lördag 31 december

Tänkte bara önska er alla ett gott nytt år och hoppas på att kvällen blir underbar! PUSS.

Bild från förra årets nyår.

lördag 31 december

Tänkte summera mitt år med ett litet bildregn. Har varit ett väldigt bra år. Hoppas att 2012 blir lika bra!
(bilderna kommer blandat under årets gång)


Festade loss med finaste frisörtjejerna!


Stack upp till Göteborg med Pontan, Becca och Nalla. Gick på Liseberg och hade mysigt.


Fotoprojekt i skolan.



Mamma och Mats gifte sig i rådhuset.




Jag tog äntligen min frisörexamen som jag firade med mina fina vänner.


Min underbara klass på examensdagen.


Var med Fiie och Line på Idols genrep på Malmö Arena.


Firade midsommar hos Tove med massa fina människor.



Syrran hade 20 årsfest.



Hade förfestskvällar hemma hos mig under Falsterbo Horse Show veckan.




Åkte ner till lägenheten i Spanien med Fiie en vecka.



Firade Tove som fyllde 22 år.



Var på Malmö Arena och kollade Melodifestivalen med familjen.


onsdag 28 december

Stannade hemma från jobbet idag också. Vaknade utan feber, väldigt skönt. Dock har jag fortfarande haft ont i magen hela dagen. Som tur är inte lika illa som det var igår. Men förmodligen har jag fått i mig nån bakterie som min kropp inte gillar.
Ska försöka gå till jobbet imorgon, så ber till gud att jag är frisk tills dess!

Det blir åter en myskväll framför tvn ikväll. Är så sugen på ALLT just nu, men känner inte att jag kan äta pga magen.


Några bilder från juldagen. Dock inga granna men de bjuder vi på hehehe.





tisdag 27 december

Hej på er. Ledsen för den dåliga uppdateringen men jobbet och allt julfirande har fått gå före.
Har ni haft en bra jul? Vi hade en supermysig julafton hemma hos kusinen. Massa god julmat, Kalle Anka, tomte, julklappar, julgodis, massa lekande och mys. Fick precis det jag önskade mig så det var perfekt.

Har lite bilder att visa er från kvällen, men just nu har jag ingen energi. Imorse när jag vaknade så hade jag så fruktansvärt ont i magen att jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Inte sovit någonting inatt heller. Fick köra ner till salongen och avboka mina kunder och sen åkte jag direkt hem och la mig på soffan. Sov i några timmar och nu har jag precis fått i mig lite chili cheese. Har fått feber också. Typiskt man ska bli sjuk nu innan nyår. Jag som aldrig är sjuk heller dessutom.
Hoppas inte att magen blir värre för då åker jag in till akuten. Fruktansvärd smärta:(


Bjuder på en bild från utgången i söndags.


Torsdag 22 december

Igår blev det en lång dag på jobbet. Var inte hemma förrän vid halv åtta på kvällen. Så det blev en lugn kväll framför tvn.

Idag har det var ännu en jobbdag. Dock sista innan helgen. Tog ledigt imorgon så jag hinner njuta lite innan julafton. Ska fixa massa ärenden i stan med becca så det blir massa mys imorgon.
Pappa bjöd mig på middag ikväll på La Rouge. Gudans god tapas som har där må jag säga. En perfekt avslutning på denna torsdagen. Dan före dan före dopparedan. Vart i tusan tog december vägen?!



tisdag 20 december

Bjuder på två bilder från lördagens releasefest. En toppenkväll verkligen!



tisdag 20 december

Puh vilken dag det varit idag. Jobbat från halv ett till halv sju. Krängde lite pizza när jag kom hem, satt och värmde mig framför brasan och nu har jag precis slagit in mina julklappar. Skönt att man äntligen inte är ute i sista sekund med det.

Nu har jag precis satt mig i sängen med en påse popcorn och julmust. Njuter för fulla muggar av julen även om vi inte har någon snö här nere i Skåne. Lite trist faktiskt. Men samtidigt är det rätt skönt att slippa allt slask och minusgrader.


Gjorde det traditonella pepparkakshuset med Pontan igår. Rätt nöjd endå!


söndag 18 december

Hallå där. Glest med bloggandet som vanligt hehe.
Har haft en kanonhelg verkligen. I fredags blev det mys med Pontan men igår blev det fest. Närmare bestämt i Norrköping. Jag och Natalie tog tåget upp för att vara med på Beccas releasefest. Det blev verkligen en lyckad kväll. Så himla kul att träffa henne. Vilken underbar tjej!

Idag mår man som man förtjänar hehe. Har precis käkat kvällsmat och nu ska jag skypa lite med syrran. Sen blir det mys resten av kvällen. Och imorgon ska jag träffa bästa Becca. Vi ska ha en heldag tillsammans. Myspys!

Bjuder på en bild från gårdagen, lägger upp fler nu i dagarna.


Tusen tack för igår snyggaste tjejen<3

Just need you to follow

Sitter just nu framför tvn och brasan och myser med mammi. Käkat lite knäck och nu tänkte jag faktiskt ta lite julmuzzzzt och kanske en lussebulle (tredje för dagen). Hemskt vad fet man är i december. Tur det bara är jul en gång om året hehe.



tisdag 13 december

13 december idag innebär att det är Lucia. Hade satt klockan på sju imorse för att gå upp och titta Lucia på tvn, men jag var på tok för trött för det så jag somnade om.
Har haft en mysig dag med fika och prat på Farmor Idas café med Becca, Låjs och Evelina. Sen har jag haft en kort dag på jobbet. Rätt skönt ibland.

Tycker det är lite tråkigt nu när man blivit äldre att man inte får se eller gå lucia i skolan. Kommer ihåg att jag alltid tyckte det var så mysigt.


Tog lite mysiga kvällsbilder i vårt fina julhus nu ikväll.







it's been a long way but now I'm here

Lite bilder från julbaket i lördags. Lillplutten gjorde en helt underbart söt dans. Försökte få upp den här men vet inte riktigt hur man gör hehe.










måndag 12 december

Haha gud alltså, jag vaknade halv ett idag. Det var jävligt längesen jag sov så länge faktiskt. Men skönt var det.
Och idag är jag ledig. Det är så skönt när man inte har något inplanerat så man bara kan ta dagen som den kommer. Så jag har hunnit duscha och precis ätit frukost (sen lunch?).

Blir jobb sen resten av veckan, och jag hoppas den flyger förbi eftersom på lördag drar jag och Natalie upp till Norrköping till Beccas releasefest. Längtar ihjäl mig haha! Ska bli riktigt kul.


Den här jackan vill jag SÅ gärna ha. Måste nog önska mig den i julklapp!



Söndag 11 december

Hej på er. Idag har varit en himlans skön dag. Sov ut ordentligt och när jag vaknade hade pontan gjort frukost.
Sen stack vi iväg till Ikea och handlade lite småprylar och det blev även en sväng inne i stan. Ikväll blir det mys framför tvn. Redan tredje advent idag. Hur snabbt går inte tiden!?


Vi hade en riktigt mysig dag igår. Bakade pepparkakor, lussebullar, fikade med pannkakstårta och mackor, lekte kurra gömma, tjejerna fick vars en tidig julklapp och det var bra så mysigt.
Tänkte lägga upp några bilder imorgon.

Ha en mysig söndag finisar!


lördag 10 december

Hallåja! Då var det lördag igen.
Igår hade jag myskväll med tjejerna. Lagade tacos och sedan kollade vi Idolfinalen. Hallelujaaaah att Amanda vann. Fan så jävla grym hon var igår. Helt sjukt!!!
Tanken var att vi även skulle baka pepparkakor men vi var helt döda efter maten så det slutade med att vi käkade upp degen istället haha.

Precis skypat lite med syrran. Blir så avis på att hon är i värmen när det här hemma bara är kallt och ruskigt.
Och snart kommer kusinbarnen hit, så ska vi baka lussebullar och pepparkakor och ha lite julmys.

Hörs senare!

Två bilder från förra året julbak.


torsdag 8 december

Lite bättre bilder på hur jag såg ut i fredags.



tordag 8 december

I måndags var jag och gjorde vid naglarna. Dom blev väldigt naturliga och fina faktiskt. Nästan så jag tycker dom ser ut att vara mina egna äkta. (om jag nu hade kunnat få långa naglar)


onsdag 7 december

Nu ska jag fortsätta njuta av lite knäck, saffransbullar, julmust och lite julmusik. Kan det bli mer julkänsla?!

Tycker bilderna med mobilen blir så små när man lägger upp dom här. Så bjussar på den här igen fast i en större variant. Hoppas det är okej:)



onsdag 7 december

Jäklar vad jag lyst med min frånvaro här dom senaste dagarna. Det har bara blivit så helt enkelt. Har haft annat för mig än att sitta vid datorn.

Haft en himla bra helg iallafall, bästa på länge faktiskt. Utöver det så mådde jag som en sunk i söndaskväll efter jobbet. Hade asont i halsen, öm i hela kroppen och jag kände mig dödssjuk. Det bröt ut till förkyldning dagen därpå, som tur var. Och nu är den nästan redan borta. Jag blir väldigt sällan sjuk, och det är jag glad för!

Ikväll har jag och mamma stått i köket. Bakat saffransbullar med mandelmassa och sen gjorde vi mina älskade knäck.

Har faktiskt lite bilder att visa er, så tänkte förtidsinställa lite inlägg tills imorgon så ni har något att glo på medans jag står och jobbar hehe.


Lördag 3 december

Jag är heeeeeeeelt slut i rutan idag. Igår blev det julfest med salongen på Swedbank stadion i Malmö och gud vilken bra kväll det blev. Käkade god mat, drack drinkar, pratade, skrattade och njöt av varandras sällskap. Där var väl nog över 1000 personer så det var fult ös. Alcazar uppträdde också, så det var lite skoj.
Jag och Sofie drog sedan vidare till båten och mötte upp lite andra brudar. Vi drack ännu fler drinkar och släppte loss rejält på dansgolvet haha, längesen jag hade så roligt faktiskt.

Somnade vid halv fem imorse och när klockan ringde vid nio ville jag typ strypa min telefon. Jag var så trött och bakfull att jag inte visste var jag skulle ta vägen. Men det var bara att köra mot jobb, och på jobbet ska vi inte snacka om hur uselt jag mådde haha. Herregud, jag ville bara gå i iide och aldrig mer komma fram..

Ikväll har jag och pontan krängt donken, godis, chips, chokladbollar och ja, det mesta som är fett och gott. Perfekt en bakisdag!
Imorgon ska jag jobba igen, hoppas dock jag mår lite bättre då.
Nu blev de lite uppsats här känner jag hehe så vi hörs imorgon. Hoppas ni mår fint. Kraaam

Tre bilder från gårdagen!


RSS 2.0