LÖN!!!

jag glöööööömde ju berätta dagens höjdpunkt igår. JAG FICK MIN FÖRSTA LÖN!!!!! och jag har aldrig känt mig lyckligare i hela mitt liv. haha fatta så bra det känns. jag har aldrig fått så mycket pengar nånsin haha. och nu ska jag bara shoppa och unna mig allt jag behöver. loooooooooooove it!

i dont know why i cant keep my eyes off of

även om det är längesen, så tänker jag alltid på dig när jag hör denna låten.


hilary duff


har kommit på att jag är ett sjukt bigt fan av hilary duff. sjukt snygg brud!
en jävla bra skådis också, och en fantastisk bra röst på köpet.
synd inte alla föds med den turen!


och LIFEHOUSE, fan vad jag älskar dom. varför kommer alla band till sverige utom lifehouse? liksom whyyyyyy!? blir arg.

onyttig IGEN

alltså faaan vad jag suger på att skriva här haha. jag hinner verkligen inte. funderar på om jag ska ta bort bloggen för ett tag? men samtidigt vill jag inte det. men känns meningslöst att ha den om jag endå inte hinner uppdatera varje dag.
får se hur jag gör.

jobbat idag igen, som alla andra dagar. snart fredag igen, underbart skönt.

nannade hos becca inatt. badade och hade det mysigt som vanligt. elskiisss dajj!
snart festen, kommer bli sååå nice. mumsiii!

varit allades för onyttig idag, och då menar jag verkligen ALLDELES. fan inte bra att det finns godis på jobb. springer alltid och nallar massa skit. tre påsar godis idag + popcorn när jag väl kom hem. + bkmat. visserligen tog jag morötter istället för pommes och vatten istället för läsk. endå lite bra iaf.

nej nu ska jag snart krya ner i sängen. godnatt!


lugg eller inte?


funderar på om jag ska klippa lugg igen!? kan inte bestämma mig.

grattis sis!

ja jag veeeeeeet att jag är dålig på att skriva. ber om ursäkt för det. men jag hinner inte längre. too much to do.

måste säga att jag blev sjukt besviken igår att velvet inte kom vidare i melodifestivalen. en av dom bästa låtarna lätt, men nej. som vanligt vet inte svenska folket hur man röstar. mina tre röster gjorde ingen skillnad. faktiskt besviken som fan.

idag är det en stor dag. min syster fyller 18 år. myndig och hela köret. men nej, jag får inte ha mitt leg ifred endå. för nu kommer hon ju vela komma in på 20 istället. lite jobbigt att vara äldst ibland. fast roligt för det mesta.
det blir iaf fondue på elysée ikväll. faaaan va gott säger jag bara. favvomat! måste fan ha efterrätt också. sjukt puligt.

trött som en kråka är jag också idag. men de är smällar man får ta. jobb hela veckan. typ skjut mig?
PUSSIIINUSS!

 

friday again

har varit väldigt dåligt på att skriva här dom senaste dagarna pga att min data har varit störd i huvet. den har inte fungerat så som jag vill och det har gjort mig jäkligt förbannad kan jag säga. men nu hoppas jag på att den blivit på lite bättre humör iaf.

igår var jag hemma hos linn. long time no seen. underbart att träffa dig igen. man känner verkligen att vi är som bästa vänner. när vi varit ifrån en längre tid och sedan träffas, så känns det som vi kännt varandra hela livet. så sjukt härligt.
ikväll ska jag hem där igen. lite fest ska bli kul. är visserligen väldigt trött idag men hoppas att jag blir lite piggare när jag får sprit i kroppen. mina bebisar ska till shake istället, och jag hoppas jag hinner träffa dom en stund senare under kvällen.
nu måste jag göra vid mig. är nåågot stressad! hörs guys.


start och fil

var bara tvungen att säga det men jag har ätit tre eller fyra tallrikar med start och fil idag. haha rekord? inget imponerande rekord precis men känner endå mig ganska stolt. varför vet jag iofs inte.
käkade en kaka idag också, ångest deluxe kan jag meddela.
fyyy dumma emziii. :(

promenad i vinterkylan

haft en jättemysig dag idag. jag tog mig en promenad till byn i vinterkylan och mötte upp låjsi. vi gick till bean bar och tog oss en liten fika. jättemysigt. satt och snacka i nästan en timme om allt mellan himmel och jord. när dom stängde promenerade vi hem till mig och fortsatte snacket. det märks verkligen att man inte träffats på några dagar när man har hur mycket som helst att prata om.

nu har jag precis kollat på veckans höjdpunkt, andra avenyn, och nu ska jag snabbt in i duschen, sen poppa en påse popcorn och sen bädda ner mig i sängen framför tvn. hörs imorgon allihopa!

090217

äntligen har solen tittat fram. snö och sol, vilken underbar kombination. det är verkligen så man bara vill iväg och åka skidor nu. avis på alla som är i saalbach och har det så jävla ball just nu.

ska snart ut i det fina vädret och ta en lång promenad med låjsi. kanske blir en liten eftermiddagsfika sen också. what a wonderful day!


dreams come true

åh vad jag älskar att drömma. speciellt när man drömmer sånna drömmar som man aldrig vill vakna upp ifrån. inatt hade jag en sån dröm. den tog aldrig slut, den bara fortsatte och fortsatte. det var så himla underbart. och när man drömmer om fantastiska människor blir det ännu bättre. gud! jag vill verkligen aldrig vakna. den kändes så himla verklig. bästa drömmen på VÄLDIGT länge måste jag säga. hoppas att den en dag blir verklighet.


snön ligger fortfarande kvar som ett stort fint täcke över marken. och nu på eftermiddagen har det börjat snöa ännu mer. men det är väl mysigt. förutom att det blir så kallt ute och man inte kan göra någonting.

det är en sån dag idag man bara vill sitta framför brasan, med en stor och mysig filt, en kopp varm choklad i handen, och bara sitta och gosa med sin pojke. synd inte alla har den turen med sig.

red meets blue


mys hos linie

en mycket trevlig söndagskväll må jag säga. själva dagen har endast bestått av chill i sängen. men den stora nyheten är att jag blivit beroende av start och fil igen. flera tallrikar om dagen. såååå mumsigt. det är nog vad mina måltider denna veckan kommer bestå av, eftersom jag är leeeeedig the whole week. göttmos eller vad.

ikväll stack jag hem till linie där även steffie och ryde befann sig. det blev tjejsnack som vanligt. OCH det vanliga samtalsämnet, sex. som av någon anledning alltid tas upp. speciellt när man är med caroline nord eftersom hon är ett sexfreak:) men jag gillar de. så det var himlans trevligt. sen kom det folk indroppandes hela kvällen. först kom tweii, sen steffi och sen becci. det blev såklart beck på tvn då vi samtidigt krängde en hel del chips, dippa, grönsaker, popcorn och choklad. och jag får ju inte glömma tweiis frukttallrik och vattenflaska. haha du är för söt.
efter halva filmen kom även bob, burre, lilleman och andre. mycket mycket mys!
nu blir det snart bingen. sleep tight!

chanelbag

JAG VILL SHOPPA!!!

guttenmorgen

godmorning, eller ska man kanske säga godeftermiddag. klockan är ju trots allt lite över ett nu och jag ligger i sängen, har precis ätit frukost, och kollar på lets dance.

vi hade en mycket trevlig kväll igår hemma hos becci. gud vad vi åt. jag har nog aldrig ätit så mycket att magen kännts som en bomb efteråt. min mage stod verkligen typ fem meter ut efter allt vi käkade. det godaste var lätt dom stora räkorna i olja och vitlök. jag och becci käkade en hel påse, vad kan där ha varit i?! runt 60 räkor? ja nåt sånt. haha jävlar vad mätt jag var sen. men det stoppade inte mig från att stoppa i mig lite godis efter maten, det får man alltid plats med. men sen trodde jag verkligen att min mage skulle spricka. fyfan vad dåligt jag mådde haha. uusch ja! det blev endå några digestive kex efter de haha, kunde fan inte låta bli.

idag blir det chill, förmodligen hos linn. år och dar sen vi träffades. kanske lite överdrivet men det var så sjukt längesen. ska bli himla kul att träffa dig igen!

vinkväll med brudarna

för att vara nykter var endå gårdagens kväll helt okej. det blev förfest hos sandar med trevligt folk, guitarrhero och sprit för resten av deltagarna. vi begav oss sedan till crown där det inte var så mycket folk. kom visserligen mer och mer folk under kvällen. det blev ingen dans för min del, kan somsagt inte dansa om jag inte har fått sprit i kroppen. men det är endå alltid lika kul att glo på allt folk som är berusade. min biljett till garderoben blev min bästis under kvällen. och ett glas vatten fick jag i mig också. aldrig fel;) man måste ju ha något att dricka för att hålla alla andra sälle.
kl tre ville jag hem. steffie och jag gick och handlade kebab. fan alltså, de är alltid lika gott med nattamat. nog den bästa maten på dygnet faktiskt. sen hem och sova. det skönaste med att inte dricka är att man kan köra hem sen. fett ös.

idag är det lördag den 14 februari, vilket innebär alla hjärtans dag. så jag ska snart bege mig upp till toppengallerian och käka lunch med becci. jag ska även in på systemet för första gången, och handla vin tills ikväll. måste inom toppen också och handla mat.
det blir nämligen myskväll några fina brudar ikväll. matlagning och vinkväll. kan man få en bättre alla hjärtans dag?!
ja det kan man faktiskt, men nästan inte. en pojk hade ju varit det bästa. men nu ska vi inte böla för det, tur att man har så underbara vänner som man verkligen har. i love you guys!



taylor swift - love story

romeo, take me somewhere we can be alone
i'll be waiting, all there's left to do is run
you'll be the Prince and I'll be the Princess
it's a love story, baby, just say 'yes'


thank god its friday



t
hank god its friday. guuud vad jag älskar fredagar. har varit en dryg vecka med  tanke på att jag inte jobbat en enda dag. och ryggen har självklart inte återhämtat sig till helgen heller, vilket jag hade hoppats på.

sandar fyller 20 år idag, så stort grattis till dig! och det ska firas ikväll. släktmiddag och förfest hos honom och sedan vidare mot crown. eftersom jag fortfarande känner mig handikappad så avstår jag från att dricka mig berusad ikväll. inte så smart om jag får mer ont. så de vågar jag mig inte på ikväll. hoppas på att jag kan ha roligt endå. iallafall lite.
tjaoo!


jag är glad endå

sitter och tänker på ifall jag ska eller ifall jag inte ska. jag borde inte, men endå vill jag. men nej, jag ska inte. jag har ju redan bestämt mig för längesen? fast ja, man kan ju ändra sig. jag gillar ju det där lilla extra. men nej, jag har inte ändrat mig. eller rättaresagt, jag får inte ändra mig. det vore väldigt dumt faktiskt. nu får det bli som det är.
jag är glad endå. :)

blää på snö

kan snön försvinna ellååååår!?!????
jag vill ha vår och sommar och sol och värme:(




 

america's next top model

jaha då var det final av top model idag. vad ska jag nu titta på på tisdag och onsdagskvällarna? lite borring faktiskt. men en jäkligt värdig vinnare iallafall måste jag säga. perfekt kroppslängd, snygg, långa smala ben och ett väldigt snyggt och annorlunda modellutseende.

mckey - america's next top model winner

james morrison ft nelly furtado - broken strings


hej mitt vinterland

aaarh. det har visst snöat hela natten och nu ligger all snön hel vit på marken. nu känner man verkligen att man vill upp till sälen, eller egentligen vartsom, och åka skidor. guuud vad härligt. kanske blir vallåsen en dag nästa vecka om det är någon som är sugen. jag är iallafall megasugen för jag älskar att åka skidor. fast man kanske borde testa snowboard!? haha om jag nu vågar det.

det blev inget jobb idag heller. min smärta har försämrats igen under natten. har knappt kunnat sova något. riktigt jobbigt. vet inte vad jag ska ta mig till snart längre. står knappt ut mer nu. men blir det inte bättre till helgen så måste jag kolla upp det igen. liksom orka?

jag måste försöka ta mig en liten tur bort till maxi idag igen så han får lite mat den stackaren. hoppas att jag inte bryter ihop på vägen. men mysigt att gå ute i snön, love it.

inatt hade jag helt underbara drömmar. ville inte vakna. och när jag väl gjorde det blev jag arg för att det bara var en dröm. blöö!


sol och kallt

ååhhh. jag vill till sälen, till lindvallen.
jag vill sitta vid snögubben med solen rakt i ansiktet och mysa med en varm kopp choklad i handen.
UNDERBART ELLER VAD!?

jag ser det snöar..

precis kommit hem från en promenad ute i de vita vinterlandet. ja, det har börjat snöa, vilket jag inte storgillar precis. jag ville ju ha vår nu. nåväl, max fick lite mat iallafall, och gud vad sällskapssjuk han var. jag kom knappt därifrån! han saknar väl linie för mycker redan:)

lite gulashsoppa kokade jag ihop när jag kom hem. det funkar alltid när man är röd och kall om kinderna, och även om resten av kroppen. nu ska jag ta hand om min tvätt hade jag tänkt. tyck synd om mig gott folk. tuddeluu.


jag saknar mitt vita långa hår!

090210

tisdag idag, vilket innebär en del positiva saker faktiskt, även om jag ligger hemma och fortfarande inte kan jobba.
jag har precis unnat mig en god frukost här i sängen, en macka, ett kokt ägg och ett glas med apelsinjuice. hur pefekt som helst. nu sitter jag bara och väntar på att våra bästa år ska börja. de är nog de bästa med att vara hemma från jobbet, för jag är helt besatt i de programmet.
efter de ska jag försöka ta mig en promenad hem till linie och ge hennes katt max lite mat, eftersom linie åkte till berlin igår. jag ska försöka fixa lite med min tvätt idag också. en typ fem meters hög nytvättad tvätt väntar där nere. men lat som jag är så orkar jag inte göra något vid den, och sen är de så himla trist med. onödig tid. men idag måste jag försöka hinna med det.

ikväll blir det tvkväll. top model följt av andra avenyn. hur underbart som helst.

och på lördag är det alla hjärtans dag. det ser jag inte fram emot för alla er som ville veta det.


lilla max på bild

lauren conrad

ja, som ni märker så kan jag inte komma ifrån min förebild lauren conrad.
det är sjukt, men i mina ögon finns det ingen snyggare brud.
 


sebastian krantz

hej älskling!

<3


fan vad jag saknar att vara brun.
fan vad jag saknar ayia napa.
fan vad jag saknar er girls.

i'm just playing my game

I cry my tears
But they're not for you
Playing a game
I know you've done too
I shouldn't have waited,
But still it's all the same
Cause you know,
I'm just playing my game.

våra bästa år och en miljon nålar

det blev somsagt inget jobb idag. istället har jag legat vaken i sängen sedan halv 10 och bara glott på tv och ätit frukost i sängen. det finns inget mysigare. nu sitter jag och lyssnar på massa underbar musik, medans jag väntar på våra bästa år som börjar om ca en timme. tiden går alltid så långsamt när man väntar på något.
har sovit väldigt dåligt inatt. så fort jag vrider mig gör det så förbaskat ont. det känns ungefär som en miljon nålar sticker i min rygg. förjävligt faktiskt.
resten av dagen ska jag bara spendera genom att tycka synd om mig själv och ligga och lata mig i sängen. jag hade verkligen behövt träna, men det kan jag absolut inte göra nu när jag har såhär ont. men så fort smärtan går över, måste jag sätta igång med träningen igen. det är verkligen ett måste.


jag måste bara nämna en sak. i lördags när jag och mammsi var på valen i trelleborg, köpte jag tre par plagg för 60 spänn. bra eller bra!? haha helt sjukt jävla bra. synd att inte kläder alltid kan vara så billigt.

it hurts

röntgen idag gick bra, bättre än förväntat, även om jag inte kan förstå att de inte var något värre än inre blåmärken, med tanke på hur ont jag har. men de är bara att hoppas på att det blir bättre dom närmaste dagarna. inget jobb blir det imorgon iallafall. och nog inte på dom närmsta dagarna heller. 
men det jobbigaste är om nätterna, jag kan knappt sova eftersom jag inte vet hur jag ska ligga. hur jag än vrider och vänder på mig så gör det ont. har legat och vilat i sängen hela dagen, riktigt skönt. och det ska jag fortsätta med ikväll. kolla beck på tv och sen kanske några avsnitt av one tree hill. får se hur mycket jag orkar.
nu är snart maten klar. skriver kanske senare. bye!


två kanonlåtar

qwote feat plies - 808



qwote - falling for you


en trappa och en smäll

ja då har man varit på akuten i fem timmar idag. lagom kul en lördag då man helst vill gå på stan eller ha kafferep med sina damer, men vad ska man göra liksom. det blev ju somsagt lite för vilt igår. jag trillade i en stentrappa och slog i min rygg så imorgon ska jag åka till akuten igen, och röntga min rygg. rätt klumpigt om man säger så. har ont i hela ena sidan och in mot ryggen. men jag och trappor går nog inte så bra ihop har jag kommit på. inte första gången jag trillar i en trappa.
det är inte bra att dricka så mycket sprit, måste sluta med det. jag råkar alltid ut för det en och det andra när jag dricker för mycket haha. fan inte bra alls! men trots allt så var allting värt det. vi fick till en riktigt bra förfest här hemma med singstar. men spriten talar för sig själv, det blev too much helt enkelt. iallafall för min del. men kul hade vi. och jävlar vad bra vi är på att sjunga girls! och vi vet jävlar i det hur man dricker sprit också! oh yeah i lajjjk it.

lördagens kväll ska spenderas här hemma med låjsi, coffe och martin. en efterlängtad kväll kan man verkligen säga. melodifestivalen, kräng, skratt och skitsnack! det kan man verkligen aldrig få för mycket av. ska bli grymt kul att träffa er.
nä nu ska jag och sis laga mat och sen måste jag vila lite, känner mig som en handikappad kärring med den här smärtan. usch, fy och blä.
herrååå:)


emz och bexxi

steff och alex

glada och fulla eve

emz och choulle

hej allihopa!

haha retard?

trötta ögonlock

trötta ögonlock är det som beskriver min dag bäst idag. slitiga arbetsdagar och tidiga morgnar gör så att jag blir trött, inte så konstigt då ju. men imorgon är det äntligen fredag igen. det innebär försfest hos emz med dom bästa, och sedan vidare till millenium där sophia och malin ska firas för fulla muggar. hoppas på en kanonkväll.

tvn blir min kamrat ikväll, har inte ork för något annat.

  


emz och becca

idag har det varit en emz och becca dag! både på jobbet och efter jobbet. eve kom också en stund nu på kvällen och vi glodde först på top model sen på andra avenyn som dom missade igår. popcorn krängde jag också, tog hela påsen för mig själv:) det är ju så gott. spagetti med köttfärssås åt vi också. och sen åt jag ju mat på jobb med, och även fika. men älskar man mat så gör man.
nu har jag och becca precis badat bubbelbad. haha roligt hade vi vill jag lova. skum och grajor. fula som svin, fast endå rätt snygga, spec med huvet fullt med schampoo! nu blir det säkert ett avsnitt, eller två av OC och sedan läggdags. och eftersom jag börjar nio imorgon så får becca gå upp och köra mig till jobb, fastän hon inte börjar förrän tolv. mohahahah!!! älskar dig endå.


idol 2008 hanna antonsson

sjukt dåligt att hon åkte ut efter andra audition! riktigt bra låt och riktigt bra röst.

when you look me in the eyes

i find my paradise, when you look me in the eyes

grattis min halva

först och främst vill jag återigen gratulera min halva rebecca som fyller 20 år idag. massamassa grattis till dig älskling. för övrigt så har det varit en seg dag på jobbet. slappt och drygt! hoppas på en förändring imorgon. dock har jag inte ont i mina fötter idag iallafall, tack vare mina fina nya ljusblåa foppatofflor. i löööv dom.
precis haft mys framför tvn med sis och kollat på top model, krängt kladdkaka och ätit morötter med dippa. lite nyttigt och lite onyttigt. ja, det är väl så det ska vara. man ska blanda, det är bäst. eller det känns bäst iallafall. och nu är det andra avenyn på tv. haha jag kan fan inte sluta digga roxanna. fett cool brud assåå!
måste glutta vidare nu. pussinuss

   

john mayer - free falling

stööört skön låt!

lene marlin

om ni vill ha skön musik så passar lene marlin alldeles utmärkt. man blir helt avslappnad av att lyssna på hennes låtar. riktigt härligt. ett bra tips bara för er som gillar sån musik!

love shoes


aaarhhhhh! dessa skorna vill jag ha så jäääävla mycket. fett snygga!!

pannkakor och nybäddad säng

det  blev inget jobb för emz idag. vaknade imorse och kände att jag fått urinverksinfektion, så jag fick bege mig till doktorn vid lunchtid, och det visade sig att det var det. så nu ska man gå på pencilin resten av veckan. lagom kul faktiskt. men jag hoppas att jag kan jobba imorgon iaf.
syrran och hennes kompisar står där nere och lagar pannkakor, så det får bli min mat idag. rätt gott, fast känns sjukt onyttigt men vafan;) man kan ju inte alltid vara nyttig, även om jag önskat att jag kunde vara det. nu håller jag på att bädda rent i min säng. så ikväll när jag ska lägga mig kommer det vara sååå mysigt. ska verkligen bädda ner mig ordentligt och tycka riktigt synd om mig själv haha. sånt måste man faktiskt göra ibland.
see you guys!

sebastian krantz

auw så hiiiiimla gullig. ge mig!!


shoes


mums vilka snyggisar! vill ha vill ha vill ha, och SKA ha när jag får lön.

basic element


egen tv

då var det redan söndag. fan att helgerna alltid ska gå så jädrans snabbt. pallar inte jobba en hel vecka till. men idag har jag äntligen köpt mig ett par foppatofflor, så nu hoppas jag att jag inte behöver ha ont i fötterna längre. idag har jag även fått uppsatt min teve på väggen, känns helt wonderbart. äntligen kan jag leva i mitt rum som alla andra redan gjort nu dom senaste 10 åren, då jag levt i mitt vardagsrum. visserligen inget fel alls på det, men alltid skönt att kunna ligga och dega i sin egen säng framför sin egen tv.
ikväll blir de nog en promenad ute i snön, ja det lilla som vi fått över natten. jag som hade hoppats på en tidig vår i år, men nej, självklart kommer snön iaf, bara två månader för sent. boooring!

skriver kanske en rad eller två senare ikväll med.


RSS 2.0