Torsdag 28 juni

Tjenamoss.
Då var snart ännu en vecka avklarad, och semestern börjar närma sig. Vi bokade resa till Rhodos den 29 juli häromdagen och jag längtar så in i helvete tills vi sticker iväg. Jag och tre tjejer, kan inte bli annat än bra!

Har spenderat torsdagskvällen hos becca och ska snart röra mig hemåt. Ska upp klockan 5 imorgon bitti och köra päronen till flygplatsen. Lagom död man kommer vara. Sen blir det jobb hela dagen och sen är jag ledig hela helgen. Helt underbart.

Jag och världens bästa sis.


måndag 25 juni

Hejhej.
Hoppas ni hade en lika bra midsommarhelg som jag. Vår midsommarfest i fredags var helt perfekt. Tack och lov blev det fint väder vid 5 tiden så vi slapp ösregnet som höll på hela för och eftermiddagen.

Midsommarkransar, midsommarstång, mat, sång, snapsar, dricka, jordgubbar, skratt, bilder, sol, traktoråkning, brännboll, irländsk julafton, glädje, dans
var det mesta som dagen och kvällen innehöll.
Hade lite bilder av kvällen med men dom ifrån dagen var roligast och finast så varsegoda!

























*




















Torsdag 21 juni

Tre timmar kvar tills jag slutar. Och sen blir det FYRA dagars ledighet. Huuur underbart då!
Idag är det sooooommar ute. Jävligt trist att man måste vara inne en dag som denna. Men får njuta lite ikväll istället. För imorgon på självaste midsommar ska det ju bli regn. Orkar inte. Att de aldrig kan vara fint väder när man som mest önskar det. Nåväl, ska hålla tummarna endå!
Hörs vi inte imorgon önskar jag er alla en underbar midsommar och helg:)


Tisdag 19 juni

Hejsvej.
Här var de glesare än glesast med inläggen. Men jag är inne på min åttonde jobbdag i rad, så då blir de lätt så. Jobbar två dagar till, sen är jag äntligen ledig tre dagar i streck. Midsommar på fredag också, ska bli galet skoj.

När jag slutar här ska jag hem till bohlan och ha myskväll.
Är äntligen fri från min förkylning också, vilken frihet alltså!


onsdag 14 juni

Då var det snart helg igen. Helt sjukt vad fort veckorna och dagarna går.
Jobbat som vanligt idag, en skön dag faktiskt. Slutade redan vid fyra. Var inne i stan i västra hamnen en runda nu på kvällen med Fiie och satt i det fina vädret och njöt och snackade. Väldigt mysigt!

Nu blir det lite sömn för min del. En jobbdag imorgon också...


Ett litet bildkollage från mina senaste dagar. (rääääättt coolt att vi körde baken en EMZbil häromdan, inte allt för ofta det händer)

tisdag 12 juni

Varit en lång dag på jobbet idag. Och trots min jävla förkyldning och hosta har jag endå stått ut. Men det har börjat klia mer i halsen, orkar inte!

Resten av veckan bjuder också på jobb, likaså helgen. Men jag är endå sugen på utgång till helgen. Så det får nog bli så. Inget roligt att dela med mig av idag, så vi hörs imorgon. KRAM!


Bjuder på en bild från förra sommaren bara för att jag av hela mitt hjärta hoppas att det blir sommar i år.

måndag 11 juni

Tänkte jag skulle visa några bilder på bruduppsättningen jag gjorde.
Tyckte att den blev så himla romantisk och fin, och klädde bruden (min halvsyrra) så jäkla bra.






måndag 11 juni

Godmorgon.
Jag kan väl inte säga att jag haft den bästa helgen precis. Fick ont i halsen i fredags, och hade lika ont i lördags. Blev sämre på kvällen med hosta och mer ont i halsen. Igår bröt det ut och jag blev såååååå förkyld och hostan stannade kvar. Fick gå hem tidigare från jobbet dessutom. Idag mår jag fortfarande inte speciellt bra.
Det roliga är att jag är nästan aldrig sjuk, men redan i år har jag hunnit vara sjuk TRE gånger. Jävligt typiskt när man inte har tid med det!

Nu blir det lite frulle iaf, sen ska jag in till stan en runda.


söndag 10 juni

Ledsen för att det dröjt med andra delen av bilderna från bröllopet, men det har helt enkelt inte funnits tid till dator i veckan. Men here it is. Somsagt, det var en helt perfekt dag och kväll. Det var så sjukt, för ALLA var verkligen så sjukt pepp när dansen drog igång. Ja en underbar dag! Synd man inte får gå på bröllop oftare.



































torsdag 7 juni

Åh vad jag önskar att jag fick göra om denna dagen. Världens bästa dag.
Varit på två studentfester ikväll och man känner sånt lyckorus inombords. Kan inte riktigt förstå att det är fyra år sen jag stod där på trappan, lyckligast i världen.





måndag 4 juni

Då kör vi första bildregnet från bröllopet här. Ett helt underbart och så vackert bröllop alltså. Finner inga ord för hur perfekt allting var fixat. Och som ni ser på första bilden, bruduppsättningen är gjord av självaste jag själv. Tänkte jag skulle slänga upp lite fler bilder på den här imorgon:) Håll utkik!


























söndag 3 juni

Hej på er.
Igår hade jag en av dom bästa dagarna på länge. Det var nämligen bröllop mellan min halvsyrra Maria och hennes André. Har aldrig någonsin sett ett vackrare brudpar faktiskt. Det var en heeeelt underbar och fin dag.
Har en massa bilder att visa er, men jag lägger upp dom imorgon. Så länge bjuder jag på ett smakprov på hur jag såg ut igår.


RSS 2.0