Let's take the whole world on a ride

Handlade lite behövliga smågrejer på frisörgross idag. Man kan gå där i flera timmar och bara titta.
Efter det satte jag och Anna oss på subway och käkade lite medans vi fick en del gjort på projektet. Det är en hel del att göra. Mer än vad man trodde faktiskt.

Det blev inget slingande av syrrans hår idag, tiden blev för mycket och nu sitter vi istället framför tvn med godis och degar. Skönt det också. Och imorgon börjar jag inte förräns klockan tio. Hur skönt som helst.



I want some more, what are you waiting for

Nu ska jag fixa mig snabbt, sen blir det stan med Anna. Först frisörgross och sen projektarbete.


here we go again, I kinda want to be more than friends














Lite bilder från lördagens bravader hemma hos Elna. Supertack för kvällen darling. Jättetrevligt, och framförallt svinkul att få umgås med mina fina blommor igen. Det måste vi göra oftare!

take a bit of my heart tonight



Gud vad trött jag är. Steg upp halv nio för att jag var tvungen att ta bussen hem från min pojkvän vid nio. Ska in till stan lite senare eftersom jag är ledig idag. Ska plugga med Anna, och även göra lite ärenden på frisörgross.
Men jag känner att jag egentligen hade behövt sova längre idag, men sånt är livet.

Tänkte att jag skulle slinga syrrans hår idag också, men får se om tiden räcker till.
Nu tänkte jag käka frulle och kolla på Våra bästa år.

But when your still waiting for the snowfall



Full rulle på jobbet idag. Tiden gick iallafall snabbt, som tur var. Nu är jag hemma och ska göra vid mig inför kvällen. Det blir 21 årsparty hos Elna och sen kaaaanske vidare till Törringe. Annars kanske till stan eller bara hem. Får se vad jag känner för.
Hoppas ni har en bra lördag!

I am a rolling wave without the motion



Tänkte snart sova faktiskt. Klockan är endå rätt mycket. Ska upp och jobba imorgon. Dock inte förrän tolv, så lite sovmorgon får jag iallafall.
Sen blir det 21 årsfest på kvällen med mina kära blommor. Men vi hörs ju såklart innan dess.

Sov så gott finisar.

I am the rain that's coming down on you


Fashiontoast

Orkar egentligen inte säga det igen, men faaan vad jag suger här. Alltså jag hinner ju inte. Dock har jag tofflat rätt mycket den här veckan, så det beror väl lite på det. Men annars är jag helt död när jag kommer hem från skolan om kvällarna.

Idag har jag varit på praktiken igen. Det gick toppen. Fick schamponera några kunder, svara i telefon och tvätta och diska och sånt mindre roligt. Men det känns bra att få börja ta lite kunder så smått. Superroligt!

Just nu ligger jag i sängen, propp mätt efter en jättemysig kväll på Elysée med några brudar. Det blev fondue, och självklart marängssuise (stavningen? haha) till efterrätt. Efter det satte vi oss på ett café i Malmö och snackade. Dock höll jag på att frysa röven av mig då vi satt ute. Men mysigt var det.

he turned and walked away


Snyggaste tjejen.

Så jävla seg skoldag. Förmiddagen var okej då vi hade hårdesign. Det märks att man börjar bli bättre åtminstonde. Eftermiddagen satt vi och tittade på massa filmer om kreativ färg och det var rätt intressant, men man blir ju så jäkla seg av att bara sitta rakt upp och ner på en stol.

Nu har jag precis krängt en pizza, kollat halv åtta hos mig och ska nu bege mig hem till min pojkvän.
PUSS!

when we walked in fields of gold

Herrejösses vad trött jag var imorse. Jag hatar att helgerna alltid går så fort. Fast man vilar och tar det lugnt så känner man sig endå aldrig tillräckligt utvilad på måndagmorgon.

Haft ännu en genomgång idag om vårt projektarbete. Man blir gaaaanska rastlös av att sitta och lyssna i fyra timmar i streck kan jag säga. Men i eftermiddags kom jag och Anna igång med arbetet. Känns faktiskt kul att starta en egen salong. Det kommer gå galant känner jag på mig!



Passar på att visa en bild från photosession marsklassen hade innan jul.

This is the best one yet, and I´m so happy




Två bilder från uppsättningen Diana gjorde på mig idag. Den blev så himla fin. Fick inte till jättebra bilder, men ni ser iallafall någorlunda hur den såg ut.
Tänk, om bara FYRA månader är det min tur. Inte klokt vad tiden går fort.

and you are, lovely tonight




Jag har ju glömt att visa min otroligt snygga ring jag beställde hos Becca förra veckan. Hon har skapat en ny hemsida med massvis med snygga smycken både till tjejer och killar. Om ni inte redan har kikat in där, så borde ni göra det. Och jag tackar så hjärtligt för ringen igen fina du!

http://refre.blogg.se För att komma till hennes blogg.
http://detailsbyrebfre.se För att komma till smyckesbloggen.

and then I need you

Alltså förfan. Nu måste jag skärpa mig här. Jag är ju sååå kass. Tiden räcker ju inte till så mycket som jag vill.
Det har varit en jobbig vecka dessutom, som tillslut endå har slutat bra.
Jag har umgåtts med min pojkvän i stort sett hela helgen. Bara tagit de lugnt, ätit massa goda middagar, kollat film, krängt massa onyttigt onödigt och varit lite i stan. För en gångs skull har jag tyckt det varit så otroligt skönt att bara ta det lugnt en hel helg. Annars är jag en sån människa som hela tiden måste göra saker. Klarar inte av att bara va hemma en lördag tex. Men det behövdes denna helgen.

Idag har jag varit uppe tidigt. Klassen som är ett steg före oss på skolan hade sitt sista examensprov idag. Jag satt modell för långhårsuppsättning. Tänkte slänga in några bilder sen på resultatet.


when you get what you want, but not what you need

Denna dagen har inte varit nåt jag vill minnas. Mår inte så bra för tillfället, så det blir inget mer bloggande idag. Är inte alls på topp, hoppas ni förstår det även om jag inte vill berätta vad det handlar om.


Bjussar på en gammal bild på mitt gamla jag. Känner knappt igen mig själv.

and I'd give up forever to touch you



Tack så jättemycket för alla fina gratulationer ni har gett mig. Blir så glad.

Nu ska jag sova. Mår inte så bra. Sov gott allihopa!

who's that girl, where's she from



Och så var man 22 år. Har haft en underbar födelsedag. Fick massa fina grattis och massa kramar av alla på skolan. Tänk att man har så underbara klasskompisar. Fick dessutom present av en också. Inte dåligt alltså. Dessutom bjöd jag på kakor. Inte dåligt att fylla år.
Har varit helt glad idag. Ovanligt glad faktiskt. Det är rätt kul att fylla år, man får så mycket uppmärksamhet haha.
Efter skolan var jag med familjen på restaurang i Malmö och käkade otroligt god mat. Trots att jag blev propp mätt, var jag tvungen att trycka i mig en semla nu när vi kom hem. Är det tradition så är det.

Fina presenter har jag också fått. Pengar, två par skor och en kavaj. Inte dåligt.
Nu ska jag bara njuta av dom sista timmarna av dagen, sen hoppa i säng. Är ledig från skolan imorgon. Men har massa ärenden att fixa.

take a step, let your feeling shows

Usch så kass jag känner mig här. Helt jävla usel. Jag hinner ju inte med.
Helgen har varit bra iallafall. Har klippt en himla massa. Bara bra för min del, behöver träna så mycket som möjligt hela tiden.
Var på 20 årsfest i lördags hos Elin. Mycket trevligt. Jag och Cathlin drog vidare till Chili där vi också hade roligt.

Idag har det varit en lång dag i skolan och jag är helt slut i hela kroppen. Suttit och haft genomgång hela förmiddagen inför vårt salongsprojekt, så man var ju ganska slö i huvet efter lunch. Hade sen en klippning på eftermiddagen som gick jättebra. Superfin blev hon. Man känner sig lika stolt varje gång.

Nu tänkte jag strax sova. För imorgon är det en lite speciellt dag. Jag fyller nämligen 22 år. Helt galet vad tiden går snabbt!?
Godnatt på er.


he told me all but now I'm shaking


(saknar mitt blonda hår lite ibland faktiskt)

Igår var jag på min praktik för första gången. Det gick bättre än förväntat. Fick mestadels hjälpa till att städa, tvätta och gå runt och titta när alla andra klippte och färgare. Väldigt kul. Känns som jag kommer trivas otroligt bra. Alla var så himla snälla och gulliga.

Var inte hemma förrän halv åtta igår så det blev en lugn kväll med Pontan. Imorse efter frukosten klippte jag han också, det behövdes.

Ikväll ska jag på 20 årsfest hos en från jobb. Det blir nog kalas!

and if you ask me I will stay, I will stay



Varit i salongen idag och fixat vid den nya klassen i håret. Och i eftermiddags hade jag och en i klassen en kund som skulle rakpermanenta sig. Skitkul att testa på det. Bra blev det också.

Har precis krängt tacos, underbart gott. Och nu ska jag och sis ha myskväll med chips och dippa.

But the one thing i wish i'd forget, a memory i wanna forget, is goodbye


Var lite modell för min kusins kompis webshop härom veckan. Bilderna tog vi hemma hos henne så det är ju inga proffsbilder i studio och så. Men vissa blev rätt bra, vissa mindre bra haha. Här har ni en iallafall.

Tror aldrig de har varit skönare att ligga i en säng som nu. Har käkat blodapelsin och en påse popcorn, och tänkte ta en till apelsin nu. Bara ligger här och glor på tv och har de bra.
Jag längtar faktiskt till skolan imorgon. Så kul att vara tillbaka!

don't think of the other places you should have been



JAG VILL HA SOMMAR. Åtminstonde lite vår. Är så fruktansvärt trött på denna eländiga snö. Och det värsta är att den kommer väl stanna två månader till...Gash!

if I used to love you baby

Usch så dålig uppdatering det har varit dom senaste dagarna. Har knappt varit hemma i helgen så därav blev det så. Nu ska de förhoppningsvis bli bättre.
Började skolan idag efter ett underbart jullov. De va superkul att träffa alla igen. Full rulle i salongen, och likaså imorgon. Och då ska jag äntligen färga håret igen.

Nu blir det tvkväll och sen måste jag in i duschen. Alltid lika jobbigt.
Lite sovmorgon har vi imorgon iallafall, så det är skönt.


My heart stops When you look at me



Halv ett vaknade jag idag. HALV ETT. Hur fan kan man sova så länge undrar jag haha. Men skönt var det iallafall.
Idag är nästsista kvällen på mitt jullov. Och herrejösses vad snabbt det har gått. Ikväll blir det därför massa mys i Kristianstad med några av mina favvistjejer. Ska bli superskoj.
Tänkte göra vid mig nu och sen ska jag dra redan vid halv fem. Men kameran följer med upp, så jag lovar massa bilder här imorgon.

he looked at me, took me by surprise



Proppmätt efter dagens goda middag. Denna dagen har varit så otroligt skön. Jag har inte gjort ett skit. Bara slappat och degat framför tvn.
Och nu blir det ännu mer slapp hemma hos Pontan. Det blir självklart premiären av Let's Dance också, och massa snask.

is that a feeling that I can not hide



Nya brallor jag fick hem häromdan. Längtar tills jag kan använda dom bättre till våren och sommaren.

Det är helt underbart fint väder här nere i Skåne idag. Strålande sol och lite snö som ligger kvar. Det kan man faktiskt inte klaga över, även om det hade varit härligt med vår nu.
Tänkte hoppa i lite kläder nu och sen se vad dagen har att erbjuda. Skulle egentligen behövt åka in till salongen jag ska börja praktisera på nästa vecka, men jag orkar inte ta mig till stan med buss. Så drygt.

you don't have to feel like a waste of space



Bjuder på en bild på mig och två av mina favorittjejer från skolan. På lördag blir det party igen.

Lines hår blev superbra. Hon hade hår ner till gumpen ungefär, så klippte av närmre två dm. Det behövdes verkligen. Så nu är det fräscht och fint igen. Jag skulle också behöva klippa mig. Ska nog göra de när jag kommer tillbaka till skolan nästa vecka.

maybe you're the reason why all the doors are closed



Vi hade supertrevligt på Mille igår alla tjejerna. Inte ofta vi samlas så allihopa. Blev en jäkla massa mat. Men gott var det.

Nu kommer strax Line hit. Ska klippa av en gaaaanska bra bit på hennes hår. Ska ta före och efterbild. Sen ikväll ska jag hem till min saknade Becca och mysa. En bra torsdag!

do you know that there's still a chance for you



Som vanligt hittar jag INGENTING att ha på mig ikväll. "jag har inga kläder", ja så känner jag idag. Mögbajshelvetsskit damp damp damp. (andas andas emma)
Måste rota vidare nu. Paniiiiiiiiiiik.

Don't hate the game, that won't solve 'em



Det blev en mysig fika i Malmö idag med Fiie och Låjs. Och ikväll ska jag och brudarna ner till Millenium och käka lyxig middag. Älskar att äta ute.

the good ones in the bad ones



Jahapp, då var man inte ensam hemma längre. Men som tur var så var dom inte så bruna hihihi. Var nästan lika brun som dom. Det är ju inte sommar i Spanien nu, utan som en svensk vår typ. Men jag hade ju mycket hellre varit där nu än i detta äckliga mögvädret. Börjar typ bli storm ute också!?

Nu sitter jag iallafall och avnjuter en god fruktsallad och dricker en cola. (mmm burkcola in my heart) Ska inte göra ett skit ikväll. Bara softa framför tvn. Hur gött som helst.
Detta inlägget blev inte mycket vettigare kände jag haha. PUSS PÅ ER ANYWAY!

gonna push it to the limit, give it more


Bjussar på en bild från sis student i somras. Åh jag vill vara brun igen.

Idag kommer mina päron hem från Espana. Fuck. Hhaa nä så ska man inte säga. Men jag älskar att vara ensam hemma. Det är så skönt.
Dunkar högsta volym på spotify i hela huset. Tror man hör ut? Pinsamt haha. Börjar bli rastlös. Ska nog laga lite mat och lyxa till det med ost och kex såhär en tisdag. Kan ju inte bli fel. Sex dagar kvar av jullovet. Fan vad jag ska njuta.
(fan vilket oseriöst inlägg märkte jag nu haha. flummigt värre.)

I hope that I don't ask too much







Försökte sätta ihop lite outfits från det gångna året. Men eftersom jag varken har photoshop eller nåt annat bra program, så blev det inte jättebra haha. Men det får duga.
Blev så sur, för när vår ena dator gick isönder i somras så hann jag inte få över alla bilder från den innan den pajjade, så har mist massa fina bilder. Sånt kan störa mig i flera månader.

Get up both your hands, I'm in the zone, tight



Två lite bättre bilder på hur jag såg ut på nyår. Min klänning som jag hade beställt och som jag så himla gärna ville ha, kom såklart inte. Jag var så jävla arg i fredags. Fick panikåka in till Mobilia i stan för att hitta något att ha på mig. Köpte en byxdress som fick duga, men kände mig endå inte nyårsfin i den. Så tillslut tog jag denna byxdressen som jag och syrran köpte förra veckan. Så tillslut blev jag nöjd endå.

happy new year


















Där har ni ett litet bildregn från nyårskvällen.
Vi hade middag och förfest hemma hos Sassi innan vi drog vidare till Viktor. Tog inte med mig kameran dit så därför har jag inte så mycket bilder. Det var en bra nyår faktiskt. Så jag tackar alla som medverkade.

Hej allihopa. Ledsen för otroligt kass upp...

Hej allihopa. Ledsen för otroligt kass uppdatering dom senaste dagarna, men jag har varken orkat eller haft tid. Har varit mycket nu med nyår osv och idag har jag mått förjävligt för att kunna sitta vid datorn. Men imorgon lovar jag på bättring. Så kika in här imorgon om ni har tid och lust. Ska berätta om nyår också och visa er bilder från kvällen. Hoppas ni har en mysig lördagskväll. Pusskram


RSS 2.0