag ytterliggare en omgång med slingor och blev därmed väldigt ljus. Ska dock sätta mig med silverschampo i 45 min nu snart eftersom jag tycker det är lite för guldigt för min smak. Annars är jag hur nöjd som helst. Ska bli så skönt att slippa hålla på med utväxten jämt.

Ingen superbra bild på resultatet men bättre kommer!



I can change your mind, turn it all around

I lördags blev det party. Förfest hemma hos Fiie inne i stan och sedan drog vi vidare till slagt och även in på Breeze några enstaka minuter. Kebeb avslutades kvällen med innan vi var hemma klockan sex på morgonen då det var lika ljust ute som det är mitt på dagen. Kändes sådär!

Tänkte iallafall bjuda på några bilder, blev inte så många, men åtminstonde några. Kändes som det var evigheter sen jag tog bilder.













She's like suicide but it feels alright




Två bilder på mitt fotoprojekt. Tänkte att jag också skulle visa er några av dom andra i klassens bilder. Men det får nog bli imorgon.

For all we know we might not get tomorrow

Deg har det varit denna dagen. Jag har inte bidragit med mycket nyttigt haha. Legat på soffan och kollat tv och försökt plugga lite grann. Känner dock inte att glöden till plugget finns där, men jag måste. För nu återstår bara fem dagar kvar till vårt teoretiska slutprov. Usch nervöst!

Fick mina bilder från vårt fotoprojekt igår också, så tänkte visa er några senare. Dom blev himla bra faktiskt:)

give me everything tonight

Idag har jag varit ute och powerwalkat/joggat för första gången sen, ja vad kan det vara, sen i somras kanske!? Förjävligt att man inte tagit tag i det tidigare men nu så. Nu ska jag ut några dagar i veckan. Måste vara fit när jag drar till Spanien om en månad.

Förvrigt har jag spenderat eftermiddagen i skolan. Förberett en modell inför examen, och imorgon ska jag vara där hela dagen för ännu mer förberedelser. Kan inte fatta att det bara är en vecka kvar till första provet.

Nu blir det mys framför tvn med popcorn, cola och allt vad det är.


En sommarbild för hela tre år sen.

we're gonna make it you and I

Nu tänkte jag gå och lägga mig för jag insåg nyss att klockat blivit rätt så mycket. Ska upp tidigt imorgon för ännu en dag i skolan med permanent och fönade vågor. Sådär roligt, men det måste göras.
Och för övrigt så ligger jag inne med den sjukaste utväxten någonsin. Tacka gud för att jag ska bli blond igen.
GODNATT!


Bild från the last summer.

But you just met somebody new

Det har varit en lugn helg bortsett från en massa jobb. Otroligt skönt faktiskt.

Idag har jag spenderat dagen i skolan. Förberett lite saker inför examen och även klippt Anna. Grymt fint blev det.
Och btw, skulle lägga in bilderna från valborg igår men NÄ, då finns dom inte på kameran. Jävla helvetesskit. Fan vad arg jag blev igår. Seriöst, vad är oddsen liksom.


who's gonna save the world tonight

Tusan vad jag har njutit vad detta underbara sommarväder idag.
Nu ska jag snart gå ner till Millennium med mammi och avnjuta en god middag såhär en fredag. Sen vidare in till stan och hem till Fiie för ännu mer mys. Hoppas ni har en bra kväll alla:)


snälla ge mig två sekunder innan du ger upp

Gud vad skönt det är att kunna sova ut lite nu på morgnarna.
Har suttit ute och solat lite precis, och nu ska jag snart bege mig till skolan. Spenderar någon timme där för att öva slingor på Cissi inför examen. Allt bara snurrar i huvet just nu, det är så mycket som måste göras och tänkas på hela tiden.


if she was the last one

Det märks att man inte haft en heldag med teori på ca ett halvår. Satan vad dryg dag i skolan måste jag säga. Men det var visserligen bra att få fräscha upp minnet nu inför vårt skriftliga examensprov vi har om två veckor.
Imorgon tänkte jag vara hemma från skolan. Ska inte börja träna på mina modeller förräns på onsdag, så tar en dags ledigt. Väldigt skönt och behövligt.

Nä nu blir det sista halvtimmen av BB sen bingen. Godnatt fina ni.


jag glömmer aldrig bort vad du gjort


En liten försmak på mitt fotoprojekt.

Legat i sängen och druckit tre burkcola. Ungefär vad min dag bestått av.

Imorgon blir det skola. Det blir lite repetioner inför vårt examenprov. Sen har vi träningsläger två veckor framåt. Fy vad nervöst det börjar bli nu!

Har gått och blivit besatt av Veronica Maggios nya platta också. Inte helt fel!

when I was loving you

Idag är jag knappt levande. Vaknade vid tolv och ligger fortfarande i sängen. Orkar inte göra ett skit faktiskt.

Gårdagen var underbar. Vi hade en otroligt bra dag i Lund. Jag och fina classmates. Självklart satt mitt minneskort till kameran kvar i datorn när jag skulle börja ta bilder, men det gick att ta några endå, så jag hoppas att jag kan lägga upp dom här sen.
Jag var så trött mot kvällen igår att jag skippade utgång och åkte hem. Slapp slösa pengar och är inte allt för bakis idag.
Nu ska jag fortsätta dö lite här i sängen. Puss på er!


En bild från gårdagen på mina fina tjejer bjuder jag på så länge.

RSS 2.0